Mislim da fulas temu. Treba da se slavi i raduje, ali kao medijska licnost treba ipak zadrzati tu dozu profesionalnosti. To je o cemu pricamo a ne o pokazivanju nezadovoljstva. Lijepo bi bilo kad bi se svi rijesili tih klosarskih fazona a ne jos da ih opravdavamo, u svim sverama zivota, krenuvsi npr sa onim sto sjedi iza bilokakvog saltera pa nadalje. Ovi su exponirani pa je normalno da se o njihovom ponasanju i prica.KatarinaKosaca wrote:Dulce est desipere in loco- Slatko je ludovati u zgodnoj prilici, još su rekli Latini, a Ilija Čvorović je rekao " I meni nešto lepo da se desi"
Ovoj se zemlji nešto lijepo desilo, slavlje tom prigodom nije sebični egocentrizam, nego baš obrnuto. Ovoliko medijsko puritanstvo mi djeluje kao lažni moral, lažna finoća ili jednostavno nezadovoljstvo ovim lijepim što se desilo.
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- stari_rastafari
#2476 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
-
goshpar
#2477 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
izdvojeno iz jednog komentara:
"Ne znam kako vi, ali mene takav pristup Face TV – a prilično iritira. Zbog čega ništa pod kapom nebeskom ne možemo raditi pristojno ostat će vječni misterij. Od svega napravimo cirkus, nekakvu verziju Čevljanovića, ili, naprosto, podilazimo većini, jer, svi znamo, uloga medija u suvremenom društvu nije da objektivno informira i educira, nego da prodaje sadržaj i podilazi masi.
Kako si jedna televizija smije dopustiti da dio javnosti koja je bila bijesna nakon poraza u Zenici naziva miševima to mi nikako ne ide u glavu. Ah, da, zaboravio sam, to nije televizija, to je TV blog iritantno samodopadnog Senada Hadžifejzovića i njegovog malog od palube, Marjana, Makija, srca našeg, duše, ljubi ga majka.
Ruku na srce, sportskim prijenosima Face TV – a mora se priznati dinamičnost i izrazito zabavan karakter. Taj dio posla rade sjajno. No, kako rekoh, budući to nije blog koji će pročitati stotinjak ljudi, stvar je ipak pomalo poremećena.
Ali tko sam, je li, ja da im sudim. Treba pustiti lavove da rade svoj posao. Jebeš razum, njega svatko izgubi tu i tamo, treba rikati i arlaukati tko može, a ostali mrš u rupe pred tom rikom i drekom."
"Ne znam kako vi, ali mene takav pristup Face TV – a prilično iritira. Zbog čega ništa pod kapom nebeskom ne možemo raditi pristojno ostat će vječni misterij. Od svega napravimo cirkus, nekakvu verziju Čevljanovića, ili, naprosto, podilazimo većini, jer, svi znamo, uloga medija u suvremenom društvu nije da objektivno informira i educira, nego da prodaje sadržaj i podilazi masi.
Kako si jedna televizija smije dopustiti da dio javnosti koja je bila bijesna nakon poraza u Zenici naziva miševima to mi nikako ne ide u glavu. Ah, da, zaboravio sam, to nije televizija, to je TV blog iritantno samodopadnog Senada Hadžifejzovića i njegovog malog od palube, Marjana, Makija, srca našeg, duše, ljubi ga majka.
Ruku na srce, sportskim prijenosima Face TV – a mora se priznati dinamičnost i izrazito zabavan karakter. Taj dio posla rade sjajno. No, kako rekoh, budući to nije blog koji će pročitati stotinjak ljudi, stvar je ipak pomalo poremećena.
Ali tko sam, je li, ja da im sudim. Treba pustiti lavove da rade svoj posao. Jebeš razum, njega svatko izgubi tu i tamo, treba rikati i arlaukati tko može, a ostali mrš u rupe pred tom rikom i drekom."
-
doff
#2478 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Tukne na ironiju, al' može bit da griješim. Tolerantan sam pa mi ne smeta!Korisnicko ime wrote:doff wrote:Vidi ja nisam primjetio ništa vulgarno da je bilo izgovoreno od strane komentatora, a i da je bilo u tom zanosu se ne bi uzelo za zlo. Žargon nikome ne smeta, čak šta više bolje se i razumije...
Good for you...
- addem
#2479 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
I jos im platis da ih gledas a snimak na tv ko iz osamdesetih.Unitedforever wrote:Bolje i pijani Senad i srčani Marjan, nego mrtvi Zoran Šuko, Spaho i "stručnjaci" Muhamed Konjić i Branimir Tulić. Svima crveni karton i mrš u pm.
- Erzsebet
#2480 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Marko Tomaš, legenda... A i cijela ta analiza je super.goshpar wrote:izdvojeno iz jednog komentara:
- Erzsebet
#2481 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa platiš i facetv valjda... Ili ti kradeš kablovsku?addem wrote:I jos im platis da ih gledas a snimak na tv ko iz osamdesetih.Unitedforever wrote:Bolje i pijani Senad i srčani Marjan, nego mrtvi Zoran Šuko, Spaho i "stručnjaci" Muhamed Konjić i Branimir Tulić. Svima crveni karton i mrš u pm.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#2482 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
TV je privatna, ne plaćaš joj pretplatu, ne daješ kotizaciju, za sve što misliš da prelazi medijski kodeks se obratiš RAK-u. A kako je davno napisao Selimović, u Bosni će ti oprostiti sve sem uspjeha. U ovakvom medijskom prostoru gdje je nemoguće skupiti koji fening ta TV kuća ima najbolju informativnu emisiju, najzanimljivije goste, sad najbolji sportski program i to žulja, to je uspjeh koji se ne prašta. Daleko od toga da je to CNN, ali na našem prostoru najbolje, bolje puno od onih kojima dajemo pretplatu. I da zaboravihgoshpar wrote:izdvojeno iz jednog komentara:
- Korisnicko ime
#2483 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
I ovo im je opravdanje?ladyblue18 wrote:Pa jesi li ti stvarno od njih dvojice sinoc ocekivao da zvuce ko da su u pozoristu, nisu znali gdje im je dupe a gdje glava, narocito Senad i bas ce voditi racuna o tome sta su rekliKorisnicko ime wrote: Pa u ovome uvelicanom je sav problem! (Btw, ne mogu da vjerujem da tebi ovo objasnjavam...)
Spasicu ovaj tvoj post pa ako me ikada budes htjela banovati na ovom forumu, branicu se da nisam znao gdje mi je bilo dupe a gdje glava kad sam pisao inkrimisani post...moze?
Mislim stvarno, znaci napijes se i kad izadjes pred kamere i uzmes mikrofon u ruke mozes baljezgati sta hoces? Pa kakva je to profesionalnost? Draga Lady, pa to je njima posao, nije hobi...zamisli da svi na takav nacin radimo svoj posao...
I, Boga vam, ohladite malo s ti da ko dirne u svete krave Senada i Marjana i njihov FaceTV automatski je neko kome nije drago sto smo pobijedili i sto su nam se vrata Brazila ovom pobjedom sirom otvorila i sto je ovaj napaceni narod napokon u prilici da dobije bar jedan razlog da se istinski raduje...
Na kraju krajeva, ovo je podforum "Elektronski i stampani mediji" i o njima je rijec, o njihovom radu i (ne)profesionalnosti. Ne govorim o nogometu, reprezentaciji, Savezu, Dzeki...
- samaran
#2484 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moze li se ''uhvatiti'' signal Face TV obicnom antenom??
- Korisnicko ime
#2485 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
To ovo zaista mislis?KatarinaKosaca wrote:A kako je davno napisao Selimović, u Bosni će ti oprostiti sve sem uspjeha. U ovakvom medijskom prostoru gdje je nemoguće skupiti koji fening ta TV kuća ima najbolju informativnu emisiju, najzanimljivije goste, sad najbolji sportski program i to žulja, to je uspjeh koji se ne prašta. Daleko od toga da je to CNN, ali na našem prostoru najbolje, bolje puno od onih kojima dajemo pretplatu. I da zaboravih, niti ja niti itko moj radi tamo
- van helsing
#2486 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
@samaran :
Ne moze.
Tapatalk 2
Ne moze.
Tapatalk 2
-
goshpar
#2487 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
da, da, slazem se, apsolutno...Erzsebet wrote:Marko Tomaš, legenda... A i cijela ta analiza je super.goshpar wrote:izdvojeno iz jednog komentara:
kao da je pisao sam mourinho
- KatarinaKosaca
#2488 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Da, ovo zaista mislim, a tebe molim ukoliko tako ne misliš da mi kažeš ko se Al Jeezire to bolje radi? Čekam odgovor ili kako Fahro reče, sva sam se pretvorila u uhoKorisnicko ime wrote:To ovo zaista mislis?KatarinaKosaca wrote:A kako je davno napisao Selimović, u Bosni će ti oprostiti sve sem uspjeha. U ovakvom medijskom prostoru gdje je nemoguće skupiti koji fening ta TV kuća ima najbolju informativnu emisiju, najzanimljivije goste, sad najbolji sportski program i to žulja, to je uspjeh koji se ne prašta. Daleko od toga da je to CNN, ali na našem prostoru najbolje, bolje puno od onih kojima dajemo pretplatu. I da zaboravih, niti ja niti itko moj radi tamo
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#2489 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ja rekoh da za njihovo ponasanje u koje spada ponasanje Senada (ako nije bio pijan onda ne znam sta mu bi) i Marjanove mahalske upadice nema opravdanja.
Degutantno mi je procitati da neko kaze "napio se pa stao pred kamere, pa sta".
Ja sam se samo i jedino ukljucila u raspravu zbog vaseg preuvelicavanja jedne sasvim bezazlene recenice koja nije imala nikakav zao kontekst i proizasla je iz srca u trenutku radosti. Hajmo ih razapeti jer nisu upalili mozak u euforiji, cudim se da nema i teorija zavjere tipa prizivaju nam novi rat.
Toliko od mene.
Degutantno mi je procitati da neko kaze "napio se pa stao pred kamere, pa sta".
Ja sam se samo i jedino ukljucila u raspravu zbog vaseg preuvelicavanja jedne sasvim bezazlene recenice koja nije imala nikakav zao kontekst i proizasla je iz srca u trenutku radosti. Hajmo ih razapeti jer nisu upalili mozak u euforiji, cudim se da nema i teorija zavjere tipa prizivaju nam novi rat.
Toliko od mene.
-
lik5
#2490 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
marijan stvarno pretjeruje u prenosima,kao da prenosi u kafani medju svojim prijateljima a ne siroj publici,pa kakvi su ono urtakulisani zvukovi koje on daje,cemu onoliko svrsavanje
nije ni cudo sto je dobio nogu u srbiji.pa ako zelis bit sportski komentator,pa onda to i budi a ne neki cirkusant koji divlja u prenosu.
- luckylaka
#2491 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Hvala Facetv,Hvala Senadu,Marjanu,Erni i ostaloj ekipi na izuzetno profesionalnom i korektno uradjenom prenosu.

- KatarinaKosaca
#2492 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
>Ne znam samo ko je iz svoje kuće uzimao Senadu alko test pa zna da je bio pijan. Ja sam izgledala puno gore sinoć, a nikad ne konzumiram alkohol.. ono staklasti pogled, sreća, neartikulirani pokreti itd. Nije alkohol jedini stimulans, sreća je puno jači i veći. Ja ne znam zašto se aksiomski prihvata nečija teza o pijanstvu.. 
- stari_rastafari
#2493 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pored par propusta, mora se reci da nisu losi.luckylaka wrote:Hvala Facetv,Hvala Senadu,Marjanu,Erni i ostaloj ekipi na izuzetno profesionalnom i korektno uradjenom prenosu.![]()
- Brat
#2494 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kakav je ovo pokemon. Još ih doziva da mu pruže ruku, o majko milaPhilax wrote:
marjan bi meščini platu dao samo da se na kraju neko od igrača pozdravio s njim... kako ga isfuraše![]()
![]()
![]()
6:19
-
goshpar
#2495 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
kao sto vidis gore sam boldirao jedan dio gdje stoji: "Zbog čega ništa pod kapom nebeskom ne možemo raditi pristojno ostat će vječni misterij".KatarinaKosaca wrote:TV je privatna, ne plaćaš joj pretplatu, ne daješ kotizaciju, za sve što misliš da prelazi medijski kodeks se obratiš RAK-u. A kako je davno napisao Selimović, u Bosni će ti oprostiti sve sem uspjeha. U ovakvom medijskom prostoru gdje je nemoguće skupiti koji fening ta TV kuća ima najbolju informativnu emisiju, najzanimljivije goste, sad najbolji sportski program i to žulja, to je uspjeh koji se ne prašta. Daleko od toga da je to CNN, ali na našem prostoru najbolje, bolje puno od onih kojima dajemo pretplatu. I da zaboravihgoshpar wrote:izdvojeno iz jednog komentara:
Ali tko sam, je li, ja da im sudim. Treba pustiti lavove da rade svoj posao. Jebeš razum, njega svatko izgubi tu i tamo, treba rikati i arlaukati tko može, a ostali mrš u rupe pred tom rikom i drekom.", niti ja niti itko moj radi tamo
dakle, i meni veoma smeta sto na javnim servisima rade nesposobni ljudi i sto je slika katastrofalna, i meni je jaaaaaako drago sto sam u mogucnosti da pogledam utakmicu u hd-u, ali sad to ne znaci da ako face prenosi u hd-u da onda moram slusati arlaukanje i kreveljenje i izdisanje i nabrajanje njegovih jarana i vozaca taksija i oslovljavanja igraca sa lepi, medeni... a u isto vrijeme ni rijeci o onome sto bismo, valjda, trebali cuti od nekog komentatora, npr. o postavci igre, o analizi protivnika, o formacijama, linijama...
a slag na tortu je pojavljivanje velikog maga domaceg novinarstva, cika senada, kako sam sebe prozva, u (polu)pijanom stanju, od nebuloznih pitanja i upadica do krajnje ljigavog intimiziranja sa susicem i igracima, sve sa ciljem da se pokaze da smo, ustvari, pobijedili samo zato sto je face tv prenosila utakmicu u hd-u i sto su njih dvojica tu, te da cemo i ubuduce pobjedjivati samo ako oni budu radili prenose, a da su svi koji bi imali nesto reci protiv njih, ustvari, protiv uspjeha reprezentacije i protiv drzave bih...
- Brat
#2496 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Zli jezici. Pouzdano znam da je konzumirao samo meggle proizvode.KatarinaKosaca wrote:>Ne znam samo ko je iz svoje kuće uzimao Senadu alko test pa zna da je bio pijan. Ja sam izgledala puno gore sinoć, a nikad ne konzumiram alkohol.. ono staklasti pogled, sreća, neartikulirani pokreti itd. Nije alkohol jedini stimulans, sreća je puno jači i veći. Ja ne znam zašto se aksiomski prihvata nečija teza o pijanstvu..
- Korisnicko ime
#2497 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Zaista mislis da je FaceTV profesionalnija od Al Jazeerae?KatarinaKosaca wrote:Da, ovo zaista mislim, a tebe molim ukoliko tako ne misliš da mi kažeš ko se Al Jeezire to bolje radi? Čekam odgovor ili kako Fahro reče, sva sam se pretvorila u uhoKorisnicko ime wrote:To ovo zaista mislis?KatarinaKosaca wrote:A kako je davno napisao Selimović, u Bosni će ti oprostiti sve sem uspjeha. U ovakvom medijskom prostoru gdje je nemoguće skupiti koji fening ta TV kuća ima najbolju informativnu emisiju, najzanimljivije goste, sad najbolji sportski program i to žulja, to je uspjeh koji se ne prašta. Daleko od toga da je to CNN, ali na našem prostoru najbolje, bolje puno od onih kojima dajemo pretplatu. I da zaboravih, niti ja niti itko moj radi tamo
![]()
![]()
Ovo http://www.facetv.ba/ , lokalna mahalska televizija, po svojoj sustini DJL, ti je bolje od ovoga http://www.aljazeera.com/ , svjetski priznatog medijskog koncerna?????!!!!!
Ma nemamo mi sta pricati...pa da si i sam Fahro licno...tako da sam ja sto se tice ove teme o FaceTV, Senadu i Marjanu i njihovom ponasanju u Zilini roger and out...
Anyway, respect...
- KatarinaKosaca
#2498 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
U tipkanju sam izostavila slovo "m" pa piše "se" umjesto "sem" ili osim :Desi se i Berluskoniju Fahri
Nego hoćeš li ti odgovoriti ko to OSIM Al Jeezire bolje radi na našem medijskom prostoru? Mislim da nije pristojno radi moje slovne greške izbjeći odgovor.
Nego hoćeš li ti odgovoriti ko to OSIM Al Jeezire bolje radi na našem medijskom prostoru? Mislim da nije pristojno radi moje slovne greške izbjeći odgovor.
- luckylaka
#2499 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Meni jedna stvar ne ide u glavu nikako.Zasto ljudi koji ne podnose Facetv,Senada,Marjana jednostavno ne promijene kanal nego tupe zube ovdje za dzaba.Npr.Zasto ja nikada ne komentarisem,Farmu,Grand jer te kanale uopste ne gledam i nemam potrebe da nekome ko uziva u tome kvarim ceif na forumu svojim neumjesnim komentarima.Jednostavno brate ne valja ko te tjera da gledas.
-
goshpar
#2500 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
meni ne ide jedan stvar u glavu: zasto ljudi kad im se kaze (i argumentuje zasto) da im se ne svidja kako utakmice radi marjan (i senad) kazu, eto, bolji vam suko, kristic i spaho.luckylaka wrote:eni jedna stvar ne ide u glavu nikako.Zasto ljudi koji ne podnose Facetv,Senada,Marjana jednostavno ne promijene kanal nego tupe zube ovdje za dzaba.Npr.Zasto ja nikada ne komentarisem,Farmu,Grand jer te kanale uopste ne gledam i nemam potrebe da nekome ko uziva u tome kvarim ceif na forumu svojim neumjesnim komentarima.Jednostavno brate ne valja ko te tjera da gledas.
nigdje ja ne kazem da su oni bolji i da bi njih volio da slusam, nego da mi je zao sto nemamo NORMALNE komentatore na utakmicama i sto prije i poslije utakmice nemamo NORMALNE emisije, u kojima ce MAKAR PROSJECNI novinari SMISLENO da razgovaraju sa adekvatnim gostima i da imamo PRISTOJNE ANALIZE utakmice, MAKAR koliko imaju televizije U REGIONU, da ne mastam dalje...