Igras bez 5, 6 igraca. Odigras dobro, ne iskoristis sanse, dva gola sami sebi zabijemo, protivnik nas nije nadigrao, a izgubis 3:0, puno je 3:0, gdje necu biti ljut kad sve zbrojis....MOSALJOZE wrote:Vella isuviše nježno
Borussia Dortmund
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- veella
#2476 Re: Borussia Dortmund
- veella
#2477 Re: Borussia Dortmund
Tu sam ja cijelo vrijeme, uhhhh kuha u meni, falilo je malo da bude obrnut rezultat, jos onaj rani gol je usrao sve.MOSALJOZE wrote:Jebo Klopa vratio se vella
- MOSALJOZE
#2478 Re: Borussia Dortmund
Jest vala,ali eto koncentrišite se na kup tu imate jedino šansi 
- veella
#2479 Re: Borussia Dortmund
Face igraca i navijaca Reala su Boze sacuvaj.
- ultima_palabra
#2480 Re: Borussia Dortmund
Jbg, nisu bili nadigrani, a Casillas se prvi put pojavio u kadru oko 25.minute

- MOSALJOZE
#2481 Re: Borussia Dortmund
ultima sad si najebo haman u bukvalnom smislu te riječi
Im out
Im out
- dinooh
#2482 Re: Borussia Dortmund
Klopp se u zadnje vrijeme previse kaci sa ovima u ZDF. Prvo je Kahn bio pa sad ovaj. Postaje pravi Mourinho, sto se ponasanja ticeveella wrote:ZDF reporter idiot, gdje ces na Kloppa papak jedan![]()
http://www.youtube.com/watch?v=aG4bF9q6NkQ&sns=em
Evo i prevod![]()
- fatality
#2483 Re: Borussia Dortmund
pa iskreno u ovakvom okruzenju kakvo vlada u njemackoj, ukoliko nisi pristalica bajerna, jako tesko je ne postati "murinjo". Gledao sam ovo sinoc uzivo, i jbt meni lik izvuce zivac, pa brat bratu je jedno 10 puta rekao "pa ispali ste jelde?" . I kad je otisao klopp lik i dalje podjebava, al ne ono novinarski da komentarise, nego bas kao da podjebava. Cak i Kahna "tjera" da kaze da su ispali, dok se ovaj izvrce kako ne bi rekao bas tako direktno. Da sam ja bio na mjestu Kloppa mrsnuo bih ga mnogo ranije i znas da bi se vise pojavio kad je on tu, lik nimalo respekta nema, kao da je ovce sa Kloppom cuvao, bas se tako ponasao. Evo sad se iznervirah kad se sjetimdinooh wrote:Klopp se u zadnje vrijeme previse kaci sa ovima u ZDF. Prvo je Kahn bio pa sad ovaj. Postaje pravi Mourinho, sto se ponasanja ticeveella wrote:ZDF reporter idiot, gdje ces na Kloppa papak jedan![]()
http://www.youtube.com/watch?v=aG4bF9q6NkQ&sns=em
Evo i prevod![]()
A ovo oko Kahna, ne znam jesi li upratio, ali Klopp njemu nista rekao nije. Klopp je odgovorio Sammeru jer je ovaj uputio kritike citavoj ligi, i onda se Kahn (kao pristalica bajerna jel) nasao uvrijedjenim kako Klopp tako moze reci Sammeru i onda preko svog Bloga kritikovao Kloppa. Naravno Klopp
- vicious
#2484 Re: AW: Borussia Dortmund
Jest da malo kasnimfatality wrote:A aubameyang jos jednom pokazao da je klocina. Stvarno sam se nadao da ce neato bit od njega, ali uzas. Hem nema kuveta da opuca kako treba, hem neprecizno puca, hem ne smije u duel, katasteofa.
Neki i mikija kude, meni je on sasvim uredu. Pa da se nije vratio ono jednom sa gola na gol gdje uletio ronaldu, bila bi cetvorka. A i onako se trudi i vidi se na njemu da moze bolje, do kod aubameyanga nista ne vidim (nazalost)
sa fontela
Aubameyang je poseban tip igrača, i on je u ovoj utakmici bio unaprijed osuđen na lošu partiju. Njemu treba prostora, da mu se gurne lopta u for da bi mogao iskoristiti tu svoju brzinu, a kad se napada na postavljenu odbranu on je faktički beskoristan. Da su nešto duže držali 0:0 vjerovatno bi se otvarao prostor za njega, ali kad primiš gol u 2. minuti, sve to pada u vodu
Mihtarijan nastavlja u svom toplo-hladno ritmu, odigra jednu dobru tekmu pa ga sljedeće dvije nema nigdje. U srijedu je odigrao katastrofalnu utakmicu, naprijed je više smetao nego što je uspijevao nešto uraditi, nazad je izgubio loptu pred svojim 16ercem i direktni je krivac za drugi gol. Još ga je Pepe izblokirao kod one 100% šanse i to je to.
Sve u svemu, naivno primljeni golovi i neiskorištene šanse daju 0:3
S obzirom na neigranje 5-6 prvotimaca nije se ni očekivalo previše, mada ostaje utisak da su ipak mogli puno bolje proći.
- veella
#2485 Re: AW: Borussia Dortmund
Nije jos nista gotovo. BVB je u stanju da cudo napravi, a ovdje nije potrebno cudo ovdje BVB moze zabiti u 5 min 3 golavicious wrote:Jest da malo kasnimfatality wrote:A aubameyang jos jednom pokazao da je klocina. Stvarno sam se nadao da ce neato bit od njega, ali uzas. Hem nema kuveta da opuca kako treba, hem neprecizno puca, hem ne smije u duel, katasteofa.
Neki i mikija kude, meni je on sasvim uredu. Pa da se nije vratio ono jednom sa gola na gol gdje uletio ronaldu, bila bi cetvorka. A i onako se trudi i vidi se na njemu da moze bolje, do kod aubameyanga nista ne vidim (nazalost)
sa fontelaali moram se vratiti na ovo.
Aubameyang je poseban tip igrača, i on je u ovoj utakmici bio unaprijed osuđen na lošu partiju. Njemu treba prostora, da mu se gurne lopta u for da bi mogao iskoristiti tu svoju brzinu, a kad se napada na postavljenu odbranu on je faktički beskoristan. Da su nešto duže držali 0:0 vjerovatno bi se otvarao prostor za njega, ali kad primiš gol u 2. minuti, sve to pada u vodu
Mihtarijan nastavlja u svom toplo-hladno ritmu, odigra jednu dobru tekmu pa ga sljedeće dvije nema nigdje. U srijedu je odigrao katastrofalnu utakmicu, naprijed je više smetao nego što je uspijevao nešto uraditi, nazad je izgubio loptu pred svojim 16ercem i direktni je krivac za drugi gol. Još ga je Pepe izblokirao kod one 100% šanse i to je to.
S obzirom na neigranje 5-6 prvotimaca nije se ni očekivalo previše, mada ostaje utisak da su ipak mogli puno bolje proći.
- fatality
#2486 Re: AW: Borussia Dortmund
Jasno je meni da on nije razbijac koji ce uzet loptu i zabit gol dok je 5 igraca ispred njega (to je i razlog zasto ubacuje mrtvog sibera kad je odbrana nisko postavljena a ne njega). Ali ja isto tako ne vidim da on ikako iskoristava svoju brzinu. Zabija on golove u bundesu, ali ne u onom stilu kako se od njega ocekuje, jer na odbicu naletit (kako cini mi sedaje vecinu svojih golova) moze i siber. Moze bit da i ja previse ocekujem od njega jer sam pristrasan, ali ja ne vidim nikakvog hajra od njegove brzine. On ocigledno nema onaj njuh da se u pravo vrijeme nadje na pravom mjestu (na stranu sto je nestabilan na nogama, ali to je i za ocekivati bilo) i to je izgleda mnogo bitnije od cinjenice da je od svojih protivnika brzi 0.5 - 1 sekunde na 100m (ovo sam lupio al se nadam da ces shvatiti sta mislim)vicious wrote:Jest da malo kasnimfatality wrote:A aubameyang jos jednom pokazao da je klocina. Stvarno sam se nadao da ce neato bit od njega, ali uzas. Hem nema kuveta da opuca kako treba, hem neprecizno puca, hem ne smije u duel, katasteofa.
sa fontelaali moram se vratiti na ovo.
sa fontela
- MOSALJOZE
#2487 Re: Borussia Dortmund
Jel onaj Vjetrobran odigrao ukupno 90 minuta ove sezone??
- veella
#2488 Re: Borussia Dortmund

Treba li sta dodati
Legendo, Ti si neponovljiv i nezamjenjiv.......
- dinooh
#2489 Re: Borussia Dortmund
zar i on cita ovaj forum 
- veella
#2490 Re: Borussia Dortmund
Pise, cita i neda na BVBdinooh wrote:zar i on cita ovaj forum
- dinooh
#2491 Re: Borussia Dortmund
ove crvene patike mi nesto oci parajuveella wrote:Pise, cita i neda na BVBdinooh wrote:zar i on cita ovaj forum
- veella
#2492 Re: Borussia Dortmund
@dinooh, patike su Orang
Iskreno igra je bila fuj
a Wolfsburg je zasluzio da izgubi na ovaj nacin
U kupu ce biti druga prica, za 15 min cemo ih zgaziti
Iskreno igra je bila fuj
U kupu ce biti druga prica, za 15 min cemo ih zgaziti
- veella
#2493 Re: Borussia Dortmund
Kristina balerina povrijedila koljeno
sta ces sirotica 
Ili nema damu sutra istrcati pred najbolju publiku na svijetu
- MOSALJOZE
#2494 Re: Borussia Dortmund
IDEMO VELLA 4:0 LAGANOveella wrote:Kristina balerina povrijedila koljenosta ces sirotica
- veella
#2495 Re: Borussia Dortmund
Strpat cemo 6 glat samo da Pepe ne uzme Marihuanu po obicajuMOSALJOZE wrote:IDEMO VELLA 4:0 LAGANOveella wrote:Kristina balerina povrijedila koljenosta ces sirotica
- dinooh
#2496 Re: Borussia Dortmund
Ma daj 5:0, sta si usitnio to

- MOSALJOZE
#2497 Re: Borussia Dortmund
JEBEĆE TE IM NENU NENINU
- dinooh
#2498 Re: Borussia Dortmund
Bild vec pripremio naslovnicu. Bale trazi prelazak u BVB
Sretno sutra. Imate podrsku crvenih
Sretno sutra. Imate podrsku crvenih
- Partijaner
#2499 Re: Borussia Dortmund
Hala Dortmund ! 
- simonese
#2500 Re: Borussia Dortmund
najvise mi se ono "hala" djasviPartijaner wrote:Hala Dortmund !