Gate 13 Athen, PAO
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Toti je veći od Rome. Jedini klub na svijetu gdje je igrač veći od kluba je Roma, ja ne znam niti za jedan drugi primjer! Eto koliko ste smiješniRomanista 101% wrote:Samo da se podsjetimo...
Toti veći od Rome pomiri se s tim dječače! Eto dat ću još Argentinos Juniorse i Napoli, jer je Maradona veći od ta dva kluba za koje je igrao, on ih je velikim učinio. Ali vama ću dati da ste veći klub od Lacija, ali Toti je veći od Rome, to je tužna istina! Sretno protiv Fejnorda, pa da italijanski klubovi budu 6 od 6 u Evropi u ovim nokaut fazamaRomanista 101% wrote:Vidi se da slabo poznajes fudbalsku igru. Evo da te malo edikujem. Igrac ne moze biti NIKAD veci od kluba. Totti ne moze biti veci od Rome. Roma je postojala i prije Tottija, postojace i poslije njega. Razumijes sad? A sad, obrisi sline, i podji da se igras.
Opusti se!Romanista 101% wrote:haj ti u skokovima sa ove teme, bye
Netačno! Prvo Del Piero nije najbolji fudbaler koji je igrao za Juventus, nego je to Sivori, a Juventus je najveći italijanski klub bio i prije Sivorija i Del Piera. Meni je lično i Badžo bolji fudblaer od Alesandra samo što se nije toliko zadržao u Juventusu da postavi sve rekorde, a mi malo stariji znamo kako je Repić plodio Kalčom kad je mlad i lijep biojethro wrote:Po toj logici je i Del Piero veci od Juventusa, a to ne moze biti bas tacno. Mislim, jedno je biti legenda kluba, a sasvim drugo biti veci od kluba.. Ako je Totti veci od AC Roma, sto onda ne promjene ime u AC Francescona
Jah,a ovi drugi su pacifistiRomanista 101% wrote:stoka rasisticka, holandska govna
Labirint wrote:Jah,a ovi drugi su pacifistiRomanista 101% wrote:stoka rasisticka, holandska govnaal hajd kako god draži su mi
samo radi boje

Jebote,mogli su i arhiv da zapaleRomanista 101% wrote:Labirint wrote:Jah,a ovi drugi su pacifistiRomanista 101% wrote:stoka rasisticka, holandska govnaal hajd kako god draži su mi
samo radi boje
znas ti bolan sta su oni po Rimu radili? jesi li ikad cuo da navijaci ruse fontane koje su pod zastitom zbog znacaja i starine? to navijaca nije vidjelo