Barça-Madrid (Los Clásicos)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#2476 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
skroz tačno LSD...i ja sam na ovoj liniji da ovdje nije sve gotovo....ima za to par razloga:
1. uprava Reala se neće zadovoljiti samo Kupom i to sMoritis dobro zna
2. Ne uzme li sMorinjo još bar jedan od dva moguća trofeja noga mu je
3. sad nema šta da izgubi ili kalkuliše na Nou Campu jer je svakako donji
tako da očekujem bolju tekmu nego ovu a Barca će me razočarati bude li postavljena ko sinoć Real
tako da očekujem bolju tekmu nego ovu a Barca će me razočarati bude li postavljena ko sinoć Real
- ultima_palabra
#2477 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Ma nema ništa od te priče, ovi se mogu dodavati do kijameta i tako će se i postaviti... a RM treba napasti, a u defanzivi fale 3 igrača... to bi moglo završiti ružno 
-
harisaga
#2478 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Pa ovo za alvesa je normalno.nije budala da ostavi nogu na zemlj kad neko ide dzonom na cjevanicu.Pukla bi mu ona nogica ko ledenica.Ovo je cist crveni.A zute su zasluzili i pedro i busquets za ono odvratno simuliranje.I pola barsine klupe za ono skakanje na svaku odluku.Razumijem kad igraci koji igraju prilaze,ali sto skace citava klupa,to mi nije jasno.Pada mi i real i barsa u ocima kroz ove utakmice.Barsa je fakat predobra ekipa,najbolja na svijetu,ali su brate padavicari.Mesi jedini korektan,rijetko kad padne bez razloga fakat.Realova igra sa druge strane,je totalno jadna,pogotovo na svom stadionu,pred svojim navijacima-protiv najljuceg protivnika.Pa kako to da se nema nikakav motiv da se pobjedi barsa,ne kontam.Pa i to su ljudi,kvalitet igraca tu negdje i ponovo 70%posjed.Fkt se ne moze reci da je igracki real bolji od barse.70-30 na gostujucem terenu,nevjerovatno.
- Faruk
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga
#2479 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Kaka, Benzema, Higuain rasture Valencia sa 6 kom
umjesto da se nadigrava Mou izađe sa ekipom koja je stvorena da zijani
pa pa Real
umjesto da se nadigrava Mou izađe sa ekipom koja je stvorena da zijani
pa pa Real
- fidoremilienko
#2480 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Pravi gospodin je Iker Casillas
A M.UTD osvaja ove godine LP! Sretno padavičari

A M.UTD osvaja ove godine LP! Sretno padavičari
-
LSD
#2481 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Pa ima na klupi jednog Kaku, Benzemu, Higuaina koji mu sinoc griju klupu...to je sramota za tim kalibra Reala, pogotovu na svom terenu...ti ljudi su uvalili 6 komada Valensiji u gostima - cinjenica...mogu i Barsi u revanšu, ali treba da lajavac stisne muda za tako nešto.ultima_palabra wrote:Ma nema ništa od te priče, ovi se mogu dodavati do kijameta i tako će se i postaviti... a RM treba napasti, a u defanzivi fale 3 igrača... to bi moglo završiti ružno
-
palermo
#2482 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
To je malo isforsirana priča, u suštini je samo pitanje da li igra sa dva nadača Ronaldo plus Benzema (Aadebajor) ili sa jednikm napadačem, tu je još pitanje i Kake, ali ako Kaka igra ne igra Ozil. pa valjda je svima jasno da ne može igrati tim u kojem će biti i Ronaldo i Benzema i Higuain i Kaka i Ozil.i Adebajor.....LSD wrote:Pa ima na klupi jednog Kaku, Benzemu, Higuaina koji mu sinoc griju klupu...to je sramota za tim kalibra Reala, pogotovu na svom terenu...ti ljudi su uvalili 6 komada Valensiji u gostima - cinjenica...mogu i Barsi u revanšu, ali treba da lajavac stisne muda za tako nešto.ultima_palabra wrote:Ma nema ništa od te priče, ovi se mogu dodavati do kijameta i tako će se i postaviti... a RM treba napasti, a u defanzivi fale 3 igrača... to bi moglo završiti ružno
Drugo poluvrijeme nije bilo ttoliko defanzivno postavljeno od strane Reala , mislim da ofanzivnije i ne može. Naravno, sve do crvenog kartona.
- lester burnham
#2483 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
uz duzno postovanje, ni jedan od navedena tri razloga mi ne dovodi u pitanje barcelonin flasman u finale,JoseMujica wrote:skroz tačno LSD...i ja sam na ovoj liniji da ovdje nije sve gotovo....ima za to par razloga:
znala je uprava i prije ove utakmice da je kup samo paravan uspjeh, za ekipu koja vrijedi toliko novaca,
u tom slucaju realnije je portugalcu noga nego osvajanje jos nekog trofeja,
jer kalkulis`o ili ne, dati tri gola na kamp nou, a pri tom ne primiti koji, po meni spada u domen naucne fantastike...
finale utd -fcb
-
fixer
#2484 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Ovo treba svako malo nanovo objavljivat. Samo se sjetite da je Alvesu i pomoc pruzena na terenu.alternativni wrote:fidoremilienko wrote:Za navijače Barce, evo klipa živi bili, malo bolje se vidi kako je Pepe "slomio" Alvesa!![]()
Jad i čemer. Ja da navijam za barcu ja bih se![]()
![]()
![]()
I ne glumi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=fCdQTuRN ... re=related
Odlican video, treba mu u iducoj dati zuti svaki put kad legne.
- anthraxQ
- Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi
#2485 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
ne mogu fudbaleri Reala biti grubi koliko ovi iz Barcelone mogu odglumiti.alternativni wrote:fidoremilienko wrote:Za navijače Barce, evo klipa živi bili, malo bolje se vidi kako je Pepe "slomio" Alvesa!![]()
Jad i čemer. Ja da navijam za barcu ja bih se![]()
![]()
![]()
I ne glumi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=fCdQTuRN ... re=related
Odlican video, treba mu u iducoj dati zuti svaki put kad legne.
-
fixer
#2486 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Hej, ba, ovom je pruzena pomoc, a nije ga ni zahvatiloanthraxQ wrote:
ne mogu fudbaleri Reala biti grubi koliko ovi iz Barcelone mogu odglumiti.
Mesari ba, kolju a da ni ne dohvate.
Last edited by fixer on 28/04/2011 19:36, edited 1 time in total.
-
fixer
-
fixer
#2488 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Ko je sljedeca zrtva ovakve Barcelone? Ova Barcelona je stvarno nesto rijetko vidjeno - u njoj ima elemenata Al Pacina i Al Caponea 
E moja UEFA, sta si dopustila...
E moja UEFA, sta si dopustila...
-
iceman2010
#2489 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Ma penal u finalu ili crveni ili dva za man utd. Meni se barsa sve vise gadi zbog ovog konstantnog guranja od strane sudija. I od ovih 70% posjeda 50% je bilo alves do valdeza, valdez do pujola, pujol do alvesa....... Ja tu zaista ne vidim nista lijepo.
- JoseMujica
#2490 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
ma bolan ne bio šta ćeš mene poštovat..ko sam ti ja u životulester burnham wrote:uz duzno postovanje, ni jedan od navedena tri razloga mi ne dovodi u pitanje barcelonin flasman u finale,JoseMujica wrote:skroz tačno LSD...i ja sam na ovoj liniji da ovdje nije sve gotovo....ima za to par razloga:
znala je uprava i prije ove utakmice da je kup samo paravan uspjeh, za ekipu koja vrijedi toliko novaca,
u tom slucaju realnije je portugalcu noga nego osvajanje jos nekog trofeja,
jer kalkulis`o ili ne, dati tri gola na kamp nou, a pri tom ne primiti koji, po meni spada u domen naucne fantastike...
finale utd -fcb
slažem se da su im šanse male ali dok god se ima igrati ništa nije nemoguće.....kažem to jer se sjetih onog finala Milan - Liverpool sa 3:0 za Milan na poluvremenu i šta bi na kraju?
ili prije nekih 5-6 godina ili više u prvenstvu Španije kada je Barca vodila, mislim 2:0 protiv Espanjola (zadnja tekma sezone) i ovi izjednače ili pobijede i Barca izgubi titulu od Reala (ako se neko tačno sjeća koja je sezona bila i rezultat nek napiše)
evo nađoh 2006/07
A sad hebe se sMorinju on je sebe oprao medijski preko sudija, još zaradio crveni i neće zvanično voditi Real na uzvratu...sad može ergela zaljubljenih fanova ponavljati mantre o nepravdi. A iz svakog kluba je otišao na krajnje nekorektan način, tako će biti i ovaj put.Barça was in first place for much of the season while arch-rivals Real Madrid were six points behind and in fourth. However, Barça began playing inconsistently after January, while Madrid's form improved in that same period. On 12 May 2007, Real Madrid took the league lead for the first time all season by defeating Espanyol 4-3, coming back from 1-3 first half deficit. The Sunday after Madrid won their epic battle with Espanyol, Barca dropped points with a 1-1 draw to struggling Real Betis. By virtue of their superior head to head record, Madrid sat at the top of La Liga with both teams having four league games left.[1] On the penultimate day of the season, Barça failed to overcome city-rivals Espanyol in the Barcelona derby, drawing 2-2. In the final La Liga match, Barca thrashed Gimnastic 5-1, but Madrid came back from a 0-1 deficit to beat Mallorca 3-1 and clinch the title on head-to-head superiority.
Last edited by JoseMujica on 28/04/2011 19:57, edited 2 times in total.
- cartman
#2491 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
fixer wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/video- ... 49292.aspx
Napokon da se krene pricati i o ovome
FUJ... sramota za fudbal
-
fixer
#2492 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Pete Jenson, The Independent (UK)
"Pepe was shown a red card for a challenge on Dani Alves after the break with the theatrical reaction to the foul ensuring the card was red and not yellow, as it should have been."
Daily Mirror (UK)
"Real defender Pepe went on 62 minutes for a studs-up challenge on Dani Alves. It was a yellow card at worst. But the Barcelona players surrounded Stark like a pack of wolves to demand action. The official panicked and produced red."
Jacopo Gerna, Gazzeta dello Sport (Italy)
"Harsh send-off. Without Pepe's questionable red card on the 61-minute mark the match couldn't have ended the way it did."
L'Equipe (France)
"In a match plagued by errors and confrontations, the most noteworthy was Pepe's send-off."
Marca (Spain)
"An excessive red card for Pepe left Real Madrid with ten men a fourth time against Barcelona."
AS (Spain)
"Stark's mistake was to call a red card when it should have been yellow, but his greatest sin was to deprive us of football."
El Mundo (Spain)
"Once again, Real Madrid ended the match with ten men against Barcelona following Pepe's challenge on Alves, interpreted by the referee as violent when a yellow card would have probably sufficed."
ABC (Spain)
"Stark arrived and made a mess of things by booking Pepe with a red card when it should have been yellow at worst. He killed the tie with one blow. He destroyed Real Madrid and gave wings to a Barcelona side that had begun to give way."
La Gaceta (Spain)
"Germany's worst referee unfairly sent Pepe off and killed the semifinals."
El Pais (Spain)
"Pepe tackled Alves on the right leg. The red card could have been yellow, but referee Wolfgang Stark sent the Madridista off."
"Pepe was shown a red card for a challenge on Dani Alves after the break with the theatrical reaction to the foul ensuring the card was red and not yellow, as it should have been."
Daily Mirror (UK)
"Real defender Pepe went on 62 minutes for a studs-up challenge on Dani Alves. It was a yellow card at worst. But the Barcelona players surrounded Stark like a pack of wolves to demand action. The official panicked and produced red."
Jacopo Gerna, Gazzeta dello Sport (Italy)
"Harsh send-off. Without Pepe's questionable red card on the 61-minute mark the match couldn't have ended the way it did."
L'Equipe (France)
"In a match plagued by errors and confrontations, the most noteworthy was Pepe's send-off."
Marca (Spain)
"An excessive red card for Pepe left Real Madrid with ten men a fourth time against Barcelona."
AS (Spain)
"Stark's mistake was to call a red card when it should have been yellow, but his greatest sin was to deprive us of football."
El Mundo (Spain)
"Once again, Real Madrid ended the match with ten men against Barcelona following Pepe's challenge on Alves, interpreted by the referee as violent when a yellow card would have probably sufficed."
ABC (Spain)
"Stark arrived and made a mess of things by booking Pepe with a red card when it should have been yellow at worst. He killed the tie with one blow. He destroyed Real Madrid and gave wings to a Barcelona side that had begun to give way."
La Gaceta (Spain)
"Germany's worst referee unfairly sent Pepe off and killed the semifinals."
El Pais (Spain)
"Pepe tackled Alves on the right leg. The red card could have been yellow, but referee Wolfgang Stark sent the Madridista off."
- xXBl0odXx
#2493 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Joj kako ste smijesni hahaha 
-
fixer
#2494 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Veelikacartman wrote:fixer wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/video- ... 49292.aspx
Napokon da se krene pricati i o ovome
FUJ... sramota za fudbal
Od ekipe koja konkurise da bude najbolja svih vremena napravise sramotu za fudbal.
-
fixer
#2495 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Nismo mi smijesni, nego su jadni oni koje volisxXBl0odXx wrote:Joj kako ste smijesni hahaha
Rio Ferdinand: "This diving is a joke/embarrassing. When Pedro watches that do you think he'll think, "What was I doing!?" Rugby players must laugh at football. If you ever see me go off on a stretcher then run back on to play, I give everyone on here the green light to him me with a two-footed tackle."
Michael Owen: "Alves' actions won't please many as if he had got straight up it would have been a yellow card, but Barça fans will be happy with his actions."
Rory Mcilroy: "Dani Alves, you are a disgrace. Roll about on the floor just a bit more!"
Chad Ochocinco: "I can't believe they just gave Pepe a red card for that."
-
5 0 5
#2496 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Ne mogu da vjerujem da se vec 30 stranica prica o crvenom kartonu. A poslije finala kupa nista se nije pisalo. Evo, da olaksam navijacima Madrida napisat cu: Juce je Madrid drzao utakmicu pod kontrolom sat vremena. Niko im nije mogao ni prici, a kamo li uzeti loptu. Sve je islo po morinhovom planu i da nije bilo sudje i UNICEFa Ronaldo bi sigurno dao 2 gola ili vise. Ovako, jedan tim, najbolji na svijetu ce morati igrati lopte u Barceloni i postici ta 3 gola sa lakocom i kvalifikovati se za finale. Jedva cekam da vidim taj napadacki Madrid protiv Barcelone, jer sad prvo moraju probati uzeti loptu, pa dati 3 gola a ne primiti ni jedan.
Benzema, Kaka, Ozil, Di Maria, Adebayor i naravno Ronaldo, sve svjetske klase, pa ako to ne mogu napraviti, kako onda neko moze ocekivati da je taj tim za finale ili cak pobjednika LS. Imaju jos 90 minuta, pa neka pokazu sta znaju.
Benzema, Kaka, Ozil, Di Maria, Adebayor i naravno Ronaldo, sve svjetske klase, pa ako to ne mogu napraviti, kako onda neko moze ocekivati da je taj tim za finale ili cak pobjednika LS. Imaju jos 90 minuta, pa neka pokazu sta znaju.
- JoseMujica
#2497 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
znate ljudi šta mene zabrinjava
ovaj fixer mene nikako ne voli
ovaj fixer mene nikako ne voli
- xXBl0odXx
#2498 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
fixer wrote:Nismo mi smijesni, nego su jadni oni koje volisxXBl0odXx wrote:Joj kako ste smijesni hahaha
A ti ga bacas na ovoj temi
idi jedi malo
-
fixer
#2499 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Prica se vec par godina o onom sta se desilo u Londonu505sCrtom wrote:Ne mogu da vjerujem da se vec 30 stranica prica o crvenom kartonu. A poslije finala kupa nista se nije pisalo. Evo, da olaksam navijacima Madrida napisat cu: Juce je Madrid drzao utakmicu pod kontrolom sat vremena. Niko im nije mogao ni prici, a kamo li uzeti loptu. Sve je islo po morinhovom planu i da nije bilo sudje i UNICEFa Ronaldo bi sigurno dao 2 gola ili vise. Ovako, jedan tim, najbolji na svijetu ce morati igrati lopte u Barceloni i postici ta 3 gola sa lakocom i kvalifikovati se za finale. Jedva cekam da vidim taj napadacki Madrid protiv Barcelone, jer sad prvo moraju probati uzeti loptu, pa dati 3 gola a ne primiti ni jedan.
I naravno da se treba pricat. Pa koliko bi se tek pricalo da se ovo desilo Realu?
-
fixer
#2500 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Boli li te bas do te mjere sto nemas sta konkretno da napises, pa se obrusavas na mene licno? Ja mogu pisat ili ne pisat, ali tvoja Barca je postala sramota za fudbalxXBl0odXx wrote:
A ti ga bacas na ovoj temijelde malo ?
Imas li pametnijeg posla u zivotu ? Pises po 2 - 3 posta zaredom, a ne znas ni sam sta hoces
idi jedi malo