MMA (Mixed Martial Arts)

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
EmiRem

#2476 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by EmiRem »

Nelsonu je istekao ugovor s UFC-om, tako da nije sigurno sta dalje, Dana rece da su mu ponudili novi ali da je on navodno odbio, Big Country je na to odgovorio ''Il fight where fans want me to fight'' :D
amra67

#2477 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by amra67 »

EmiRem wrote:Nelsonu je istekao ugovor s UFC-om, tako da nije sigurno sta dalje, Dana rece da su mu ponudili novi ali da je on navodno odbio, Big Country je na to odgovorio ''Il fight where fans want me to fight'' :D
Update: Nelson je podpisao ugovor prije ovog meca koliko sam citala ? Sto se tice pokrajca on nema sta traziti u ufc-u. Ne mozes trenirati u Zagrebu i ocekivati sta vise u karijeri.. Jer kad pogledas kakvi su drugi kampovi i ko skim trenira nije ni kakvo cudo da je tako kako je..
4m3l

#2478 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by 4m3l »

Dzevad Poturak: za ONE koji nisu znali ...od januara prosle godine imam problem sa zaliskom na srcu..(koji mi je od rodjenja,nije mi prije bio u fazi kojoj je sada ) i nazalost taj zalisak ne izbacuje 100 posto krv iz srca kako bi trebao, vec mi 70 posto vraca ponovo u srce i on ce se morati zamijeniti u narednom periodu..usljed toga dolazi do pada moje snage i kondicije ...pa tako da moja RAJA ne misli da ne treniram vec naprotiv radim i previse al eto Bozija volja je bila da se do sada borim...ja sam za svoju BOSNU I HERCEGOVINU odradio dovoljno..mnogo vas voli i postuje vas BH Machine
punta

#2479 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by punta »

4m3l wrote:Dzevad Poturak: za ONE koji nisu znali ...od januara prosle godine imam problem sa zaliskom na srcu..(koji mi je od rodjenja,nije mi prije bio u fazi kojoj je sada ) i nazalost taj zalisak ne izbacuje 100 posto krv iz srca kako bi trebao, vec mi 70 posto vraca ponovo u srce i on ce se morati zamijeniti u narednom periodu..usljed toga dolazi do pada moje snage i kondicije ...pa tako da moja RAJA ne misli da ne treniram vec naprotiv radim i previse al eto Bozija volja je bila da se do sada borim...ja sam za svoju BOSNU I HERCEGOVINU odradio dovoljno..mnogo vas voli i postuje vas BH Machine
:lol: :lol: :lol: jel ima i kamen u bubregu
ako ima poslije one borbe ga sigurno vise nema
punta

#2480 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by punta »

ma hajde kad je izgubio onda je bolestan
a kad su mu namjestali borbe i dodjeljivali laganog protivnika kojeg je pobjedio onda nije spominjo da je bolestan
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#2481 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Picajzla »

4m3l wrote:Dzevad Poturak: za ONE koji nisu znali ...od januara prosle godine imam problem sa zaliskom na srcu..(koji mi je od rodjenja,nije mi prije bio u fazi kojoj je sada ) i nazalost taj zalisak ne izbacuje 100 posto krv iz srca kako bi trebao, vec mi 70 posto vraca ponovo u srce i on ce se morati zamijeniti u narednom periodu..usljed toga dolazi do pada moje snage i kondicije ...pa tako da moja RAJA ne misli da ne treniram vec naprotiv radim i previse al eto Bozija volja je bila da se do sada borim...ja sam za svoju BOSNU I HERCEGOVINU odradio dovoljno..mnogo vas voli i postuje vas BH Machine
Ako je istina ovo sto pise vjerovatno 70% izbacuje u cirkulaciju a bude zakinut za 30% procenata.
UnscarD
Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.

#2482 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by UnscarD »

punta wrote:ma hajde kad je izgubio onda je bolestan
a kad su mu namjestali borbe i dodjeljivali laganog protivnika kojeg je pobjedio onda nije spominjo da je bolestan
Moramo popljuvati sve sto je nase, dzaba. Sta god bilo i kako god bilo, Dzevad ostaje nas najuspijesniji K1 borac do sada a ne vidim nesto da ce ga neko uskoro sa tog trona skinuti. Nokautirati Melvina Manhoeffa na vrhuncu karijere po meni nije ni lagano a sigurno nije ni namjesteno ali eto hajd sad..."Ta ce Dzeko"
punta

#2483 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by punta »

popljuvo je on nas onakvim glupiranjem
ako je bolestan sto se kreveljio u ringu

a to da li je dobar borac vidi se jer da je dobar borio bi se negdje gdje ima vise para
medjutim

#2484 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by medjutim »

punta wrote:popljuvo je on nas onakvim glupiranjem

a to da li je dobar borac vidi se jer da je dobar borio bi se negdje gdje ima vise para
Kakve to veze ima?
Hoces da kazes da Gerges, Jurkovic, Zhuravlev, Lascenko, Brestovac nisu dobri borci?
FFC je jedna perspektivna organizacija koja je na dobrom putu (a vjerujem da joj je to uspjeh), da stvara nove borce, talentovane, dobre i da ih izvozi u jace organizacije.
UnscarD

#2485 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by UnscarD »

Ni ja sam apsolutno ne odobravam onakvo ponasanje ali sa druge strane ima nekoliko boraca koji su to radili u ringu i kojima je to na neki nacin stil i po cemu su prepoznatljivi ...Dzevadu ovo nije prvi put da radi ovakvo nesto ...sjecam se da se na Eurosport WATTS-u vrtilo dugo njegovo drugo kreveljenje ...jbg takav mu stil i meni licno se to ne svidja ali Dzevad zbog toga nije ostvario nista manji uspijeh ...ostaje nas najuspijesniji borac sad za sad.
Znam samo da je Mirko sa svojim uspijehom napravio cudo u Hrvatskoj za popularizaciju sporta i to je kasnije izrodilo nekoliko talentovanih boraca...isto to samo u manjoj mjeri Dzevad radi za BiH.
BBC

#2486 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by BBC »

UnscarD wrote:

Ni ja sam apsolutno ne odobravam onakvo ponasanje ali sa druge strane ima nekoliko boraca koji su to radili u ringu i kojima je to na neki nacin stil i po cemu su prepoznatljivi ...Dzevadu ovo nije prvi put da radi ovakvo nesto ...sjecam se da se na Eurosport WATTS-u vrtilo dugo njegovo drugo kreveljenje ...jbg takav mu stil i meni licno se to ne svidja ali Dzevad zbog toga nije ostvario nista manji uspijeh ...ostaje nas najuspijesniji borac sad za sad.
Znam samo da je Mirko sa svojim uspijehom napravio cudo u Hrvatskoj za popularizaciju sporta i to je kasnije izrodilo nekoliko talentovanih boraca...isto to samo u manjoj mjeri Dzevad radi za BiH.
ma ne mozes poredit dzevada i mirka.. a ono glupiranje u ringu je bilo tako ocajno i jadno.
punta

#2487 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by punta »

punta wrote:upravo poceo snimak borbe na obn :lol: :lol: :lol:

uvod i reklame sa tv

borba
jeste vidjeli sta je nakon sramotnog poraza zapalo đevada
sad reklamira garazna vrata :lol: :lol: :lol: :lol: bas danas na tv gledam reklamu
vise ga niko nece
BBC

#2488 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by BBC »

punta wrote:
punta wrote:upravo poceo snimak borbe na obn :lol: :lol: :lol:

uvod i reklame sa tv

borba
jeste vidjeli sta je nakon sramotnog poraza zapalo đevada
sad reklamira garazna vrata :lol: :lol: :lol: :lol: bas danas na tv gledam reklamu
vise ga niko nece
nisu ono sam garazna vrata nego kompletne garaze :D
UnscarD

#2489 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by UnscarD »

http://sportski.net.hr/klub-boraca/spre ... melianenka

Mirko ponovo u MMA....lijepo ....ko zna mozda naprave i Fedor Mirko 2
amra67

#2490 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by amra67 »

UnscarD wrote:http://sportski.net.hr/klub-boraca/spre ... melianenka

Mirko ponovo u MMA....lijepo ....ko zna mozda naprave i Fedor Mirko 2
pa ovaj se alexa se bio oprostio od daljih nastupa..ne znaju ni oni sta bi??? !!!
UnscarD

#2491 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by UnscarD »

Bila je prica i da ima Hepatitis ... sta znam bit ce to interesantno a onda ako Mirko dobije Alexa, bilo bi lijepo da i Mirku Fedor pruzi revans ...jbg i boxeri su radili ovakve meceve ...kao veterani pa poslije 10 godina mec...
Cracked

#2492 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Cracked »

Kakve su prognoze Anderson vs Weidman? Ja licno mislim da je weidman prerano ubacen za titulu i za to krivim fanove. Ytrebalo je jos jedna dvije borbe sa samim vrhom pa onda ga baciti andersonu za veceru. Ovako ostaje jedino da silva opet udje u ring bezvoljan ili povrijedjen i dopusti da se ponovi kao sa sonnenom u prvom mecu
EmiRem

#2493 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by EmiRem »

Cracked wrote:Kakve su prognoze Anderson vs Weidman? Ja licno mislim da je weidman prerano ubacen za titulu i za to krivim fanove. Ytrebalo je jos jedna dvije borbe sa samim vrhom pa onda ga baciti andersonu za veceru. Ovako ostaje jedino da silva opet udje u ring bezvoljan ili povrijedjen i dopusti da se ponovi kao sa sonnenom u prvom mecu
Fakat ovu borbu ne znam sta da prognoziram. Silvu nismo vidjeli godinu dana, Weidman je dobar ali jos ''zelen'', tako da je tesko bilo sta prognozirati....
amra67

#2494 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by amra67 »

Pobjedit ce onaj koji ne mora se vise dokazivati..To znaci uci ce u mec bez psiholoskog i mentalnog opterecenja..95% tijek borbe cini mentalni sklop, pa onda sve ostalo..Silva zna kako se boriti sa izazivacima, dok weidman nikad nije imao protiv sebe nekog kao silviju..Ja mislim da je na psihickom planu silvija vec dobio weidmana jer weidman kroz njegovo oglasavanje i pricu sam sebe ohrabruje tj. pokusava da da tu svoju psihicku rupu zakrpi svakojakvim izjavama dok silvija uvijek cuti i rijetko sta kaze sto zna i te kako psiholoski iritirati protivnika..Ako weidman zeli pobjedu onda mora to zavrsiti u prvoj ili drugoj rundi inace ode samopouzdanje i vjera da moze silviju dobiti u nepovrat..
drugodtvogdruga

#2495 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by drugodtvogdruga »

amra67 wrote:Pobjedit ce onaj koji ne mora se vise dokazivati..To znaci uci ce u mec bez psiholoskog i mentalnog opterecenja..95% tijek borbe cini mentalni sklop, pa onda sve ostalo..Silva zna kako se boriti sa izazivacima, dok weidman nikad nije imao protiv sebe nekog kao silviju..Ja mislim da je na psihickom planu silvija vec dobio weidmana jer weidman kroz njegovo oglasavanje i pricu sam sebe ohrabruje tj. pokusava da da tu svoju psihicku rupu zakrpi svakojakvim izjavama dok silvija uvijek cuti i rijetko sta kaze sto zna i te kako psiholoski iritirati protivnika..Ako weidman zeli pobjedu onda mora to zavrsiti u prvoj ili drugoj rundi inace ode samopouzdanje i vjera da moze silviju dobiti u nepovrat..
silviju/silvija ?/
bingov buraz

#2496 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by bingov buraz »

Tim Silva i Anderson Silvia :mrgreen:

Sto se tice Weidmana nikako se ne mogu nadiviti onom laktu protiv Munoza

Image

da hoce i brazilca ovako :mrgreen:

Ako je neko propustio Spong vs Dutt,20 sekundi rata

http://fightnext.com/video/AM2WY2BX79MH ... t--GLORY-9
amra67

#2497 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by amra67 »

bingov buraz wrote:Tim Silva i Anderson Silvia :mrgreen:

Image

gore na onom gif
Munoz pokusao da lazira obaranje , ali ne prodje ..
hali gali halid

#2498 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by hali gali halid »

Izdominirat ce ga Spider :mrgreen:
Cracked

#2499 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Cracked »

bingov buraz wrote:Tim Silva i Anderson Silvia :mrgreen:

Image

Jedino cemu se moze nadati da ga uspije oboriti i tako drzati svaku rundu kao Sonnen ili neki submission. Ovako nesto kao protiv munoza se nece desiti, ne sa Weidmenove strane. Jedino mu silva moze nogu u bradu zabiti.

Vjerovatno im se zuri da ispucaju sve sto je ostalo od interesantnih borbi u MW dok Anderson ne ode u penziju, inace ne vidim razlog zasto jedinog covjeka(pored belforta) zrtvovati ovako rano. Rockhold me iznevjerio, a onaj britanski papagaj nema nikakvih sansi
drugodtvogdruga

#2500 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by drugodtvogdruga »

ne mogu da vjerujem koliko ufc boraca ocekuje poraz silve ovaj put i pobjedu weidmana, bice interesantno do jaja fakat, j/eben bi card citav trebo biti ;D
Post Reply