Pa dobro imaš mogućnost da napraviš listu kanala koje gledaš, čak i korisnici koji koriste CI modul mogu napraviti listu kanala koje gledaju, jer skoro svi moderni HDTV televizori nude opciju kreiranja liste omiljenih kanala.pepeljara wrote:Nista od toga. Mozda bude ppv, al to za filmove sad vec postoji (bht).
Bilo bi super kad bi se mogli birat kanali, dodjes izaberes...
Npr, neki tipa national marka, filmski dvije marke kanal. minimalno 10 kanala, i super
izaberem sebi i cao, ko da mi treba i bht ,i rtrs, i obn i ftv i tv i face ta ja znam.. moze samo jedan:D
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- crnivrag
#24751 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- pepeljara
#24752 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jeste, slazem se
Mislio sam na ponudu kreiranja svoje sheme kupovina od providera.
Mislio sam na ponudu kreiranja svoje sheme kupovina od providera.
-
bullmastiff
#24753 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kako gledati program koji sam propustio npr. od jucer?
kliknem EPG i sta onda?
kliknem EPG i sta onda?
-
lokalni_razdjevicar
#24754 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
jesino ako imas neki stroj da se vratis u proslostbullmastiff wrote:Kako gledati program koji sam propustio npr. od jucer?
kliknem EPG i sta onda?
- MTV
#24755 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
lokalni_razdjevicar wrote:jesino ako imas neki stroj da se vratis u proslostbullmastiff wrote:Kako gledati program koji sam propustio npr. od jucer?
kliknem EPG i sta onda?
-
doff
#24756 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jedino da koristiš snimalicu i na taj način pregledaš. Druga opcija ti je na D3GO, pogledaj propušteno. Ta opcija nije dostupna na svim programima, veći dio ima tu opciju.bullmastiff wrote:Kako gledati program koji sam propustio npr. od jucer?
kliknem EPG i sta onda?
-
bullmastiff
#24757 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Znaci na TV-u nikako ne mogu gledati jucerasnji program?
iako je navedeno da je moguce?
hvala na odgovoru
hvala na odgovoru
-
lokalni_razdjevicar
#24758 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
lokalni_razdjevicar wrote:jedino ako imas neki stroj da se vratis u proslostbullmastiff wrote:Kako gledati program koji sam propustio npr. od jucer?
kliknem EPG i sta onda?
- crnivrag
#24759 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach još uvijek nema u ponudi uslugu 72 sata unazad koja omogućava da se pogleda propušteni sadržaj na određenim kanalima putem resivera, odnosni EPG-a. Ova usluga je u ponudi ostalih kompanija United grupe, pa si možda zato pomislio da je prisutna i u okviru Telemach ponude.bullmastiff wrote:Znaci na TV-u nikako ne mogu gledati jucerasnji program?
hvala na odgovoru
Imaš tri opcije koje je trenutno moguće koristiti, a to su 72 sata unazad posredstvom D3GO aplikacije (Desktop ili android), zatim da uštekaš eksterni HDD i onda je moguće premotavati živi program, pa ga čak i pauzirati. I treća opcija je da određenu emisiju snimiš na eksterni HDD i ponovo gledaš kad poželiš.
-
doff
#24760 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Šta je konkretno navedeno i gdje?bullmastiff wrote:Znaci na TV-u nikako ne mogu gledati jucerasnji program?
hvala na odgovoru
-
mirza_15
#24761 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mozda je gledao bht ponudu. Tamo moze 
-
Liska
#24762 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja ću ovom prilikom pohvaliti Telemach. Od momenta kad sam izražio želju za novim digitalnim reciverom pa do postavljanja je prošlo tri dana, a od toga je jedan dan bio neradni.
- Telemach
#24763 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Opcija gledaj propušteno se odnosi na D3Go aplikaciju. http://telemach.ba/d3go/funkcionalnosti/bullmastiff wrote:Znaci na TV-u nikako ne mogu gledati jucerasnji program?
hvala na odgovoru
Ako ste propustili program u protekla 3 dana, sada možete da se vratite unazad i pogledate propušteno. Došli ste kući na pola emisije? Ne brinite! Sada možete da je pogledate ispočetka dok emisija još traje.
Pratite plavu liniju u TV vodiču i klikom na aktivirajte opcije GLEDAJ ili GLEDAJ ISPOČETKA.
Android uređaji ne podržavaju funkciju Pogledaj ispočetka za emisije koje su trenutno u toku.
- klavirdžija
#24764 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ovo sa zamjenom za CI module je izgleda teži kretenluk!
25 maraka za nešto što bi trebalo biti besplatno, nema veze što si dugogodišnji korisnik HD paketa s kojim navodno ide besplatno.
25 maraka za nešto što bi trebalo biti besplatno, nema veze što si dugogodišnji korisnik HD paketa s kojim navodno ide besplatno.
- beni-bu-man
#24765 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
klavirdžija wrote:Ovo sa zamjenom za CI module je izgleda teži kretenluk!
Jbg tako nam je samo nek je naopako
- Maharadza
#24766 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Očito koriste činjenicu da su preuzimanjem HS-a postali jedini koji nude CI/CAM module, a pošto resivere ionako nude besplatno pa ko želi tu "pogodnost" zvanu modul - mora platiti!
Samo se nadam da planiraju nekada u skorije vrijeme ove resivere zamijeniti modulima u potpunosti gdje će iste nuditi besplatno kao što sada nude resivere i ostalu opremu (modem, telefon itd.)?! Mada će uvijek neko imati potrebu za resiverom, pogotovu penzosi npr. i ostali koji još uvijek imaju stare "guzonje" od TV uređaja! 
-
AnonymousBIH
#24767 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma modul para vrijedi. Evo ja sada imam 2, i ne bi ih zamijenio nizasta. Sa ovim modulima, što se tiče TV-a, sa mnom su završili, nema toga što može konkurencija ponuditi da bi me privuklo, jedino da i oni module ponude, što je nemoguće.Maharadza wrote:Očito koriste činjenicu da su preuzimanjem HS-a postali jedini koji nude CI/CAM module, a pošto resivere ionako nude besplatno pa ko želi tu "pogodnost" zvanu modul - mora platiti!Samo se nadam da planiraju nekada u skorije vrijeme ove resivere zamijeniti modulima u potpunosti gdje će iste nuditi besplatno kao što sada nude resivere i ostalu opremu (modem, telefon itd.)?! Mada će uvijek neko imati potrebu za resiverom, pogotovu penzosi npr. i ostali koji još uvijek imaju stare "guzonje" od TV uređaja!
-
_Belaj_Bager_
#24768 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pozdrav,
Može li mi neko reći kako da pristupim ruteru. Znam da za user name koristim naziv rutera, al ne mogu da se sjetim passworda. Nisam ništa mijenjao u postavkama od ranije, a za password sam pokušao sa P/N, MTA MAC i CM MAC. Znam da je bilo nešto sa naljepnice na ugovoru
Može li mi neko reći kako da pristupim ruteru. Znam da za user name koristim naziv rutera, al ne mogu da se sjetim passworda. Nisam ništa mijenjao u postavkama od ranije, a za password sam pokušao sa P/N, MTA MAC i CM MAC. Znam da je bilo nešto sa naljepnice na ugovoru
-
probook
#24769 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Za ulazak u postavke ne treba ti nista, ostavis prazna polja 
-
_Belaj_Bager_
#24770 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hvala drug, ispati se živ...nema koje sve kombinacije nisam pokušaoprobook wrote:Za ulazak u postavke ne treba ti nista, ostavis prazna polja
-
B Ling
#24771 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Posto ne odgovarate ni na mail, ni preko fba, a ja sam uporan decko, evo da pokusam i ovako. Hoce li ostati Arene nama korisnicima HS-a, ili cemo izgubiti tu opciju? Da li cete ih imati u programskoj semi uopste? Da napomenem da sam korisnik full paketa usluga, a ovaj vas neprofesionalizam u vidu izbjegavanja odgovora korisnicima mi je jako iritantan.Prvi utisak nula bodova.HS-om sam tu bio prezadovoljan. Niste josh monopolisti, ima Logosoft.
Odogovorite, u profesionalnom i razumnom roku, ili dodjite i vadite mi ova gov.na iz kuce.
Odogovorite, u profesionalnom i razumnom roku, ili dodjite i vadite mi ova gov.na iz kuce.
- Magarece_godine
#24772 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sviju ti sto bi tebi odgovarali ako koristis HS? Telemach jos nije uzeo hs zvanicno....B Ling wrote:Posto ne odgovarate ni na mail, ni preko fba, a ja sam uporan decko, evo da pokusam i ovako. Hoce li ostati Arene nama korisnicima HS-a, ili cemo izgubiti tu opciju? Da li cete ih imati u programskoj semi uopste? Da napomenem da sam korisnik full paketa usluga, a ovaj vas neprofesionalizam u vidu izbjegavanja odgovora korisnicima mi je jako iritantan.Prvi utisak nula bodova.HS-om sam tu bio prezadovoljan. Niste josh monopolisti, ima Logosoft.![]()
-
sencobih
#24773 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sta da mu kaze? Da ce mu uskoro zamijeniti arene sa sport klubovima?Magarece_godine wrote:
Sviju ti sto bi tebi odgovarali ako koristis HS? Telemach jos nije uzeo hs zvanicno....B Ling wrote:Posto ne odgovarate ni na mail, ni preko fba, a ja sam uporan decko, evo da pokusam i ovako. Hoce li ostati Arene nama korisnicima HS-a, ili cemo izgubiti tu opciju? Da li cete ih imati u programskoj semi uopste? Da napomenem da sam korisnik full paketa usluga, a ovaj vas neprofesionalizam u vidu izbjegavanja odgovora korisnicima mi je jako iritantan.Prvi utisak nula bodova.HS-om sam tu bio prezadovoljan. Niste josh monopolisti, ima Logosoft.![]()
-
B Ling
#24774 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Koliko vidim po svom internetu, HS je vec uveliko akviziran.A i po forumu ovdje. A i info iz HS-a imam.
@sencobih
Upravo to, ako je tako da znam, da mijenjam operatera, da to obavim dok sam josh na odmoru.
@sencobih
Upravo to, ako je tako da znam, da mijenjam operatera, da to obavim dok sam josh na odmoru.
Last edited by B Ling on 28/11/2015 10:29, edited 1 time in total.
-
old_spice
#24775 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma to je zavrseno, net nam je vec telemach. Mozda nisi primjetio, al na temi hs-a je odgovarao ovaj sa nickom telemachMagarece_godine wrote: