jer kad dzin udje zna biti zeznuto
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
- Troll_Happens
#2476 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
cuvajte se dzini ulaze preko brade, brzo zene i muskarci na kolektivno brijanje...
- amrica
#2477 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

osoba kojoj bi o'ma dala sve sto imam
- žulijan asanž
#2478 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
što baš je cakana

-
amko76
#2479 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Toliko gotovine i bilesi luksuzni džip
Da nije đavo došao po svoje?
Da nije đavo došao po svoje?
-
zipoo
#2480 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Drugi put(odnosno treci putDON_eARL wrote:zipoo wrote:Danas mi lutalice otese meso(opet), lijepi sintori gdjeste.
Boze daj nam snijega, zarobi ove kauboje ako im vec nedas da se poubijaju.
Drugi put kupiš hranu za cuke u konzervi, i daš im da ne diraju tebe ili tvoje meso.
@amko: ja iz mesnice, a oni ko nindze stvorise se pored mene
- DaysleepeR
#2481 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
država po standardima vjernika, nek je gatara 10000 puta što je po svakoj vjeri zabranjeno, ali ona je pokrivena znači nemere bit da je nepoštena, vjernica, garant klanja, a to što malo traži pare, pa hajd ima i ona troškove liječenja 
kako glup narod, sa tolikim parama mogla je imati privatno psihijatrijsko liječenje da joj bude bolje nakon 7 dana, al jok to to je ćafirluk, šta doktori ateisti znaju, ima gatara, pokrivena muslimanka, sa melecima razgovara, ona će je izliječit'
grohotom se smijem, grohotom
kako glup narod, sa tolikim parama mogla je imati privatno psihijatrijsko liječenje da joj bude bolje nakon 7 dana, al jok to to je ćafirluk, šta doktori ateisti znaju, ima gatara, pokrivena muslimanka, sa melecima razgovara, ona će je izliječit'
-
amko76
#2482 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Gdje su ovi što očekuju neki bunt ili revoluciju od naroda
Pogledajte dobro narod i jezik za zube ubuduće.
- agnostic_front
#2483 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
il da dodju na sa-x forum, i ti postavis dijagnozu i izlijecis je. da dzaba ne daje pare.DaysleepeR wrote:država po standardima vjernika, nek je gatara 10000 puta što je po svakoj vjeri zabranjeno, ali ona je pokrivena znači nemere bit da je nepoštena, vjernica, garant klanja, a to što malo traži pare, pa hajd ima i ona troškove liječenja
- zateznistub
#2484 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ljudi, kad su bolesni ili imaju probleme, pokusavaju na sve nacine rijesiti te probleme. Cak i odlazak ovakvim diletantima kao sto je ovaj Torrabi. I nista ne govori u korist njihovog intelektualnog nivoa.Religious Fantastic wrote:yebbem ti život...s kim ja zrak dijelim...amko76 wrote:
Gdje su ovi što očekuju neki bunt ili revoluciju od naroda![]()
Pogledajte dobro narod i jezik za zube ubuduće.![]()
![]()
-
Baudelaire
#2485 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Nisu svi gore bolesni, to je problem. Što se bolesnih tiče, ja im ne bih zamjerao. Lahko je nama pametovati, ali kad je nekom ostalo mjesec života, a svjestan je toga, doktori su digli od njeg ruke, šta da uradi? Da kaže ma jebaji ga, odoh i 'vako i 'nako ili da se posveti nekonvencionalnim metodama liječenja?
- Ma.Le.Na
#2486 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
ni meni vise fkt nije jasno kako ovako glupi ljudi imaju toliko para
jbg ja to nikako ne kontam
-
Baudelaire
#2487 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Meni nije jasno zašto su pare mjerilo uspjeha i inteligencije.Ma.Le.Na wrote:ni meni vise fkt nije jasno kako ovako glupi ljudi imaju toliko para![]()
- Ma.Le.Na
#2488 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
hm...
paaaaaaaa...da bi zaradio valjda moras biti snalazljiv
meni je snalazljivost...sposobnost (kratko O) ...povezana sa inteligencijom..
sem toga..ja pametna a nemam 70K

paaaaaaaa...da bi zaradio valjda moras biti snalazljiv
meni je snalazljivost...sposobnost (kratko O) ...povezana sa inteligencijom..
sem toga..ja pametna a nemam 70K
-
Baudelaire
#2489 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Nemam ni ja 70 000 KM. Ne mislim ni da sam nešto plaho pametan, niti glup. Samo, imaš intelektualaca koji jedva za hljeba imaju, a imaš i jednu Paris Hilton recimo.
- Ma.Le.Na
#2490 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
ja paris hilton smattram izuzetno pametnomBaudelaire wrote:Nemam ni ja 70 000 KM. Ne mislim ni da sam nešto plaho pametan, niti glup. Samo, imaš intelektualaca koji jedva za hljeba imaju, a imaš i jednu Paris Hilton recimo.
to sto se prodaje na "glupost" kao i jessica simpson...to je vec strategija prodaje..
pogledaj zaradu simpsonove i sve ce ti se samo kazat..
- kokuz_sa
#2491 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
pa prodas imanje (bruku dunuma/duluma)negdje u nekoj zabiti(istocna Bosna,sandzak itd) za 200 000KM i onda kupis kucu na Ilidzi za 130 000KM i eto onda imas u steku 70 000KM
-
Baudelaire
#2492 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ja ti opet kažem da intelekt nije nužno povezan sa zaradom. Ima puno bitnijih stvari u životu, od toga što su stekle Jessica Simpson ili Paris Hilton. Ako je materijalno bogatstvo apsolutno mjerilo uspjeha, ne znam zašto se onda čudimo kriminalcima i idiotima na ovoj temi.
- agnostic_front
#2493 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
to je vec strategija mal' ne rekoh cega.Ma.Le.Na wrote:ja paris hilton smattram izuzetno pametnomBaudelaire wrote:Nemam ni ja 70 000 KM. Ne mislim ni da sam nešto plaho pametan, niti glup. Samo, imaš intelektualaca koji jedva za hljeba imaju, a imaš i jednu Paris Hilton recimo.![]()
to sto se prodaje na "glupost" kao i jessica simpson...to je vec strategija prodaje..
kakva crna strategija?
pa znas ti ko je njoj babo, ko je njoj dedo?
cuj strategija. o Boze dragi.
-
Bodkin
#2494 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
ajd simpson ali paris hilton kao primjer? naslijedila milijardeagnostic_front wrote:to je vec strategija mal' ne rekoh cega.Ma.Le.Na wrote:ja paris hilton smattram izuzetno pametnomBaudelaire wrote:Nemam ni ja 70 000 KM. Ne mislim ni da sam nešto plaho pametan, niti glup. Samo, imaš intelektualaca koji jedva za hljeba imaju, a imaš i jednu Paris Hilton recimo.![]()
kakva crna strategija?
pa znas ti ko je njoj babo, ko je njoj dedo?
cuj strategija. o Boze dragi.
- novi.dan.nova.nafaka
#2495 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Jutros prolazim pored tramvajske stanice, kraj koje svakodnevno prođe na stotine i hiljade ljudi, posebno omladine, sa velikim učešćem maloljetnika. Na jednom od najizloženijih mjesta stoji Erotika. I to nije sad neka poza da je koliko-toliko implicitno, već je scena izuzetno eksplicitna.
Već sam bio prošao, i odlučim se vratiti. Fino kažem g-đi koja radi unutra, da ako već mora prodavati, neka makar skloni sa mjesta gdje će to svako vidjeti. Kaže - pa ja to MORAM tu staviti. Pa dobro rekoh g-đo, može Vaše dijete tuda naići. Šta će ba misliti curice, neka ih 10-tak svakodnevno vidi tu scenu analnog seksa, o sebi i "tom zanimanju". Pa jučer bio 8. mart majka mu stara, dan žena - valjda žena zaslužuje časniji posao od seksualnog roba za bolesnike...
Pitanje - jel postoji neki Zakon kojim bi se ovako nešto sankcionisalo ?
Već sam bio prošao, i odlučim se vratiti. Fino kažem g-đi koja radi unutra, da ako već mora prodavati, neka makar skloni sa mjesta gdje će to svako vidjeti. Kaže - pa ja to MORAM tu staviti. Pa dobro rekoh g-đo, može Vaše dijete tuda naići. Šta će ba misliti curice, neka ih 10-tak svakodnevno vidi tu scenu analnog seksa, o sebi i "tom zanimanju". Pa jučer bio 8. mart majka mu stara, dan žena - valjda žena zaslužuje časniji posao od seksualnog roba za bolesnike...
- Don Zivconi
#2496 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Mozda nisi znao ali jednako kao proizvodjaci cigareta i ovi sa casopisima se bore za sto bolje pozicije na objektima to je ono što prodaje cigare, zvake, novine i ostalo. Na žalost nema zakona za ovako nešto jer ga nema nikako, jedina sankcija je da namaras tetu ili ciku u trafici al onda za to imaš zakon gdje nakon toga slijedi sankcija tj. zatvor i onda uzivo gledas ono sa casopisanovi.dan.nova.nafaka wrote:Jutros prolazim pored tramvajske stanice, kraj koje svakodnevno prođe na stotine i hiljade ljudi, posebno omladine, sa velikim učešćem maloljetnika. Na jednom od najizloženijih mjesta stoji Erotika. I to nije sad neka poza da je koliko-toliko implicitno, već je scena izuzetno eksplicitna.
-
mahalas505
#2497 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Znam da nije niko odgovarao, ali nekako sam opet optimista da ce se nekad i to poceti desavati...Comrad wrote:mahalas505 wrote:Jedno retroaktivno pitanje, da li je neko odgovarao za urusavanje krova na Skenderiji?Pa je li ikad, iko, za bilo sta odgovarao u ovoj nasoj zemlji, sto se tice ovih 'odgovornih' lica politicara, direktora itd?
Toliko godina, toliko pogresaka je ucinjeno, toliko izgubljenih donacija, profuranih rokova, korupcije, kriminala...je li iko odgovarao? Nije, niti ce. To kod nas ne postoji u javnim preduzecima i ustanovama.
mahalas505 wrote:13/02/2012Nece niko "zasvirati klavir", mozda kakva rotacija u rukovedecim mjestima, ako i to bude.van Basten wrote:velika je sreća da nije bilo poginulih danas.
Valjda će neko "zasvirati klavir" zbog ovoga
- Woody
- Location: Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pičke materine
#2498 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Jah, i ja neki dan prolazim pored Centralne/Narodne Banke i vidim one tete što drže nakav degenek iznad glava koji svijetli po noći. Fino kažem čiki koji radi unutrima na porti neka ih skloni sa mjesta gdje će to svako vidjeti, pa rekoh g-dine, može Vaše dijete tuda naići. Šta će ba misliti curice...novi.dan.nova.nafaka wrote:Jutros prolazim pored tramvajske stanice, kraj koje svakodnevno prođe na stotine i hiljade ljudi, posebno omladine, sa velikim učešćem maloljetnika. Na jednom od najizloženijih mjesta stoji Erotika. I to nije sad neka poza da je koliko-toliko implicitno, već je scena izuzetno eksplicitna.
Ter ti ja uzmi nakvu krpu i zastri onu sramotu, isto ko što sam onomad zastro onu bruku u parku Svjetlosti, neuzubillah...
- Troll_Happens
#2499 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
sjooo al smo fini... a djeca ne gledaju po tv-u kompjuteru ili na telefonima... smijesno stvarno... ako stoji nek stoji ko hoce to da vidi vidjece sklonila ona ili ne sklonila glupost najobicnija...novi.dan.nova.nafaka wrote:Jutros prolazim pored tramvajske stanice, kraj koje svakodnevno prođe na stotine i hiljade ljudi, posebno omladine, sa velikim učešćem maloljetnika. Na jednom od najizloženijih mjesta stoji Erotika. I to nije sad neka poza da je koliko-toliko implicitno, već je scena izuzetno eksplicitna.
- novi.dan.nova.nafaka
#2500 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Takav nivo razgovora ostavi za onoga koji te tome naučio.Jedan001 wrote:sjooo al smo fini...
Pa nije isto - ako stoji negdje sa strane neće se vidjeti, a onaj ko hoće da kupi tražit će. Što sutra mora tvoja djevojčica od 10 godina gledati u to, ako ne mora? Kad bi razdvojio u svojoj glavi pohotu i razum drugačije bi razmišljao.Jedan001 wrote:a djeca ne gledaju po tv-u kompjuteru ili na telefonima... smijesno stvarno... ako stoji nek stoji ko hoce to da vidi vidjece sklonila ona ili ne sklonila glupost najobicnija...
Danas je to normalno, sutra će biti normalno ovo: http://www.index.hr/xmag/clanak/nakon-s ... 03067.aspx. Ako nastavimo ovim tempom, ko zna gdje će se stati. Samo ostaviti bolesnicima da kroje javno mnijenje, ko' što gledam, za 20 godina bi većna primjer normalno bilo: opljačkati nekoga - jer, evolucija pokazuje da najjači opstaju, na primjer...