Logovan wrote:Bazinga1234 wrote:
Ne kažem tjerao nego kritikovao.
Hajrovic dade 2 gola ti kažeš sad ih naso davat jes eto cito tebe na forumu pa ih namjerno dao tebi u inat.
Govorim o samoj igri, kako su oni odigrali sinoć?
I ako Cimirot nastavi pružati loše partije u reprezentaciji uprkos tome što je standardan igrač grčkog Paoka, hoćeš li i njega tjerati? Ako ćemo biti objektivni.
Pa nisam ga ja kritikovao, nego tjerao, pa ne znam što me citiraš sa postom oko "kritikovanja".
Rekao sam "sad ih našao davati", jer je kraj kvalifikacija, obezbijedio nam pobjedu, pa ćemo ga gledati i u narednim kvalifikacijama. Isto kao što ga je gol protiv Slovaka držao u reprezentaciji, tako će mu i ova dva gola vjerovatno obezbijediti ostanak.
Cimirot je noviji igrač, ima kredita još. Ako ne bude bilo koristi od njega, a došli bolji, onda mu se treba zahvaliti. Niko nije sveta krava, pa da bude u ekipi, a da ispaštamo zbog tih kojih se trebamo riješiti.
I nisi ti meni baš onako bezveze naveo Cimirota. Popusti me posmatranja sa navijačke strane.
Aha, hajmo ovako...
Poslije tog gola protiv Slovaka, u tim kvalifikacija nije ni bio starter. Ulazio sa klupe Tek, nikakve zasluge.
Onda pripremne utakmice za SP. Unatoč lošoj formi bio odličan i zabio Meksiku.
Onda Sp. Protiv Argentine i Nigerije solidan, a onda zamjenjen Amidzicem u 50 i nekoj minuti. Nikakve zasluge.
Kvale za EURO 2016.
Protiv Kipra na klupi, jer je Safet smislio taktiku bez krila.
Protiv Velsa na klupi. Protiv Belgije na klupi.
Protiv Izraela u prvih 11, na špicu, samo zato jer su Vedo i Dzeko povrijedjeni. Protiv Andore na klupi ( 2x).
U prijateljskoj protiv Austrije u prvih 11, zabio.
Na klupi protiv Belgije, Velsa, Kipra, Izraela te u baražu.
Nikakve zasluge.
U ovim kvalama.
Protiv Estonije nije ni pozvan, protiv Belgije na klupi, protiv Kipra na klupi pa zaigro i bio bolji od Visce.
Protiv Grčke starter, jer se Visca povrijedio ( mislim na treningu al nebitno.)
Povreda....
I sada na klupi protiv Belgije pa uso i asistirao.
Protiv Estonije, starter, 2 gola.
10 pua bio starter ( računajuci i 2 utakmice Kirin Kupa) i zabio 5 golova i 1 assist.
Al jok evo igra zbog zasluga
A to za Cimirota sam rekao tek tako, jer si navijač Sarajeva. Meni je nebitno iz kojeg kluba dolazi, sve dok pruža dobre partije u reprezentaciji. Naravno Cimirot ne pruža. A i mladji je tek 2 godine.
Eto.