Napokon je Olympiacos ostao bez titule.
Igraju i finale kupa pa imaju priliku za duplu krunu.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Besa MOTM, a onda je realno trebao dobiti crveni umjesto zutog, kad se sudiji unosio u lice nakon nesviranog penala koji je relano htio isfolirati.luckylaka wrote:Besic i danas odlican,Kodro zabio i danas
Realnost je da je dobio zuti ,ali vise od toga raduju odlicne igre Besica.Edin H. wrote:Besa MOTM, a onda je realno trebao dobiti crveni umjesto zutog, kad se sudiji unosio u lice nakon nesviranog penala koji je relano htio isfolirati.luckylaka wrote:Besic i danas odlican,Kodro zabio i danas
Bukvalno je preporodio Boro. Evo ih play off u, s realnim mogucnostima za plasman.luckylaka wrote:Realnost je da je dobio zuti ,ali vise od toga raduju odlicne igre Besica.Edin H. wrote:Besa MOTM, a onda je realno trebao dobiti crveni umjesto zutog, kad se sudiji unosio u lice nakon nesviranog penala koji je relano htio isfolirati.luckylaka wrote:Besic i danas odlican,Kodro zabio i danas
3 i 6,4 i 5luckylaka wrote: Upravo to.Cini mi se da im i nije bio primarni cilj play off ali evo tu su.ne znam kako se igra play off , skim bi trebali igrati
leškarenje wrote:3 i 6,4 i 5luckylaka wrote: Upravo to.Cini mi se da im i nije bio primarni cilj play off ali evo tu su.ne znam kako se igra play off , skim bi trebali igrati
Znas li ti ikada ista?luckylaka wrote:![]()
Upravo to.Cini mi se da im i nije bio primarni cilj play off ali evo tu su.ne znam kako se igra play off , skim bi trebali igrati
Mislim da je on samo posudjen igracTomahawk11 wrote:Za Bešića bi bilo najbolje da 'boro uđe u EPL i da on ostane kod njih.
Da znam ne bih pitaoEdin H. wrote:Znas li ti ikada ista?luckylaka wrote:![]()
Upravo to.Cini mi se da im i nije bio primarni cilj play off ali evo tu su.ne znam kako se igra play off , skim bi trebali igrati![]()
3-ci igra za 6-tim, 4-ti sa 5-tim, pa onda pobjednici.
Mislio sam da ga otkupe.luckylaka wrote:Mislim da je on samo posudjen igracTomahawk11 wrote:Za Bešića bi bilo najbolje da 'boro uđe u EPL i da on ostane kod njih.
Mala sala.luckylaka wrote:Da znam ne bih pitaoEdin H. wrote:Znas li ti ikada ista?luckylaka wrote:![]()
Upravo to.Cini mi se da im i nije bio primarni cilj play off ali evo tu su.ne znam kako se igra play off , skim bi trebali igrati![]()
3-ci igra za 6-tim, 4-ti sa 5-tim, pa onda pobjednici.
Nadzorna_ploca wrote:Memisevic zabio za Groningen.