Premier Liga BiH 2006/2007

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Skoro

Post by Skoro »

Nego ima jedna stvar oko Slavije. Mislim da se komsije ne bi trebale radovati Slaviji i njenim nastojanjima da nam preotme titulu. Pitam se gdje bi Slavija, u slučaju da se plasira u Evropu na ovaj ili onaj način, igrala svoje utakmice? :D
Baš me zanima :D
crnjak

Post by crnjak »

Skoro wrote:Crnjak majstore jedan prijateljski savjet
Ubij se, mislim ovi komentari su ti.... ne znam... pretragicno za jednog insana
:shock:
skoro majstore rodila te majka de opet procitaj post pa ako ne svaris opet pa opet
bolan nebio i ptice u mozambiku znaju da nam je liga namjestena u sljedecih milion godina
sjeti se onoga sto se pricali prosle godine kad niste bili prvaci
a ovu ce te biti prvi i to je poznato,ako hoces da ti bude lakse razmisli malo o rezultatu siroki-slavija i izvuci sebi zakljucak ko ce i kako u evropu a ko u drgu ligu
a da ti pomognem malo da rijesis domacu zadacu kao pomoc mozes koristit daytonski ustav
hajd pa kad to promozgas opet se javi
zdrao :-D :D :-D :D
crnjak

Post by crnjak »

PITARKA_SA wrote:od kada se kompjuteri daju na rate svakakvi se docepali tastature.

nek mi kaze neko primjer gdje je to i kako sarajevo dobilo nekoga a da nije bilo zasluzeno?'

hajde,primjer konkretan,koja tekma,gdje,kad,s'kim ??

sta prosipate nebuloze???

ja znam da vas ba boli sto smo giganti,sto cemo uzeti titulu sto vas SVIJU D -E-R-E-M-O ali hallo,nije to nas problem nego vas,omladino!
al zadrzite malo dostojanstva i obraza pa prestanite umotavati i frizirati sa pricama..zna se ko je ko i ko je sta u ovoj drzavi!
aj ziv'li
e nisam se odavno ovako ismijao
pa gdje si ti meni gigant inace
joj pitarko fakat sam te pozelio samo me jos ti nasmijavas ovako kvalitetno :D :D :D
i inace komp nije na rate,firmin je :P
Neelix

Post by Neelix »

Komisija za takmičenje Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine odbila je žalbu Zrinjskog na regularnost utakmice 23. kola Premijer lige BiH protiv Orašja, koja je prekinuta u 83. minuti zbog napuštanja terena igrača i trenera mostarskog kluba.

Utakmica je registrirana službenim rezultatom 3:0 za Orašje.

Disciplinska komisija NS BiH kaznila je Zrinjski zbog napuštanja terena oduzimanjem dva boda. Predsjednik Zrinjskog Ivan Beus kažnjen je zabranom vršenja funkcije 12 mjeseci i novčanom kaznom od 2.500 KM, a glavni trener Blaž Slišković novčanom kaznom od 2.500 KM, saopćeno je iz NSBiH.

Komisija za takmičenje je predložila Disciplinskoj komisiji da pokrene disciplinski postupak protiv svih službenih osoba na toj utakmici: glavnog sudije Almira Alijagića, asistenata Jasmina Hrustanovića i Nermina Šehovića, četvrtog sudije Željka Bjeloševića, delegata Dubravka Miškovića i kontrolora suđenja Mustafe Tabaka. Sva službena lica sa ove utakmice su suspendirana do okončanja disciplinskog postupka.

Fena/BIHnet
Skoro

Post by Skoro »

Neelix wrote:Komisija za takmičenje Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine odbila je žalbu Zrinjskog na regularnost utakmice 23. kola Premijer lige BiH protiv Orašja, koja je prekinuta u 83. minuti zbog napuštanja terena igrača i trenera mostarskog kluba.

Utakmica je registrirana službenim rezultatom 3:0 za Orašje.

Disciplinska komisija NS BiH kaznila je Zrinjski zbog napuštanja terena oduzimanjem dva boda. Predsjednik Zrinjskog Ivan Beus kažnjen je zabranom vršenja funkcije 12 mjeseci i novčanom kaznom od 2.500 KM, a glavni trener Blaž Slišković novčanom kaznom od 2.500 KM, saopćeno je iz NSBiH.

Komisija za takmičenje je predložila Disciplinskoj komisiji da pokrene disciplinski postupak protiv svih službenih osoba na toj utakmici: glavnog sudije Almira Alijagića, asistenata Jasmina Hrustanovića i Nermina Šehovića, četvrtog sudije Željka Bjeloševića, delegata Dubravka Miškovića i kontrolora suđenja Mustafe Tabaka. Sva službena lica sa ove utakmice su suspendirana do okončanja disciplinskog postupka.

Fena/BIHnet
OVO JE KATASTROFA I JOS JEDAN SUNOVRAT BH. FUDBALA, USTVARI LJUDI KOJI GA VODE! DA SE JA PITAM ISTE SEKUNDE BIH POVUKAO FKS IZ LIGE I PREKINUO OVAJ POLITICKI CIRKUS!!!!
Skoro

Post by Skoro »

Uz svu sumornu svakodnevnicu evo malo i zanimljivih stvari, jako zanimljivih
:D
Image
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Skoro wrote:Uz svu sumornu svakodnevnicu evo malo i zanimljivih stvari, jako zanimljivih
:D
Image
Jao :D

A i ovo su nazvali na promociji po jednom Tarik Filipovic i Lejla Šehović :D
Neelix

Post by Neelix »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: eto smogovaca sto vole svoj klub :D :D :D
kvic

Post by kvic »

ako zrinjski istupi iz PL nema nastupa u eurokupovima za nase momcadi...
Hantraga

Post by Hantraga »

E to im je pametno, kad nemozemo mi, nece niko :lol: :lol:
karanana

Post by karanana »

kvic wrote:ako zrinjski istupi iz PL nema nastupa u eurokupovima za nase momcadi...
ne vjerujem ja da je ovo tacno.
kvic

Post by kvic »

karanana wrote:
kvic wrote:ako zrinjski istupi iz PL nema nastupa u eurokupovima za nase momcadi...
a ne znam, gdje ja nesto procitam o istupanju zrinjskoga procitam i ovo gore...
Majstorinho

Post by Majstorinho »

kvic wrote:
karanana wrote:
a ne znam, gdje ja nesto procitam o istupanju zrinjskoga procitam i ovo gore...
Zrinjski nema muda da istupi iz lige.To je to.
kvic

Post by kvic »

ma nek ti i sarajevo imate muda... a u p.m. jeste mi jaki i na sportskom i na fizickom planu, a tek financijskom, ma nemam komentara... bas pravi "velikani"... u nasoj ligi sve velikan do velikana...
shadow

Post by shadow »

pa sta bezze palamudis kad i sam znas da zrinski nece istupiti iz lige?? u petak ce se shportisti fino "predomisliti" i to je to..
kvic

Post by kvic »

shadow wrote:pa sta bezze palamudis kad i sam znas da zrinski nece istupiti iz lige?? u petak ce se shportisti fino "predomisliti" i to je to..
pa normalno... pa vi bi jedva docekali da najbolji klub istupi.... hahaha... e gledati cete vi zrinjskog jos veceg i jaceg i jos dugo godina, '45 je se zabranio od ljudi kao vi, ali vise nikada ne... pa ce vasa zavist prema zrinjskome biti jos veca, umrijet ce te od te i sa tom zavisti... :D
shadow

Post by shadow »

evo umiremo, svaku noc vas sanjamo...samo u nizem rangu zajedno sa strumfetama :D
Majstorinho

Post by Majstorinho »

kvic wrote:
shadow wrote:pa sta bezze palamudis kad i sam znas da zrinski nece istupiti iz lige?? u petak ce se shportisti fino "predomisliti" i to je to..
pa normalno... pa vi bi jedva docekali da najbolji klub istupi.... hahaha... e gledati cete vi zrinjskog jos veceg i jaceg i jos dugo godina, '45 je se zabranio od ljudi kao vi, ali vise nikada ne... pa ce vasa zavist prema zrinjskome biti jos veca, umrijet ce te od te i sa tom zavisti... :D
Ma nema sta.SVINJSKI je najveci klub. :D Pokazujete svoju velicinu,od kad ste ukrali Velezov stadion.Pravi cigani,Da nije bilo rata,Zrinjski bi igrao sa Sarajevom ili Zeljom jedino u prvom krugu kupa...
kerot

Post by kerot »

Majstorinho wrote:
kvic wrote:
Ma nema sta.SVINJSKI je najveci klub. :D Pokazujete svoju velicinu,od kad ste ukrali Velezov stadion.Pravi cigani,Da nije bilo rata,Zrinjski bi igrao sa Sarajevom ili Zeljom jedino u prvom krugu kupa...
i to je pod upitnikom, ako bi imali para za put i kotizaciju za KUP!!!
Skoro

Post by Skoro »

kvic wrote: pa normalno... pa vi bi jedva docekali da najbolji klub istupi.... hahaha... e gledati cete vi zrinjskog jos veceg i jaceg i jos dugo godina, '45 je se zabranio od ljudi kao vi, ali vise nikada ne... pa ce vasa zavist prema zrinjskome biti jos veca, umrijet ce te od te i sa tom zavisti... :D
To Zrinjski bio Milan pa ga zabranise da ne rasturi sve? Ne, nego sada opet idete tamo gdje i pripadate u 5 ligu :lol:
Kada se nekad ako Bog da vratite u PL onda se javis ovdje i opet slobodno palamudis, do tada Kviki odmori, pojedi jednu bombonu

Da ne povjerujes koliko Matko moze nisko pasti :lol: :lol: cuj 5-ta liga :lol: :lol:
miki22

Post by miki22 »

Skoro wrote:
kvic wrote: pa normalno... pa vi bi jedva docekali da najbolji klub istupi.... hahaha... e gledati cete vi zrinjskog jos veceg i jaceg i jos dugo godina, '45 je se zabranio od ljudi kao vi, ali vise nikada ne... pa ce vasa zavist prema zrinjskome biti jos veca, umrijet ce te od te i sa tom zavisti... :D
To Zrinjski bio Milan pa ga zabranise da ne rasturi sve? Ne, nego sada opet idete tamo gdje i pripadate u 5 ligu :lol:
Kada se nekad ako Bog da vratite u PL onda se javis ovdje i opet slobodno palamudis, do tada Kviki odmori, pojedi jednu bombonu

Da ne povjerujes koliko Matko moze nisko pasti :lol: :lol: cuj 5-ta liga :lol: :lol:
Jebem mu miša morat ćemo dati Slaviji u Mostaru bodove, jebi ga nije pošteno prema najpoštenijem klubu u BiH, ali ima iduća sezona možda najpošteniji klub u BiH ako bude imao za vode i za kopačke, možda opet za titulu pokuša igrati. Ko zna sve je moguće mada sumnjam poslije ove sezone kad nisu prvaci nikad neće biti. Ali glavu gore izdržo je i Mujo i gore stvari...
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

kakve komicne price.
cuj neko zavidi zrinjskom?
reci mi zbog cega bi zavidjela?

svi znamo ko ste i sta ste i kako ste stvoreni
niste dzaba ponovo postali klub kada su na scenu dosli fasisti
a ti se za Muju nemoj sekirati..jer sarajevo je klub koji ima tradiciju,navijace i ugled..pa vjerovao ti ili ne,ne voli ga samo Mujo
Skoro

Post by Skoro »

S kim ćete vi iduce sezona igrati?Ako kad odgurate do gabele biće to uspijeh :lol:
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

ja sam cula da je tosk ,zayebana ekipa pravo :D
Skoro

Post by Skoro »

Evo nesto za micuna. Znas li ko je ovo? I znas li gdje je ovo?
Image
Ovo se zove ime i tradicija moj micune
Post Reply