Dešavanja u Srbiji

Post Reply
radostan dan

#24776 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

imaš problema sa tim što nije - izašO- 100 posto hrvat?
Ras Al Ghul

#24777 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Ras Al Ghul »

radostan dan wrote:imaš problema sa tim što nije - izašO- 100 posto hrvat?
Ja koliko njega slušam fali mu i kad srpski priča padeža u rečenicama :mrgreen:
radostan dan

#24778 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

za teluma, dovoljno padeži ima... :mrgreen:
nisam primjetio, a možda se i ja frljam sa istim, ko Če ga znati... :D
telum

#24779 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by telum »

Ma imal sredine kod vas Serva?

Jugosloveni... Bosanci ovo ono?

Majka Hrvatica ga rodila on izigrava nekog cetnika prljavko iskompleksirani
Ras Al Ghul

#24780 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Ras Al Ghul »

telum wrote:

Pa dobro relano ko ga yebe, neka izigrava šta hoće, veća sramota šta je govorio za Gospodina Osima, i o njegovom trenerskom iskustvu, a Gospodin Osim za njega lično Ferguson u poslu.Sljedeći put neka opere usta kad izgovara njegovo ime, a do tad neka gubi kvalifikacije u avgustu, ja nemam ništa protiv :D
radostan dan

#24781 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

Postao/la telum dana 23/10/2013 07:44

ima tako slučajeva kada orator kaže više o sebi nego o predmetu govora...
šta ćeš, to je ta sudbina valjda, rekao bi jedan panonski melanholik.

a) desila ti se mala greškica, nisi ispoštovao gradivo i učitelja, omaklo ti se veliko s pri pisanju riječi -servi-.
a1) misliš ono urbano, gradŽanski? a ima li kod vas, obzirom i na lagumdžijinu sdp - bitno je biti bošnjak, moram pitati ?

b) primjeri mihajlovićevog četnikovanja?
nije upao sa kalašem u saveznu skupštinu srj 1993. i porokao poslanike, pa ti nije po volji?
:izet: li mu nanu, treba mu ponovo onu kuću u borovu selu sazidati, pa opet zapaliti.
telum

#24782 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by telum »

radostan dan wrote: :izet: li mu nanu, treba mu ponovo onu kuću u borovu selu sazidati, pa opet zapaliti.
Naravno, to sto je Vukovar sravljen sa zemljom od strane cetnika to nije bitno.

Ti i Miha se slazete izgleda da su "ustase" krive... :roll:
LBVIEW

#24783 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by LBVIEW »

radostan dan wrote:
Postao/la telum dana 23/10/2013 07:44

ima tako slučajeva kada orator kaže više o sebi nego o predmetu govora...
šta ćeš, to je ta sudbina valjda, rekao bi jedan panonski melanholik.

a) desila ti se mala greškica, nisi ispoštovao gradivo i učitelja, omaklo ti se veliko s pri pisanju riječi -servi-.
a1) misliš ono urbano, gradŽanski? a ima li kod vas, obzirom i na lagumdžijinu sdp - bitno je biti bošnjak, moram pitati ?

nije upao sa kalašem u saveznu skupštinu srj 1993. i porokao poslanike, pa ti nije po volji?
:izet: li mu nanu, treba mu ponovo onu kuću u borovu selu sazidati, pa opet zapaliti.
Jes' te krenulo, u pm. :D
Ko' onomad, na jednoj drugoj temi,kad si tvrdio kako se "nejac" pocela odronjavati po putevima zbog "izbacivanja iz Ustava" koje se,btw., desilo par mjeseci nakon "performasa desteljeca", to im zemljak vjerovatno u amanet ostavio vremeplov. :D Ko ce znati, mozda je Arkan, inace jaran ovom "poznavaocu nogometa", bio istinski srpski vitez a ne zlocinac, palikuca i pljackas kakvim ga cijeli svijet smatra. Ipak je selektoru spasio babu, tetku, sta li. :D
12wer

#24784 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by 12wer »

Image
Havatar

#24785 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Havatar »

12wer wrote:Image
radostan dan wrote:

12wer

#24786 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by 12wer »

Havatar wrote:
12wer wrote:Image
radostan dan wrote:

čuj četnikovanje :-)
ovo je posle utakmice sa velsom 6-1 :D
12wer

#24787 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by 12wer »

Na Marakani rastu pečurke

Dok u upravi vlada haos, u Crvenoj zvezdi se i dalje ponose svojim stadionom, ali očigledno da ni sama Marakana ne odoleva problemima.

Najveći srpski stadion, na kojima su padali mnogi evropski velikani, poslednjih dana je osim fudbalerima dom i pečurkama.
Na travnatom terenu, na kojem se bar jednom u dve nedelje igraju utakmice Jelen Superlige, nekako su nikle pečurke.
Image
Banksy

#24788 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Banksy »

radostan dan wrote:

Siniša priznaje da je kontaktirao sa Slobodanom Miloševićem i da ga je poštovao kao predsednika.
- Milošević je ostavio super utisak na mene, bar u ona tri kontakta koliko smo imali. On je bio predsednik moje države i zbog toga sam ga branio, kao što bih i svakog drugog predsednika. Mislim da je Milošević imao jedino moj dres, od svih fudbalera. Vidim da se u Hagu dobro drži, da ih zajebava.

Mihajlović kaže da se nije stideo druženja sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, jer se "ne stidi nijednog svog prijatelja".
- Arkana sam dobro poznavao, družili smo se, bio je moj sportski prijatelj. Ne ulazim u to šta je bilo u ratu, pre i posle. Kad je ubijen, dao sam mu veliki pomen. O njemu mogu da kažem sve najbolje.

Uoči susreta nogometnih reprezentacija Hrvatske i Srbije, koji se u petak igra u Maksimiru, talijanska Gazzetta dello Sport posvetila je veliki prostor srbijanskom izborniku Siniši Mihajloviću, koji je ponuđenu prigodu iskoristio kako bi srbijansku agresiju na Republiku Hrvatsku preimenovao u građanski rat a Željka Ražnjatovića-Arkana predstavio kao osobu koja je "branila Srbe u Hrvatskoj''.

Kad se Ljajić vraća u reprezentaciju?
- Ostao je isti uslov - onda kad bude počeo da peva himnu. Ne zabranjujem mu ja da se klanja Alahu, ne tražim mu da ne poštuje svoju veru... Himnu moraju da pevaju svi dok sam ja selektor.

Banksy

#24789 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Banksy »

12wer wrote: čuj četnikovanje :-)
To je samo papanluk, ništa više ...
Paranoid

#24790 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Paranoid »

Banksy wrote:
12wer wrote: čuj četnikovanje :-)
To je samo papanluk, ništa više ...
Tamo gdje prestaje četnikovanje, na red dolazi papanluk...
radostan dan

#24791 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

drago mi je da se prati moj rad... :mrgreen:
ne svraćah na određene teme, gdje se -svoji- među -sobom popljuvaše, ali eto, sve je stvar lične percepcije, pa nek bude da je tako kako neki kažu... :zoka:

četnik par ekselans

Image

ovo ostalo navedeno...
nema ništa bez kalaša u saveznoj skupštini srj 93. rekoh ja, i to kao kvalifikacija za dalja ispitivanja i analize jesi li bradonja ili nisi.
mislim, apriori jesi, nego da forumska komisija opravda dnevnicu...

a šta tek teći za ovu četničinu -

Image

GLAVNA vest u engleskom fudbalu danas je bila nova autobiografija Aleksa Fergusona. Odgovarao je na više od 50 pitanja na promociji, o brojnim igračima pojedinačno, a zanimljiva je i pomalo nejasna priča koju je napisao o Nemanji Vidiću.

- Vidić je hladan, beskompromisan lik. On je ponosan Srbin. Jednom tokom 2009. godine mi je prišao i rekao mi da će možda dobiti poziv. Pitao sam ga na kakav poziv misli. Rekao mi je „Kosovo. Hoću da idem. To je moja dužnost“. Videlo mu se u očima da je spreman za to - napisao je Ferguson.
LBVIEW

#24792 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by LBVIEW »

radostan dan wrote:drago mi je da se prati moj rad... :mrgreen:
ne svraćah na određene teme, gdje se -svoji- među -sobom popljuvaše, ali eto, sve je stvar lične percepcije, pa nek bude da je tako kako neki kažu... :zoka:

četnik par ekselans

Image

ovo ostalo navedeno...
nema ništa bez kalaša u saveznoj skupštini srj 93. rekoh ja, i to kao kvalifikacija za dalja ispitivanja i analize jesi li bradonja ili nisi.
mislim, apriori jesi, nego da forumska komisija opravda dnevnicu...

a šta tek teći za ovu četničinu -

Image

GLAVNA vest u engleskom fudbalu danas je bila nova autobiografija Aleksa Fergusona. Odgovarao je na više od 50 pitanja na promociji, o brojnim igračima pojedinačno, a zanimljiva je i pomalo nejasna priča koju je napisao o Nemanji Vidiću.

- Vidić je hladan, beskompromisan lik. On je ponosan Srbin. Jednom tokom 2009. godine mi je prišao i rekao mi da će možda dobiti poziv. Pitao sam ga na kakav poziv misli. Rekao mi je „Kosovo. Hoću da idem. To je moja dužnost“. Videlo mu se u očima da je spreman za to - napisao je Ferguson.
Stvar percepcije, kako da ne. :D
Kad te ljudi po ko zna koji put uhvate u muljanju slijedi "mudrovanje" pokupljeno ispod kakve svadbarske satre. :D
Nego,ne rece ti otkud nejaci vremeplov, ono kad su se odronjavali po Kninu ljeta 90-te zbog "izbacivanja iz Ustava" :D u prosincu iste godine, pa nam vozac autobusa morao voziti "obilaznicom".
radostan dan

#24793 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

:mrgreen:
lako ćeš ti samnom, prvo se sporazumi o navedonom sa -svojima-.
LBVIEW

#24794 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by LBVIEW »

radostan dan wrote::mrgreen:
lako ćeš ti samnom, prvo se sporazumi o navedonom sa -svojima-.
Ma pusti ti sad "moje", ima vremena i za njih.
Nego, ja konto ti ozbiljniji protivnik , kad ono. :D
Hebo te, otkako vam ode onaj Felipe, propali ste na cisto, na sta spade kuca Petrovica. :D
Paranoid

#24795 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Paranoid »

hahaha Vajta i tri prsta...idi begaj..

u nedostatku argumenata za Mihajlovićevo četnikovanje, ti izbaciš Vajtu.. Vidića i Kosovo :lol:

Slabo je to radosni...slabo...

PS: Ako se bolje potrudiš naćeš i Erdogana kako je digao tri prsta..
Styling

#24796 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Styling »

Banksy wrote:
radostan dan wrote:

Siniša priznaje da je kontaktirao sa Slobodanom Miloševićem i da ga je poštovao kao predsednika.
- Milošević je ostavio super utisak na mene, bar u ona tri kontakta koliko smo imali. On je bio predsednik moje države i zbog toga sam ga branio, kao što bih i svakog drugog predsednika. Mislim da je Milošević imao jedino moj dres, od svih fudbalera. Vidim da se u Hagu dobro drži, da ih zajebava.

Mihajlović kaže da se nije stideo druženja sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, jer se "ne stidi nijednog svog prijatelja".
- Arkana sam dobro poznavao, družili smo se, bio je moj sportski prijatelj. Ne ulazim u to šta je bilo u ratu, pre i posle. Kad je ubijen, dao sam mu veliki pomen. O njemu mogu da kažem sve najbolje.

Uoči susreta nogometnih reprezentacija Hrvatske i Srbije, koji se u petak igra u Maksimiru, talijanska Gazzetta dello Sport posvetila je veliki prostor srbijanskom izborniku Siniši Mihajloviću, koji je ponuđenu prigodu iskoristio kako bi srbijansku agresiju na Republiku Hrvatsku preimenovao u građanski rat a Željka Ražnjatovića-Arkana predstavio kao osobu koja je "branila Srbe u Hrvatskoj''.

Kad se Ljajić vraća u reprezentaciju?
- Ostao je isti uslov - onda kad bude počeo da peva himnu. Ne zabranjujem mu ja da se klanja Alahu, ne tražim mu da ne poštuje svoju veru... Himnu moraju da pevaju svi dok sam ja selektor.

Na šta mu je mladi Adem "Bajram Šerif Mubarek Olsun" Ljajić rekao: "Neću pjevati himnu pa makar nikada ne zaigrao za reprezentaciu Srbije". :thumbup:
Mogli bi mi ovdje uplivati i dečka zovnuti da igra za nas. Pratim ga u Romi, odličan je.
radostan dan

#24797 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

LBVIEW wrote:
Ma pusti ti sad "moje", ima vremena i za njih.
a) Nego, ja konto ti ozbiljniji protivnik , kad ono. :D
b) Hebo te, otkako vam ode onaj Felipe, propali ste na cisto, na sta spade kuca Petrovica. :D

a) ma talašika obična, šta ti je...
b) slobodno, ostali samo trećepozivci da se rvu sa pojedinim intelektualnim gromadama like you und 4-5 partnera...
seln

#24798 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by seln »

Ne dirajte @radosnog, to je endemska vrsta...obektivan.
LBVIEW

#24799 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by LBVIEW »

seln wrote:Ne dirajte @radosnog, to je endemska vrsta...obektivan.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Havatar

#24800 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Havatar »

Paranoid wrote:hahaha Vajta i tri prsta...idi begaj..

u nedostatku argumenata za Mihajlovićevo četnikovanje, ti izbaciš Vajtu.. Vidića i Kosovo :lol:

Slabo je to radosni...slabo...

PS: Ako se bolje potrudiš naćeš i Erdogana kako je digao tri prsta..
I Decembarskog :mrgreen:
Post Reply