Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
schtab wrote:i ja sam siguran za shakhtar veceras 90%, jos vidim da neigraju Sylvain Wiltord i Brandao..bice jos lakse...jos je lucesku odmaro neke kljucne igrace za vikend...
grunt wrote:Za sutra mi se cini izgledno da Bajern daje gol,kvota je 1.5!
Ima li neko misljenje o susretu u cetvrtak Furth - Rostock,Furth igra veoma promjenjivo i izgleda da je mozda i odustao od prve lige,dok je Hansa krenula sa pobjedom na celu sa novim trenerom i svaka im je utakmica biti ili ne biti.Kvota na dvicu je 5.5 ali je uglavnom vec u padu,negdje ima i 4.1!
Moram reci da se odavno ne kladim,da mi se ko ne bi sjetio familije ako fulim ali ovaj Furth je najshugavija ekipa Cvajte.Chitavu sezonu igraju dobro,kandidati su za ulazak u prvu ligu..ali prc,svake godine ista pricha,jel' dodje proljece i kako se blizhi kraj prvenstva,oni pochnu gubiti.Zato pouchen mojimprijashnjim iskustvom,preporuka igrati protiv Furtha u nastavku prvenstva.
Sad bih se roknuo jer iako sam znao shta ce se desiti na ovoj utakmici,nisam je ispratio u singlu sa nekim vecim ulogom.Ali bar sam josh uvijek chist po pitanju kladjenja i mogu se smatrati izlijechenim!
HuLYGaN wrote:Moze li mi neko objasniti sta znaci ovaj hendikep. Hvala.
Što se fudbala tiče, to znači ako odigraš 1 da će domaćin dobiti sa više od jedan razlike, X je pobjeda od tačno jedan razlike, 2 znači da domaćin ne pobjeđuje. Što se tiče košarke, najbolje da ti objasnim na mom primjeru od sinoć:
U basketu nema X kad je hendikep u pitanju, ko je želio igrati na pobjedu Barse od 5 razlike i više stavio je 1. Međutim, ja sam stavio 2 jer sam mislio da neće pobjediti sa tom razlikom. Da još malo pojasnim, pobjeda TAU ili poraz ne veći od 4 razlike u ovom primjeru znači odigranu dvicu.
Upravo vezano za ovaj par, razbila ih je Barsa tako da sam ja tu pušangija
Nadam se da sam ti uspio približiti čari hendikepa.... sa srećom!
eno ga zabila hansa maloprije (mislim da je 80. minut bio), znao sam da ce ovi supci iz furtha prodati tekmu jer nemaju para za bundeslige , a hansi ovo bodovi spasa ...
evo moj danasnji listic
HSV-Man.City -1
Werder _ udinese - >4ž.k.
werder - udine 1
shaktar - marseille 0-2gola
giessen -koln 1 (ovo sam se zeznuo oba su kluba na zacelju giessen je u zoni ispadanja , a koln je na pragu, bice gutavo ovdje iako je kvota 1.5)[/quote]
mene juce zajeba werder vise od 4 zk
[/quote]i ja cu nurnberga, ali ovaj šahtar mi malko sumnjiv, al odigracu ga i ja pa sta bude. uzdam se u tebe [/quote]
Dodješ pivu
A sad jedan onako rekreativni za par KeMova, čisto da se ima šta pratit za večeras.
1160 Barcelona-TAU Ceramica (2:2) (+4,5) h2 1,85
1103 Werder-Udinese (-3+) z1 1,90
60 HSV-Man City (P.P.) X 3,30
1102 Paris SG-Dynamo K X2 1,50
Koeficijent: 17,40
e sve bi to bilo lijepo da ja nisam dodao jos pariza i ingolstadt al svakako ti dodjem pivu hehe
karanana wrote:kemo druze, nadam se da ce ti biti bolje nakon sto ti kazem da nisi pao samo na werderu i zutim, nego je i ovaj basket zavrsio x tako da si pao na 2.
vidis to nisam ni pogledao .... olakasao si mi koliko toliko