prfffffff iviceee šo pušČa goluba jeblte beli lukac i pasulj...pfffffff

Ne prati se tvoj rad, već tema, povremeno.radostan dan wrote:
drago mi je da se prati moj rad...![]()
''Tokom rata kupovao sam za svoje sunarodnike (op.a. hrvatske Srbe) oružje, ali i lijekove, odjeću i hranu."
I ja kažem, najbolje bi bilo da ga neko zaista ozbiljno i priupita.12wer wrote:''Tokom rata kupovao sam za svoje sunarodnike (op.a. hrvatske Srbe) oružje, ali i lijekove, odjeću i hranu."
Sta im je to od oruzja bilo potrebno pa je morao Mihajlovic da im kupuje u Sampdoriji
Endemski objektivni salonac, ljepota.seln wrote:Ne dirajte @radosnog, to je endemska vrsta...obektivan.
area51 wrote:
Ovo sa Djokovicem vec prelazi sve granice dobrog ukusaParanoid wrote:area51 wrote:
Za samo 3 humanitarne večere skupio je preko 4 miliona dolara za djecu Srbije.S obzirom da Srbija u njega ništa nije uložila više je nego dovoljnoRas Al Ghul wrote:A plaća porez Monaku, veliki Srbin nema šta
Misim da ni u jednoj drzavi ne postoji sportista koji postrojava presjednike, parlament, vladu i koga ne jos. OK slava i poolarnost ali ovo sa Novakom jevec preslo sve granice dobrog ukusa, vise ne znas kako to da definises, uvlacenje, podilazenje, neka vrsta komplexaLajavikrelac wrote:Kontam da glavnu ulicu u BG preimenuju u "Noletovih uvlakača"pored ovolikih velikana u modernoj srpskoj istoriji on je najveći Srbin.....o matero
detroit-mercy wrote:
Misim da ni u jednoj drzavi ne postoji sportista koji postrojava presjednike, parlament, vladu i koga ne jos.
area51 wrote:Za samo 3 humanitarne večere skupio je preko 4 miliona dolara za djecu Srbije.S obzirom da Srbija u njega ništa nije uložila više je nego dovoljnoRas Al Ghul wrote:A plaća porez Monaku, veliki Srbin nema šta
Boli jbga ali prestaće
Umro sam od smijeha; Novine BLIC svakome ko kupi njihovo izdanje poklanjaju NOŽ!?!?!

Patite islamisti,patite!Ras Al Ghul wrote:area51 wrote:Za samo 3 humanitarne večere skupio je preko 4 miliona dolara za djecu Srbije.S obzirom da Srbija u njega ništa nije uložila više je nego dovoljnoRas Al Ghul wrote:A plaća porez Monaku, veliki Srbin nema šta
Boli jbga ali prestaćeNe shvatam ovu zadnju rečenicu pojasni