jefferson wrote:O'zone wrote:drugi profil wrote:Mozda ti je Sava S3+ nesto bolja guma od Tigra, a tu je sa cijenom oko 80-90 maraka. Vidi u Sava trgovini ili na portalu sava ba.
Evo sad pričah sa Unitradeom imaju Mentor gume (Cooper) 70KM/kom malo čačkah po Googletu nisu loše za grada što meni samo i treba.
Kupi bolan Savu S3.
S3 je dobra samo za kakve baste na periferiji, da se fino razreze i unutra da se naspe zemlje i zasadi se neki cvijet, malo je izrezat ono na cik-cak, izvratit je pa ofarbat u neku drecavu boju.
Realno, na autu je dobra nekih 500 kilometara, poslje mozes komotno da je skines i da stavis nove.
Moj ti je prijedlog ako vec moras, uzmi savine na zadnju osovinu, ako su ti prednji pogonski, malo se protegni za Fulda Kristall Montero 3, ja sam koristio savu s3, dok nisam par puta izgubio kontrolu na par trenutaka na blagoj poledici, i par puta osto na parkingu zaglavljen zato sto su slajdrale i nisam se mogao izvuci.
Poslje toga uzeo 2 prednje Fulde, prezadovoljan, prolazio s njima tamo gdje su ljudi stojali sa strane i stavljali lance na auto, izvlacio se iz smrznutih bara, i cupo iz 20 - 30 cm snijega, nisu osjetno skuplje od S3, al su zato gume beton.
Na svemu mozes stedit, al ne smijes na gumi.