FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
skenderija04

#24751 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

fixer wrote:
suncica24 wrote:

Vidi, vidi, znaci postoji datum do kojeg je legitimno postati PRAVI navijac Barce :D
I? Sta? Da oduzmemo takvima koji prate Barcu od 2006, zbog Ronaldhina, Messija, Guardiolinih guzova, jer je Barca best club... navijacku dozvolu?
Samo, ima jedan problem: gdje se ista dijeli? I ko je djeli? Ti?
Ono, tvoja ljubav prema Realu je opravdana jer si eto kao mali zivio u Madridu? A ona nekog Hame iz Buljakova koji nije vidio Barcelone nije, jer... rekao Fixer tako :roll:

Nego, de ti zaobidji ovu temu da si ispunis zelju o zaobiljazenju :D
Jesam ja ovo negdje rekao? Ne bori se na frontu na kojem te nisam ni napao. Ima neko pravo da navija i od 2006. , ali ako je neko tad poceo da navija, a u tom periodu je punio kvalitetnih 20 i kusur godina, logicno je zapitati se sta je radio prije? Ako mu je u genetici "tika-taka", sta je onda radio prije nego je otkrio taj klub?
E jebi ga sad. Isto kao i na "drugoj " temi gdje je Zidane najbolji igrac svih vremena Ronaldo Nazario je najbolja devetka a tek i R.Carlos....A niko ne prica o Spasicu , Ricardu Rochi ili Dubovskom. Sta su do tada radili?
skenderija04

#24752 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

DonVito wrote:Ma Mourinho je prekucao Barsu sa fakticki b timom Real Madrida.
Pa sto ga otjeraste :D
fixer

#24753 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

suncica24 wrote: Fulila?
Hvatanje u kostac?
Studij neki?
Moze li makar kurs preko poste, nabrzaka, pa da dobijem tu dozvolu :D

Odoh traziti clanke po netu, da se spremim za ispit, jadna, sta cu.

(Btw, nemam ja potrebu doprinositi nikako. Ja samo pratim temu. I bas mi ono ide na neku stvar kada na temi ne mogu da upratim nista sem tvojih i Vitovih hate strjelica)
Pratis temu, a vamo otrovne strjelica ja saljem.
Ko ono poce danas?
A ko je rekao da su u Realu normalni :oops:

I, da, Keirrisona iz 2009. ne mozes prepoznat.
LSD

#24754 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

jasta je i na kraju ostao suha q :lol: ....još ga Atletico otresao na sred ESB-a u finalu kupa...a izvjesni Roura ni kriv ni dužan prekucao Primeru i potjerao Mourinha iz Madrida....svašta se izdešavalo.
DonVito

#24755 Re: FC Barcelona

Post by DonVito »

skenderija04 wrote:
Otjerali Pep-a :D
suncica24

#24756 Re: FC Barcelona

Post by suncica24 »

fixer wrote:
suncica24 wrote:

Vidi, vidi, znaci postoji datum do kojeg je legitimno postati PRAVI navijac Barce :D
I? Sta? Da oduzmemo takvima koji prate Barcu od 2006, zbog Ronaldhina, Messija, Guardiolinih guzova, jer je Barca best club... navijacku dozvolu?
Samo, ima jedan problem: gdje se ista dijeli? I ko je djeli? Ti?
Ono, tvoja ljubav prema Realu je opravdana jer si eto kao mali zivio u Madridu? A ona nekog Hame iz Buljakova koji nije vidio Barcelone nije, jer... rekao Fixer tako :roll:

Nego, de ti zaobidji ovu temu da si ispunis zelju o zaobiljazenju :D
Jesam ja ovo negdje rekao? Ne bori se na frontu na kojem te nisam ni napao. Ima neko pravo da navija i od 2006. , ali ako je neko tad poceo da navija, a u tom periodu je punio kvalitetnih 20 i kusur godina, logicno je zapitati se sta je radio prije? Ako mu je u genetici "tika-taka", sta je onda radio prije nego je otkrio taj klub?
Nista?
Mislim, sve da je i navijao za drugi klub, sta?
Pratio baseball?
Curling?

Mislim, ispade od tebe pravi bosanski macista, nevjerovatno.
Kad mali napuni godinu dana mora ga se uclaniti u crkvu/dzamiju i Sarajevo/Zelju/Real/Barcu, je li?
A ako ne odabere klub za koji ce navijati do polaska u skolu, odmah to treba voditi psihologu :D
Ne kontam...

Eto, meni je te neke '98 kad sam kao pocela mjerkati fudbal Bayern bio onako bas simpatican tim, dok nisam odgledala ne sjecam se tacno koju utakmicu, ali sjecam se dobro Rivalda u istoj, nekad poslije velikog finala MU-Bayern i... izdadoh Bayern. A nisam ni pravi navijac Barce. Uh!
5 0 5

#24757 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

skenderija04 wrote:Pa sto ga otjeraste :D
nisu imali vise vitrina za sve trofeje koje je osvajao.
DonVito

#24758 Re: FC Barcelona

Post by DonVito »

LSD wrote:
jasta je i na kraju ostao suha q :lol: ....još ga Atletico otresao na sred ESB-a u finalu kupa...a izvjesni Roura ni kriv ni dužan prekucao Primeru i potjerao Mourinha iz Madrida....svašta se izdešavalo.
Nema to veze, ovdje je rijec o Barsi a ne o drugim klubovima ili sad Barsa spada ispod ranga tih klubica pitam se sada po vama. Roura je kriv :lol: sto su pojedeni bili Cavi, Iniesta i logicno Messi ili nisu imali volje :lol: a i Ronaldo unizao rekord postigunti golova u nizu u El Clasicima, Roura je kriv.
Last edited by DonVito on 14/08/2013 11:15, edited 1 time in total.
skenderija04

#24759 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

DonVito wrote:
skenderija04 wrote:
Otjerali Pep-a :D
Dobar fol. Pep je otisao kao gospodin iz Barcelone. Mou govnjivom motkom iz Reala
suncica24

#24760 Re: FC Barcelona

Post by suncica24 »

fixer wrote:
suncica24 wrote: Fulila?
Hvatanje u kostac?
Studij neki?
Moze li makar kurs preko poste, nabrzaka, pa da dobijem tu dozvolu :D

Odoh traziti clanke po netu, da se spremim za ispit, jadna, sta cu.

(Btw, nemam ja potrebu doprinositi nikako. Ja samo pratim temu. I bas mi ono ide na neku stvar kada na temi ne mogu da upratim nista sem tvojih i Vitovih hate strjelica)
Pratis temu, a vamo otrovne strjelica ja saljem.
Ko ono poce danas?
A ko je rekao da su u Realu normalni :oops:

I, da, Keirrisona iz 2009. ne mozes prepoznat.
Prepoznah.
Na drugu.
Na prvu jok. Ono, najnovija storija jos zivi u mozgu. I mozgu logicno bilo da si izvukao nju da je nalijepis kao "sta napraviste".
A ti bas izvukao macka iz vrece koji nigdje veze sa Ozilom.
So, priznajem: 1:0 za tebe :D

PS: A bocnuh, jer je i prica skrenula na Ozila nakon bockanja Lea na temi...
Mislim, ja Realovoj temi od one price o Mohurinju ne prilazim. Don't care, don't want to know :)
Last edited by suncica24 on 14/08/2013 11:18, edited 2 times in total.
5 0 5

#24761 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

@skenderija

helem, luiz gustavo?
fixer

#24762 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

suncica24 wrote: Nista?
Pratio baseball?
Curling?

Kad mali napuni godinu dana mora ga se uclaniti u crkvu/dzamiju i Sarajevo/Zelju/Real/Barcu, je li?
A ako ne odabere klub za koji ce navijati do polaska u skolu, odmah to treba voditi psihologu :D
Ne kontam...

Eto, meni je te neke '98 kad sam kao pocela mjerkati fudbal Bayern bio onako bas simpatican tim, dok nisam odgledala ne sjecam se tacno koju utakmicu, ali sjecam se dobro Rivalda u istoj, nekad poslije velikog finala MU-Bayern i... izdadoh Bayern. A nisam ni pravi navijac Barce. Uh!
Nista. Samo tako reci cisto da znamo. O ovome je rijec. Sutra ce, naravno, kad se pojavi neki uspjesniji klub, suncica izdati i Barcelonu. Bitno je samo biti u trendu. Ali sve da je i tako, a jeste, imas pravo i na to. Samo nemoj dijeliti lekcije onima koji tako klubove ne biraju, a bome i ne napustaju.
DonVito

#24763 Re: FC Barcelona

Post by DonVito »

skenderija04 wrote:Dobar fol. Pep je otisao kao gospodin iz Barcelone. Mou govnjivom motkom iz Reala
Slicno.
Otisao u Brešu kao gospodin pa pao na prahu..
Treba ove testove da vrse i na trenere, kao da bi me iznenadilo za gospodina.
Last edited by DonVito on 14/08/2013 11:19, edited 1 time in total.
skenderija04

#24764 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

505sCrtom wrote:@skenderija

helem, luiz gustavo?
Vidio. Nema para za takve stvari :D
skenderija04

#24765 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

DonVito wrote:
skenderija04 wrote:Dobar fol. Pep je otisao kao gospodin iz Barcelone. Mou govnjivom motkom iz Reala
Slicno.
Otisao u Brešu kao gospodin pa pao na prahu..
Gospodin.
Dokaz?
LSD

#24766 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

DonVito wrote:
LSD wrote:
Nema to veze, ovdje je rijec o Barsi a ne o drugim klubovima ili sad Barsa spada ispod ranga tih klubica pitam se sada po vama. Roura je kriv :lol: sto su pojedeni bili Cavi, Iniesta i logicno Messi ili nisu imali volje :lol: a i Ronaldo unizao rekord postigunti golova u nizu u El Clasicima, Roura je kriv.
Cinjenica da ga je anonimus Roura otjerao iz Madrida.... da je uzeo titulu Primere portugalski specijalac bi vjerovatno ostao u Realu, jer je imao još godina ugovora....ali jbg Roki mu je dohakao, natjerao Pereza da ga šutne i tako mu završio trenersku karijeru u Španiji....pokazao mu je kako se titule osvajaju.
fixer

#24767 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

suncica24 wrote: Prepoznah.
Na drugu.
Na prvu jok. Ono, najnovija storija jos zivi u mozgu. I mozgu logicno bilo da si izvukao nju da je nalijepis kao "sta napraviste".
A ti bas izvukao macka iz vrece koji nigdje veze sa Ozilom.
So, priznajem: 1:0 za tebe :D

PS: A bocnuh, jer je i prica skrenula na Ozila nakon bockanja Lea na temi...
Mislim, ja Realovoj temi od one price o Mohurinju ne prilazim. Don't care, don't want to know :)
Ja sam samo odgovorio skenderiji, bez namjere da provociram, da nije logicne da Real prodaje igraca koji je drugi igrac ekipe.
suncica24

#24768 Re: FC Barcelona

Post by suncica24 »

fixer wrote:
suncica24 wrote: Nista?
Pratio baseball?
Curling?

Ne kontam...

Nista. Samo tako reci cisto da znamo. O ovome je rijec. Sutra ce, naravno, kad se pojavi neki uspjesniji klub, suncica izdati i Barcelonu. Bitno je samo biti u trendu. Ali sve da je i tako, a jeste, imas pravo i na to. Samo nemoj dijeliti lekcije onima koji tako klubove ne biraju, a bome i ne napustaju.
Pa sad, jeste vala, moglo bi se ponovo navijati za Bayern, oni su sad in :D

(naravno, buduci da je te '99 Barca bila jedan supermegaultra popularan klub... nesto mi ova skripi ova strategija sa saltanjem na Bayern)
DonVito

#24769 Re: FC Barcelona

Post by DonVito »

Cinjenica da ga je anonimus Roura otjerao iz Madrida.... da je uzeo titulu Primere portugalski specijalac bi vjerovatno ostao u Realu, jer je imao još godina ugovora....ali jbg Roki mu je dohakao, natjerao Pereza da ga šutne i tako mu završio trenersku karijeru u Španiji....pokazao mu je kako se titule osvajaju.
Kules :roll:

Pokusaj da se uvali drugi tim ispred Barse jer Murinjo je prekucao Barsu u El Clasicima pa cak i sa b timom gdje mu Morata igra krilo :lol:
suncica24

#24770 Re: FC Barcelona

Post by suncica24 »

Mohurina je iz Reala otjerao njegov stav. Prema igracima, prema suparnicima, prema medijima...
Barca nije imala nista sa tim.
fixer

#24771 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

suncica24 wrote:
Pa sad, jeste vala, moglo bi se ponovo navijati za Bayern, oni su sad in :D

(naravno, buduci da je te '99 Barca bila jedan supermegaultra popularan klub... nesto mi ova skripi ova strategija sa saltanjem na Bayern)
Da si ti pocela tad, ne bi bio problem...
skenderija04

#24772 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

DonVito wrote:

Pokusaj da se uvali drugi tim ispred Barse jer Murinjo je prekucao Barsu u El Clasicima pa cak i sa b timom gdje mu Morata igra krilo :lol:
Takve vas volim. Prekucao Barcelonu. :D To vam je sad najveci uspjeh Dov Vito. Nekad se druga prica pricala....
eXit.LP

#24773 Re: FC Barcelona

Post by eXit.LP »

Baš me nešto interesuje koja je gol razlika Mourinha u tim prekucanim EC protiv Barcelone. (samo na klupi RMD)
suncica24

#24774 Re: FC Barcelona

Post by suncica24 »

Nego, sa moje strane O&O

Odoh da kao nepravi navijac Barce smekam temu "sa strane" i ucim za taj ispit za prijem u prave navijace :D
LSD

#24775 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

DonVito wrote:

Mah, pobjeđivala je i Osasuna i Sociedad Barcu, pa šta s tim?? njihovi navijaci i njihovi treneri se ne hvale time kao što vi odani madridisti i fanovi portugalca fale pobjede svog idola u utakmicama gdje Barca nije ni imala trenera....i gdje su završili ti timovi na kraju,a gdje Barca :wink: :razz:
jbg pomiri se sa cinjenicom da je Roura otjerao tvog miljenika sa klupe Reala....nije znao uzeti titulu i kad su Barcu vodili doslovno trenerski pocetnici tipa Tito iili Roura.
Nekad vam je mjerilo bila titula ili Kup, a sad su i pobjede bitne :lol:
Last edited by LSD on 14/08/2013 11:34, edited 1 time in total.
Post Reply