Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nekoeko wrote:Dova za pobjedu protiv Bjelorusije u Zenici
- Imamo još jednu radost za Bajram, a to je da nam je naša reprezentacija iz Bjelorusije donijela tri boda. Ja hoću da im mi proučimo dovu da, ako Bog da, u utorak u Zenici još tri boda donesu. Treba trenirati, a čuo sam da već treniraju na Koševu, Pjanić, Džeko i ostali treniraju. Elhamdulillah! Ali, uz trening je, kažu, potrebna i sreća, a mi treba da im donesemo tu sreću. Najveća radost će biti, svaki kamen u Bosni će se radovati, kada Francuze pobijedimo u Parizu. To će nam biti na vrhu - kazao je Cerić jučer u Knežini.
E ovaj se bas u sve petlja
Cericu bolan nije ovo reprezentacija BiH muslimana, nego BiH, koliko god ti, mnogi iz RS-a i pasivnih hercegovackih krajeva bi voljeli da to nije tako.
nekoeko wrote:Dova za pobjedu protiv Bjelorusije u Zenici
- Imamo još jednu radost za Bajram, a to je da nam je naša reprezentacija iz Bjelorusije donijela tri boda. Ja hoću da im mi proučimo dovu da, ako Bog da, u utorak u Zenici još tri boda donesu. Treba trenirati, a čuo sam da već treniraju na Koševu, Pjanić, Džeko i ostali treniraju. Elhamdulillah! Ali, uz trening je, kažu, potrebna i sreća, a mi treba da im donesemo tu sreću. Najveća radost će biti, svaki kamen u Bosni će se radovati, kada Francuze pobijedimo u Parizu. To će nam biti na vrhu - kazao je Cerić jučer u Knežini.
E ovaj se bas u sve petlja
Cericu bolan nije ovo reprezentacija BiH muslimana, nego BiH, koliko god ti, mnogi iz RS-a i pasivnih hercegovackih krajeva bi voljeli da to nije tako.
ja mislim da sam zadnji koji će braniti Cerića, ali niko ni Vinku, recimo, ne brani da pomene reprezentaciju na misi... dapače
mada, lijepo se uvijek ogrebati od stvari koje je malo teže zloupotrijebiti, kao što su sportski uspjesi normalnih momaka. ne sumnjam da je Cerićev istup prije svega u svrhu PR-a, ali je i pored toga, pohvalan...
Sasvim_Obican wrote:Dobar je spot, ali su mogli malo više snimaka golova iz ovih kvalifikacija. Većina je sa utakmica sa Estonijom, Njemačkom i Portugalom.
"Evo noći, evo ludila"
Jbg, spot napravljen poslije Albanije u gostima...do tad smo dali njima gol, i tri Luxu
Ali ovo je deff jedan od kvalitetniji koji su napravljeni, uz ovaj:
Sto se tice tekme, nekontam sto su se svi napalili poslje pobjede u B.R.
B.R su igrali sa dosta rezervi, imaju dosta povrjedjeni igraca, znaci sramota bi bila izgubiti.
A ako ih nedobijemo najmanje 3-0 u Zenici onda nemamo nista da radimo na EP.
A sa Susicem na klupi je pravo cudo sto jos imamo neke sanse.
Last edited by DOBOJLIJA on 06/09/2011 17:26, edited 1 time in total.