What to wear???
Moderator: anex
-
boracha
#2476 Re: What to wear???
ma ja, to je vise da ne zaboravis sta ti se svidjelo
i da ne trazis link ponovo 
- alica.k
#2477 Re: What to wear???
upravo 
i dobro je za pracenje sta je snizeno...kad cijena pozeleni, snizili su
i dobro je za pracenje sta je snizeno...kad cijena pozeleni, snizili su
-
boracha
#2478 Re: What to wear???
evo radi paypal, uzela sam one jeftine patike muske, jer zenskih nije bilo broja, pa valjda ce moc nekom
ako na dva puta narucim, znaci li to da mi nece naplatit carninu...ona suknja mi je oko 40 maraka, s ovom narudzbom bi bilo preko 50, mada jos nisam sigurno za suknju, da je snizise 80 posto pa hajd 
- alica.k
#2479 Re: What to wear???
ja bgm sve odvojeno narucujem 
- kinderlada
#2480 Re: What to wear???
Eh ja nemam ideju sta da radim sa kupovinom najobicnijeg grudnjaka za svaki dan. Inace nosim one sa zicom i malo samo deblje, bez ikakvih umetaka i jastuka, cisto da se "antene" ne vide, a to mrzim pravo.
Medjutim, problem je sto me zice zuljaju, posebno jedna strana, i pravo cak i malo boli, mislim da je krajnje vrijeme da zice prestanem nositi.
Ali sta cu onda? Oni obicni grudnjaci bez zica, za babe, su pravo ruzni a i tanki, pa bi se "antene" primijetile.
Ja sam pokusala da izvadim zice, ali zamislite na sta to izgleda, spadne sve, fujjjj, opet kao u babe
Imate li kakvu ideju? Vrolo jednostavno vas pitam
Medjutim, problem je sto me zice zuljaju, posebno jedna strana, i pravo cak i malo boli, mislim da je krajnje vrijeme da zice prestanem nositi.
Ali sta cu onda? Oni obicni grudnjaci bez zica, za babe, su pravo ruzni a i tanki, pa bi se "antene" primijetile.
Ja sam pokusala da izvadim zice, ali zamislite na sta to izgleda, spadne sve, fujjjj, opet kao u babe
- alica.k
#2481 Re: What to wear???
kolko si otvorena narucivanju online?
victorias secret ima grudnjake bez zica koji stoje (imam jedan).
na asosu ima isto grudnjak od mikrofibra bez zica, i po reviewsima je isto dobar...tj, stoji. ja ga kontam naruciti nekad skoro, da imam za svaki dan
...
meni antene ne smetaju
sve dok me nis ne zulja ja sam hepi.
victorias secret ima grudnjake bez zica koji stoje (imam jedan).
na asosu ima isto grudnjak od mikrofibra bez zica, i po reviewsima je isto dobar...tj, stoji. ja ga kontam naruciti nekad skoro, da imam za svaki dan
meni antene ne smetaju
- kinderlada
#2482 Re: What to wear???
Hahah, meni smetaju strasno, zato sad kontam sta bih....
Na zalost, nemam priliku da narucujem online, iz mnogih razloga.
Ali vidis da potrazim u normalnim radnjama te samostojece, mada nisam nesto vidjela. Hm....
Ali de please kad naletis tu mi sliku ubaci, da znam koji orpilike da trazim, da znam objasniti tetama.
Na zalost, nemam priliku da narucujem online, iz mnogih razloga.
Ali vidis da potrazim u normalnim radnjama te samostojece, mada nisam nesto vidjela. Hm....
Ali de please kad naletis tu mi sliku ubaci, da znam koji orpilike da trazim, da znam objasniti tetama.
- alica.k
#2483 Re: What to wear???
ma mislim, nisu samostojeci vec se ono...ne razliju svukud
ak znas sta ocu rec.
kod nas imas u lindexu jedan jedini bez zica a da je postavljen...i u benettonu uvijek imaju bez zica oni, jako dobri.
http://www.benetton.com/undercolors/bas ... _basic_14/

evo ga ovaj je bez zica..mislim da sam ga vidjela i u prodavnici, al ne mogu da se sjetim jel bio neki ko sivi il mozda ljubicasti il tak nes.
ovaj u lindexu je isto siv.

mescini taj...
elem, ti se grudnjaci obicno zovu soft ili triangle bra
ne znam, u h&m ih ima...bar kad sam bila u zg bilo ih je blago receno tonu...ja da sam ti, ja bih narucila online, zato sto je kod nas izbor mal, a sve skupo...
kod nas imas u lindexu jedan jedini bez zica a da je postavljen...i u benettonu uvijek imaju bez zica oni, jako dobri.
http://www.benetton.com/undercolors/bas ... _basic_14/

evo ga ovaj je bez zica..mislim da sam ga vidjela i u prodavnici, al ne mogu da se sjetim jel bio neki ko sivi il mozda ljubicasti il tak nes.
ovaj u lindexu je isto siv.

mescini taj...
elem, ti se grudnjaci obicno zovu soft ili triangle bra
- kinderlada
#2484 Re: What to wear???
Joj Alice, pa ti sve znas, srce si
Tacnoooo to mi treba, sad bar znam gdje cu da trazim i sta da trazim.
Ej da te nema za ove savjete, trebalo bi te izmisliti
Hvala ti puno puno!! Bas si me obradovala
Ej da te nema za ove savjete, trebalo bi te izmisliti
Hvala ti puno puno!! Bas si me obradovala
-
boracha
#2485 Re: What to wear???
ja taman podjoh rec, ova alice sve zna 
- alica.k
#2486 Re: What to wear???
grudnjaci su mi boljka, what can i say 
-
BJB
#2487 Re: What to wear???
Ako te zice zuljaju onda ti treba veci broj grudnjaka..Znam iz iskustva.kinderlada wrote:Eh ja nemam ideju sta da radim sa kupovinom najobicnijeg grudnjaka za svaki dan. Inace nosim one sa zicom i malo samo deblje, bez ikakvih umetaka i jastuka, cisto da se "antene" ne vide, a to mrzim pravo.
Ja sam pokusala da izvadim zice, ali zamislite na sta to izgleda, spadne sve, fujjjj, opet kao u babe![]()
Kad sljedeci put odes kupiti grudnjak, probaj za broj veci od onoga sto mislis da ti treba, pa ces vidjeti.
Ovo najozbiljnije..Ja se patila jadna sa C korpama, i zuljalo me, otkako sam uzela grudnjake sa vecim korpama, nema problema.
- alica.k
#2488 Re: What to wear???
hoce i to...meni je davno teta u palmersu pricala ak te zuljaju zice, a nosis npr 80b da onda probas 75c :S al ne sjecam se zasto.
- kinderlada
#2489 Re: What to wear???
Ja vala ne primijetih neki rast, doduse mozda ima i ta mjesta
Jupiiiii
-
BJB
#2490 Re: What to wear???
Ma ne'sh nista izgubiti ako probas definitivno..A kad probas, znaces..
Sto Alice kaze, ako nosis C korpu, probaj D a sam manjim opsegom..
Ja sam godinama bila ubjedjena da je do zica, sad nosim grudnjake bas sa zicama nepostavljene koje sam izbjegavala zbog tog zuljanja a uopste me ne zuljaju..A sve je bilo zapravo zbog toga sto su bili za broj manji nego sto mi je trebalo..Oni swiss grudnjaci -minimiser bra za cure sa velikim grudima su najbolji..preporucujem ko god uspita..

Ja sam godinama bila ubjedjena da je do zica, sad nosim grudnjake bas sa zicama nepostavljene koje sam izbjegavala zbog tog zuljanja a uopste me ne zuljaju..A sve je bilo zapravo zbog toga sto su bili za broj manji nego sto mi je trebalo..Oni swiss grudnjaci -minimiser bra za cure sa velikim grudima su najbolji..preporucujem ko god uspita..
- AkashaSa
#2491 Re: What to wear???
gdje? šta? kako?BJB wrote:Ma ne'sh nista izgubiti ako probas definitivno..A kad probas, znaces..
Ja sam godinama bila ubjedjena da je do zica, sad nosim grudnjake bas sa zicama nepostavljene koje sam izbjegavala zbog tog zuljanja a uopste me ne zuljaju..A sve je bilo zapravo zbog toga sto su bili za broj manji nego sto mi je trebalo..Oni swiss grudnjaci -minimiser bra za cure sa velikim grudima su najbolji..preporucujem ko god uspita..![]()
hoću i ja taj swiss minimiser!!!
- Nadinka
#2492 Re: What to wear???
eh blago vama pa te muke mucite
Prvo drage moje sorry ako ste imale problem rpistupiti MZT-u, namucio nas je server i svasta nesto preko vikenda
pa je malo radilo malo nije i nadam se samo da nece vise zezati nas.
Evo danasnje kombionacije za prijedlog, a preko vikenda smo dodali zanimljivog sadrzaja
http://malezensketeme.com/post/5504
Prvo drage moje sorry ako ste imale problem rpistupiti MZT-u, namucio nas je server i svasta nesto preko vikenda
Evo danasnje kombionacije za prijedlog, a preko vikenda smo dodali zanimljivog sadrzaja
http://malezensketeme.com/post/5504
- Ma.Le.Na
- Partizzanka
#2494 Re: What to wear???
u lindexu imas kupiti i one kao recimo ... hmmm "pokrivace za antene" hahahaa
kako ovo objasnih
ali to je kao mini kruzic koji stavis na grudi na stratesko mjesto i ono postane nevidljivo
a onda mozes da nosis sta hoces
kako ovo objasnih
ali to je kao mini kruzic koji stavis na grudi na stratesko mjesto i ono postane nevidljivo
- Ma.Le.Na
#2496 Re: What to wear???
to bi mi trebalo!Partizzanka wrote:u lindexu imas kupiti i one kao recimo ... hmmm "pokrivace za antene" hahahaa
kako ovo objasnih
koliko to kosta...i da li je jednokratna upotreba ili?
-
Gospoda Ministarka
#2497 Re: What to wear???
http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Maternity ... &clr=Stone
Kad vidim ovakvo nesto jedva cekam da budem trudna
Btw, na onoj rasprodaji ne kupih nista. Sat mi se jedan svida ali nije snizen...cekamo pravu rasprodaju...
Kad vidim ovakvo nesto jedva cekam da budem trudna
Btw, na onoj rasprodaji ne kupih nista. Sat mi se jedan svida ali nije snizen...cekamo pravu rasprodaju...
-
LaCici
#2498 Re: What to wear???
Aaaaaaaaa prelijepa je, hvala ti za link, trudnica sam i uskoro ce mi trebati.
Narucujem! 
-
Gospoda Ministarka
#2499 Re: What to wear???
Cestitam Cici. Pratim Vas na Pipijevoj temi o trudnjacamaLaCici wrote:Aaaaaaaaa prelijepa je, hvala ti za link, trudnica sam i uskoro ce mi trebati.Narucujem!
Drago mi je da ti se svida.
Ja ako ikad ostanem bez posla, odlicno cu se snaci u trgovini robom.
- alica.k
#2500 Re: What to wear???
bila je ovakva i u main range! sto je sad nema...