Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#24752 Re: Zeničani
Halo debili to mi je sestra
P.S. Nije lose da Vračko uzme Gradsku Kafanu. Ima covjek slifa za to, mora mu se priznati.
P.S. Nije lose da Vračko uzme Gradsku Kafanu. Ima covjek slifa za to, mora mu se priznati.
- Freamon Lester
#24753 Re: Zeničani
Sura kako je..._BataZiv_0809 wrote:Halo debili to mi je sestra![]()
![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#24754 Re: Zeničani
O vozdra pajdara! Dirnes li je izgledace kao nesrecaFreamon Lester wrote:
Sura kako je...
- kamen spoticanja
#24755 Re: Zeničani
sta ti dodje svaler_BataZiv_0809 wrote:O vozdra pajdara! Dirnes li je izgledace kao nesrecaFreamon Lester wrote:
Sura kako je...![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#24756 Re: Zeničani
Stoju da ne kažem babikamen spoticanja wrote: sta ti dodje svaler
- Crni cvijet
#24757 Re: Zeničani
Prvo ranom zorom čitam ovu temu pa onda sajtove s vijestima. Zna se da su ovdje najažurnije informacije i tračevi
Mada pola ovih koje spominjete i ne poznajem pa dođe kao da gledam njemački dubbed seriju i samo razumijem ja i nein al' i to je za ljude 
- Warashii
#24758 Re: Zeničani
A isto mi je, vise "guglam" imena spomenutih osoba ovdje da nesto povezem nego li sto "guglam" bilo sta drugo.Crni cvijet wrote:Prvo ranom zorom čitam ovu temu pa onda sajtove s vijestima. Zna se da su ovdje najažurnije informacije i tračeviMada pola ovih koje spominjete i ne poznajem pa dođe kao da gledam njemački dubbed seriju i samo razumijem ja i nein al' i to je za ljude
- N.N.
#24759 Re: Zeničani
Hag uputi poziv Univerzitetu. Univerzitet sa sobom vodi koga hoce, tj Pivic i Duvnjak. A krmak debeli je isao vec 2-3 puta.gentoo wrote:N.N. wrote:Adnan Dzonlic je postao SDAovac kada je otisao za dzabe sa studentima Pravnog fakulteta u HAG. Poveli ga Duvnjak i Pivic da satro pise izvjestaje. I od tada svake godine ide u Hag o trosku faxa![]()
Ovdje treba samo doviti i aminati da sve propadne. Sve inshallah![]()
Nije lepo a da ne spomenes da je tamo isao i dok je radio u Avaz-u tj. dok je direktno ili indirektno pisao ono sto je tad bila "uredjivacka politika Avaz-a" . A svi znamo kakva je ista..![]()
Plus sto mislim da Hag nema nista sa SDA nego se uputi poziv od domacina.. isao je i onaj Dajic itd..
I od tada na ZB nema kritickih tekstova kao onomad. Vise su Spahija i Milak Mensur napisali saopstenja SDA u zadnje dvije godine i objavili na portalu nego Adnan Dzonlic osvrta na desavanja u gradu u kojima je podb`o SDA.
I td td.
- gentoo
- Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25
#24760 Re: Zeničani
N.N. wrote:Hag uputi poziv Univerzitetu. Univerzitet sa sobom vodi koga hoce, tj Pivic i Duvnjak. A krmak debeli je isao vec 2-3 puta.gentoo wrote:N.N. wrote:Adnan Dzonlic je postao SDAovac kada je otisao za dzabe sa studentima Pravnog fakulteta u HAG. Poveli ga Duvnjak i Pivic da satro pise izvjestaje. I od tada svake godine ide u Hag o trosku faxa![]()
Ovdje treba samo doviti i aminati da sve propadne. Sve inshallah![]()
Nije lepo a da ne spomenes da je tamo isao i dok je radio u Avaz-u tj. dok je direktno ili indirektno pisao ono sto je tad bila "uredjivacka politika Avaz-a" . A svi znamo kakva je ista..![]()
Plus sto mislim da Hag nema nista sa SDA nego se uputi poziv od domacina.. isao je i onaj Dajic itd..
I od tada na ZB nema kritickih tekstova kao onomad. Vise su Spahija i Milak Mensur napisali saopstenja SDA u zadnje dvije godine i objavili na portalu nego Adnan Dzonlic osvrta na desavanja u gradu u kojima je podb`o SDA.
I td td.
Evo dajem ti 48h da nadjes 5-6 politickih clanaka na ZB obojenih u SDA boje a da pri tom nema obojenih i u druge boje. Cevapi i jogurt od mene. Da se razumijemo, ja i ocekujem da pise pro SDA.. ipak su mu dali posao. Pisao bi i ti.. Medjutim cak i ako je pro SDA na ZB neces nikad naci spin tekstove.. u najgorem slucaju uradice se copy/paste stranackog saopstenja (fazon je sto ce se objaviti i SDP i SC i Ivan Petrovic i muftija zenicki i fra Franjo itd,itd..)
PS.
Fudo i njegova boja se ne broje, jer se moras prvo raspitati kako Fudo tj. konsultant Armin Mujkic i one koke salju i zele da salju saopstenja. Isti odgovor stoji i iza cinjenice da su zenit.ba i zenicainfo.ba obojeni u samo jednu boju
- Norm
#24761 Re: Zeničani
...a napadoste me kad sam rekao da svako ima svoju cijenu...
a Beganovicka je pravo sposobna i iskusna
...samo carsija vec prica sta je sudbina tog preduzeca...vidjecemo...
.. da nelupam vise, laku noc...
...ima slifa za zauzimanje povrsina, sto jest, jest..._BataZiv_0809 wrote:
a Beganovicka je pravo sposobna i iskusna
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#24762 Re: Zeničani
Pa sad, imas onu skalameriju ispod Gimnazije, ona je legalna je liNorm wrote:...a napadoste me kad sam rekao da svako ima svoju cijenu...![]()
P.S. Nije lose da Vračko uzme Gradsku Kafanu. Ima covjek slifa za to, mora mu se priznati.![]()
a Beganovicka je pravo sposobna i iskusna...samo carsija vec prica sta je sudbina tog preduzeca...vidjecemo...
![]()
Mislim ako cemo posteno onda hajmo svima rezat, a ne kao nasa vlast parcijalno
-
Mustang1
#24763 Re: Zeničani
Kad otvore nargila bar u Gradskoj Kafani

- Norm
#24765 Re: Zeničani
jutro..._BataZiv_0809 wrote:Pa sad, imas onu skalameriju ispod Gimnazije, ona je legalna je liNorm wrote:...a napadoste me kad sam rekao da svako ima svoju cijenu...![]()
P.S. Nije lose da Vračko uzme Gradsku Kafanu. Ima covjek slifa za to, mora mu se priznati.![]()
a Beganovicka je pravo sposobna i iskusna...samo carsija vec prica sta je sudbina tog preduzeca...vidjecemo...
![]()
.. da nelupam vise, laku noc...A i lijepo izgleda
![]()
Mislim ako cemo posteno onda hajmo svima rezat, a ne kao nasa vlast parcijalno
...pa o cemu ja godinama trunim
-
clio_dci120
#24766 Re: Zeničani
Kako su Cooltura i Vienna otvoreni, primjeti se da uvijek ima mjesta u CD-u 
Meni je od lokala Cooltura trenutno najbolja, sad u petak otisao u Sibicu, nije bilo mjesta, ali isto kulturno sredjeno, svidja mi se.
Meni je od lokala Cooltura trenutno najbolja, sad u petak otisao u Sibicu, nije bilo mjesta, ali isto kulturno sredjeno, svidja mi se.
-
clio_dci120
#24767 Re: Zeničani
Eh kameni samo da znas kako sam slab na plavke, cijelo jutro kad udjem na forum odmah ugledam ovu Irhanu...dekoncetrises me opasno...
Uh kako bi joj pokazao kako se autobus vozi
Uh kako bi joj pokazao kako se autobus vozi
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#24768 Re: Zeničani
Vienna mi je superclio_dci120 wrote:Kako su Cooltura i Vienna otvoreni, primjeti se da uvijek ima mjesta u CD-u
Treb'o bi i Norm tamo malo češće
Cooltura bio samo u bašči... jednom ili dva puta ljetos... CD nikad nisam
Slabo nešto i hodam u zadnje vrijeme.
Bolji društveni život ima moj stari sa 70 godina
Mada, samo se mora hodočastit makar jednom mjesečno u sveto mjesto. Zna Se
- Norm
#24769 Re: Zeničani
...bude, budeJimmy McNulty wrote:Vienna mi je superclio_dci120 wrote:Kako su Cooltura i Vienna otvoreni, primjeti se da uvijek ima mjesta u CD-u
Meni je od lokala Cooltura trenutno najbolja, sad u petak otisao u Sibicu, nije bilo mjesta, ali isto kulturno sredjeno, svidja mi se.bude milfica pa ako ništa oči da naparim.
Treb'o bi i Norm tamo malo češće![]()
Cooltura bio samo u bašči... jednom ili dva puta ljetos... CD nikad nisam![]()
Bolji društveni život ima moj stari sa 70 godina![]()
Mada, samo se mora hodočastit makar jednom mjesečno u sveto mjesto. Zna Se
-
clio_dci120
#24770 Re: Zeničani
Morat cemo jednom otici u Da Vinci, da napdnemo Batin teritorij. :oops
P.S. Mislim ja i jimmi, norm je ozenjen.
- Norm
#24771 Re: Zeničani
..pa hebem ga nije umro...clio_dci120 wrote:Morat cemo jednom otici u Da Vinci, da napdnemo Batin teritorij. :oops
- dajdza-ze
#24772 Re: Zeničani
Gdje je ta Vienna.Norm wrote:...bude, budeJimmy McNulty wrote:Vienna mi je superclio_dci120 wrote:Kako su Cooltura i Vienna otvoreni, primjeti se da uvijek ima mjesta u CD-u
Meni je od lokala Cooltura trenutno najbolja, sad u petak otisao u Sibicu, nije bilo mjesta, ali isto kulturno sredjeno, svidja mi se.bude milfica pa ako ništa oči da naparim.
Treb'o bi i Norm tamo malo češće![]()
Cooltura bio samo u bašči... jednom ili dva puta ljetos... CD nikad nisam![]()
Bolji društveni život ima moj stari sa 70 godina![]()
Mada, samo se mora hodočastit makar jednom mjesečno u sveto mjesto. Zna Se, al samo gleda...
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#24773 Re: Zeničani
dajdza-ze wrote: Gdje je ta Vienna.

Posebno je kul to što je donji sprat za nepušače, a gornji za pušače
- kamen spoticanja
#24774 Re: Zeničani
mogu li i ja u gledanje?Norm wrote:..pa hebem ga nije umro...clio_dci120 wrote:Morat cemo jednom otici u Da Vinci, da napdnemo Batin teritorij. :oops
P.S. Mislim ja i jimmi, norm je ozenjen....ja cu samo gledat...
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#24775 Re: Zeničani
Može ako češ platit ceh, da i mi smrtnici dobijemo nešto od SDAkamen spoticanja wrote: mogu li i ja u gledanje?