Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Joey Tribbiani
#2476 Re: FK Sarajevo
druze dodaj i to da kad smo mi prodavali salove i kackete preko .org-a vi ste dobijali plave rekvizite iz kine. Bez uvrede ikome (osim baltazaru
)
- Baltazar_khan
#2477 Re: FK Sarajevo
Govorim o naljepnicamaJoey Tribbiani wrote:druze dodaj i to da kad smo mi prodavali salove i kackete preko .org-a vi ste dobijali plave rekvizite iz kine. Bez uvrede ikome (osim baltazaru)
-
MojaMalenkost
#2478 Re: FK Sarajevo
I ja istoBaltazar_khan wrote:Govorim o naljepnicamaJoey Tribbiani wrote:druze dodaj i to da kad smo mi prodavali salove i kackete preko .org-a vi ste dobijali plave rekvizite iz kine. Bez uvrede ikome (osim baltazaru)
Ono raspitaš se malo po svojoj grupi, pa se ne ofiraš na internetu
- Baltazar_khan
#2479 Re: FK Sarajevo
ako se iko ofira, onda ste to viMojaMalenkost wrote:I ja istoBaltazar_khan wrote:Govorim o naljepnicamaJoey Tribbiani wrote:druze dodaj i to da kad smo mi prodavali salove i kackete preko .org-a vi ste dobijali plave rekvizite iz kine. Bez uvrede ikome (osim baltazaru)
![]()
![]()
Ono raspitaš se malo po svojoj grupi, pa se ne ofiraš na internetu![]()
-
Trebevic
#2480 Re: FK Sarajevo
Preko ovog org-a?Joey Tribbiani wrote:druze dodaj i to da kad smo mi prodavali salove i kackete preko .org-a vi ste dobijali plave rekvizite iz kine. Bez uvrede ikome (osim baltazaru)

-
MojaMalenkost
#2481 Re: FK Sarajevo
Što ne kažeš kako su se isti meni lično izvinjavali nakon toga?
-
Trebevic
#2482 Re: FK Sarajevo
Evo i ja ti se izvinjavam
. Lično tebi. 
-
Bordolini
#2483 Re: FK Sarajevo
Koji isti? Imena kolega, imena?MojaMalenkost wrote:Što ne kažeš kako su se isti meni lično izvinjavali nakon toga?
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#2484 Re: FK Sarajevo
Vidi padobranaca sa komentarimaJoey Tribbiani wrote:druze dodaj i to da kad smo mi prodavali salove i kackete preko .org-a vi ste dobijali plave rekvizite iz kine. Bez uvrede ikome (osim baltazaru)
Ako cemo cjepidlaciti nas org. je barem pola godine (a vrlo vjerovatno i duze) bio stariji od bilo kojeg pokusaja vaseg internet organizovanja (Akcenat na ovo "pokusaja"
-
Andaluzijski pas
#2485 Re: FK Sarajevo
Uletio je tu Libero iiii... ništa. 
-
MojaMalenkost
#2486 Re: FK Sarajevo
Ti kad budeš imao muda da se predstaviš lično meni, možemo razgovarati!Trebevic wrote:Evo i ja ti se izvinjavam. Lično tebi.
- Baltazar_khan
#2487 Re: FK Sarajevo
Ja mangupa opasnih na ovom internetuMojaMalenkost wrote:Ti kad budeš imao muda da se predstaviš lično meni, možemo razgovarati!Trebevic wrote:Evo i ja ti se izvinjavam. Lično tebi.
- aerosa
#2488 Re: FK Sarajevo
Gdje ćeš ba sa njim tako pričati, vidiš da se pokušavaju i informatički edukovati, sad će tek biti pravi huligani pa ima da polupaju cijeli internet kao što su neki htjeliBaltazar_khan wrote:Ja mangupa opasnih na ovom internetuMojaMalenkost wrote:Ti kad budeš imao muda da se predstaviš lično meni, možemo razgovarati!Trebevic wrote:Evo i ja ti se izvinjavam. Lično tebi.
- slucajan
#2489 Re: FK Sarajevo
Kakav mangup ocam'MojaMalenkost wrote:Ti kad budeš imao muda da se predstaviš lično meni, možemo razgovarati!Trebevic wrote:Evo i ja ti se izvinjavam. Lično tebi.
Klasična forumska "malenkost"
- slucajan
#2490 Re: FK Sarajevo
Tvoji postovi se nikako ne podudaraju sa ovim boldiranim. Sve i da je istina ovo što tvrdiš, hvala dragom Bogu što "nas" nema puno takvih.Andaluzijski pas wrote:Dao si dobar go na PES-u.KPNCTNJAH wrote:Jedno je biti navijac, a drugo simpatizer... ti si ocigledno ovo drugo, pa vjerovatno nisi ni cuo ostale pjesme koje se pjevaju na sjeveru, posvecene nasem klubu, a pritom nikog ne vrijedjaju... ova sto tebi smeta je posvecena nasoj upravi, koja nam je vjerovatno najveci neprijatelj trenutno i ne vidim razlog zasto bi tebi smetala, jedino ako nisi u rodu sa nekim iz uprave... psovka je nekad jedini nacin da objasnis pojedincima neke stvari, a ako si jedan od onih sto navodno nikad nisu opsovali, onda mislim da fudbal nije sport za tebe... preporucujem ti curling
Nemam nikog u Upravi. Psujem. Nisam provokator, nisam simpatizer. Protiv sam Uprave. Volim i curling. Navijam za Sarajevo, da se zna. Glup mi je svaki Liberov post, ali i pjesma koju je postirao. Rekao sam što mislim. Navijač sam jedino ako su svi moji stavovi stavovi svih navijača?
- glade
#2491 Re: FK Sarajevo
MojaMalenkost wrote:Ti kad budeš imao muda da se predstaviš lično meni, možemo razgovarati!Trebevic wrote:Evo i ja ti se izvinjavam. Lično tebi.

@Trebevic: He kill youuuuu
-
Trebevic
#2493 Re: FK Sarajevo
@MojaMalenkost u "ličnom" izdanju

-
Andaluzijski pas
#2494 Re: FK Sarajevo
Ko je tebe bilo što pitao? Razligu.slucajan wrote:Tvoji postovi se nikako ne podudaraju sa ovim boldiranim. Sve i da je istina ovo što tvrdiš, hvala dragom Bogu što "nas" nema puno takvih.Andaluzijski pas wrote:Dao si dobar go na PES-u.KPNCTNJAH wrote:Jedno je biti navijac, a drugo simpatizer... ti si ocigledno ovo drugo, pa vjerovatno nisi ni cuo ostale pjesme koje se pjevaju na sjeveru, posvecene nasem klubu, a pritom nikog ne vrijedjaju... ova sto tebi smeta je posvecena nasoj upravi, koja nam je vjerovatno najveci neprijatelj trenutno i ne vidim razlog zasto bi tebi smetala, jedino ako nisi u rodu sa nekim iz uprave... psovka je nekad jedini nacin da objasnis pojedincima neke stvari, a ako si jedan od onih sto navodno nikad nisu opsovali, onda mislim da fudbal nije sport za tebe... preporucujem ti curling
Nemam nikog u Upravi. Psujem. Nisam provokator, nisam simpatizer. Protiv sam Uprave. Volim i curling. Navijam za Sarajevo, da se zna. Glup mi je svaki Liberov post, ali i pjesma koju je postirao. Rekao sam što mislim. Navijač sam jedino ako su svi moji stavovi stavovi svih navijača?
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#2495 Re: FK Sarajevo
Hjooo vidi njih...zezate se sa @MojaMalenkost
,ocekujte svi PM-ove sa pozivom "na sake"
,znam iz iskustva sta vas slijedi
Andaluzijski...
...samo cu ti jedno reci AV AV AV
. Zezam se,opusteno prijatelju 
Andaluzijski...
-
saabsa
#2496 Re: FK Sarajevo
Prije ce biti na NOŽ-LIBERO- wrote:Hjooo vidi njih...zezate se sa @MojaMalenkost,ocekujte svi PM-ove sa pozivom "na sake"
![]()
![]()
Andaluzijski......samo cu ti jedno reci AV AV AV
-
Andaluzijski pas
#2497 Re: FK Sarajevo
HAV HAV HAV!-LIBERO- wrote:Hjooo vidi njih...zezate se sa @MojaMalenkost,ocekujte svi PM-ove sa pozivom "na sake"
![]()
![]()
Andaluzijski......samo cu ti jedno reci AV AV AV
-
emigracija
#2498 Re: FK Sarajevo
MojaMalenkost wrote:Ti kad budeš imao muda da se predstaviš lično meni, možemo razgovarati!Trebevic wrote:Evo i ja ti se izvinjavam. Lično tebi.
-
stolac-SARAJEVO
#2499 Re: FK Sarajevo
Niko kao Tica sa juga
@MojaMalenkost-vrati se u POKE LOPTU
Jel nam ima sta od Vuleta i pored Vuleta,interesuje me jel onaj Gawu vise dobio tu vizu
@MojaMalenkost-vrati se u POKE LOPTU
Jel nam ima sta od Vuleta i pored Vuleta,interesuje me jel onaj Gawu vise dobio tu vizu
- Baltazar_khan
#2500 Re: FK Sarajevo
Nemojte ga, previše ga ofirate meni ga neštA žao