Zahiragić opet jaše

Post Reply
mixone1995

#2476 Re: Zahiragić opet jaše

Post by mixone1995 »

Kako se moze smijeniti ovaj levat? :roll: :roll:
sadie_forever

#2477 Re: Zahiragić opet jaše

Post by sadie_forever »

dječak sa šibicama wrote:
sadie_forever wrote:trebate skontati da takvi kao Zahirahic uzivaju vecinsku podrsku kod naroda,i to je jednostavno tako...i uvijek se pokaze
Svaka bi ga nana i majka za zeta pozeljele, plah, vidjen.

Ali on zauzet, steta.
bosnjacki sekularisti su previse otudjeni od obicnog covjeka-a to je ta nana,majka,dido

imate u biti isti problem kao i turci,elita po istanbulu fura jedno a masa drugo
¤ jelena ¤

#2478 Re: Zahiragić opet jaše

Post by ¤ jelena ¤ »

Možda neki ne upratiše...

Zahiragić je predstavnik studenata, a ne volonter na gerijatriji...
Stari_Jarac

#2479 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Stari_Jarac »

mixone1995 wrote:Kako se moze smijeniti ovaj levat? :roll: :roll:
Isto kao i oni koji su ga postavili :roll:
Henry Chinaski

#2480 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Henry Chinaski »

Bez želje da dajem prevelik značaj ovom čudnom obliku života moram reći da je on slika današnjih studenata.
Uz svu kanalizaciju našeg društva od rata do sad, studenti su još uvijek najveće razočarenje.
Sara03

#2481 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Sara03 »

¤ jelena ¤ wrote:Možda neki ne upratiše...

Zahiragić je predstavnik studenata, a ne volonter na gerijatriji...
+1

Možda neki nemaju aspiraciju niti afinitet za takve pozicije, ali ih zasigurno zanima ko ih to predstavlja.
dječak sa šibicama

#2482 Re: Zahiragić opet jaše

Post by dječak sa šibicama »

Henry Chinaski wrote:Bez želje da dajem prevelik značaj ovom čudnom obliku života moram reći da je on slika današnjih studenata.
Uz svu kanalizaciju našeg društva od rata do sad, studenti su još uvijek najveće razočarenje.
Ne samo studenata, vec i dobrog dijela drustva.

Zato i kazem da bi ga "svaka majka za zeta".. u univerzumu u kojem zive ti ljudi, Haris je pametan, lijep, plah, ambiciozan, ok ne ovo zadnje oni tu rijec ne koriste i ne razumiju, ali uglavnom je "prilika".

To je univerzum u kojem se ne hoda uz mezar po akshamu, ne shisha se utorkom, kucu na selu zovu ranch i vikendica a zapravo su odozgo sisli u grad jer je amidza direktor u telekomu a tetak u elektroprivredi, iz saobracajne kulture zna samo da ima daidzica u policiji koji ce "sve srediti", ne zna gdje opstina ali zna sve u opstini.
tranquil

#2483 Re: Zahiragić opet jaše

Post by tranquil »

sadie_forever wrote:
dječak sa šibicama wrote:
sadie_forever wrote:trebate skontati da takvi kao Zahirahic uzivaju vecinsku podrsku kod naroda,i to je jednostavno tako...i uvijek se pokaze
Svaka bi ga nana i majka za zeta pozeljele, plah, vidjen.

Ali on zauzet, steta.
bosnjacki sekularisti su previse otudjeni od obicnog covjeka-a to je ta nana,majka,dido

imate u biti isti problem kao i turci,elita po istanbulu fura jedno a masa drugo
Šta ba lupetaš? Kada se kaže "elita" obično se podrazumijeva nekih najviše 5% "otuđenih", ako pričamo o Sarajevu (a zadnje "S" u SPUS označava "Sarajevo"), potsjetiću te da u tom gradu stranke za koje glasaju "bošnjački sekularisti" imaju više glasova od SDA, i sigurno ne podržavaju Zahiragića, prema tome ne može većina biti "elita" niti otuđena od "običnog čovjeka". Ako je većina otuđena od običnog čovjeka, ko je onda jebeni obični čovjek?

I kakve su to bezobrazne implikacije da bošnjački sekularisti, ne znam šta si htjela reći, pa sama završi:
nemaju nanu?
mrze nanu?
ne posjećuju nanu dovoljno?
ne znaju komunicirati sa nanom?
na nanin selam skoče i drže predavanje?

šta ba fantaziraš kako drugi ljudi žive?
Novak20

#2484 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Novak20 »

Gdje je objavljen ovaj satirični tekst koji se demantuje ?

ZAHIRAGIĆ DEMANTOVAO SATIRIČNI TEKST: "Naši građani ne razlikuju izmišljenu od stvarne vijesti, neka portali prestanu s tom praksom"

http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/502 ... aksom.html
uglavnomja

#2485 Re: Zahiragić opet jaše

Post by uglavnomja »

Novak20 wrote:Gdje je objavljen ovaj satirični tekst koji se demantuje ?

ZAHIRAGIĆ DEMANTOVAO SATIRIČNI TEKST: "Naši građani ne razlikuju izmišljenu od stvarne vijesti, neka portali prestanu s tom praksom"

valjda ovaj

http://www.karakter.ba/drustvo/425-spus ... otestujemo
Novak20

#2486 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Novak20 »

uglavnomja wrote:
Novak20 wrote:Gdje je objavljen ovaj satirični tekst koji se demantuje ?

valjda ovaj

http://www.karakter.ba/drustvo/425-spus ... otestujemo
:thumbup: Hvala.

Baš se nasmija na ovaj i još neke druge satirične tekstove. Što je najbolje, nisu daleko od istine.
Ludzak

#2487 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Ludzak »

Henry Chinaski wrote:Bez želje da dajem prevelik značaj ovom čudnom obliku života moram reći da je on slika današnjih studenata.
Zato država konstantno pada. Nema obrazovanja, nema studenata.

SDA je zlo. Kriva je što su milijarde i milijarde pokrala, ali oni su odraz naroda. Da nije ovakvog naroda, SDA ne bi vladala.

Zato se i ne čudim otkud isplivaju ovakvi neadretalci od ljudi, kao ovaj Zahiragić. Nacionalističko i vjersko ispiranje mozga ama baš ništa fino ne donosi ljudskoj vrsti, sem ovakvih. On ima dovoljno svojih fanova koji ga drže u životu. Da nema svojih sljedbenika i fanova, ne bi on ovoliko prosipao svoju pamet.
broj dva

#2488 Re: Zahiragić opet jaše

Post by broj dva »

U principu nije Haris nista kriv, samo produkt svog vremena i trenutnih vrijednosti...ogledalo naseg drustva.
Edit - On je kao onaj mali Ante iz Mostara...
Last edited by broj dva on 14/04/2017 13:33, edited 1 time in total.
Edin H.

#2489 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Edin H. »

Ludzak wrote:
Zato država konstantno pada. Nema obrazovanja, nema studenata.

SDA je zlo. Kriva je što su milijarde i milijarde pokrala, ali oni su odraz naroda. Da nije ovakvog naroda, SDA ne bi vladala.

Zato se i ne čudim otkud isplivaju ovakvi neadretalci od ljudi, kao ovaj Zahiragić. Nacionalističko i vjersko ispiranje mozga ama baš ništa fino ne donosi ljudskoj vrsti, sem ovakvih. On ima dovoljno svojih fanova koji ga drže u životu. Da nema svojih sljedbenika i fanova, ne bi on ovoliko prosipao svoju pamet.
Takva vecinska struktura stanovnistva.
sadie_forever

#2490 Re: Zahiragić opet jaše

Post by sadie_forever »

tranquil wrote:
Šta ba lupetaš? Kada se kaže "elita" obično se podrazumijeva nekih najviše 5% "otuđenih", ako pričamo o Sarajevu (a zadnje "S" u SPUS označava "Sarajevo"), potsjetiću te da u tom gradu stranke za koje glasaju "bošnjački sekularisti" imaju više glasova od SDA, i sigurno ne podržavaju Zahiragića, prema tome ne može većina biti "elita" niti otuđena od "običnog čovjeka". Ako je većina otuđena od običnog čovjeka, ko je onda jebeni obični čovjek?

I kakve su to bezobrazne implikacije da bošnjački sekularisti, ne znam šta si htjela reći, pa sama završi:
nemaju nanu?
mrze nanu?

eno znam likova koji glasaju za SDP i svi redom podrzavaju ove stvari,nije glasac za sdp obicno i protiv islama kao sto je ta elita
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#2491 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Chmoljo »

Apelujemo na portale da prestanu sa tom praksom, te ih upozoravamo da ćemo, u slučaju da se ta praksa nastavi, biti primorani zatražiti od regulacionih tijela zaštitu ugleda naše organizacije kao i na to da ćemo protiv tih portala pokrenuti parnicu pred nadležnim sudom", navedeno je.
:shock:

:o

:D

:lol:

:lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kamberovica polje

#2492 Re: Zahiragić opet jaše

Post by kamberovica polje »

sadie_forever wrote:

Pa da, trebaju ići niz dlaku tom "običnom čovjeku" koji već dvadeset godina svojim glasasnjem ovu državu gura u kameno doba...Što se mene tiče možemo komotno odbacit ovu glumu zvani demorkatija u formalno uvest feudalizam s begom Bakirom, vojvodom Dodikom i grofom Čovićem. Sekularizam je za prosječnog čovjeka u BiH jednostavno prevelik korak.
tranquil

#2493 Re: Zahiragić opet jaše

Post by tranquil »

sadie_forever wrote:
tranquil wrote:

nemaju nanu?
mrze nanu?

eno znam likova koji glasaju za SDP i svi redom podrzavaju ove stvari,nije glasac za sdp obicno i protiv islama kao sto je ta elita
Koje ba ove stvari podržavaju? Ismijavanje Sarajlija kada nedjeljom nemaju vode? kakvu ba elitu fantaziraš? Ja sam protiv ovog lika i sad ja to odjednom elita? Izvini ali ne osjećam se kao elita kada nemam vode i još mi se neki samoizabrani papak ruga zbog toga.

Skroz si okrenula naopako. Elita se gura za skupštinsku govornicu i sere po običnim ljudima i njihovim problemima.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#2494 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Chmoljo »

očito su za neke elita oni čiji se dedo i nana nisu prstom potpisivali.
hizo ramidovic

#2495 Re: Zahiragić opet jaše

Post by hizo ramidovic »

svise pravi patrijoti trebaju dic idat podrzku harisu zaciragi jerboje to pametan uspiesan pismen studenat atakinam ljudi trebaju zabolje ilijepse sarajevo
sadie_forever

#2496 Re: Zahiragić opet jaše

Post by sadie_forever »

Ne mislim elita u smislu bogatasi,ali ta mala skupina koja dobije prostor u medijima,uglavnom ljudi koji zive u svom malom svijetu...garantujem da se otvorite van foruma,isto bi uocili sto i ja
tranquil

#2497 Re: Zahiragić opet jaše

Post by tranquil »

sadie_forever wrote:Ne mislim elita u smislu bogatasi,ali ta mala skupina koja dobije prostor u medijima,uglavnom ljudi koji zive u svom malom svijetu...garantujem da se otvorite van foruma,isto bi uocili sto i ja
Ne kontam, šta smo mi sada, elita koja gostuje na medijima i nema života van foruma? Pobogu kako znaš toliko o nama i šta uopšte hoćeš da kažeš? Ja medije čak ni ne pratim.

Mislim da znam o čemu se radi. Krug ljudi nam se razlikuje. U tvom krugu ljudi Zahiragić i slične pojave se uzdižu u nebesa na način na koji ti opisuješ, i ti misliš da je to generalna pojava, i kada vidiš nekoga u medijima da se ne uklapa sa onim što vidiš oko sebe, misliš da je to neki elitistički izuzetak. Naravno, to se isto može desiti i meni, jer srećom u mom okruženju nema ljudi koji vole ovog balavog četnika, i mogao bih olako reći "njega niko ne voli" - što takođe ne bi bilo istina. Zato, da ne bih pao u istu zamku kao i ti, tražim egzaktne podatke. Pošto je zahiragićevština povezana sa poganim i bahatim SDA pristupom (on je njihov okot), možemo se referirati na izborne rezultate. Broj ljudi u Sarajevu (prema rezultatima zadnjih izbora) koji podržavaju ovu pojavu je manji od protivnika. Toliko o elitizmu.
uglavnomja

#2498 Re: Zahiragić opet jaše

Post by uglavnomja »

tranquil wrote: Mislim da znam o čemu se radi. Krug ljudi nam se razlikuje. U tvom krugu ljudi Zahiragić i slične pojave se uzdižu u nebesa na način na koji ti opisuješ, i ti misliš da je to generalna pojava, i kada vidiš nekoga u medijima da se ne uklapa sa onim što vidiš oko sebe, misliš da je to neki elitistički izuzetak. Naravno, to se isto može desiti i meni, jer srećom u mom okruženju nema ljudi koji vole ovog balavog četnika, i mogao bih olako reći "njega niko ne voli" - što takođe ne bi bilo istina. Zato, da ne bih pao u istu zamku kao i ti, tražim egzaktne podatke. Pošto je zahiragićevština povezana sa poganim i bahatim SDA pristupom (on je njihov okot), možemo se referirati na izborne rezultate. Broj ljudi u Sarajevu (prema rezultatima zadnjih izbora) koji podržavaju ovu pojavu je manji od protivnika. Toliko o elitizmu.

:thumbup:

vece su zlo za buducnost bosne ovakvi kretenoidi nego cetnici i ustase zajedno.
m_l

#2499 Re: Zahiragić opet jaše

Post by m_l »

tranquil wrote:
Koje ba ove stvari podržavaju? Ismijavanje Sarajlija kada nedjeljom nemaju vode? kakvu ba elitu fantaziraš? Ja sam protiv ovog lika i sad ja to odjednom elita? Izvini ali ne osjećam se kao elita kada nemam vode i još mi se neki samoizabrani papak ruga zbog toga.

Skroz si okrenula naopako. Elita se gura za skupštinsku govornicu i sere po običnim ljudima i njihovim problemima.
Nije tema pocela od Zahiragicevog statusa o Sarajlijama koji nedjeljom nemaju vode(nepromisljen status), nego od sasvim normalnog zahtjeva za sat pauze tokom dzume. A onda su forumski lafo sociodemokrati i liberali djelovali onako sasvim njima svojstveno i obicno - s visine, bezobrazno, primitivno. Zatim, na temi je lijepljeno mnogo toga sto nema nikakve veze sa SPUSom, ali ima sa islamom pa dobro dodje da se bar koja frustracija izlijeci. Evo, kakve veze ovo predavanje ima s temom:

Image

Ili:

Image

Kakve veze ima etimologija sintagme 'Borba protiv vjetrenjaca' sa mnogim njenim tumacenjima koje neko upotrijebi?! Al', dobro dodje spomenuti jos jednom Velica u negativnom kontekstu, je l' da, ne znam koji vec put na temi. E, pa nekim ljudima njegovi statusi jesu intelektualna mjera, kao sto su i nekim drugim postovi bivse moderatorke ciji je intelektualni domet forumsko promisljanje i taksativno nabrajanje kako se muski polni organ moze imenovati.

...
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#2500 Re: Zahiragić opet jaše

Post by _BataZiv_0809 »

A tvoj da napad na Šarli Ebdo prikazujes kao false flag...
Post Reply