belfy je napisao/la:ne znam jesam li se ikada javio na ovoj temi...mozda i jesam, ali mene su ovi filmovi samo frustrirali. cekao sam da pogledam nesto zabavno, strasno ili neizvjesno. hvala svima za preporuke, ali ja zaista ne znam ko bi se ovdje mogao prepasti, smijati ili bilo sta trece. tuga. izvinjavam se svima koji se ne slazu, ali niti jedan na listi nije vrijedan minuta gledanja, a kamoli stotine minuta.
da ne bih bio nekakav party breaker volio bih cuti sta je koga zainteresovalo/nasmijalo/prestrasilo u ovakvim filmovima... koja je uloga istih na sceni? ja samo mogu reci da sam izgubio skoro sest sati da pogledam preporuceno i da sam sada zakinut za tih sest sati koje mi niko ne moze nadoknaditi. nije mi do sati, nego do uzitka. cekas da uzivas, a onda padne hladna kap za vrat i cuna ko dusica ispuse... sranje.
U prevodu, ne volis horor/komedije
Nisi jedini.
Samo ne razumijem sto si se tjerao da ih pregledas

ja sam davno pokusao pregledati Evil Dead II (1987) i shvatio da taj žanr nije za mene

probao sam sa jos par filmova između ostalih i taj Tukcer i Dale ali su ostavili isti utisak na mene.
Ovo je mozda cak i jedini koji mi je valjao.
http://www.imdb.com/title/tt0365748/?ref_=nv_sr_1