Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nego, svracala sam u Mango i i dalje mi nije jasno kako su im na snizenju lafo majicice ljetne 30 maraka farmerke su na snizenjima izmjedu 35 i 50ak, one fine u bojama, more biti da uzmem jedne.
Ali ja sam se zaljubila u kaputic s vrata sam ga spazila. Rozo-crni jao ljepote 170 maraka hajd i nije puno ali da je za zime, ali ono nesta tanko ali sad kako da se odljubim
Nego, svracala sam u Mango i i dalje mi nije jasno kako su im na snizenju lafo majicice ljetne 30 maraka farmerke su na snizenjima izmjedu 35 i 50ak, one fine u bojama, more biti da uzmem jedne.
Ali ja sam se zaljubila u kaputic s vrata sam ga spazila. Rozo-crni jao ljepote 170 maraka hajd i nije puno ali da je za zime, ali ono nesta tanko ali sad kako da se odljubim
Vidjela sam danas u Bellissimi u Importane-u kapute na snizenju ali ih nisam bas zagledala, tako da ne znam hoce li ti ista odgovarati, inace sva im je odjeca na snizenju danas bila Kupih dvije kosulje, snizene sa 65 na 30 KM.
I u Sportini u Mercatoru je snizenje 50% i 30% na kapute, mantile i jaknice
A jbg........regenerator mi na glavi ......sad bi se ja zaletila.....
Ne mogu prije ujutru gg
Imaju li oni vecinu onih grudnjaka sa njihove stranice kod nas,vidim jedan koji bi mi bio idealan za novu majicu ?
Zene,znate li mozda je li snizenje u Coincasi u BBI-u? Trebala bih nesto uzeti rodjaku kao vjencani poklon,a jedino mi Coincasa i Vicko padaju na pamet mozak mi stao
CherryLips wrote:Zene,znate li mozda je li snizenje u Coincasi u BBI-u? Trebala bih nesto uzeti rodjaku kao vjencani poklon,a jedino mi Coincasa i Vicko padaju na pamet mozak mi stao
probaj s nekom finom posteljinom, ne mora biti coincasa
CherryLips wrote:Zene,znate li mozda je li snizenje u Coincasi u BBI-u? Trebala bih nesto uzeti rodjaku kao vjencani poklon,a jedino mi Coincasa i Vicko padaju na pamet mozak mi stao
Mogla bih posteljinu da nisam od njih na poklon dobila to isto
lampa je isto super rjesenje, a ima divnih u vicku
Ma znam da je Coin c. prilicno skupa...a neko mi je pricao za radnju cini mi se u Alti,kao da ima sitnica za kucu pa cu i tu pogledati...vala ovo kupovanje mi je bas smor,dok skontas i nadjes,da ti zlo bude...
nema na cemu..
u Coinu ce biti snizenje poslije nove godine (to ja cekam) zapikala sam milion stvari
u Vicku je 30% snizenje na neke stvari...nije na sve..nego kad udjes unutra imaju odredjeni artikli na kojim je prekrizena stara i napisana nova cijena crvenom hemijskom..ima bas lijepih stvari zavisi sta trazis..i da..veci je izbor u importanne nego u Titovoj
ako nekog zanima, sniženja su u BBI a u subotu rade do 01h..cacharel i us polo do 50% sniženja, Salsa jeans isto..ima super stvari i muških i ženskih ja bio sa djevojkom tako da vrijedi pogledati...
addy_sa wrote:ako nekog zanima, sniženja su u BBI a u subotu rade do 01h..cacharel i us polo do 50% sniženja, Salsa jeans isto..ima super stvari i muških i ženskih ja bio sa djevojkom tako da vrijedi pogledati...
Joj, da...U.S. Polo ima odlicne stvari, nedavno je isto bilo snizenje, pa su se majice koje su kostale 120KM mogle naci za 40 KM i slicno, nakupovala sam se tada Samo sto je bilo 500 ljudi bukvalno, guranje i otimanje, mrzim to...
Irm@ wrote:nema na cemu..
u Coinu ce biti snizenje poslije nove godine (to ja cekam) zapikala sam milion stvari
u Vicku je 30% snizenje na neke stvari...nije na sve..nego kad udjes unutra imaju odredjeni artikli na kojim je prekrizena stara i napisana nova cijena crvenom hemijskom..ima bas lijepih stvari zavisi sta trazis..i da..veci je izbor u importanne nego u Titovoj
ima li slucajno u vicku kakvih lijepih zidnih ogledala? ili ako imate kakve druge prijedloge gdje pogledati... da je moderan okvir, naime vise mi treba kao ukras na zidu