Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Madrid
#2476 Re: Real Madrid C.F.
U jucerasnjoj Extri je pisalo da nece prenosit mamu im, sta li ta mreza koja daje prenose otkazala im dogovor, sigurno neka druga TV kupila za cijeli Balkan...
-
kory_galaktikos
#2477 Re: Real Madrid C.F.
auu pa cijele godien se valja gannjat po netu e jbg.....nevalja to nikako..ovo sad gore od italijanskeMadrid wrote:U jucerasnjoj Extri je pisalo da nece prenosit mamu im, sta li ta mreza koja daje prenose otkazala im dogovor, sigurno neka druga TV kupila za cijeli Balkan...
- olem
#2478 Re: Real Madrid C.F.
iako se tekme mogu gledati na netu, bolje je kad ima prijenos...
bolje mi je gledati na tv od 64 cm nego se natezati oko laptopa koji ima ekran 15,3 incha...
bolje mi je gledati na tv od 64 cm nego se natezati oko laptopa koji ima ekran 15,3 incha...
- cute poison
#2479 Re: Real Madrid C.F.
Zavisi u kojem kvalitetu gledas? Uglavnom, ja sebi preko hdmi-a prebacim na tv i gledam. Vise volim spance slusati nego ove nase koji mijesaju kruske i jabuke...olem wrote:iako se tekme mogu gledati na netu, bolje je kad ima prijenos...
- cute poison
#2480 Re: Real Madrid C.F.
Spanski komentatori najludji 
- olem
#2481 Re: Real Madrid C.F.
cute poison wrote:Zavisi u kojem kvalitetu gledas? Uglavnom, ja sebi preko hdmi-a prebacim na tv i gledam. Vise volim spance slusati nego ove nase koji mijesaju kruske i jabuke...olem wrote:iako se tekme mogu gledati na netu, bolje je kad ima prijenos...
ja i ne volim bas slusati nesto sto razumijem... jedina spanska rijec koju razumijem jest el-ninho
-
SKAFISKAFNJAK
#2482 Re: Real Madrid C.F.
ubishe ovi iz mallorce po nogama
- cute poison
#2483 Re: Real Madrid C.F.
Nekako Real previse sigurno igra, puno komplikuju :S valjda nece cijele sezone ovako biti :/SKAFISKAFNJAK wrote:ubishe ovi iz mallorce po nogama
-
SKAFISKAFNJAK
#2484 Re: Real Madrid C.F.
loshe igraju. jedino ovaj diarra i alonso sto trce. ovaj napadacki dio ekipe tanko. jest da je teren los ali za poluvrijeme nisu prilike napravili
-
Madrid
#2485 Re: Real Madrid C.F.
Ma vidilo se jos u utakmici za Santiago Bernabeu trofej da se nisu uklopili, nekakva ekipa za koju dotad nisam cuo ih dobro stisla u prvom poluvremenu, tek u drugom su proigrali, valjda i sad bude tako...
Uglavnom imat ce Mourinho dosta problema, nekako Ramos mi fali na desnoj strani, kao stoper bas ne dolazi do izrazaja
Uglavnom imat ce Mourinho dosta problema, nekako Ramos mi fali na desnoj strani, kao stoper bas ne dolazi do izrazaja
- cute poison
#2486 Re: Real Madrid C.F.
Ma ovaj Arbeloa spor pravo, i kad krene u napad zezne nesto. Canales pod pritiskom, nije se nesto pokazao. Ne vjerujem da ce ove sezone biti puno golova, nesto me ovaj stil podsjeti na eru CapellaMadrid wrote:Ma vidilo se jos u utakmici za Santiago Bernabeu trofej da se nisu uklopili, nekakva ekipa za koju dotad nisam cuo ih dobro stisla u prvom poluvremenu, tek u drugom su proigrali, valjda i sad bude tako...
-
fixer
#2487 Re: Real Madrid C.F.
Koja formacija? Koja postava?
-
kory_galaktikos
#2488 Re: Real Madrid C.F.
de ljudi spasite me...daj neko link..ubit cu se od nervoze neke 
- mrtva kokoš
#2489 Re: Real Madrid C.F.
ne sikiraj se, zabice ga real u 90+ onako ciganski...kory_galaktikos wrote:de ljudi spasite me...daj neko link..ubit cu se od nervoze neke
kako samo oni znaju
http://atdhe.net/23311/watch-mallorca-vs-real-madrid
- cute poison
#2490 Re: Real Madrid C.F.
S ovakvom kreativnoscu u napadu, daj Boze da ikako dadnu gol.Splinter wrote:ne sikiraj se, zabice ga real u 90+ onako ciganski...kory_galaktikos wrote:de ljudi spasite me...daj neko link..ubit cu se od nervoze neke
kako samo oni znaju![]()
- Sarcom
#2491 Re: Real Madrid C.F.
Dobar Real.Izvukose bod protiv Maljorke.
-
kory_galaktikos
#2492 Re: Real Madrid C.F.
hvala na linku,evo nedadose ga ehhe..Splinter wrote:ne sikiraj se, zabice ga real u 90+ onako ciganski...kory_galaktikos wrote:de ljudi spasite me...daj neko link..ubit cu se od nervoze neke
kako samo oni znaju![]()
samo kad je to real dao toliko golova u sudijskoj pa su cigani
-
Richard Peti
- Baltazar_khan
#2494 Re: Real Madrid C.F.
Odmah na startu Barcelona vam pobjegla na tabeli. +2 
-
Madrid
#2495 Re: Real Madrid C.F.
Ako postoji igra bez igre onda je to ovo... 4 gore, 6 dole ili obrnuto i sam prebacuju loptu, nema tu nikakve sredine.
I onakva 2 kloca u napadu, Higuain koji fula dvije odlicne prilike i benzema koji sa 10 metara puca tako da jedva dođe do golmana, a o njegovim sprinterskim mogucnostima da i ne pricamo...
Ulaskom Kedire i Ozila pocelo je to izgledat ozbiljnije, ali opet slabo je to.
Mourinho koda je bekovima zabranio da prelaze pola, cim ni obicno ofanzivni Marcelo se nije cesto vidio na protivnickoj strani terena...
Realu jebeno treba "pravi" napadac poput Dzeke, jer kako naci jednog Higuaina preko po terena, kad covjek ne moze skociti ?
E to su prvi utisci
I onakva 2 kloca u napadu, Higuain koji fula dvije odlicne prilike i benzema koji sa 10 metara puca tako da jedva dođe do golmana, a o njegovim sprinterskim mogucnostima da i ne pricamo...
Mourinho koda je bekovima zabranio da prelaze pola, cim ni obicno ofanzivni Marcelo se nije cesto vidio na protivnickoj strani terena...
Realu jebeno treba "pravi" napadac poput Dzeke, jer kako naci jednog Higuaina preko po terena, kad covjek ne moze skociti ?
E to su prvi utisci
-
fixer
#2496 Re: Real Madrid C.F.
Polako ljudi
- cute poison
#2497 Re: Real Madrid C.F.
To sam primijetio na pripremnim utakmicama, skroz ih distancirao od napada. Ali valjda ce uskoro skontati da mu trebaju. Lassana bolji od Arbeloe za klasu kao desni bek.Madrid wrote:Ako postoji igra bez igre onda je to ovo... 4 gore, 6 dole ili obrnuto i sam prebacuju loptu, nema tu nikakve sredine.
E to su prvi utisci
-
SKAFISKAFNJAK
#2498 Re: Real Madrid C.F.
evo i nekog mog skromnog misljenja.
lose. igra se svodi opet na to ako je ronaldo dobar dobar je i real a ako nije uvescemo gutija i on ce nesto napraviti. samo su se sad zajebali, nema gutija. kreativnost ekipe je nula. pojacanja su uglavnom osrednji igraci koji se tek trebaju dokazati. ne kontam ovoliko forsiranje ovog malog canalesa ali hajde sigurno mourinho zna bolje od mene.
uglavnom ne znam je li mu neko objasnio da je ovo primera a ne serie i da se ovdje s 84 ili 82 boda ne osvajaju titule. nadam se da ce biti bolje i da dok ne zaboravim higuain jos jednom pokaz´o da je supak od igraca kad je mog´o dodati loptu benzemi ali ne on je sutir´o iz okreta a da ne zaboravim i ono ispadanje od lyona kad je mogo x puta dodati ronaldu loptu ali nije to njegov stil. valjda nece ova 2 izgubljena boda biti presudna na kraju sezone ali kad se sjetim proslogodisnja 96 boda nista me ne bi iznenadilo. sportski pozdrav
lose. igra se svodi opet na to ako je ronaldo dobar dobar je i real a ako nije uvescemo gutija i on ce nesto napraviti. samo su se sad zajebali, nema gutija. kreativnost ekipe je nula. pojacanja su uglavnom osrednji igraci koji se tek trebaju dokazati. ne kontam ovoliko forsiranje ovog malog canalesa ali hajde sigurno mourinho zna bolje od mene.
uglavnom ne znam je li mu neko objasnio da je ovo primera a ne serie i da se ovdje s 84 ili 82 boda ne osvajaju titule. nadam se da ce biti bolje i da dok ne zaboravim higuain jos jednom pokaz´o da je supak od igraca kad je mog´o dodati loptu benzemi ali ne on je sutir´o iz okreta a da ne zaboravim i ono ispadanje od lyona kad je mogo x puta dodati ronaldu loptu ali nije to njegov stil. valjda nece ova 2 izgubljena boda biti presudna na kraju sezone ali kad se sjetim proslogodisnja 96 boda nista me ne bi iznenadilo. sportski pozdrav
-
kory_galaktikos
#2499 Re: Real Madrid C.F.
ni meni se nikako ne svidja OVAKAV real ali eto nije sad neki izgovor al treba im dat vremena najvise jos 5 utakmica da s eto sve poslozi pa cemo vidjet onda
- cute poison
#2500 Re: Real Madrid C.F.
i ronaldo je bio zestok pakas veceras, imao je par prilika za asistenciju, ali hoce da se dokaze...SKAFISKAFNJAK wrote:evo i nekog mog skromnog misljenja.