Daj nam kakav o SarajlijamaOmmadawn wrote:Kad je zajebavati Fočake ili ostale, onda može. Kada su na tapeti Sarajlije onda se krene sa vrijeđanjem.
Elem:
Kako je nastao Djeda Mraz?
Smrzo se vehabija.
Btw. znas li kako je isus nastao ??
Moderator: Chloe
Daj nam kakav o SarajlijamaOmmadawn wrote:Kad je zajebavati Fočake ili ostale, onda može. Kada su na tapeti Sarajlije onda se krene sa vrijeđanjem.
Elem:
Smrzo se vehabija.
eo jedan aktuelanbeni-bu-man wrote:Daj nam kakav o SarajlijamaOmmadawn wrote:Kad je zajebavati Fočake ili ostale, onda može. Kada su na tapeti Sarajlije onda se krene sa vrijeđanjem.
Elem:
Smrzo se vehabija.![]()
Znambeni-bu-man wrote:
Odmrzo se Djeda Mraz?beni-bu-man wrote:Daj nam kakav o SarajlijamaOmmadawn wrote:Kad je zajebavati Fočake ili ostale, onda može. Kada su na tapeti Sarajlije onda se krene sa vrijeđanjem.
Elem:
Smrzo se vehabija.![]()
triconja wrote:Evo jedan strani vic
There were 2 rats on an island. One of them said:
- How many paces away be the treasure?
- 3,14 Cap'n.
They were the PI rats of the Caribbean.
Logovan wrote:- E brate, pozdravio te Kole
- Ko?
- Le
![]()
Znam, glup je.
Ne može ni busom za cenera.problemnatravunu wrote:
![]()
shalla wrote:Piša lik uz neku kuću i izlazi vlasnik kuće i kaže mu "halo idiote što mi pišaš uz kuću" a ovaj će, "ko te jebe, što praviš kuću uz moj kurac"
Pa jadan nebio, petak ti je do Mostara. Do Austrije ne bi pogledao ispod cvajeTomahawk11 wrote: Ne može ni busom za cenera.
Pošaljem ja neki kofer tako za Austriju, dao mu 5 KM i platio 2 eura kofer....malo mu![]()
Uzeo još njima tamo 12 eura.