The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
ćiribiribela

#2476 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by ćiribiribela »

Ma ja, zombi apokalipsa, walkeri na svakom koraku, nemaju se gdje okupati ko ljudi, svi u strahu i grcu nekom, vecinu vremena provode na putu i u potrazi za hranom, ali treba ima vremena da joj noge budu tip top sredjene. :D :D
VenomousV

#2477 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by VenomousV »

SaPnA wrote: ovo za depilirane noge mi uopste nije nelogicno, trgovine i marketi su ostali pusti a ne vjerujem da iko toliko grabi za brijacima :D

pa po toj nekoj logici, ako sve zene imaju izdepelirane noge onda grabe za brijacima :D
al nije to samo brijac, nadji pjenu (haj dobro, moze i sapun posluziti), nadji cistu vodu (zamisli infekcije i upale od prljave vode) i dok je smak svijeta (a sve su neke zenske koje su kao independent women, sposobne sa oruzjem, bore se) nadji vremena da obrijes noge...
i ok sve je ispalo kako treba, ima brijac, pjenu, cistu vodu, vremena ali treba tako svaka 2 dana
a posto precesto brije noge onda dlacice postaju deblje, treba ih jos cesce brijati itd itd :-)

objasnjenje moze biti i da su pokupile trake sa voskom pa se voskom depiliraju :roll:

then again, sve to na stranu, zenska u pitanju nema cak ni torbice sa sobom u kojoj bi nosila taj brijac ili trake sa voskom :D :D :D
i to mi je cudno, ode samo sa oruzjem, nista da pokupi, ni flasicu vode.... dje si vidio zensko da ne nosi nesto svoje sa sobom :D
Partijaner

#2478 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Partijaner »

E jbg i vi gledate na svaku sitnicu, opustite se i gledajte. :-D
Brkooo

#2479 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Brkooo »

Nisu u konstantnoj panici i bjezanju 24 sata .. en dok je sjedila u kamionu mogla ih je zbrijat 100 puta... :D :D

a ovo sto veli VV za zagadjenje... pa nije nuklearna apokalipsa ... priroda i izvori su sad jos cisci jer nema glavnog zagadnjivaca khmm pogadjate... Ljudi!

Uostalom neda Sgt. Abraham da mu latino partizanke hodaju rutave :oops:
Brkooo

#2480 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Brkooo »

Partijaner wrote:E jbg i vi gledate na svaku sitnicu, opustite se i gledajte. :-D
nije ovo sitnica :skoljka:
ćiribiribela

#2481 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by ćiribiribela »

Brkooo wrote:Nisu u konstantnoj panici i bjezanju 24 sata .. en dok je sjedila u kamionu mogla ih je zbrijat 100 puta... :D :D
Ahaa, i da Sgt. drzi kraj nje bocicu vode i pomaze joj. :D

Nego, ako nisu stalno u panici i bjezanju sto se Rick ne obrije ili eventualno okupa, ili su zene pokupile sve brijace i potrosile vodu? :D
Averus

#2482 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Averus »

Pa i Glen uvijek ima savršenu frizuru
Michone uvijek savršene raste... Nema da se rasplete ili zamrsi
Hershel uvijek bio uredan, čist
Carl tek u ovih poslednjih par epizoda malo peksin
Jedino Rick u cijeloj seriji vazda prljav i smrdljiv
Čak i miljenik - Daryl uvijek isto izgleda. Frajer nije isprlj'o gaće od prve epizode.

Stvarno je serija sranje, pošto... Radi se o prepričavanju istinite priče, a ne stripu, pa trebali su stvarno obratiti pažnju na takve detalje :oops:

Pobogu, opustite se i gledajte (ili ne gledajte) seriju. :zoka:
Brkooo

#2483 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Brkooo »

ćiribiribela wrote:
Ahaa, i da Sgt. drzi kraj nje bocicu vode i pomaze joj. :D

Nego, ako nisu stalno u panici i bjezanju sto se Rick ne obrije ili eventualno okupa, ili su zene pokupile sve brijace i potrosile vodu? :D

Pa da... pravi djentlmen :D

A Rick je postao vehabija :skoljka:
AleksoMKD

#2484 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by AleksoMKD »

Pocecu da gledam seriju zbog vas, sram vas bilo.

Nego, jeste li primetili da kad god rokne neka filmska apokalipsa u Americi nestanu svi bicikli?
Ili pjesice ili sa kolima se bjezi.

Meni se cini da bi bili vrlo korisni, plus sa onim malim prikolicama mogi i teret da nose/voze.
Brkooo

#2485 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Brkooo »

AleksoMKD wrote:Pocecu da gledam seriju zbog vas, sram vas bilo.

Nego, jeste li primetili da kad god rokne neka filmska apokalipsa u Americi nestanu svi bicikli?
Ili pjesice ili sa kolima se bjezi.

Meni se cini da bi bili vrlo korisni, plus sa onim malim prikolicama mogi i teret da nose/voze.

koja istina za bicikla... nidje bickla ni za zivu glavu ... :roll:

garant dodju i cige sa apokalipsom :D :D
kakavdanakneiskustvu

#2486 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by kakavdanakneiskustvu »

Averus wrote:Pa i Glen uvijek ima savršenu frizuru
Michone uvijek savršene raste... Nema da se rasplete ili zamrsi
Hershel uvijek bio uredan, čist
Carl tek u ovih poslednjih par epizoda malo peksin
Jedino Rick u cijeloj seriji vazda prljav i smrdljiv
Čak i miljenik - Daryl uvijek isto izgleda. Frajer nije isprlj'o gaće od prve epizode.

Stvarno je serija sranje, pošto... Radi se o prepričavanju istinite priče, a ne stripu, pa trebali su stvarno obratiti pažnju na takve detalje :oops:

Pobogu, opustite se i gledajte (ili ne gledajte) seriju. :zoka:

daryl se nije ošišao od prve epizode
SaPnA

#2487 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by SaPnA »

VenomousV wrote:
SaPnA wrote: ovo za depilirane noge mi uopste nije nelogicno, trgovine i marketi su ostali pusti a ne vjerujem da iko toliko grabi za brijacima :D

pa po toj nekoj logici, ako sve zene imaju izdepelirane noge onda grabe za brijacima :D
al nije to samo brijac, nadji pjenu (haj dobro, moze i sapun posluziti), nadji cistu vodu (zamisli infekcije i upale od prljave vode) i dok je smak svijeta (a sve su neke zenske koje su kao independent women, sposobne sa oruzjem, bore se) nadji vremena da obrijes noge...
i ok sve je ispalo kako treba, ima brijac, pjenu, cistu vodu, vremena ali treba tako svaka 2 dana
a posto precesto brije noge onda dlacice postaju deblje, treba ih jos cesce brijati itd itd :-)

objasnjenje moze biti i da su pokupile trake sa voskom pa se voskom depiliraju :roll:

then again, sve to na stranu, zenska u pitanju nema cak ni torbice sa sobom u kojoj bi nosila taj brijac ili trake sa voskom :D :D :D
i to mi je cudno, ode samo sa oruzjem, nista da pokupi, ni flasicu vode.... dje si vidio zensko da ne nosi nesto svoje sa sobom :D
pa nemaju sve, meni je ova prva da sam primijetio da ima obrijane noge :D tako da mi to uopste nije cudno :)
hipoteticko pitanje, reci iskreno, da li bi se ti zapustila u slicnoj situaciji? :D mislim ono ne cesljanje, ne kupanje...
suspect_zero

#2488 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by suspect_zero »

Ne moraš hipotetički :) ko je bio za vrijeme agresije ovdje, zna da se cure nisu zapuštale :D bile smo i našminkane i depilirane i mirisale, čiste i uredne 8-) (dvije haringe ili 4 ikara za parfem kakav ho'š) :oops: :D :D

Malo odoh sa teme al' to je to :)
VenomousV

#2489 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by VenomousV »

SaPnA wrote: pa nemaju sve, meni je ova prva da sam primijetio da ima obrijane noge :D tako da mi to uopste nije cudno :)
hipoteticko pitanje, reci iskreno, da li bi se ti zapustila u slicnoj situaciji? :D mislim ono ne cesljanje, ne kupanje...
ne bih se zapustila ali pored svega toga sigurno ne bih uvijek bila svjeze izdepilirana :D
SaPnA

#2490 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by SaPnA »

aHA znaci ipak nije toliko nelogicno :D e jesmo i mi, serija k'o serija :D
Isner

#2491 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Isner »

Al kroz cijeli serijal Rik zaista ima grozan izbor košulja... pocev od one koju je zapalio kad je klao krmke pa do ove u fronclama, koju trenutno ne skida...

Al na stranu sve, epizoda je super... Ona cura s Glenom je :thumbup:
ćiribiribela

#2492 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by ćiribiribela »

Rick cega da se kosulja na njemu unisti da bi je promijenio, stedi lik. :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2493 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by -LIBERO- »

suspect_zero wrote:Ne moraš hipotetički :) ko je bio za vrijeme agresije ovdje, zna da se cure nisu zapuštale :D bile smo i našminkane i depilirane i mirisale, čiste i uredne 8-) (dvije haringe ili 4 ikara za parfem kakav ho'š) :oops: :D :D

Malo odoh sa teme al' to je to :)

Bravo. Preduhitrila si me odgovorom. :thumbup:
ćiribiribela wrote:Rick cega da se kosulja na njemu unisti da bi je promijenio, stedi lik. :D
To se zove, uhljup. :D
Perdita_Durango

#2494 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Perdita_Durango »

VenomousV wrote:

Ahahahaha, u posljednoj epizodi gledam onu 'vojnikinju - vidi me jesam zajebana u šorcu i kratkoj majici' i kontam 'kako nisu postale jetiji do sad?' :thumbup:
dezurni_ucenik

#2495 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by dezurni_ucenik »

Definitivno prestajem sa gledanjem WD-a kad sam u predzadnjoj epizodi vidio onog action mana okruzen sa manekenkama ko birvaktile Hulk Hogan kad ulazi u ring.Htio sam prestati i mnogo ranije,ali odluka je pala prije par dana. :)
Skyfox

#2496 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Skyfox »

darker105

#2497 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by darker105 »

Ja cu prestat gledat seriju zato sto ona zenska nema dlakave noge.
DON_eARL

#2499 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by DON_eARL »

darker105 wrote:Ja cu prestat gledat seriju zato sto ona zenska nema dlakave noge.
Granap u svakom komšiluku u ovom momentu ima minimalno 100 jednokratnih brijača. Godišnje se proizvede proizvede milijarde brijača u svijetu, zar ne? I sad se dogodi apokalipsa! Haos na sve strane, 90% stanovništva Zemlje postane nesposobno da koristi brijače, recimo 1% ne želi da se brije jer misle da su cool. :D I ti misliš da nije moguće da žene imaju obrijane noge u takvom okruženju? Milijarde BESPLATNIH brijača na sve strane, i ti misliš da par stotina miliona žena ne može da brije noge redovno? Ma daj. :D

A možda je manekenka išla na epilaciju prije apokalipse. :D
Isner

#2500 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Isner »

Kad završimo s pricom o depiliranim nogama, obavezno da se malo povede racuna i o njihovim savrsenim zubima.. :roll:
Meni mnogo smeta što niko od njih nema karijes ni na petici (gornjoj, desnoj) i smatram da je to veliki propust.. I molim da me neko preko foruma obavjesti kada ce nekoga zaboliti zub, kako bih se vratio gledanju ove, inace, veoma nerealne serije, po pitanju depiliranih nogu, itd itd.. :D
Post Reply