FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Charuga
Globalni moderator

#2476 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

hz__semir wrote:Šta odlučuje o prvaku u Španiji, da li gol-razlika ili međusobni omjer?
Medjusobni susreti odlucuju na kraju prvenstva. Sad se trenutno uzima gol razlika jer jos nisu odigrali svak sa svakim po dva puta.
ultima_palabra

#2477 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Plavih_11 wrote:
hz__semir wrote:Šta odlučuje o prvaku u Španiji, da li gol-razlika ili međusobni omjer?
Medjusobni susreti odlucuju na kraju prvenstva. Sad se trenutno uzima gol razlika jer jos nisu odigrali svak sa svakim po dva puta.
S tim da golovi u gostima ne igraju ulogu kod međusobnih susreta. Npr. u slučaju da Madrid pobijedi jedan razlike u Clasicu, onda se gleda gol-razlika.
Charuga
Globalni moderator

#2478 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

ultima_palabra wrote:
Plavih_11 wrote:
S tim da golovi u gostima ne igraju ulogu kod međusobnih susreta. Npr. u slučaju da Madrid pobijedi jedan razlike u Clasicu, onda se gleda gol-razlika.
Da da, u tom slucaju se gleda gol razlika.
zeleni xy

#2479 Re: FC Barcelona

Post by zeleni xy »

Ma Real će napraviti kiks kao i sa Lyonom tako da gol razlika neće igrati nikakvu ulogu. :dance:

Barca uzima LP i prvenstvo.
LSD

#2480 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Barcelona bi vec sinoc nakon Zaragoze imala bolju gol razliku od Reala, da je Ibrahimović pogađao one svoje zicere koje vec tradicionalno promašuje :shock: ne kontam šta se dešava sa njim,doveden je da rastereti Messia u napadu i da zabija golove a on fula ono što nebi ni Ševal Zahirović...ispadanje iz kupa je njegova krivica,šta je sve mašio protiv Seville :shock: :-?
Sreca pa Messi igra nenormalno i trpa po 3 komada u prosjeku.
Ali ne vjerujem da ce gol razlika odlucivati o prvaku...to ce se možda prelomiti u el clasicu.
ultima_palabra

#2481 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Ja mislim da će obje ekipe napraviti bar još po 2 kiksa, tako da ekipa koja izgubi clasico još uvijek ima šansu doći do titule.
Što se tiče Barce, trenutna forma Messija sakriva pokoju pukotinu 8-)
kory

#2482 Re: FC Barcelona

Post by kory »

imal ko od vas onaj tajni napitak sto messi pije...pa on bolan nije normalan heheh...svaka mu cast..sramoti protivnike bgm....al eto aBd umorice se do el-cllasica i real ce dobiti :D :D
al za ovo do sad arane svaka mu cast...
samo jbg barsi je sad daj loptu messiju i moli boga da da go..nevalja im to al jbg...
zecko_kupuz

#2483 Re: FC Barcelona

Post by zecko_kupuz »

Pa onaj Messi kao da je džojstikom upravljan. :-)

Znate kad vam se desi na socceru da gubite na primjer, i onda dodate loptu jednom igraču i pređete cijeli teren sa njim, usput predriblate pet igrača i zabijete gol sa pet metara onako...bijesni, iživcirani!
Eto, takav osjećaj nudi Messi. :D
sexstranka

#2484 Re: FC Barcelona

Post by sexstranka »

Nema sumnje da je Messi odlican igrac..ali on je i dalje jedan sebicni balavac..
Ovo sto on radi,driblanje odbrane i golovi,pa Zlatan je to radio prije 100 godina :mrgreen:
Previse je uhvatio slobode,misli da je on glavni..stace i to veoma brzo..
Pa slobodan udarac protiv zaragose..uhvatio loptu kao malo dijete..cak i cucnuo,veze ko fol kopacke...
...boji se da mu ko ne ukrade loptu...i penal bi on pucao..ali garant ga bilo malo stid :roll:
Zlatanu nije data prilika da se razmase..krenuo je sa golovima..ali kada god da gol,trener ga vadi napolje..
To ubija raspolozenje..ali covjek opet makar odusevljava asistencijama..i ponekad je ljepse pogledati Zlatanovu...
...asistenciju,nego li neciji gol...
I ko je zasluzan,za tri boda protiv reala..nije messi sigurno..
I koliko je Messi puta mogao asistirati Zlatanu..ali frajer krene u dribling..pa nekada i izgubi loptu...
Dok ovaj drugi nikada nije bio sebican,i to je ona dobra strana kod dobrog fudbalera...
I ovo zadnje sto je Zlaja profulao,cak mislim da mu se i moglo bolje dodati lopta, ko je gledao utakmicu,mogao je to i zapaziti........
Jos jednom ponavljam,dobar igrac,ali po sebicnosti,Grafite je za njega mala maca..
bude

#2485 Re: FC Barcelona

Post by bude »

Kakvih se ti gluposti naprica cudo jedno, eto messi ne valja uopste, mozda bi i bio nekakav igrac da je zalizana, izgelirana cigancina i da jos igra pobogu u realu, e tek onda bi moglo se reci da je igrac jelde :x
To sto zabija dva-tri u prosjeku nije nista, zlatan je ipak igracina, sto je uvije na pravom mjestu, sto zabija glavom a svi od njega visi u odbrani po "metar", sve to nije nista, on je "sebican"
Fuj...
sexstranka

#2486 Re: FC Barcelona

Post by sexstranka »

bude wrote:Kakvih se ti gluposti naprica cudo jedno, eto messi ne valja uopste, mozda bi i bio nekakav igrac da je zalizana, izgelirana cigancina i da jos igra pobogu u realu, e tek onda bi moglo se reci da je igrac jelde :x
To sto zabija dva-tri u prosjeku nije nista, zlatan je ipak igracina, sto je uvije na pravom mjestu, sto zabija glavom a svi od njega visi u odbrani po "metar", sve to nije nista, on je "sebican"
Fuj...
Ja sam samo napisao sto mislim..odlican igrac,ali sebican..
Draza mi je Barselona od Reala :-D ..i nemam niti od jednog ovih nabrojanih igraca niti feninga :D
Boli me za njih obadvojicu..samo nevolim Messi ovo,Messi ono..ima on i losih strana..
Da je savrsen...Nije :?
Charuga
Globalni moderator

#2487 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

@sexstranka

Evo ti link pa pogledaj statistiku igraca za ovu sezonu pa mozes vidjeti da li doticni asistira. Drugi je asistent ekipe, odmah iza Xavia.

http://barcabih.com/index.php?option=co ... Itemid=116
sexstranka

#2488 Re: FC Barcelona

Post by sexstranka »

Plavih_11 wrote:@sexstranka

Evo ti link pa pogledaj statistiku igraca za ovu sezonu pa mozes vidjeti da li doticni asistira. Drugi je asistent ekipe, odmah iza Xavia.

http://barcabih.com/index.php?option=co ... Itemid=116

A minutaza :-D
Asistira da..ali ne Zlatanu..bar ne u pocetku..ljubomoran sta li :mrgreen:
Ne bih vise..treba malo citati i stranu stampu..gdje sam vidjeo da sam donekle i u pravu..
Omerovim_Koracima

#2489 Re: FC Barcelona

Post by Omerovim_Koracima »

Messi je vec Historija Barcelone,Ikona,Legenda itd. Ibrahimovic ce biti vjerovatno smao jos jedan u prolazu,dok Man.City ne udje u LP i ponudimu dobre pare 8-)
Charuga
Globalni moderator

#2490 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

Image

Jedan od jacih detalja na utakmici. Pep zove Cigru da se zagrije a ovaj mu vjerovatno govori da je vec izvrsio sve izmjene nakon cega se Pep hvata za glavu dok mu se igraci smiju .. :mrgreen:
emerik

#2491 Re: FC Barcelona

Post by emerik »

Plavih_11 wrote:Image

Jedan od jacih detalja na utakmici. Pep zove Cigru da se zagrije a ovaj mu vjerovatno govori da je vec izvrsio sve izmjene nakon cega se Pep hvata za glavu dok mu se igraci smiju .. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
Omerovim_Koracima

#2492 Re: FC Barcelona

Post by Omerovim_Koracima »

hahahahaha..joj Pepee-a :lol: :lol: :lol:
sumirprimus

#2493 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

De nemojte tako,pa vidte koliko PePe The Great,brine o utkamici,koliko mu je stalo do tri boda,da bi on ubacio jos kojeg samo da masina fercera,... :skoljka:
emerik

#2494 Re: FC Barcelona

Post by emerik »

sumirprimus wrote:De nemojte tako,pa vidte koliko PePe The Great,brine o utkamici,koliko mu je stalo do tri boda,da bi on ubacio jos kojeg samo da masina fercera,... :skoljka:
Pep je kralj.
zecko_kupuz

#2495 Re: FC Barcelona

Post by zecko_kupuz »

Uh, kako se Henry i Toure ono, hinjski podsmijavaju. :-) :D

Navaljaše se od smijeha. :lol: :lol:
sumirprimus

#2496 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

emerik wrote:
sumirprimus wrote:De nemojte tako,pa vidte koliko PePe The Great,brine o utkamici,koliko mu je stalo do tri boda,da bi on ubacio jos kojeg samo da masina fercera,... :skoljka:
Pep je kralj.
ko PEp? bas je bezze,nit stasa nit glasa,a o titulama da i ne govorimo :evil:

Idemo dalje... :bih:

Next match
Competition: League

Home team: FC Barcelona FC Barcelona

Visiting team: Osasuna Osasuna

Date: 24-03-10 Time: 20:00
Stadium: Camp Nou

ufff a onda odmah u subotu kod maljorke,a onda arsenal :-)
Baltazar_khan

#2497 Re: FC Barcelona

Post by Baltazar_khan »

Osasuna je donja :oops:
sumirprimus

#2498 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

znaju oni bit nezgodni :D
al eto cojk sve konta dok je FAKTOR MESSI tu nema zime 8-)
crysis
Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.

#2499 Re: FC Barcelona

Post by crysis »

Baltazar_khan wrote:Osasuna je donja :oops:

a ko nije
Baltazar_khan

#2500 Re: FC Barcelona

Post by Baltazar_khan »

Image

8-)
Post Reply