N.K. Čelik Zenica

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ganjeta

#2476 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by ganjeta »

:thumbup:
Hvala.
slobodni armirach

#2477 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by slobodni armirach »

ganjeta wrote::thumbup:
Hvala.
nista jarane,
Bujrum naletite bice mjesta dovoljno :D , idite na zapad tamo sjedi kulturna mirna raja, a ovamo na istoku je ljuta radnicka klasa :lol: :lol: :lol: :lol:

dje ces parkirat i nabavit stare novine, to ti ne trebam objasnjavat :D
ganjeta

#2478 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by ganjeta »

Svakako kontam naletiti sa ekipom, nadam se lijepom čočeku :D .
slobodni armirach

#2479 Re: N.K. Čelik Zenica

ganjeta wrote:Svakako kontam naletiti sa ekipom, nadam se lijepom čočeku :D .
nemamo mi čočeka :lol: :lol: :lol:
ganjeta

#2480 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by ganjeta »

Ništa, onda ne dolazimo :lol: .

Ako ovo nije čoček onda stavrno....

http://www.youtube.com/watch?v=7SJ7O6WA ... r_embedded
samo_ti

#2481 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by samo_ti »

De bolan, `oces glavu izgubiti :D ...dodji sam, stopi se u masu i to je to...ne trebam ti govoriti da su grupice od 4-5 momaka/ljudi odmah sumnjive :oops:
slobodni armirach

#2482 Re: N.K. Čelik Zenica

samo_ti wrote:
De bolan, `oces glavu izgubiti :D ...dodji sam, stopi se u masu i to je to...ne trebam ti govoriti da su grupice od 4-5 momaka/ljudi odmah sumnjive :oops:
ma na zapadu im se nece nista desit, al Istok im ja ne bih preporucio nikako
samo_ti

#2483 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by samo_ti »

Tribina im nikada i nije bila opasnost, nevolje nastupaju kada se izadje :D ...ali eto, ne bi volio da mu se sta desi, pa da zvoca ovdje po forumu :lol:
slobodni armirach

#2484 Re: N.K. Čelik Zenica

ma nece, nije valjda da je takav :D
nek ostavi auto kod dzanonovica pa preko mosta bez obiljezja normalno :D
ultima_palabra

#2485 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by ultima_palabra »

Tako par mojih jarana od počesto na zapad BP kad Željo gostuje... jednom su poslije gola Želje osjetili nezadovoljstvo na tribini i ovaj jaran se počeo derati "uprava napolje" :-) Prihvatila čitava tribina :lol:
slobodni armirach

#2486 Re: N.K. Čelik Zenica

ma ebo zapad, tamo en bih otiso ni dzaba, sve neka aristokracija :lol: :lol: :lol:
ganjeta

#2487 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by ganjeta »

samo_ti wrote:Tribina im nikada i nije bila opasnost, nevolje nastupaju kada se izadje :D ...ali eto, ne bi volio da mu se sta desi, pa da zvoca ovdje po forumu :lol:
Eki fol :lol: , pa nije Kambodza jebo te..kad vas čovjek sluša rek'o bi od ovih nema jačih. Opuštenko bolan dodješ pogledaš tekmu bez nekih posebnih emocija, i odeš hladno. To možeš na svakoM stadionu u BiH, bez ikakvih posljedica.
Jednio ako budu na ulazu imali detektor, to je opasnost :mrgreen: .
Distortion

#2488 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Distortion »

Slijedi tekma u kupu, 2:0 je skoro pa nedostižan rezultat, protiv slabijih protivnika nego što su gosti. Teško je očekivati da možemo nešto uraditi na ovoj utakmici u kojoj moraš dat 2 i ne primit. Oni su u dobroj formi, igraju dobro na strani a mi teško možemo u 10 dana uvezat 3 pobjede...

Očekujem dobru utakmicu, sa puno žara i borbe pa šta bude bude. Nek pobjedi bolji :D
slobodni armirach

#2489 Re: N.K. Čelik Zenica

ma cisto sumnjam da ce 'strucnjak' Bega ista da napravi na terenu,...oticu s jednim ciljem da spomenem famEliju zna se kome :lol: :lol: :lol:
bosnovizija

#2490 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by bosnovizija »

Distortion wrote:Slijedi tekma u kupu, 2:0 je skoro pa nedostižan rezultat, protiv slabijih protivnika nego što su gosti. Teško je očekivati da možemo nešto uraditi na ovoj utakmici u kojoj moraš dat 2 i ne primit. Oni su u dobroj formi, igraju dobro na strani a mi teško možemo u 10 dana uvezat 3 pobjede...

Očekujem dobru utakmicu, sa puno žara i borbe pa šta bude bude. Nek pobjedi bolji :D
Samo borbenost i srce na terenu donosi rezultat. Samo hrabro, nema predaje unapred! limVo likČe !
Eborg

#2491 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

Možda i dobijemo tekmu ali sumnjam da ćemo proći, loše smo odigrali na Grbavici i sada ispaštamo za to.
bosnovizija

#2492 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by bosnovizija »

http://scsport.ba/v2/tekst.php?ID=28513

Gledao sam, sinoć, utakmicu u direktnom prenosu na EUROSPORTU 2.
Bravo Buriću (LIBE)!
Hvala na promociji Čelika i BiH. Libe je Čelikovo dijete i lijepo je čuti komentatora kada spomene da je Burić došao iz zeničkog Čelika u Poljski Lech.
slobodni armirach

#2493 Re: N.K. Čelik Zenica

bolji je od Avdukica kako god da okrenes, on bi trebao da ej zamjena Asmiru :-D
Mustang1

#2494 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Mustang1 »

Mislim da cemo dobiti ali necemo dalje ..Mozda cak i 2:0 ali cemo ispusit u nastavku :D
slobodni armirach

#2495 Re: N.K. Čelik Zenica

o jakupovica, sudijica iz krajine, kupljen za 200 maraka a linijski Dujak Goran i Becirovic Zlatan, su dobri kandidati da postanu sudije koje su mogu kupit za dvije litre konjaka :x :x
Ledenko

#2496 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Ledenko »

slobodni armirach wrote:o jakupovica, sudijica iz krajine, kupljen za 200 maraka a linijski Dujak Goran i Becirovic Zlatan, su dobri kandidati da postanu sudije koje su mogu kupit za dvije litre konjaka :x :x
Mislim da ste zbog sudija ispali!
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2497 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by -LIBERO- »

Robijasi ,pozdrav i hvala !!!! :thumbup:
3XL

#2498 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by 3XL »

Image
bahonnen

#2499 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by bahonnen »

3XL wrote:Image
:thumbup:
Svaka čast! Veoma ljudski.
Distortion

#2500 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Distortion »

Ispali smo iz kupa ocekivano nakon rezultata iz prve utakmice. Tesko je pobjediti želju 2:0 kuci ali nije bilo nemoguce. Mislim da smo odigrali prilicno dobro s obzirom na uslove (tezak teren, hladno vrijeme, treca utakmica u 7 dana) i da smo zasluzili pobjedu s obzirom na igru koju smo prikazali.
Pokusavali smo da igramo koliko je teren dozvoljavao i mislim da smo djelimicno uspijevali u tome. Drago mi je sto smo za razliku od mnogih ekipa odigrali fer, korektno, bez grubih startova i otvorenom igrom pokusali izdominirati protivnika. Igrom smo dominirali, zeljo je bio prilicno los i prijetio jedino iz kontri poslije kojih je stvorio 2 sanse. Naravno kad krenes naprijed na sve ili nista logicno je da ces im ostavit prostora da te ugroze.
Sudjenje je bilo lose sto me ne cudi i ako su imali ovakvo sudjenje na svim gostujucim utakmicama onda me i ne cude njihove pobjede na strani. Pa mi smo na svakom gostovanju igrali dobro, otvoreno, nadigravali se ali nismo imali fer SUDJENJE. Svirano je doooosta ofsajda, ne znam da li su svi postojali ali sam stekao takav dojam da nismo smjeli dat taj prvi gol jer bi siguron zabili i drugi i onda prpa. Daj Boze da imamo onakvo sudjenje na strani, bilo bi i pobjeda...

Uglavnom ja sam zadovoljan igrom po onakvom terenu, ako ga mozemo nazvat terenom. Momci su se borili, pokusavali ali nazalost nismo uspjeli. Imamo igru, ali nemamo zavrsnicu i tu je najveci problem. Mislim da smo u top 5 ekipa po igri i ovo ne govorim samo zbog ove utakmice. Rezultatom naravno nisam zadovoljan al nekad hoce u gol nekad nece i to je tako u fudbalu. Da smo dali iz one sanse s pocetka kad je Avdija pogodio precku sve bi bilo lakse.

Idemo dalje :thumbup:
Post Reply