Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
_BataZiv_0809 wrote: ↑21/02/2020 07:56
Juros gledam lika kako se parkira bocno izmedju dva auta i zabi se u auto iza. Izadje nako teleca glava gleda lafo ima li stete a vise se osvrce je li ga ko vidio i ko biva nema stete i ode.
_BataZiv_0809 wrote: ↑21/02/2020 07:56
Juros gledam lika kako se parkira bocno izmedju dva auta i zabi se u auto iza. Izadje nako teleca glava gleda lafo ima li stete a vise se osvrce je li ga ko vidio i ko biva nema stete i ode.
Ja jučer slučajno spazih da mi je neko oštetio prednju karambolku, nekako je baš ružno zakačio tamo gdje se veže sajla, uglavnom ružno izgleda, da ne kažem da će plastičar morati da radi.
Gdje se to desilo i kada - veze nemam.
Ha nako culo se nije se sad zapuco ko Sumaher u Vilneva ali nije se samo naslonio.... mislio sam ostecenom ostaviti ceduljicu sa registracijom telece glave, ali jbga nisam imao papira
_BataZiv_0809 wrote: ↑21/02/2020 10:37
Ha nako culo se nije se sad zapuco ko Sumaher u Vilneva ali nije se samo naslonio.... mislio sam ostecenom ostaviti ceduljicu sa registracijom telece glave, ali jbga nisam imao papira
Trebao si uzeti neki ekser i ugravirati mu na farbi.
Parking iza dz omer maslic. Cekam suprugu.
Parkirana su auta, pa eto, ok. Dva auta jedno ispred drugog na ocrtanim mjestima. Odjednom dolazi neka djevojka i staje iza sa novijom generacijom megan-a. Nesto radi u autu. Telefonira, neke papire prebacuje.... Nije otisla iz auta.
A onda pocinje sex. Vidjevsi je parkiranu tako dolazi jos par auta i onako pored nje staje zagradivsi auta u sredini. Cak i parkiravsi na sam izlaz iz parking i tako suze ionako uzak izlaz. Ludara se napravila u 10 minuta. Nisam vise mogao stajati i slikati ali malo je reci da je izbio lom. Vec je bio belaj oko izlaza, jer pored zelene fieste se za par minuta parkiralo jos 2 auta i ispred iste.
Jos nesto. SVE I JEDNO OD TIH koji su zapoceli belaj SU BILE ZENE VOZACI.
opet ja malo off, halalite. Da neko ne zna da se garaza gdje iznajmljuje na cengic vili, od mrvice pa prema vjetrenjaci onaj dio? Od kako su 2 puta razbijali stakla garaza je najlogicnija opcija. Na piku sve pretrazio, vecinom je prodaja
AmirBaa wrote: ↑22/02/2020 10:48
opet ja malo off, halalite. Da neko ne zna da se garaza gdje iznajmljuje na cengic vili, od mrvice pa prema vjetrenjaci onaj dio? Od kako su 2 puta razbijali stakla garaza je najlogicnija opcija. Na piku sve pretrazio, vecinom je prodaja
Nema nigdje..
Najblize ti je "Nova Otoka", 60 KM mjesec ali godinu unaprijed moras platit, inače je skuplje.
Ili zgrada "Moja Malta" kod kifle i Klasa 100 KM mjesečno. Nisu garaže, već garažna mjesta
Ili u zgradi gdje je Mrvica, ne znam ima li išta slobodno, ali i to ti je 80-100 KM.
I zanima me šta ostavite u autu na vidljivom mjestu da vam stalno razbijaju prozore?
ma ne mora nista biti u autu ,starom isto dva puta razbili bocni prozor na malti ,u autu nema nista sem jelenske krpe i starog kisobrana,nista nisu odnijeli nijednom,samo stetu napravili..auto smetljarski grande punto-nikome interesantan..
Nema nigdje..
Najblize ti je "Nova Otoka", 60 KM mjesec ali godinu unaprijed moras platit, inače je skuplje.
Ili zgrada "Moja Malta" kod kifle i Klasa 100 KM mjesečno. Nisu garaže, već garažna mjesta
Ili u zgradi gdje je Mrvica, ne znam ima li išta slobodno, ali i to ti je 80-100 KM.
I zanima me šta ostavite u autu na vidljivom mjestu da vam stalno razbijaju prozore?
Ne moras platiti unaprijed nego potpisati ugovor na godinu
Nema nigdje..
zgrada u mrvici bi mi odgovarala, ali nigdje ne mogu naci da neko iznajmljuje, sve prodaja, a cijene ludilo. Vjerovao ili ne, bukvalno nista u autu nije bilo osim obavezne opreme u gepeku. I aux kabal
Neki dan lik s manjim kamionom na trotoaru na glavnoj kod raskrsnice za skretanje prema zgradi Enegoinvesta. Ide lik u rikverc trotoarom i hladno opali u stub od rasvjete. Teški retard. Ovakvima treba trajno oduzeti vozačku.
Nisu sva 4, dok sam ja uzeo mob lik je sjeo u auto i krenuo u rikverc, ovo su stop lampe.
Kad je krenuo da se isparkira nastao je sou! Kako nije mogao da se spusti na cestu dok ovima sto iz Kolodvorske skrecu u H. Cemerlica bilo zeleno, tako se poceo okretati na pjesackom dok je pjesacima bilo zeleno.