nista bez ovog dizelagolfiista wrote:Znaci, u toj mazdi i motor od 150 KS je bas bezveze, vrlo interesantno razmisljanje
http://www.auto-data.net/en/?f=showCar&car_id=17505
Moderators: _BataZiv_0809, anex
nista bez ovog dizelagolfiista wrote:Znaci, u toj mazdi i motor od 150 KS je bas bezveze, vrlo interesantno razmisljanje
pricaj ti sta hocesThrottle wrote:Pa i nije cemu taj dizel, bolje evropski idu
Mislim da ce ce tu kilometrazu odraditi bez problema.milann1971 wrote:hvala, mogu li preci 30 000 da su ok?? toliko cu preci za 3 ljetnje sezone
hoce , ima ona slika prije par stranicakonektovan wrote:Mislim da ce ce tu kilometrazu odraditi bez problema.milann1971 wrote:hvala, mogu li preci 30 000 da su ok?? toliko cu preci za 3 ljetnje sezone

Pa nije -10, sta si se uspanicio?!drndalo wrote:Michelin Primacy 3 zamijenile zimnjace u srijedu, i naravno odmah kisa i zahladjenje...
jel zbog toga danas opet ogranicenje palo na 30km/h na glavnoj?drndalo wrote:Michelin Primacy 3 zamijenile zimnjace u srijedu, i naravno odmah kisa i zahladjenje...
Meni je od Zenice do Gracanice prosjek bio nesto malo veci od 30 km/h, uzas zivi kako ljudi voze kad je malo vlazna cesta?!bitanga_sa_otesa wrote:jel zbog toga danas opet ogranicenje palo na 30km/h na glavnoj?drndalo wrote:Michelin Primacy 3 zamijenile zimnjace u srijedu, i naravno odmah kisa i zahladjenje...
kakvi levati i ublehasi voze , al uredno ne pustaju mobilni iz rukubitanga_sa_otesa wrote:jel zbog toga danas opet ogranicenje palo na 30km/h na glavnoj?drndalo wrote:Michelin Primacy 3 zamijenile zimnjace u srijedu, i naravno odmah kisa i zahladjenje...
proslje sedmice,zagreb,rijeka,ljubljana ....niko ispod 70 ne vozi po gradu...milina se voziti,samo kod nas retardiamar1994 wrote: kakvi levati i ublehasi voze , al uredno ne pustaju mobilni iz ruku![]()
![]()
Za zemlju ne znam , nisam obracao paznju ali cu pogledatichannel10 wrote:Ima li gdje ove Continental gume kupiti u Zenici i okolini?
@Amare, odakle si ih narucio i koja je (preporucena) zemlja proizvodnje?
ma znambitanga_sa_otesa wrote:proslje sedmice,zagreb,rijeka,ljubljana ....niko ispod 70 ne vozi po gradu...milina se voziti,samo kod nas retardiamar1994 wrote: kakvi levati i ublehasi voze , al uredno ne pustaju mobilni iz ruku![]()
![]()
moraju gledat i u bord,da ustede na prosjeku...jbga opo standard...nema se...amar1994 wrote:
nasem samo daj mobitel , da drka po viberu , instagramu i ostalim glupostima , a auto ce samo vozit![]()
bitanga_sa_otesa wrote:proslje sedmice,zagreb,rijeka,ljubljana ....niko ispod 70 ne vozi po gradu...milina se voziti,samo kod nas retardiamar1994 wrote: kakvi levati i ublehasi voze , al uredno ne pustaju mobilni iz ruku![]()
![]()
bitanga_sa_otesa wrote:moraju gledat i u bord,da ustede na prosjeku...jbga opo standard...nema se...amar1994 wrote:
nasem samo daj mobitel , da drka po viberu , instagramu i ostalim glupostima , a auto ce samo vozit![]()
nema tamo niko ajfon,samo samsung i htc
Jesi li probao pjeske malo zagrebom , ja se ibretio kako koce prije pjesackog , kad vide pjesakakonektovan wrote:
Ja i moja hanuma smo to isto primijetili u Zagrebu. Nevjerovatno koliko automobola na cesti, ali se vozi dosta brze nego kod nas, i nema nekih velikih zastoja.
80% je to,ili se prica ili tipka...svakodnevnicahopi wrote:pa dobro malo sada pretjerujete za viber i instagram da je to glavni uzrok sporog saobraćaja
Naravno, primijetan visi nivo saobracajne kulture, u svakom slucaju.amar1994 wrote:Jesi li probao pjeske malo zagrebom , ja se ibretio kako koce prije pjesackog , kad vide pjesakakonektovan wrote:
Ja i moja hanuma smo to isto primijetili u Zagrebu. Nevjerovatno koliko automobola na cesti, ali se vozi dosta brze nego kod nas, i nema nekih velikih zastoja.![]()
Hvalaamar1994 wrote:Za zemlju ne znam , nisam obracao paznju ali cu pogledatichannel10 wrote:Ima li gdje ove Continental gume kupiti u Zenici i okolini?
@Amare, odakle si ih narucio i koja je (preporucena) zemlja proizvodnje?![]()
A narucio od njih : http://www.majagume.ba/ imaju direktnu vezu sa fabrikom i mislim da su jedni od rijetkih koji daju fab garanciju od 3god ili do preostalih 1,6mm sare![]()