raoul duke wrote:ze kalanga wrote:Čisto da se podsjetimo...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
šteta što se na trgu gavre okupi desetak peMzionera... sad bi dobili neovisnost
raoul duke wrote:ze kalanga wrote:Čisto da se podsjetimo...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tako nekako. Trump izdominiraobosanska senzacija wrote:Samim tim sto su demokrate izabrale ovu vjesticu ispred Bernie Sandersa su zasluzile poraz.
još na to dodaj probleme sa vodom...almir90 wrote:Sarajevo ovih dana, ali su bitni američki izbori.![]()
![]()
![]()
![]()
iscekivanje jezaomega369 wrote:Tako nekako. Trump izdominiraobosanska senzacija wrote:Samim tim sto su demokrate izabrale ovu vjesticu ispred Bernie Sandersa su zasluzile poraz.![]()
i sta vele klixovci, strasni znalci i prognozeri u anketi?![]()
![]()
Jedan od najjacih fail-ova poslije rataraoul duke wrote:ze kalanga wrote:Čisto da se podsjetimo...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma nema u nas nikakvih problema u BiH, mi smo najprosperitetnija zemlja na planeti, bilježimo slabi ekonomski rast od 49.58%, ali ćemo to u narednoj godini da ispravimo.sjedi 1 wrote: još na to dodaj probleme sa vodom...
Pa da ubjedljivo... I svi sa foruma koji su je podrzavali, na njihovu sramotuHerr Flick wrote:Jedan od najjacih fail-ova poslije rataraoul duke wrote:ze kalanga wrote:Čisto da se podsjetimo...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Brate javi se, da znamo da ti je dobro.It_is_a_Leclerc wrote:Svejedno. Bez NC i OH - ne može uzeti izbore.MensurM wrote:Vodi zato Floridu i to dobro.It_is_a_Leclerc wrote:Izgleda da Trump gubi NC i OH. Obje must winn states.
A izgubit će i FL.
ze kalanga wrote:
Srbi generalno u ovom trenutku mogu igrati na kartu Putina, na kartu mira i na kartu američkog bombardovanja u vrijeme Klintona. I to jeste početna pol pozicija u odnosu na komšiluk.
sta ti je rec konacno pravi kandidat kojem narod vjeruje i koji zeli svoju drzavu a ne napadat ostale drzaveultima_palabra wrote:Pa ja sinoć u pola 2 govorim da se pričeka sa otvaranjem šampanjca![]()
Generalno sam mislio da je sa Nevadom zatvoren put Trumpu... ne vjerujem da su se i njegovi nadali Wisconsinu i Michiganu, Pennsylvaniji možda. U sve tri države nikad nije bio bliže od 3%.
Sve me ovo podsjeća na onaj domaći film tri karte za Holivud...almir90 wrote:Ma nema u nas nikakvih problema u BiH, mi smo najprosperitetnija zemlja na planeti, bilježimo slabi ekonomski rast od 49.58%, ali ćemo to u narednoj godini da ispravimo.sjedi 1 wrote: još na to dodaj probleme sa vodom...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tako nam je dobro, da su nam najvažniji problemi izbori i dešavanja u USA, EU itd.![]()
Kako znas da toga nece biti?KB9 wrote:sta ti je rec konacno pravi kandidat kojem narod vjeruje i koji zeli svoju drzavu a ne napadat ostale drzaveultima_palabra wrote:Pa ja sinoć u pola 2 govorim da se pričeka sa otvaranjem šampanjca![]()
Generalno sam mislio da je sa Nevadom zatvoren put Trumpu... ne vjerujem da su se i njegovi nadali Wisconsinu i Michiganu, Pennsylvaniji možda. U sve tri države nikad nije bio bliže od 3%.
MensurM wrote:Brate javi se, da znamo da ti je dobro.It_is_a_Leclerc wrote:Svejedno. Bez NC i OH - ne može uzeti izbore.MensurM wrote:
Vodi zato Floridu i to dobro.
A izgubit će i FL.
Ja sam vise puta pisao da je Trump favorit ako po anketama bude unutar nekih 3% zbog stigme koju su mediji nametnuli trumpovim glasacima, a koju dio biracha ne zeli da nosi (isto sam pisao i za brexit)ultima_palabra wrote:Pa ja sinoć u pola 2 govorim da se pričeka sa otvaranjem šampanjca![]()
Vec sam mislim rekao, obzirom na teror koji demokrate provode mozemo ocekivati da Trump na izborima nadmasi ankete za najmanje 2-3% jer je postalo opasno reci da si Trumpa.
To po analogiji sa brexitom, kada je bilo opasno reci da si za brexit. Ja ocekujem i vise od 2-3%, izuzev ako ankete naglo krenu ka Trumpu, kada mu nece ni trebati. Trump ovo glat uzima.
kako ti znas da hoce?dezurni_ucenik wrote:Kako znas da toga nece biti?KB9 wrote:sta ti je rec konacno pravi kandidat kojem narod vjeruje i koji zeli svoju drzavu a ne napadat ostale drzaveultima_palabra wrote:Pa ja sinoć u pola 2 govorim da se pričeka sa otvaranjem šampanjca![]()
Lady Gaga/Net worth
OH, ne sikiram se. Poslije bi srbi juzeli dobili po picci.ze kalanga wrote:Samo bez sikiracije...seln wrote:Cisto da ponovim: ako nekoga podrzavaju srbi, taj ne moze biti dobar, pa da klanja devet sabaha.ze kalanga wrote:Čisto da se podsjetimo...![]()
KB9 wrote:kako ti znas da hoce?dezurni_ucenik wrote:Kako znas da toga nece biti?KB9 wrote:
sta ti je rec konacno pravi kandidat kojem narod vjeruje i koji zeli svoju drzavu a ne napadat ostale drzave
ko hilari smo sigurni da bi bilo jer je vec bila veoma bitan dio tih napada