Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Brkić je OK, samo češće nema plina nego što ga ima.
A i oni "radnici" su kriza, nikakve kulture i ophođenja prema kupcu, znači kulturniji je roki na koridi ili u najzabačenijoj prčvarnici negdje u nedođiji nego oni klošari i narkomani stow tamo rade. Ima jedan stariji, on je OK, ostalima nije mjesto tamo.
Samo je jedna konstanta - najjace koke rade na Greenu
Šta je ono braleee.
Kren'o pajdašu uzet' ulje za kočnice, kad iskočiše dvije tetovirane džepne Venere.
Postaje trend da djevojke zaposljavaju na benzinskim.
Evo polako i kod nas ima na par benzinskih rade djevojke a grad je nekakav cudan,kod nas u cijelom gradu nigdje nema konobarice da radi,to je ovdje kao posao ispod casti ili gazde uzimaju samo muske,da mogu da ih cijede do maksimuma .
Uglavnom,ne znam niti jedan lokal u gradu i okolini da rade konobarice
zippoo87 wrote: ↑27/12/2021 19:16
Evo polako i kod nas ima na par benzinskih rade djevojke a grad je nekakav cudan,kod nas u cijelom gradu nigdje nema konobarice da radi,to je ovdje kao posao ispod casti ili gazde uzimaju samo muske,da mogu da ih cijede do maksimuma .
Sad kad si spomenuo, vidis ovo je istina. Bas malo konobarica ima po vecini kafica. Nisam ni primijetio.
Kako se zajebah neki dan, procitao povrsno nagradnu igru INA/EP (da dobijem golfa, da ga prodam ) i dospem 30KM do vrha, jel to to reko, kae nije mora bit 20L, ja mislio 20KM
2.26 u Podlugovima nasuo, tamo svi idu na one jeftine, ja ga zalomio na EP
I ja bih ga prodao odmah, koji god da je motor. Doduše nisam siguran da li je to moguće, obavezuju li te da moraš zadržat to auto, sipati na EP/INA, itd.
Prošlu nagradnu igru ne znam ima li broja računa koliko sam nakupio. Namjerno sipao sve po 20 litara, nisam htio pun, da što više računa pošaljem. Nisam dobio ni bon od 100KM, eto ti sreće.
zippoo87 wrote: ↑27/12/2021 19:16
bogUmi u mojoj Ćaršiji su se zaposljavale u policiju, te konobarice