Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
shbc wrote:Dzaba. Ne da se komsijama vise od 5% i bog... Taman nakljukamo Ferida tabletama da popravi cesme, a zaboravili da imamo polugodisnje za jug prodate. Jebiga. Pokusali smo.
ovo za polugodišnje za jug je veća provala nego ona za wc i ferida. tonete sve dublje i dublje. stisnite i recite ne damo vam, a ne izmišljati ove predškolske provale.
Zbog velikog interesovanja za podršku razvoja ženskog fudbala, ranije je kupljen veći broj polusezonskih ulaznica za tribinu “BH Telecom JUG”, a za vlasnike istih bit će otvoren ulaz “B1”. Tampon zone ostaju sektori “B2” i “B3”.
Ali stvarno se ne mogu ne nasmijati na ovo. Recite pošteno: "Ne damo više od 5% i tačka". Ovo lagano već prelazi u komediju.
shbc wrote:Dzaba. Ne da se komsijama vise od 5% i bog... Taman nakljukamo Ferida tabletama da popravi cesme, a zaboravili da imamo polugodisnje za jug prodate. Jebiga. Pokusali smo.
ovo za polugodišnje za jug je veća provala nego ona za wc i ferida. tonete sve dublje i dublje. stisnite i recite ne damo vam, a ne izmišljati ove predškolske provale.
Eto kakvi ste. Mi se polomismo da vam damo vise, vi tako. Jos smo bili na korak da se dogovorimo sa MUP-om da dobijete barem jos jedan ulaz na zapadu, ali ste isprovocirali dedice sa zapada, pa ne da MUP. Kazu boje se za vasu sigurnost...
Zbog velikog interesovanja za podršku razvoja ženskog fudbala, ranije je kupljen veći broj polusezonskih ulaznica za tribinu “BH Telecom JUG”, a za vlasnike istih bit će otvoren ulaz “B1”. Tampon zone ostaju sektori “B2” i “B3”.
Ali stvarno se ne mogu ne nasmijati na ovo. Recite pošteno: "Ne damo više od 5% i tačka". Ovo lagano već prelazi u komediju.
lendric wrote:Vrišti huja iz njih, jedino kod pitara polugodišnja traje jednu utakmicu
16.5 B1 tampon zona
17.5 B1 nije tampon zona, jer je od prije kupljen veliki broj polugodišnjih
ne znaju ni lagati
Lendriću, hajde strima ti pošalji im pitanje da želiš kupipi polusezonsku za jug, pa da se zajebavamo. Poslao bih ja, ali nemam Facebook, a ne da mi se praviti samo za tu priliku.
Eto kakvi ste. Mi se polomismo da vam damo vise, vi tako. Jos smo bili na korak da se dogovorimo sa MUP-om da dobijete barem jos jedan ulaz na zapadu, ali ste isprovocirali dedice sa zapada, pa ne da MUP. Kazu boje se za vasu sigurnost...
možeš ti pisati sto želiš ali ostaje istina. samo argumenti za vaše zezanje:
1. wc i ferid vodoinstalater
2. polugodišnje za gostujuću tribinu koje vaze samo jedan dan
pa nismo ni mi a ni vi djeca, da se ne vide prave stvari. sta li je sljedeća provala vaša. a sve je lako rješivo, budete muškarci i kažete: ne damo vise od 5%. ali za to treba imati muda i istrpiti kaznu n/fsbih.
lakilaka wrote:
možeš ti pisati sto želiš ali ostaje istina. samo argumenti za vaše zezanje:
1. wc i ferid vodoinstalater
2. polugodišnje za gostujuću tribinu koje vaze samo jedan dan
pa nismo ni mi a ni vi djeca, da se ne vide prave stvari. sta li je sljedeća provala vaša. a sve je lako rješivo, budete muškarci i kažete: ne damo vise od 5%. ali za to treba imati muda i istrpiti kaznu n/fsbih.
A covjeka, ne da sebi reci. Sad mi je samo zao sto su se nasi toliko polomili da vam obezbijede vise, kad ne znate cijeniti
mujo: suljo jesi li čuo za novi izum u bosni
suljo: sta mujo, ali prvo mi daj te maksuzije
mujo: izmišljena polugodišnja karta koja vazi samo jedan dan
suljo: pa ne zajebaji jarane, to je onda dnevna karta
mujo: ali piše na njoj polugodišnja
suljo: piše i na onoj tarabi pichka, pa ja sjeba svog hasimagu
mujo: ali to je potvrdio vodoinstalater ferid