The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- ćiribiribela
#2476 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ma ja, zombi apokalipsa, walkeri na svakom koraku, nemaju se gdje okupati ko ljudi, svi u strahu i grcu nekom, vecinu vremena provode na putu i u potrazi za hranom, ali treba ima vremena da joj noge budu tip top sredjene.

- VenomousV
#2477 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
SaPnA wrote: ovo za depilirane noge mi uopste nije nelogicno, trgovine i marketi su ostali pusti a ne vjerujem da iko toliko grabi za brijacima
pa po toj nekoj logici, ako sve zene imaju izdepelirane noge onda grabe za brijacima
al nije to samo brijac, nadji pjenu (haj dobro, moze i sapun posluziti), nadji cistu vodu (zamisli infekcije i upale od prljave vode) i dok je smak svijeta (a sve su neke zenske koje su kao independent women, sposobne sa oruzjem, bore se) nadji vremena da obrijes noge...
i ok sve je ispalo kako treba, ima brijac, pjenu, cistu vodu, vremena ali treba tako svaka 2 dana
a posto precesto brije noge onda dlacice postaju deblje, treba ih jos cesce brijati itd itd
objasnjenje moze biti i da su pokupile trake sa voskom pa se voskom depiliraju
then again, sve to na stranu, zenska u pitanju nema cak ni torbice sa sobom u kojoj bi nosila taj brijac ili trake sa voskom
i to mi je cudno, ode samo sa oruzjem, nista da pokupi, ni flasicu vode.... dje si vidio zensko da ne nosi nesto svoje sa sobom
- Partijaner
#2478 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
E jbg i vi gledate na svaku sitnicu, opustite se i gledajte. 
- Brkooo
#2479 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Nisu u konstantnoj panici i bjezanju 24 sata .. en dok je sjedila u kamionu mogla ih je zbrijat 100 puta...
a ovo sto veli VV za zagadjenje... pa nije nuklearna apokalipsa ... priroda i izvori su sad jos cisci jer nema glavnog zagadnjivaca khmm pogadjate... Ljudi!
Uostalom neda Sgt. Abraham da mu latino partizanke hodaju rutave
a ovo sto veli VV za zagadjenje... pa nije nuklearna apokalipsa ... priroda i izvori su sad jos cisci jer nema glavnog zagadnjivaca khmm pogadjate... Ljudi!
Uostalom neda Sgt. Abraham da mu latino partizanke hodaju rutave
- Brkooo
#2480 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
nije ovo sitnicaPartijaner wrote:E jbg i vi gledate na svaku sitnicu, opustite se i gledajte.
- ćiribiribela
#2481 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ahaa, i da Sgt. drzi kraj nje bocicu vode i pomaze joj.Brkooo wrote:Nisu u konstantnoj panici i bjezanju 24 sata .. en dok je sjedila u kamionu mogla ih je zbrijat 100 puta...![]()
![]()
Nego, ako nisu stalno u panici i bjezanju sto se Rick ne obrije ili eventualno okupa, ili su zene pokupile sve brijace i potrosile vodu?
- Averus
#2482 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Pa i Glen uvijek ima savršenu frizuru
Michone uvijek savršene raste... Nema da se rasplete ili zamrsi
Hershel uvijek bio uredan, čist
Carl tek u ovih poslednjih par epizoda malo peksin
Jedino Rick u cijeloj seriji vazda prljav i smrdljiv
Čak i miljenik - Daryl uvijek isto izgleda. Frajer nije isprlj'o gaće od prve epizode.
Stvarno je serija sranje, pošto... Radi se o prepričavanju istinite priče, a ne stripu, pa trebali su stvarno obratiti pažnju na takve detalje
Pobogu, opustite se i gledajte (ili ne gledajte) seriju.
Čak i miljenik - Daryl uvijek isto izgleda. Frajer nije isprlj'o gaće od prve epizode.
Stvarno je serija sranje, pošto... Radi se o prepričavanju istinite priče, a ne stripu, pa trebali su stvarno obratiti pažnju na takve detalje
- Brkooo
#2483 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
ćiribiribela wrote:
Ahaa, i da Sgt. drzi kraj nje bocicu vode i pomaze joj.
Nego, ako nisu stalno u panici i bjezanju sto se Rick ne obrije ili eventualno okupa, ili su zene pokupile sve brijace i potrosile vodu?
Pa da... pravi djentlmen
A Rick je postao vehabija
- AleksoMKD
#2484 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Pocecu da gledam seriju zbog vas, sram vas bilo.
Nego, jeste li primetili da kad god rokne neka filmska apokalipsa u Americi nestanu svi bicikli?
Ili pjesice ili sa kolima se bjezi.
Meni se cini da bi bili vrlo korisni, plus sa onim malim prikolicama mogi i teret da nose/voze.
Nego, jeste li primetili da kad god rokne neka filmska apokalipsa u Americi nestanu svi bicikli?
Meni se cini da bi bili vrlo korisni, plus sa onim malim prikolicama mogi i teret da nose/voze.
- Brkooo
#2485 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
AleksoMKD wrote:Pocecu da gledam seriju zbog vas, sram vas bilo.
koja istina za bicikla... nidje bickla ni za zivu glavu ...
garant dodju i cige sa apokalipsom
-
kakavdanakneiskustvu
#2486 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Averus wrote:Pa i Glen uvijek ima savršenu frizuru
Stvarno je serija sranje, pošto... Radi se o prepričavanju istinite priče, a ne stripu, pa trebali su stvarno obratiti pažnju na takve detalje![]()
daryl se nije ošišao od prve epizode
-
SaPnA
#2487 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
pa nemaju sve, meni je ova prva da sam primijetio da ima obrijane nogeVenomousV wrote:SaPnA wrote: ovo za depilirane noge mi uopste nije nelogicno, trgovine i marketi su ostali pusti a ne vjerujem da iko toliko grabi za brijacima
pa po toj nekoj logici, ako sve zene imaju izdepelirane noge onda grabe za brijacima![]()
al nije to samo brijac, nadji pjenu (haj dobro, moze i sapun posluziti), nadji cistu vodu (zamisli infekcije i upale od prljave vode) i dok je smak svijeta (a sve su neke zenske koje su kao independent women, sposobne sa oruzjem, bore se) nadji vremena da obrijes noge...
i ok sve je ispalo kako treba, ima brijac, pjenu, cistu vodu, vremena ali treba tako svaka 2 dana
a posto precesto brije noge onda dlacice postaju deblje, treba ih jos cesce brijati itd itd![]()
objasnjenje moze biti i da su pokupile trake sa voskom pa se voskom depiliraju![]()
then again, sve to na stranu, zenska u pitanju nema cak ni torbice sa sobom u kojoj bi nosila taj brijac ili trake sa voskom![]()
![]()
![]()
i to mi je cudno, ode samo sa oruzjem, nista da pokupi, ni flasicu vode.... dje si vidio zensko da ne nosi nesto svoje sa sobom
hipoteticko pitanje, reci iskreno, da li bi se ti zapustila u slicnoj situaciji?
-
suspect_zero
#2488 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ne moraš hipotetički
ko je bio za vrijeme agresije ovdje, zna da se cure nisu zapuštale
bile smo i našminkane i depilirane i mirisale, čiste i uredne
(dvije haringe ili 4 ikara za parfem kakav ho'š)
Malo odoh sa teme al' to je to
- VenomousV
#2489 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
ne bih se zapustila ali pored svega toga sigurno ne bih uvijek bila svjeze izdepiliranaSaPnA wrote: pa nemaju sve, meni je ova prva da sam primijetio da ima obrijane nogetako da mi to uopste nije cudno
![]()
hipoteticko pitanje, reci iskreno, da li bi se ti zapustila u slicnoj situaciji?mislim ono ne cesljanje, ne kupanje...
-
SaPnA
#2490 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
aHA znaci ipak nije toliko nelogicno
e jesmo i mi, serija k'o serija 
- Isner
#2491 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Al kroz cijeli serijal Rik zaista ima grozan izbor košulja... pocev od one koju je zapalio kad je klao krmke pa do ove u fronclama, koju trenutno ne skida...
Al na stranu sve, epizoda je super... Ona cura s Glenom je
Al na stranu sve, epizoda je super... Ona cura s Glenom je
- ćiribiribela
#2492 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Rick cega da se kosulja na njemu unisti da bi je promijenio, stedi lik. 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#2493 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
suspect_zero wrote:Ne moraš hipotetičkiko je bio za vrijeme agresije ovdje, zna da se cure nisu zapuštale
bile smo i našminkane i depilirane i mirisale, čiste i uredne
(dvije haringe ili 4 ikara za parfem kakav ho'š)
![]()
![]()
![]()
Bravo. Preduhitrila si me odgovorom.
To se zove, uhljup.ćiribiribela wrote:Rick cega da se kosulja na njemu unisti da bi je promijenio, stedi lik.
- Perdita_Durango
#2494 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ahahahaha, u posljednoj epizodi gledam onu 'vojnikinju - vidi me jesam zajebana u šorcu i kratkoj majici' i kontam 'kako nisu postale jetiji do sad?'VenomousV wrote:SaPnA wrote: ovo za depilirane noge mi uopste nije nelogicno, trgovine i marketi su ostali pusti a ne vjerujem da iko toliko grabi za brijacima
pa po toj nekoj logici, ako sve zene imaju izdepelirane noge onda grabe za brijacima![]()
a posto precesto brije noge onda dlacice postaju deblje, treba ih jos cesce brijati itd itd![]()
objasnjenje moze biti i da su pokupile trake sa voskom pa se voskom depiliraju![]()
then again, sve to na stranu, zenska u pitanju nema cak ni torbice sa sobom u kojoj bi nosila taj brijac ili trake sa voskom![]()
![]()
![]()
-
dezurni_ucenik
#2495 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Definitivno prestajem sa gledanjem WD-a kad sam u predzadnjoj epizodi vidio onog action mana okruzen sa manekenkama ko birvaktile Hulk Hogan kad ulazi u ring.Htio sam prestati i mnogo ranije,ali odluka je pala prije par dana. 
- Skyfox
-
darker105
#2497 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ja cu prestat gledat seriju zato sto ona zenska nema dlakave noge.
-
suspect_zero
-
DON_eARL
#2499 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Granap u svakom komšiluku u ovom momentu ima minimalno 100 jednokratnih brijača. Godišnje se proizvede proizvede milijarde brijača u svijetu, zar ne? I sad se dogodi apokalipsa! Haos na sve strane, 90% stanovništva Zemlje postane nesposobno da koristi brijače, recimo 1% ne želi da se brije jer misle da su cool.darker105 wrote:Ja cu prestat gledat seriju zato sto ona zenska nema dlakave noge.
A možda je manekenka išla na epilaciju prije apokalipse.
- Isner
#2500 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Kad završimo s pricom o depiliranim nogama, obavezno da se malo povede racuna i o njihovim savrsenim zubima..
Meni mnogo smeta što niko od njih nema karijes ni na petici (gornjoj, desnoj) i smatram da je to veliki propust.. I molim da me neko preko foruma obavjesti kada ce nekoga zaboliti zub, kako bih se vratio gledanju ove, inace, veoma nerealne serije, po pitanju depiliranih nogu, itd itd..
Meni mnogo smeta što niko od njih nema karijes ni na petici (gornjoj, desnoj) i smatram da je to veliki propust.. I molim da me neko preko foruma obavjesti kada ce nekoga zaboliti zub, kako bih se vratio gledanju ove, inace, veoma nerealne serije, po pitanju depiliranih nogu, itd itd..