Ispade Hare opet u pravu.
- silent_BoB
#2476 Re: Ispade Hare opet u pravu.
e taj koji ukine folk sou na tv-u ima moj glas hehehehehe
ma hare je stara drdomuzina koja je skontala da na racun nekadasnje "slave" moze povecati primanja...sta ces,stari se a PEMZIJA mala...po meni ga to cini jako losim izborom....jel to neka staracka glad i sebicluk
on je svoje odsvirao ajmo neko drugi nek zasvira
ma hare je stara drdomuzina koja je skontala da na racun nekadasnje "slave" moze povecati primanja...sta ces,stari se a PEMZIJA mala...po meni ga to cini jako losim izborom....jel to neka staracka glad i sebicluk
- nosara
#2477 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Jel' "self-implosion"...?kiky wrote:hare je pritisno dugme pred tv ....
-
joseph_stalin
#2478 Re: Ispade Hare opet u pravu.
A Haris Silajdzic je tu neku slavu mogao da ostvari samo pored jos goreg od sebe a to je prvi predjednik predsjednistva Sarajeva sa okolinom A.Izetbegovic.Ja sam Musliman ali sam citao i Bibliju u kojoj pise"Kada je Poncije Pilat izveo Isusa i Barabu i upitao narod kome poklanjaju zivot,oni su jednoglasno glasali za Barabu".Valjda im je Baraba bio zanimljiviji jer je Isus bio previse posten i samim tim dosadan,o ovome drugome se moglo vazda i tracati i sa njim se desavalo nesto zanimljivo.I zna se sta je taj narod koji je poklonio zivot kriminalcu i koji je prodao postenijeg covjeka dozivio kasnije kroz istoriju.silent_BoB wrote:e taj koji ukine folk sou na tv-u ima moj glas hehehehehe
Slicna situacija je i sa narodima na prostoru bivse Sfrj,bolje da je na vlasti kriminalac pa da se nesto desava,nego da imamo sredjenu situaciju na svim poljima jer ce onda da nam bude dosadno.
- nuraH
#2479 Re: Ispade Hare opet u pravu.
''SDA: Haris Silajdžić postavio nove standarde bh. diplomatije
16/09/2010
Kako Haris Silajdžić, predsjedavajući Predsjedništva BiH, vodi vanjsku politiku naše zemlje, najbolji je primjer porodica Arnaut, koja je definitivno postavila nove standarde privatne i porodične diplomatije BiH u protekle četiri godine.
Haris Silajdžić je Damira Arnauta imenovao na poziciju ambasadora BiH u Australiji, njegovog oca Borišu na mjesto ambasadora u Beogradu, dok je Mirsada Arnaut, majka ambasadora Damira i supruga ambasadora Boriše, prvi sekretar u Ambasadi BiH u Vašingtonu.
Da za Arnaute ne važe pravila kao za druge, pokazuje i postupak Damira Arnauta koji još uvijek nije preuzeo dužnost ambasadora BiH u Australiji, iako je na tu funkciju imenovan 9. septembra 2009. godine. Ovaj Arnautov čin uvreda je bh. građanima u Australiji i omalovažavanje jednog cijelog kontinenta, kao i neviđen diplomatski skandal. Ali, to ne zabrinjava “njihovog” Silajdžića, nego pak smatra da je taj čin za pohvalu, pa se Damir Arnaut građanima BiH smješka sa predizbornih plakata Stranke za BiH.
Cijeneći odgovornost koju bh. ambasadori imaju u svijetu, Stranka demokratske akcije (SDA) će se zalagati da na ova mjesta budu imenovani odgovorni i kompetentni kadrovi, a ne diplomate bez karijere, bez diplomatske strategije i skloni izazivanju raznih skandala.''
- MrMaliJoe
#2480 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Ovo je prejako. hehehehe
- wickerman
#2481 Re: Ispade Hare opet u pravu.
bas slikovito napravljeno,za supervizora se rodilo ali je covjek nesto !!!! Sto je najzalosnije puno je veca mogucnost da je ovako bilo nego da nije....ZALOSNOMrMaliJoe wrote:
Ovo je prejako. hehehehe
![]()
Hvala ovome dobrom covjeku koji je napravio identicnu sliku naseg kriminalnog miljea u vlasti !!!!
- Bosnolog
#2482 Re: Ispade Hare opet u pravu.
nuraH wrote:
16/09/2010
Kako Haris Silajdžić, predsjedavajući Predsjedništva BiH, vodi vanjsku politiku naše zemlje, najbolji je primjer porodica Arnaut, koja je definitivno postavila nove standarde privatne i porodične diplomatije BiH u protekle četiri godine.
Haris Silajdžić je Damira Arnauta imenovao na poziciju ambasadora BiH u Australiji, njegovog oca Borišu na mjesto ambasadora u Beogradu, dok je Mirsada Arnaut, majka ambasadora Damira i supruga ambasadora Boriše, prvi sekretar u Ambasadi BiH u Vašingtonu.
Da za Arnaute ne važe pravila kao za druge, pokazuje i postupak Damira Arnauta koji još uvijek nije preuzeo dužnost ambasadora BiH u Australiji, iako je na tu funkciju imenovan 9. septembra 2009. godine. Ovaj Arnautov čin uvreda je bh. građanima u Australiji i omalovažavanje jednog cijelog kontinenta, kao i neviđen diplomatski skandal. Ali, to ne zabrinjava “njihovog” Silajdžića, nego pak smatra da je taj čin za pohvalu, pa se Damir Arnaut građanima BiH smješka sa predizbornih plakata Stranke za BiH.
Cijeneći odgovornost koju bh. ambasadori imaju u svijetu, Stranka demokratske akcije (SDA) će se zalagati da na ova mjesta budu imenovani odgovorni i kompetentni kadrovi, a ne diplomate bez karijere, bez diplomatske strategije i skloni izazivanju raznih skandala.''
Dodikova SDA ima isto misljenje kao i Banjalucki velikosrpski stab,vec duze vrijeme zele otjerati Arnauta iz kabineta Silajdzica u neku Ambasadu jer im je pomrsio diplomatske racune,.....Kakva poslucnicko velikosrpska ljigava sekta maloumnika i debila vodi najvecu i najacu bosnjacku stranku dvije decenije,......Najvece zlo za BiH i Bosnjake je ta SDA(Srpska Drzavna Agencija),.....nema tu nikakve razlike izmedu njih i Dodika i njegovih zelja,....... http://www.glassrpske.com/vijest/2/novo ... anica.html
Samo da jos jednom potvrdim da najvece zlo za BiH i Bosnjake sjedi u velikosrpskoj izdajnickoj centrali SDA u Sarajevu a ne u Beogradu i Banajluci,.........Arnaut na tribinama brani Ganića
Datum: 14.09.2010 23:00
Autor: V. Š.
BANjALUKA - Neodgovornost i neozbiljnost spoljne politike BiH ogleda se u tome koliko Bošnjaci ne drže do ove zemlje, a činjenica je da je BiH toliko ozbiljna koliko su ozbiljni njeni predstavnici u diplomatsko-konzularnoj mreži.
Rekla je to "Glasu Srpske" predsjedavajući Doma naroda Parlamenta BiH Dušanka Majkić, komentarišući to što je savjetnik predsjedavajućeg Predsjedništva BiH i lidera SBiH Harisa Silajdžića, Damir Arnaut, preksinoć u Travniku održao javnu tribinu "Zaštita tekovina odbrambenog rata i bh. građana koji su učestvovali u odbrani od agresije". On se na tribini posebno osvrnuo na odbranu ratnog člana Predsjedništva RBiH Ejupa Ganića.
Arnaut je početkom godine imenovan za ambasadora BiH u Australiji, ali još nije počeo da radi na tom mjestu.
- Mislim da je ovo tipičan primjer kako izgleda DKP mreža u BiH, kako to Bošnjaci zamišljaju da se treba baviti diplomatsko-konzularnim radom. Ova priča se još neće završiti i očigledno je da Arnaut neće otići na svoju destinaciju u ambasadu u Australiji, sve do momenta dok to Silajdžić ne kaže - naglasila je Majkićeva.
Dodala je da je sasvim sigurno da "čekaju momenat kad završe izbori".
Arnaut je bio angažovan u pravnom timu odbrane Ejupa Ganića, ali i kao zastupnik Ilijaza Pilava, koji je podnio apelaciju Sudu za ljudska prava u Strazburu jer je odbijena njegova kandidatura za člana Predsjedništva BiH.
Arnaut je na javnoj tribini u Travniku govorio da je "strategija Silajdžićevog kabineta bila ne samo odbraniti Ganića na osnovu činjenice da nema dokaza o njegovoj ličnoj krivičnoj odgovornosti, već dokazati da je cjelokupni srbijanski proces u slučaju Dobrovoljačka ulica i Tuzlanska kolona politički motivisan".
- Sve ovo me podsjeća na stavove iz 1991. i 1992. godine, a ovakvim stavovima samo su produžili predratnu, zapaljivu retoriku - istakao je predsjednik Republičke organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila RS Nedeljko Mitrović
- MrMaliJoe
#2483 Re: Ispade Hare opet u pravu.
IMOVINSKI KARTON - MANJAK OD 10.000 KM: Haris Silajdžić ne zna sabirati
Četvrtak | 16.09.2010.
Haris Silajdžić, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine te osnivač i predsjednik Stranke za BiH u svom imovinskom kartonu naveo je primanja po osnovu plate i naknada, ali je u konačnici zbrojio 10.000 KM manje
silajdžić-imokarton
U dokumentu koji je Silajdžić podnio Centralnoj izbornoj komisiji dana 20.07. 2010. godine stoji da je u toku posljednjih godinu dana (obračunski period od 01. 07. 2009. do 01. 07. 2010.) ostvario prihode od 70.312,87 KM, do čega je došao sabiranjem svoje predsjedničke plate na godišnjem nivou, u iznosu od 63.512,87 KM, te stranačke naknade od 16.800,00 KM.
Međutim, stvarni zbir ovih iznosa je 80.312,87 KM, što znači da je kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva svoja ukupna primanja umanjio za punih 10.000 KM!
Nije poznato da li je Silajdžić ovu grešku počinio namjerno ili slučajno, ali teško se oteti dojmu da naš sadašnji, a moguće i budući član Predsjedništva ne zna sabirati.
Ili jednostavno misli da ovakve 'omaške' mogu proći nezapaženo?!

Četvrtak | 16.09.2010.
Haris Silajdžić, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine te osnivač i predsjednik Stranke za BiH u svom imovinskom kartonu naveo je primanja po osnovu plate i naknada, ali je u konačnici zbrojio 10.000 KM manje
silajdžić-imokarton
U dokumentu koji je Silajdžić podnio Centralnoj izbornoj komisiji dana 20.07. 2010. godine stoji da je u toku posljednjih godinu dana (obračunski period od 01. 07. 2009. do 01. 07. 2010.) ostvario prihode od 70.312,87 KM, do čega je došao sabiranjem svoje predsjedničke plate na godišnjem nivou, u iznosu od 63.512,87 KM, te stranačke naknade od 16.800,00 KM.
Međutim, stvarni zbir ovih iznosa je 80.312,87 KM, što znači da je kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva svoja ukupna primanja umanjio za punih 10.000 KM!
Nije poznato da li je Silajdžić ovu grešku počinio namjerno ili slučajno, ali teško se oteti dojmu da naš sadašnji, a moguće i budući član Predsjedništva ne zna sabirati.
Ili jednostavno misli da ovakve 'omaške' mogu proći nezapaženo?!

-
joseph_stalin
#2484 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Kako me nervira kada me neko nazove Bosnjakom.Mi nismo nikakvi Bosnjaci nego Bosanci i Hercegovci Islamske vjeroispovjesti,kao sto imamo Bosance i Hercegovce Pravoslavne i Katolicke vjere(oni nikako ne mogu da budu ni Srbi a ni Hrvati,naravno ako ne vuku korijene licno iz susjednih drzava).Termin Bosnjak se do 19 vijeka odnosio na sve gradjana Bosne i Hercegovine bez obzira na njihovu vjersku pripadnost ,Bosnjak ili Bosanac u stvari je jedno te isto.Ali namjerno su nam nametnuli da smo samo mi Bosnjaci a ono tamo su Srbi i Hrvati pa cemo tako lakse da podijelomo drzavu.Jer ako imamo Bosnjake,Srbe i Hrvate lako ce medju njima da se nadju adekvatne nacional kriminogene vodje koje ce po sistemu zavadi pa vladaj da pljackaju svoje nacionalne torove, i uvijek ce jedan da ima alibi u drugom.Ali ako smo svi Bosanci i Hercegovci ralicitih vjeroispovjesti onda podjela zemlje ne dolazi u pitanje.
Znaci taj termin "Bosnjak" Haris Silajdzic i ostali ograniceni umovi koji vode podjelu ove zemlje zajedno sa Cetnicima i Ustasama moze da zabije sebi u supak.
Mogu da shvatim Srbe koji glasaju za svoje nacionaliste,oni su otvoreno bili i ostali za podjelu Bih,Hrvate isto tako,ali ne mogu da shvatim Bosanske muslimane koji su ko fol za multietnicku Bosnu a 20 godina daju glas svojim nacionalistima.Valjda i oni na taj nacin hoce svoj komad drzave.Pa hajde onda kada vec toliko volimo svoje nacionalne krimose da je podijelimo i da pocnemo da zivimo kao ljudi.Da znamo sta je nase i da ne trazimo vise krivca u Dodiku ili Covicu nego da pocnemo u svojoj jednonacionalnoj drzavi da gradimo fabrike i zaposljavamo ljude.Da mi iskreno zelimo multietnicku drzavu glasalo bi nas 90% za neku ljevicarsku stranku koja jedina moze u sebi da spoji ljude sve 3 nacije i 3 razlicite vjere,a samim tim i da spasi ovu drzavu od raspada.
Znaci taj termin "Bosnjak" Haris Silajdzic i ostali ograniceni umovi koji vode podjelu ove zemlje zajedno sa Cetnicima i Ustasama moze da zabije sebi u supak.
Mogu da shvatim Srbe koji glasaju za svoje nacionaliste,oni su otvoreno bili i ostali za podjelu Bih,Hrvate isto tako,ali ne mogu da shvatim Bosanske muslimane koji su ko fol za multietnicku Bosnu a 20 godina daju glas svojim nacionalistima.Valjda i oni na taj nacin hoce svoj komad drzave.Pa hajde onda kada vec toliko volimo svoje nacionalne krimose da je podijelimo i da pocnemo da zivimo kao ljudi.Da znamo sta je nase i da ne trazimo vise krivca u Dodiku ili Covicu nego da pocnemo u svojoj jednonacionalnoj drzavi da gradimo fabrike i zaposljavamo ljude.Da mi iskreno zelimo multietnicku drzavu glasalo bi nas 90% za neku ljevicarsku stranku koja jedina moze u sebi da spoji ljude sve 3 nacije i 3 razlicite vjere,a samim tim i da spasi ovu drzavu od raspada.
- Toruk Makto
#2485 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Ova Haretova matematika je nebitna, nije ovdje rijec o gresci u 10 hiljada, ovdje se radi o gresci u broju nula.
Ali dobro, znamo svi Hareta, zvanicno zivi u garsonjeri, a na drugoj strani prodaje pola drzave.
Medjutim, goni ga u neku stvar, ima te neke intelkektualne sposobnosti: jezik, izgled, glumu itd.
Ali stavimo Hareta na jednu stranu, ja bih stvarno volio da mi neko navede jedan razlog zasto bi neko glasao za Jatu, Bahtica, Alkalaja, Hecu , Muhidina Alica...
Zaista, postoji li ijedan razlog da neko, ako vec i glasa za Silajdzica, glasa i za ovu lopovsku stranku.
Ali dobro, znamo svi Hareta, zvanicno zivi u garsonjeri, a na drugoj strani prodaje pola drzave.
Medjutim, goni ga u neku stvar, ima te neke intelkektualne sposobnosti: jezik, izgled, glumu itd.
Ali stavimo Hareta na jednu stranu, ja bih stvarno volio da mi neko navede jedan razlog zasto bi neko glasao za Jatu, Bahtica, Alkalaja, Hecu , Muhidina Alica...
Zaista, postoji li ijedan razlog da neko, ako vec i glasa za Silajdzica, glasa i za ovu lopovsku stranku.
- silent_BoB
#2486 Re: Ispade Hare opet u pravu.
pa drug moj SBIH forsira plemenske zakone..pa od tuda ide slogan "NAŠ"......a sve ostalo kazu da je nebitno......mislim da im se moze vjerovati

-
L@BuD
#2487 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Iskreno meni sve ovo što se zadnjih godinu dana dešava oko Harisa djeluje kao namještaljka kojom se opet želi afirmisati ova stranka koja je na općinskim izborima doživjela debakl.Od Ganića,one izjave u Mostaru pa sve do ovog sad sazivanja izvanredne sjednice nakon Špirićevih izjava.Sve to meni djeluje kao podvala kojim se žele dobiti politički poeni.U tome je naravno i uspio digao mu se rejting nakon svih tih "scena".
Što je najgore čovjek ne zna za koga bi glasao.Živimo u sredini koja sputava časne i kvalitetne ljude.Svi se nešto bave patriotizmom ko da se obraćaju plemenima a ne razumnim ljudima.
Što je najgore čovjek ne zna za koga bi glasao.Živimo u sredini koja sputava časne i kvalitetne ljude.Svi se nešto bave patriotizmom ko da se obraćaju plemenima a ne razumnim ljudima.
-
rahmanjin
#2488 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Covjece pa ti si nevjerovatan. Pa ko je predlozio Arnauta za ambasadora? SDS, SNSD? Ili slucajno Silajdzic? Malo ohladi i okreni se oko sebe. On je imenovan za ambasadora i ne obavlja tu funkciju na koju ga je imenovalo predsjednistvo odnosno Silajdzic. I sada su drugi krivi sto na to ukazu. Nevjerovatno.Bosnolog wrote:nuraH wrote:
16/09/2010
Cijeneći odgovornost koju bh. ambasadori imaju u svijetu, Stranka demokratske akcije (SDA) će se zalagati da na ova mjesta budu imenovani odgovorni i kompetentni kadrovi, a ne diplomate bez karijere, bez diplomatske strategije i skloni izazivanju raznih skandala.''![]()
![]()
![]()
Dodikova SDA ima isto misljenje kao i Banjalucki velikosrpski stab,vec duze vrijeme zele otjerati Arnauta iz kabineta Silajdzica u neku Ambasadu jer im je pomrsio diplomatske racune,.....Kakva poslucnicko velikosrpska ljigava sekta maloumnika i debila vodi najvecu i najacu bosnjacku stranku dvije decenije,......Najvece zlo za BiH i Bosnjake je ta SDA(Srpska Drzavna Agencija),.....nema tu nikakve razlike izmedu njih i Dodika i njegovih zelja,....... http://www.glassrpske.com/vijest/2/novo ... anica.html
Samo da jos jednom potvrdim da najvece zlo za BiH i Bosnjake sjedi u velikosrpskoj izdajnickoj centrali SDA u Sarajevu a ne u Beogradu i Banajluci,.........Arnaut na tribinama brani Ganića
Datum: 14.09.2010 23:00
Autor: V. Š.
BANjALUKA - Neodgovornost i neozbiljnost spoljne politike BiH ogleda se u tome koliko Bošnjaci ne drže do ove zemlje, a činjenica je da je BiH toliko ozbiljna koliko su ozbiljni njeni predstavnici u diplomatsko-konzularnoj mreži.
Rekla je to "Glasu Srpske" predsjedavajući Doma naroda Parlamenta BiH Dušanka Majkić, komentarišući to što je savjetnik predsjedavajućeg Predsjedništva BiH i lidera SBiH Harisa Silajdžića, Damir Arnaut, preksinoć u Travniku održao javnu tribinu "Zaštita tekovina odbrambenog rata i bh. građana koji su učestvovali u odbrani od agresije". On se na tribini posebno osvrnuo na odbranu ratnog člana Predsjedništva RBiH Ejupa Ganića.
Arnaut je početkom godine imenovan za ambasadora BiH u Australiji, ali još nije počeo da radi na tom mjestu.
- Mislim da je ovo tipičan primjer kako izgleda DKP mreža u BiH, kako to Bošnjaci zamišljaju da se treba baviti diplomatsko-konzularnim radom. Ova priča se još neće završiti i očigledno je da Arnaut neće otići na svoju destinaciju u ambasadu u Australiji, sve do momenta dok to Silajdžić ne kaže - naglasila je Majkićeva.
Dodala je da je sasvim sigurno da "čekaju momenat kad završe izbori".
Arnaut je bio angažovan u pravnom timu odbrane Ejupa Ganića, ali i kao zastupnik Ilijaza Pilava, koji je podnio apelaciju Sudu za ljudska prava u Strazburu jer je odbijena njegova kandidatura za člana Predsjedništva BiH.
Arnaut je na javnoj tribini u Travniku govorio da je "strategija Silajdžićevog kabineta bila ne samo odbraniti Ganića na osnovu činjenice da nema dokaza o njegovoj ličnoj krivičnoj odgovornosti, već dokazati da je cjelokupni srbijanski proces u slučaju Dobrovoljačka ulica i Tuzlanska kolona politički motivisan".
- Sve ovo me podsjeća na stavove iz 1991. i 1992. godine, a ovakvim stavovima samo su produžili predratnu, zapaljivu retoriku - istakao je predsjednik Republičke organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila RS Nedeljko Mitrović![]()
![]()
![]()
-
joseph_stalin
#2489 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Bravo majstore,naravno da se dizu tenzije prije izbora kao eto Dodik drzavnu imovinu stavlja u vlasnistvo entiteta a sa druge strane Haris Silajdzic mu to neda.Nazvao ga Haris na telefon i sve se lijepo dogovorili,obadvojica ce da imaju koristi od toga.Ograniceni umovi ce opet da daju glasove dvojici saveznika i kriminalaca.Pa i otvaranje ove nove televizije TV1 par mjeseci prije izbora sve govori.Zna se dobro cija je to televizija i pogledajte teme Centralnog Dnevnika licemjera Hadzifejzovica i kakve radikalne goste dovodi taj majmun.Prvo Fatmir Alispahic,pa Nedzad Latic itd.L@BuD wrote:Iskreno meni sve ovo što se zadnjih godinu dana dešava oko Harisa djeluje kao namještaljka kojom se opet želi afirmisati ova stranka koja je na općinskim izborima doživjela debakl.Od Ganića,one izjave u Mostaru pa sve do ovog sad sazivanja izvanredne sjednice nakon Špirićevih izjava.Sve to meni djeluje kao podvala kojim se žele dobiti politički poeni.U tome je naravno i uspio digao mu se rejting nakon svih tih "scena".
Znaci cilj je radikaliziranje Bosanaca Muslimana kao eto Dodik im prijeti odcjepljenjem a jedini covjek koji mu moze stati u kraj je imbecil Haris Silajdzic.
Jedini covjek koji moze da porazi Dodika u Bih je Zlatko Lagumdzija i eventualno Zeljko Komsic,Jedino Lagumdziju Milorad respektuje i jedino njemu suti kada ovaj prica.Ali sljamu ne treba da neko pobijedi Dodika,njima Dodik i odgovara,jer dok je njega i Hareta sljam ce i dalje da pljacka,da se ne vraca na selo odakle je sljego i da uziva u kriminalu ili prici o istom.
Zato prjatelju glasaj za onu stranku za koja razmislja o citavoj Bosni i Hercegovini,za koju glasaju ljudi bez obzira na nacionalnu i vjersku pripadnost,tesko ce ikada neki tkzSrbin ili tkz Hrvat da da glas SDA ili Stranci za Bih,isto kao sto tkz Bosnjak nece nikada da glasa za SDS ILI HDZ.To je prosta matematika.Bosanci Mulsimani su najbrojniji narod u Bih i oni cine kicmu ove drzave,tako da oni svojim primjerom moraju da jacaju multietnicnost,suzivot itd.A ne da se ponasaju kao cetnici i ustase i da glasaju za svoje nacionaliste,jer Bosanci Muslimani nemaju rezervne drzave osim ove.Srbi su bili najbrojniji narod u bivsoj Sfrj i da oni nisu sirili nacionalizam vjerovatno bi ta drzava jos uvijek postojala,ne treba mi da pravimo istu gresku.Neko ce reci da nece nikada extremni Srbi ili Hrvati da glasaju ni za neku ljevicarski pro Bosansku stranku,nece neko vrijeme,ali kada im se ponude bolji uslovi za zivot onda ce da razmisle.Sto je sigurno oni nikada nece dati svoj glas SDA I Stranci za Bih i dok god mi glasamo za svoje nacionaliste mi najvise radimo na podjeli drzave.
-
Bloger
#2490 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Vidi,kada vec hoces da poredis Zlatka Lagumdziju i Harisa Silajdzica to je isto kao da poredis premijera Engleske Davida Camerona i Muhameda Alija Gasija,tolika je razlika izmedju njih dvojice u obrazovanju,karizmi,inteligenciji itd.
Gaši je za lagumdžiju moralna vertikala!
-
Bloger
#2491 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Ali stavimo Lagumdžiju na jednu stranu, ja bih stvarno volio da mi neko navede jedan razlog zašto bi neko glasao za Šanku, Behmena, Suadu Hadžović, Sabriju Pojskića...
Ali stavimo Lagumdžiju na jednu stranu, ja bih stvarno volio da mi neko navede jedan razlog zašto bi neko glasao za Šanku, Behmena, Suadu Hadžović, Sabriju Pojskića...
- mustang
#2492 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Bloger wrote:Vidi,kada vec hoces da poredis Zlatka Lagumdziju i Harisa Silajdzica to je isto kao da poredis premijera Engleske Davida Camerona i Muhameda Alija Gasija,tolika je razlika izmedju njih dvojice u obrazovanju,karizmi,inteligenciji itd.
Gaši je za lagumdžiju moralna vertikala! :
- mustang
#2493 Re: Ispade Hare opet u pravu.
a šta je alternativaBloger wrote:Ali stavimo Hareta na jednu stranu, ja bih stvarno volio da mi neko navede jedan razlog zasto bi neko glasao za Jatu, Bahtica, Alkalaja, Hecu , Muhidina Alica...
- nellington
#2494 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Što je to Lepi obrazovaniji od Zlaje? I obratno.Bloger wrote:Vidi,kada vec hoces da poredis Zlatka Lagumdziju i Harisa Silajdzica to je isto kao da poredis premijera Engleske Davida Camerona i Muhameda Alija Gasija,tolika je razlika izmedju njih dvojice u obrazovanju,karizmi,inteligenciji itd.
Last edited by nellington on 17/09/2010 14:20, edited 1 time in total.
- veljaca
#2495 Re: Ispade Hare opet u pravu.
nellington - drzi se ti matematike . Tu si carnellington wrote:Što je to Lepi obrazovaniji od Zlaje?Bloger wrote:Vidi,kada vec hoces da poredis Zlatka Lagumdziju i Harisa Silajdzica to je isto kao da poredis premijera Engleske Davida Camerona i Muhameda Alija Gasija,tolika je razlika izmedju njih dvojice u obrazovanju,karizmi,inteligenciji itd.
A sto se tice Zlaje i obrazovanja - nemoj da potezemo njegove (ne) dolaske na predavanja i (ne) dolaske na ispite .... Ali ovo nije tema o njemu ....
- Better Man
#2496 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Jedan medreslija obrazovaniji od Zlatka? Da nije žalosno bilo bi smiješno!
- nellington
#2497 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Ma znaš, svjestan sam ja toga koliko Zlajsona ne viđam po fakultetu, koliko je smlatio svaki predmet koji je držao i sve to - ali opet ne vidim šta je tu Hare bolji. Isto s*anje, da se razumijemo, nisam glasač ni jednom ni drugom.veljaca wrote:nellington - drzi se ti matematike . Tu si carnellington wrote:Što je to Lepi obrazovaniji od Zlaje?Bloger wrote:Vidi,kada vec hoces da poredis Zlatka Lagumdziju i Harisa Silajdzica to je isto kao da poredis premijera Engleske Davida Camerona i Muhameda Alija Gasija,tolika je razlika izmedju njih dvojice u obrazovanju,karizmi,inteligenciji itd.
Gaši je za lagumdžiju moralna vertikala!....
A sto se tice Zlaje i obrazovanja - nemoj da potezemo njegove (ne) dolaske na predavanja i (ne) dolaske na ispite .... Ali ovo nije tema o njemu ....
Sad sam editovao pitanje: što je Zlaja obrazovaniji od Hareta, odnosno Hare od Zlaje, ko im je to proučio biografije pa zaključio.
- veljaca
#2498 Re: Ispade Hare opet u pravu.
nellington wrote:
Ma znaš, svjestan sam ja toga koliko Zlajsona ne viđam po fakultetu, koliko je smlatio svaki predmet koji je držao i sve to - ali opet ne vidim šta je tu Hare bolji. Isto s*anje, da se razumijemo, nisam glasač ni jednom ni drugom.
Sad sam editovao pitanje: što je Zlaja obrazovaniji od Hareta, odnosno Hare od Zlaje, ko im je to proučio biografije pa zaključio.
Pravo, kao i uvijek od tebe - sto posto matematski tacno
Sada ovo tvoje pitanje je puno konkretnije i ne naginje ni jednom ni drugom ......
- armin071
#2499 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Jadna nam majka i sa jednim i sa drugim..... Obadvojica cu doktorirali na lopovluku. Ko god dobije ovaj mandat iskoristit ce ga vjerovatno za titulu akademika(citaj da pohapa ovo sto je ostalo). A opet sa druge strane realno gledajuci Zlatko je najmanje zlo u moru zla tako da ce ovi izbori da budu ujedno izbori za manje zlo.
- mustang
#2500 Re: Ispade Hare opet u pravu.
halo ba naš je Zlaja najbolji--to je naš novi TITO, ćuj izgradili smo državu jednom,izgradićemo je opet.............bože mili oni izgradili, Zlaja=Tito, čuvajmo tekovine,jao ljigavaca,oni izgradili državu jednom.......ne mogu vise stvarno