Brate ne znam kako? Mene jos veca paranoja uhvati.leškarenje wrote:jokbleee_sa wrote:xanax?leškarenje wrote:Majke mi mene nimalo ovo ne nervira
Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- perscitus
#24776 Re: Utakmice.
- Maharadza
#24777 Re: Utakmice.
Ali odigrati čitavu utakmicu a ne ošutati po golu NITI JEDNOM....ne znam, smrdi ovdje nešto ili stvarno toliki amateri i bolikurci igraju u ovome našem klubu?! 
-
mirza_15
#24778 Re: Utakmice.
Taktika nam je bila za 10. Odbrambeni vrati Pavlovicu, a Pavlovic dugom trazi Velkoskog. I tako jedno 30 puta u utakmici. Nema veze sto Velkoski nem sanse da dodje do lopte.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#24779 Re: Utakmice.
Koji smo mi umjetnici, prekid, svih 10 igrača i ljudi se igraju glavometa.
Ofsajd jeste bio, ali kako smo mi igrali, ne znam, nekako mi svejedno.
Što je najgore, ne igraju ni ostali nešto, ali mi smo u proljetnom dijelu živa katastrofa!
Ofsajd jeste bio, ali kako smo mi igrali, ne znam, nekako mi svejedno.
Što je najgore, ne igraju ni ostali nešto, ali mi smo u proljetnom dijelu živa katastrofa!
- Grean
#24780 Re: Utakmice.
Samo cinjenica je da ovo traje i traje, titula je dosla poslije turbulentne sezone i smjene dva trenera, nakon toga sezona u kojoj se nije izborila Evropa uz smjenu dva trenera u toj sezoni, pa onda slab start u prosloj i opet smjena trenera i na kraju ganjanje na dva fonta i izlazak u Evropu gdje se nismo proslavili.
Ova je pocela kao i sve prethodne a mogla bi biti rezultatom kao najgora pretprosla, vec smijenjena dva trenera, trecem ne cvjetaju ruze tj dozivio je raspad sistema gdje nema ni rezultata a ni igre i bit ce istrpljen samo zbog sramote da se dovede cetvrti koji svakako ne bi napravio nista u ovoj situaciji i najvjerovatnije necemo izboriti Evropu ukoliko cetveroplasirani ne bude isao.
Ne znam, nekad ce stvari krenuti sa mrtve tacke jer jos uvijek imamo ono najvaznije a to je stabilan i dobar budzet ali se pitam hocemo li ikad postati zdrava sredina poput Zrinjskog koji uvijek ima stabilan rezultat i kojeg svi igraci hvale i dok su tamo i nakon odlaska.
Nama Kobiljar ode i kaze volim FKS ali prijetili su mi preko telefona, dva igraca uteknu nakon prijetnji navijaca, mladi igraci nas napustaju zbog nepovjerenja, stariji kritikuju odnos tribine izuzevsi HZ obicno nakon odlaska. To su mozda stvari gdje treba poceti a na tom ne radi niko nista.
Sto se Husrefa tice on je realno bivsi ako ne izbori Evropu. Ko nakon njega? Bit ce tesko, mozda Fedja Dudic ili Varesanovic od domacih da se ja pitam mada mislim da ce opet traziti vani.
Ova je pocela kao i sve prethodne a mogla bi biti rezultatom kao najgora pretprosla, vec smijenjena dva trenera, trecem ne cvjetaju ruze tj dozivio je raspad sistema gdje nema ni rezultata a ni igre i bit ce istrpljen samo zbog sramote da se dovede cetvrti koji svakako ne bi napravio nista u ovoj situaciji i najvjerovatnije necemo izboriti Evropu ukoliko cetveroplasirani ne bude isao.
Ne znam, nekad ce stvari krenuti sa mrtve tacke jer jos uvijek imamo ono najvaznije a to je stabilan i dobar budzet ali se pitam hocemo li ikad postati zdrava sredina poput Zrinjskog koji uvijek ima stabilan rezultat i kojeg svi igraci hvale i dok su tamo i nakon odlaska.
Nama Kobiljar ode i kaze volim FKS ali prijetili su mi preko telefona, dva igraca uteknu nakon prijetnji navijaca, mladi igraci nas napustaju zbog nepovjerenja, stariji kritikuju odnos tribine izuzevsi HZ obicno nakon odlaska. To su mozda stvari gdje treba poceti a na tom ne radi niko nista.
Sto se Husrefa tice on je realno bivsi ako ne izbori Evropu. Ko nakon njega? Bit ce tesko, mozda Fedja Dudic ili Varesanovic od domacih da se ja pitam mada mislim da ce opet traziti vani.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#24781 Re: Utakmice.
Nećemo se mi sabrati za 10 godina ako budemo rotirali trenere kao na traci. Nije problem u treneru!
- Dr. Kuca
#24782 Re: Utakmice.
Prelosa utakmica totalno su svi van forme, neki su samo bezobrazni tipa stanojevic koji dodaje loptu sa 2 metra igracu ko da puca i jos fol se nesto buni ne trci za igracem. Isli smo na 0, zatvorenija varijanta nismo im nista dozvolili, a nisu se vala ni oni nista trudili vise i oni isli na bod. Ne znam zaista.
-
north
#24783 Re: Utakmice.
Blago rečeno katastrofa, ali to je Sarajevo
....Slažem se da ne treba stalno mijenjati trenera, otrcana je to priča koja stoji, ali šta raditi ako se ovako nastavi
....malo je reći da je crveni alarm upaljen i da je haman pregorio
.... Kako ostaviti Husrefa ako ovo potraje i ako se ne izbori Evropa? ok, mnogi će reći jebo Evropu ako ovako igramo, ima i ta mjesta, ali radi neke konstante, bodova, zarade, treba svim silama pokušati je izboriti iako mene prvog to nimalo ne zadovoljava uz ovakvu igru
Dakle. Je li trener imao sve preduslove da bar to izbori, jeste, je li imao sve preduslove da igramo kako smo igrali krajem jesenjeg dijela kada smo pobjeđivali glatko, igrali sasvim pristojno, i imali finu seriju pobjeda kući i na strani, jeste, pa što onda to sada nemamo? Može li se dati odgovor na to pitanje? Ne može biti da nije ništa do njega, ali suludo jeste samo u njemu tražiti krivca, a kao svi drugi su ok
....Nema nevinih, od stručnog štaba, igrača pa do uprave koja se ponaša ko Kim Jong Un, sve idila reklo bi se, a ne znaju kud gone, sve nesposobnjaković do nesposobnjakovića
Dakle, ne treba brzopleto mijenjati trenera, ali ako se ovo blamiranje pod hitno ne zaustavi i ne izbori Evropa, onda nemamo baš argumenta nekog za ostavljati trenera.....jednako kao i dobar dio igrača koji zaslužuje motanje u deku i slanje sa kartom u jednom pravcu, plus ljudi koji rade u klubu i odlučuju ko biva nešto
Elem fuj situacija, ali ne nerivram se plaho ko prije, poravnio, i shvatio da se zbog amatera ne vrijedi sekirati
Dakle. Je li trener imao sve preduslove da bar to izbori, jeste, je li imao sve preduslove da igramo kako smo igrali krajem jesenjeg dijela kada smo pobjeđivali glatko, igrali sasvim pristojno, i imali finu seriju pobjeda kući i na strani, jeste, pa što onda to sada nemamo? Može li se dati odgovor na to pitanje? Ne može biti da nije ništa do njega, ali suludo jeste samo u njemu tražiti krivca, a kao svi drugi su ok
Dakle, ne treba brzopleto mijenjati trenera, ali ako se ovo blamiranje pod hitno ne zaustavi i ne izbori Evropa, onda nemamo baš argumenta nekog za ostavljati trenera.....jednako kao i dobar dio igrača koji zaslužuje motanje u deku i slanje sa kartom u jednom pravcu, plus ljudi koji rade u klubu i odlučuju ko biva nešto
Elem fuj situacija, ali ne nerivram se plaho ko prije, poravnio, i shvatio da se zbog amatera ne vrijedi sekirati
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#24784 Re: Utakmice.
Što je najgore, mi smo i dalje ekipa koja je u gostima uzela najviše bodova....jedini porazi su od košija i 2x od ŠB
Zato smo ko domaćin najgori od svih ekipa u LZP.
Zato smo ko domaćin najgori od svih ekipa u LZP.
- Logovan
#24785 Re: Utakmice.
Od svega ovo mi je najviše čudno. Bukvalno preko noći smo sve izgubili od igre. Ama baš sve. Kako? Šta se desilo među igračima? Ili na relaciji trener - igrači? Ili je nešto zbog uprave?north wrote: Dakle. Je li trener imao sve preduslove da bar to izbori, jeste, je li imao sve preduslove da igramo kako smo igrali krajem jesenjeg dijela kada smo pobjeđivali glatko, igrali sasvim pristojno, i imali finu seriju pobjeda kući i na strani, jeste, pa što onda to sada nemamo? Može li se dati odgovor na to pitanje?
Umor, teške noge, loša fizička sprema? Ne vjerujem da je ovo, nema mi logike.
Ne znam, nisam pametan.
-
north
#24786 Re: Utakmice.
Mene čak rezultati nisu u prvom planu koliko god da su fuj, koliko mi što @leško napisa ne možemo meda
...Pa mi u tri zaredom utamice, od čega dvije kući ne možemo gol dati, jučer nijedan udarac prema golu za 90 minuta a pomoćni trener izjavljuje kako smo dobro stajali na terenu i kako nismo zaslužili poraz
? Pa to je klasično vrijeđanje inteligencije, i za šamara dotičnom
Znači, ljudi, mi igramo retardirano i ograničeno jebo poraz od Širokog, naviklo se, nama je to gostavanje gdje je unaprijed zagarantovan poraz
, problem je što mi nikako ne igramo, ne stvaramo šanse i ne znamo gola dati...Jesnostavno, MI NE IGRAMO FUDBAL od prve utakmice proljetnog dijela, i to je pitanje za stručni štab i igrače 
Znači, ljudi, mi igramo retardirano i ograničeno jebo poraz od Širokog, naviklo se, nama je to gostavanje gdje je unaprijed zagarantovan poraz
- leškarenje
#24787 Re: Utakmice.
Juce su se popickarali Pavlović i Bekić,kad je lafo Bekić gradio loptu koju je hladno mogao ispucati u picku materinu....poslije te situacije je bio korner kad je Krste prisao i smirivo Pavlovica......ja molio Boga da se postocaju,samo nam to jos treba
Ma ostaviti Husrefa,nemoguće da su zaboravili igrati.Ovo je nešto drugo u pitanju,a sta je saznace se garant.
Ma ostaviti Husrefa,nemoguće da su zaboravili igrati.Ovo je nešto drugo u pitanju,a sta je saznace se garant.
- Dr. Kuca
#24788 Re: Utakmice.
Realno ona situacija je kriv pavlovic mogao je izaci i pokupiti loptu bez ikakvog srkleta.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#24789 Re: Utakmice.
A eto, kako objasniti da smo, koliko toliko, odigrali solidnu utakmicu u gostima sa Krupom, onom istom Krupom koja uze bod u gostima Širokom, a mi to ne možemo ni pod razno?!
- Grean
#24790 Re: Utakmice.
Premalo se spominje i da smo u utakmicu usli sa namjerom da prepustimo igru mada sta god da smo odlucili na kraju bi bilo isto ali namjera je bila jasna, pusti ih da igraju i probaj na kontre ali mi u tom slucaju nije jasan odabir Sarica na desnom krilu. Mozda je zamisao bila neki hibridni 442.
-
sencobih
#24791 Re: Utakmice.
Samo mi glumimo realu nekakvu, objektivnost i pisemo kao zasluženo smo izgubili itd. Ostali daju go iz ofsajda, uzmu prvenstvo pomocu nepostojecih penala i nema priče nezasluženo itd. Mi kao klub nemamo sivu stranu da kada nam je forma u padu da nas malo poguraju da ne zaostajemo puno bodovno, mi kada tonemo tonemo do kraja. Svi nas guraju, i sudije, savez, klubovi, sopstveni navijači. Kod konkurencije toga nema, kad im ne ide uvijek se nesto smulja dok se forma ne digne
- Obuca9
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#24793 Re: Utakmice.
Znaci, bez Adukora, Ahmeta i Hebiba....
I Anele.
I Anele.
- Logovan
#24794 Re: Utakmice.
Jebu nas ove povrede pravo. 
- Maharadza
#24795 Re: Utakmice.
Sreća pa stručnjaci iz uprave nisu ništa prepustili slučaju pa odradili onako jak prijelazni rok gdje na svakoj poziciji imamo barem po 2 odlična igrača! 
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
- Maharadza
#24798 Re: Utakmice.
FK PodSihirima since 1946
Estagfirullah!
Estagfirullah!
- Logovan
#24799 Re: Utakmice.
Znaš da nemaš nikako sreće ako ti se i trener povrijedi.
-
sencobih
#24800 Re: Utakmice.
A tek sto je potpisao ugovor i odmah na bolovanjeSliver wrote:Ko nekad za Saida,
da mi je Husrefa jos jednom vidjeti kako skace kraj aut linije, pa makar na jednoj nozi