BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
psy.delija
#2476 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
sta se desava sa senadom lulicem, jeli presao (kako se pisalo) u lacio?
-
Eborg
#2477 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Da, potpisao ugovor na 5 godina. Plaćena odšteta od 3 miliona EUR Young Boys Bernu, plata 850.000 EUR godišnje.
-
psy.delija
#2478 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
ekstra.., koji car!Eborg wrote:Da, potpisao ugovor na 5 godina. Plaćena odšteta od 3 miliona EUR Young Boys Bernu, plata 850.000 EUR godišnje.
-
Eborg
#2479 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Realno, vrlo je jeftin za njihove standarde. Nadajmo se da će se probiti u prvu ekipu jer ako Laziju prekipi mogu ga slati po posudbama godinama ili ga držati na klupi.
-
Abacija
#2480 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Sramota! Ako ode u Dinamo neka se odmah oprosti od reprezentacije.jeza u ledja wrote:Evo pisu da Spahic zeli u Dinamo (Zagreb jakako):
"Kontaktirao sam sa Plavima. Da se ja pitam, došao bih u Dinamo. Nemam namjeru igrati u Francuskoj, čak i da me zove Marseille ili Lyon", prenosi Večernji list Spahićevu izjavu.
"Rođen sam u Hrvatskoj, imam 30 godina i želim živjeti u Zagrebu. Dinamo ima šanse, ali se klubovi prvo trebaju dogovoriti. Lijepo je što me Dinamo želi, to je veliki klub", dodao je kapiten naše reprezentacije.
![]()
Toliko o Arsenalu, Aston Villi i slicnim.
-
amir_zg
#2481 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Jedina sramota su ljudi poput tebe koji koriste svaku priliku da popljuju klub koji je svemir za sve BiH klubove.Abacija wrote:Sramota! Ako ode u Dinamo neka se odmah oprosti od reprezentacije.jeza u ledja wrote:Evo pisu da Spahic zeli u Dinamo (Zagreb jakako):
"Kontaktirao sam sa Plavima. Da se ja pitam, došao bih u Dinamo. Nemam namjeru igrati u Francuskoj, čak i da me zove Marseille ili Lyon", prenosi Večernji list Spahićevu izjavu.
"Rođen sam u Hrvatskoj, imam 30 godina i želim živjeti u Zagrebu. Dinamo ima šanse, ali se klubovi prvo trebaju dogovoriti. Lijepo je što me Dinamo želi, to je veliki klub", dodao je kapiten naše reprezentacije.
![]()
Ne smetaju ti igrači iz Borca, Želje, Istanbul BB-a (
Kompleksi su čudo..
- Bosanski_kralj
#2482 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Abacija wrote:Sramota! Ako ode u Dinamo neka se odmah oprosti od reprezentacije.jeza u ledja wrote:Evo pisu da Spahic zeli u Dinamo (Zagreb jakako):
![]()
Tamo neće imati dvije jake utakmice u toku sezone. Bolje bi mu bilo da u našu PL dođe.
-
amir_zg
#2483 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Da.. jer BiH premijerligaši su prošle sezone odigrali te silne utakmice protiv Euro klubova..Bosanski_kralj wrote:Abacija wrote:Sramota! Ako ode u Dinamo neka se odmah oprosti od reprezentacije.jeza u ledja wrote:Evo pisu da Spahic zeli u Dinamo (Zagreb jakako):
![]()
Toliko o Arsenalu, Aston Villi i slicnim.![]()
Tamo neće imati dvije jake utakmice u toku sezone. Bolje bi mu bilo da u našu PL dođe.
Što su Villarreal, Brugge, PAOK itd.. svi oni strijepe pred Budućnosti iz Banovića i Rudarom iz Prijedora..
Eto i onaj Gyor kojeg je Dinamo razvalio na proste faktore (a koji je izbacio Montpellier) strepi pred Olimpicom.. kažu razmišljaju gasit ljudi klub zbog silnog straha..
- bingov buraz
#2484 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
U svakom slucaju je korak unazad u karijeri...a moze otici u neki jaci klub,kvaliteta ima ali psihaamir_zg wrote:Da.. jer BiH premijerligaši su prošle sezone odigrali te silne utakmice protiv Euro klubova..Bosanski_kralj wrote:Abacija wrote:
Sramota! Ako ode u Dinamo neka se odmah oprosti od reprezentacije.![]()
Što su Villarreal, Brugge, PAOK itd.. svi oni strijepe pred Budućnosti iz Banovića i Rudarom iz Prijedora..
Eto i onaj Gyor kojeg je Dinamo razvalio na proste faktore (a koji je izbacio Montpellier) strepi pred Olimpicom.. kažu razmišljaju gasit ljudi klub zbog silnog straha..
- Bosanski_kralj
#2485 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Utakmice protiv trećerazrednih timova u EL se ne mogu smatrati velikim i teškim utakmica. To što su i takvi timovi jači od Dinama, ne govori o njihovoj snazi, nego upravo o Dinamovoj.amir_zg wrote: Da.. jer BiH premijerligaši su prošle sezone odigrali te silne utakmice protiv Euro klubova..
Ma koliko se pokušavala praviti razlika u kvaliteti između PL i HNL-a, ona skoro da i ne postoji. Čak štoviše, PL je zanimljivija.
-
klixober
#2486 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ako ode u Dinamo treba mu kapitensku traku uzeti. Kapiten treba biti uzor ekipi, primjer drugim igračima. To ne može biti neko ko se ovako za*ebaje sa karijerom, a samim tim i reprezentacijom.
Last edited by klixober on 17/06/2011 17:07, edited 1 time in total.
-
amir_zg
#2487 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
BiH klubovima je nedosanjani san igrati i protiv takvih "trećeligaša".Bosanski_kralj wrote:Utakmice protiv trećerazrednih timova u EL se ne mogu smatrati velikim i teškim utakmica. To što su i takvi timovi jači od Dinama, ne govori o njihovoj snazi, nego upravo o Dinamovoj.amir_zg wrote: Da.. jer BiH premijerligaši su prošle sezone odigrali te silne utakmice protiv Euro klubova..![]()
Ma koliko se pokušavala praviti razlika u kvaliteti između PL i HNL-a, ona skoro da i ne postoji. Čak štoviše, PL je zanimljivija.
Zanimljivo je da je klub koji je završio 4. mjestu španjolske lige i koji je dogurao do pulufinala Europa Lige "trećerazredni".
Opet kažem.. kompleksi su čudo. Ismijavate Dinamo.. a godinama.. ma stoljećima su iznad bilo čega u našem nogometu.. čak i Hajduk.. kakav god da je.. je miljama ispred.
- Lakat Jebić
#2488 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
ma dobro purgeruamir_zg wrote:BiH klubovima je nedosanjani san igrati i protiv takvih "trećeligaša".Bosanski_kralj wrote:Utakmice protiv trećerazrednih timova u EL se ne mogu smatrati velikim i teškim utakmica. To što su i takvi timovi jači od Dinama, ne govori o njihovoj snazi, nego upravo o Dinamovoj.amir_zg wrote: Da.. jer BiH premijerligaši su prošle sezone odigrali te silne utakmice protiv Euro klubova..![]()
Zanimljivo je da je klub koji je završio 4. mjestu španjolske lige i koji je dogurao do pulufinala Europa Lige "trećerazredni".
Opet kažem.. kompleksi su čudo. Ismijavate Dinamo.. a godinama.. ma stoljećima su iznad bilo čega u našem nogometu.. čak i Hajduk.. kakav god da je.. je miljama ispred.
- Omar500
#2489 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ja samo znam da je Dinamo doveo strašna pojačanja i da 99% ulazi u grupnu fazu LP. Vi se nastavite raspravljati 
-
klixober
#2490 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Koliko znam Spahić nije u "našem nogometu", već u Francuskoj, jednoj od najjačih liga Evrope.amir_zg wrote: Opet kažem.. kompleksi su čudo. Ismijavate Dinamo.. a godinama.. ma stoljećima su iznad bilo čega u našem nogometu.. čak i Hajduk.. kakav god da je.. je miljama ispred.
-
amir_zg
#2491 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Naravno da ne.. korak natrag bi bio da igra za klub koji nešto i znači. Lyon, Marseille, PSG itd.. a ne neki Montpellier.Lakat Jebić wrote: ma dobro purgeru, al jel ti hoces da kazes da nije korak unazad u karijeri preci iz montpelliera u dinamo zagreb?
- Lakat Jebić
#2492 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
a dinamo je po cemu tacno bolji od montepelliera?
-
amir_zg
#2493 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Žalosno je da si toliko iskompleksiran da ti to treba objašnjavati..Lakat Jebić wrote:a dinamo je po cemu tacno bolji od montepelliera?
- bingov buraz
#2494 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Igrajuci za Montpellier igra protiv Lyon-a, Marseille-a, PSG-a a u Hrvatskoj protiv Hajduka,Rijeke i Sibenika.amir_zg wrote:Naravno da ne.. korak natrag bi bio da igra za klub koji nešto i znači. Lyon, Marseille, PSG itd.. a ne neki Montpellier.Lakat Jebić wrote: ma dobro purgeru, al jel ti hoces da kazes da nije korak unazad u karijeri preci iz montpelliera u dinamo zagreb?
- BHF_Manijak
#2495 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Nije tema Dinamo ali eto...I da Amire, u Hrvatskoj, pa ako hoces i na Balkanu Dinamo jeste klub sa renomeom, ali druze moj dobri pravo da ti kazem u Evropi su jos uvijek niko i nista, nit su kad sta osvojili niti imaju neke zapazene rezultate, dodju, odigraju grzupnu fazu i hajd kuci, po cemu su to oni vrijedniji ili bolji od Lecha npr, Twentea, Sparte, Kopenhagena, pa u zadnje vrijeme i BATE-a i slicnih timova...A ako mislis da je vrijednije igrati u Dinamu, sa maksimalno 2-3 dobre i jake utakmice po sezoni, ili u Francuskoj pa makar i u Montpellieru, sa nekih 10-tak jakih utakmica, onda se sigurno varas, francuska liga je francuska kako god, jaca liga, jace utakmice, bolje placen itd...
- kokuz_sa
#2496 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
hebo tim bez navijaca..amir_zg wrote:Žalosno je da si toliko iskompleksiran da ti to treba objašnjavati..Lakat Jebić wrote:a dinamo je po cemu tacno bolji od montepelliera?
moze on uzet u 20 godina 20 titula kad mu na tribinama ima vise vrabaca nego navijaca
hoce mamic spahica u dinamu samo zato da moze nastaviti sa onim uvozom navijaca iz BIH tj hercegovine koji autobusima dolaze da gledaju dinamo jer nece hrvati da navijaju..
pa eto daj da porpise spaha da moze vise da dodje buseva iz BIH,pa onda de i alispahica dovedi i on je bosanac pa cemo u njega gurat da se vrati u BIH repku da bude standardan
pa da vise navijaca iz BIh dovedemo na tribine
- Lakat Jebić
#2497 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
sta je ba purgeru, kultura, becka skola, ovo-ono? cuj, ako sam iskompleksiran, pa ti navedi po cemu je bolji.amir_zg wrote:Žalosno je da si toliko iskompleksiran da ti to treba objašnjavati..Lakat Jebić wrote:a dinamo je po cemu tacno bolji od montepelliera?
a u psihologiji postoji jos jedan kompleks, kompleks vise vrijednost, pa i o tome malo razmisli
- just principe
#2498 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
a bash u nekim djelovima hercegovine ljude briga za nase igrace, a ako kojim slucajem mislis za prave navijace BiH, bash ce im Alispahic ili Spahic biti pravi razlog da bodre ili simpatisu Dinamo,,,,prica je glupa, zaboli mene neka stvar za Dinamo taman pola reprezentacije nase igralo...kokuz_sa wrote:hebo tim bez navijaca..amir_zg wrote:Žalosno je da si toliko iskompleksiran da ti to treba objašnjavati..Lakat Jebić wrote:a dinamo je po cemu tacno bolji od montepelliera?
moze on uzet u 20 godina 20 titula kad mu na tribinama ima vise vrabaca nego navijaca
hoce mamic spahica u dinamu samo zato da moze nastaviti sa onim uvozom navijaca iz BIH tj hercegovine koji autobusima dolaze da gledaju dinamo jer nece hrvati da navijaju..
pa eto daj da porpise spaha da moze vise da dodje buseva iz BIH,pa onda de i alispahica dovedi i on je bosanac pa cemo u njega gurat da se vrati u BIH repku da bude standardan
pa da vise navijaca iz BIh dovedemo na tribine
Sto se tice Alispahica on se selektoru nece i ne moze nametnuti putem Dinama vec samo u nekoj od liga petice....jednostavno hrvatska liga je odron
- shalla
#2499 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ne znam čemu tolika hajka, Bogami ko da je rekao da hoće u Cibaliju
Ako mogu Leko i Vida (hrvatski reprezentativci), ako Badelj ili Sammir ostaju, što ne bi mogao Emir? Bar će konstantno igrati a to je za nas najbitnije, taman nek se ne zamara puno tokom sezone da može gristi na utakmicama reprezentacije
Ako mogu Leko i Vida (hrvatski reprezentativci), ako Badelj ili Sammir ostaju, što ne bi mogao Emir? Bar će konstantno igrati a to je za nas najbitnije, taman nek se ne zamara puno tokom sezone da može gristi na utakmicama reprezentacije
- cyprus
#2500 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Dolazak u Dinamo nije korak unaprijed, ali realno nije ni veliki korak unazad... Montpellier nije puno (ako je i uopšte) jači od Dinama.
Naravno, stoji to da je u francuskoj ligi igrao dosta jače utakmice nego što će u hrvatskoj, ali eto donekle se to kompenzira nastupom u Evropi...
Naravno, stoji to da je u francuskoj ligi igrao dosta jače utakmice nego što će u hrvatskoj, ali eto donekle se to kompenzira nastupom u Evropi...