Visok, plav, zgodanfrosty wrote:Jimmy i Tomahawk manekeni
Al' nije mi to nešto puno pomoglo dosad u životu.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Visok, plav, zgodanfrosty wrote:Jimmy i Tomahawk manekeni
manlet!bleee_sa wrote: a ja i velko midgeti jel
Ko vam je kriv što se počeli rano pušitibleee_sa wrote:a ja i velko midgeti jelfrosty wrote:Jimmy i Tomahawk manekeni
Velkoski wrote:manlet!bleee_sa wrote: a ja i velko midgeti jel
joj jes' laHko slagat'![]()
Nista bez x-faktoraJimmy McNulty wrote:Visok, plav, zgodanfrosty wrote:Jimmy i Tomahawk manekeni![]()
Al' nije mi to nešto puno pomoglo dosad u životu.
Nistebleee_sa wrote:a ja i velko midgeti jelfrosty wrote:Jimmy i Tomahawk manekeni
zato ga mi ne pušimo više, ugledaj seTomahawk11 wrote:Ko vam je kriv što se počeli rano pušitibleee_sa wrote:a ja i velko midgeti jelfrosty wrote:Jimmy i Tomahawk manekeni
Moj ti, batalio ima bar pola godineVelkoski wrote:
zato ga mi ne pušimo više, ugledaj se![]()
Nisu, nisu, oni su swatki maji patujcicifrosty wrote:Nistebleee_sa wrote:a ja i velko midgeti jelfrosty wrote:Jimmy i Tomahawk manekeni
medvjed23 wrote:132,5
ZlocooTomahawk11 wrote: Nisu, nisu, oni su swatki maji patujcici
+1bleee_sa wrote:Frosty haj ponovi atribut nisam te upratio, može i na pp
Ih, kako oni znaju biti zli, ja sam mila majkafrosty wrote:ZlocooTomahawk11 wrote: Nisu, nisu, oni su swatki maji patujcici
+2Velkoski wrote:+1bleee_sa wrote:Frosty haj ponovi atribut nisam te upratio, može i na pp
Pa sad, zavisi od osobe do osobe.frosty wrote:Visoke ili niske zene, odnosno koja visina je idealna
Tomahawk11 wrote:Eto vidiš, i Džimija pokvariše, a bio dobroćudni div![]()
aratet wrote:Pa sad, zavisi od osobe do osobe.frosty wrote:Visoke ili niske zene, odnosno koja visina je idealna
Ja sam visok 1,88 i onako, ne valja ni bas puno niza od mene, ali ne valja ni kada je moje visine.
I u jednoj i u drugoj situaciji se neugodno osjecam.
Ali generalno muskarci nisu optereceni visinom zene, samo ako je nesto ekstremno.

Gotovo, oni kad uzmu čovjeka pod svoje, nema spasafrosty wrote:Tomahawk11 wrote:Eto vidiš, i Džimija pokvariše, a bio dobroćudni div![]()
Porazgovaraj malo s njim
Opasni su nema sta.Tomahawk11 wrote:Gotovo, oni kad uzmu čovjeka pod svoje, nema spasafrosty wrote:Tomahawk11 wrote:Eto vidiš, i Džimija pokvariše, a bio dobroćudni div![]()
Porazgovaraj malo s njim
Volim malo nize sa jacim kukovima. Ne znam da sam ikad IMO neku takvu za ozbiljnu. Uvijek me neke bandere zajebufrosty wrote:Visoke ili niske zene, odnosno koja visina je idealna
184frosty wrote: koliko ste vi visoki