Safet Sušić - Pape

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Safet Susic u Evianu ce:

izdominirati Ligu 2 s postojecom ekipom
45
21%
graditi ekipu dovodjenjem talenata Rin-tin-tina i sVrška
19
9%
odigrati prosjecnu sezonu
28
13%
podbaciti igrajuci bez bekova
8
4%
dobiti otkaz prije kraja sezone
115
53%

Total votes: 215

RtrnOfSalisbury

#2476 Re: Safet Sušić - Pape

Post by RtrnOfSalisbury »

jebga, sajkodin ovaj put al ne mora se svaka pobijedit. za mene je ovo cista pobjeda evijana i u nekim fazama igre su licili na barcelonu ! znaci na stvarnoj tabeli su ispred nancija 8-) dal da napomenem da je jos dosta bodova u igri.
DonEmir

#2477 Re: Safet Sušić - Pape

Post by DonEmir »

Jos dosta bodova je u igri :lol: u kakva gowna zavali strucnjak...valja se novom vaditi iz ovog jer dosta bobi je igri ima sanse da pavijon napadne iduce godinu ligu 1 ovako sa ovim telecim pogledmo do trece lige. :oops:
Last edited by DonEmir on 17/12/2015 22:32, edited 1 time in total.
Norman

#2478 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Norman »

Malo nam je falilo i ovaj put. Mislim da smo moralni pobjednici ovog meča.

Ništa strašno, idemo dalje. Po mojoj računici, ne možemo pasti niže od 13. mjesta. Tours teško može dobiti Metza, ali zato treba očekivati da Creteil namlati slabašnog Niorta. Inače, Creteil - stari bosanski klub, kojeg je svojevremeno trenirao naš Slaviša Vukičević.
Paul F.

#2479 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Paul F. »

Mislim da je krajnje vrijeme da se razmisli o alternativnim rješenjima. Salijevanje strave ili nešto slično. Ovo je ko zna koja po redu nesretno izgubljena tekma.
Idemedosumom

#2480 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Idemedosumom »

Već se komotno može reći da je borba za jedno od prva 2 mjesta izgubljena. Štaviše, dovoljno je da se Pape još 2-3 puta oklizne i eto Eviana u relegation zoni. Nedaj se Pape
mfeed

#2481 Re: Safet Sušić - Pape

Post by mfeed »

Paul F. wrote:Mislim da je krajnje vrijeme da se razmisli o alternativnim rješenjima. Salijevanje strave ili nešto slično. Ovo je ko zna koja po redu nesretno izgubljena tekma.
pozuri sa stravom jer ce uskoro uprava kluba da pocne razmisljati o alternativnim rjesenjima
perfekcionista1

#2482 Re: Safet Sušić - Pape

Post by perfekcionista1 »

Hajde sad kad sidjete sa aparata da mi se fino izvinete i zatraziti oprost. Rekao sam da papke nece docekati drugi dio sezone na klupi eviana i evo to je jako blizu. Hocete li priznati da je covjek neznalica, pa sta je on ocekivao, garantujem da takticki uopste ne proucava protivnika. Vise vodi racuna o taktici prosjecan igrac futbal menadzera nego on u stvarnom trenerskom poslu.
perfekcionista1

#2483 Re: Safet Sušić - Pape

Norman wrote:Malo nam je falilo i ovaj put. Mislim da smo moralni pobjednici ovog meča.

Ništa strašno, idemo dalje. Po mojoj računici, ne možemo pasti niže od 13. mjesta. Tours teško može dobiti Metza, ali zato treba očekivati da Creteil namlati slabašnog Niorta. Inače, Creteil - stari bosanski klub, kojeg je svojevremeno trenirao naš Slaviša Vukičević.
Kako ste mi smijesni i zalosni u isto vrijeme vi papkeljupci. Kakve nebuloze pisete u ocajnickim pokusajima da ga odbranite. Cak sam citao komentare, citirat cu doslovno: "Gubimo 1:0 ali posjed je na nasoj strani :izet: "- Bukvalno ovaj smajl je koristen, on sretan, hahaha. Pa onda imate vise kornera, udaraca na gol, nema srece, trava nije dovoljno pokosena, snijeg zajebo papketa, a opet i ova zima..cccc.

Ma svi krivi samo papke nije.
Jadno!
Norman

#2484 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Norman »

perfekcionista1 wrote:
Norman wrote:Malo nam je falilo i ovaj put. Mislim da smo moralni pobjednici ovog meča.

Kako ste mi smijesni i zalosni u isto vrijeme vi papkeljupci. Kakve nebuloze pisete u ocajnickim pokusajima da ga odbranite. Cak sam citao komentare, citirat cu doslovno: "Gubimo 1:0 ali posjed je na nasoj strani :izet: "- Bukvalno ovaj smajl je koristen, on sretan, hahaha. Pa onda imate vise kornera, udaraca na gol, nema srece, trava nije dovoljno pokosena, snijeg zajebo papketa, a opet i ova zima..cccc.

Jadno!
:jbt:

Druže, vrati se na temu Kaladont. Tamo si uspio skontati pravila igre, ovdje te ne ide. Veze ti nemaš šta si pročitao.
DonEmir

#2485 Re: Safet Sušić - Pape

Post by DonEmir »

perfekcionista1 wrote:

Jadno!

Nije kisa padala :lol: Papke od jutra molio Boga da kisa pada... jedini strucnjak koji moli za kisu :run: :oops:
Logovan

#2486 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Logovan »

Frajer sam sebe citira. :facepalm:
Paul F.

#2487 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Paul F. »

Ne znam treba li prijavljivati ove trolove. Ima ih nekoliko, doprinos temi bukvalno nula. Isključivo trolanje, plasiranje lažnih informacija i provociranje drugih.
Last edited by Paul F. on 18/12/2015 00:40, edited 1 time in total.
Paul F.

#2488 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Paul F. »

Sajo je izjavio da nismo zaslužili poraz i da mu je žao igrača koji su dali sve od sebe i nisu uspjeli. Reko je i da nije došo da bi otišo poslije nekoliko mjeseci.
perfekcionista1

#2489 Re: Safet Sušić - Pape

DonEmir wrote:
Nije kisa padala :lol: Papke od jutra molio Boga da kisa pada... jedini strucnjak koji moli za kisu :run: :oops:
Dio krivice snosi i klupski kuhar, za dorucak je napravio kajganu a igraci vole jaja na oko sto je izazvalo revolt kod igraca :lol:
perfekcionista1

#2490 Re: Safet Sušić - Pape

Paul F. wrote:Sajo je izjavio da nismo zaslužili poraz i da mu je žao igrača koji su dali sve od sebe i nisu uspjeli. Reko je i da nije došo da bi otišo poslije nekoliko mjeseci.
Cuj nismo? I ti dio eviana? :mrgreen:
Sajo ce da ode, uprava se vec lupa u celo kako im nije promaklo kakvu neznalicu su doveli.
mfeed

#2491 Re: Safet Sušić - Pape

Post by mfeed »

DonEmir wrote:

kad mesha hoce da lulic sto vise pada po terenu onda naredi da prije utakmice dobro vodom natope teren. tako strucnjaci rade, nista se ne prepusta slucaju.
Paul F.

#2492 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Paul F. »

perfekcionista1 wrote:
Paul F. wrote:Sajo je izjavio da nismo zaslužili poraz i da mu je žao igrača koji su dali sve od sebe i nisu uspjeli. Reko je i da nije došo da bi otišo poslije nekoliko mjeseci.
Cuj nismo? I ti dio eviana? :mrgreen:
Sajo ce da ode, uprava se vec lupa u celo kako im nije promaklo kakvu neznalicu su doveli.
Ja se sa trolovima ne raspravljam. Razguli. :run:
Paul F.

#2493 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Paul F. »

Ja novinarčića i govana.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/papeta- ... ina/179022
Stavi naslov sa upitnikom a u tekstu ništa. Ekipa odlično igra, Nanciju uletila frljoka, nikakve naznake o tom otkazu al miš hoće klikove.
Paul F.

#2494 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Paul F. »

mfeed wrote:
Paul F. wrote:Mislim da je krajnje vrijeme da se razmisli o alternativnim rješenjima. Salijevanje strave ili nešto slično. Ovo je ko zna koja po redu nesretno izgubljena tekma.
pozuri sa stravom jer ce uskoro uprava kluba da pocne razmisljati o alternativnim rjesenjima
Mislim da bi ti mogao pomoći. Forumski trener vrhunskog nivoa koji vidi na daljinu, kroz zidove i kroz vrijeme. Forumski trener koji unaprijed zna šta će neko u upravi pomisliti. Ti si spas iz ove situacije. Ne trebaš ni ići u Evijan jer tvoje sposobnosti omogućavaju da sav poso uradiš iz svoje sobe. U pidžami uz prigodne napitke i mezu. Samo šalji upute i bićemo šampioni. :bih:
ultima_palabra

#2495 Re: Safet Sušić - Pape

Post by ultima_palabra »

Jos puno je apara... ovaj, bodova u igri.

Ovaj put i posjed tanak, 42%. Jel to dovoljno da se proglasimo moralnim pobjednicima?
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#2496 Re: Safet Sušić - Pape

Post by JoseMujica »

PRAVDA ZA SAJA!

nesvaćenog genija koga traži Ćelzi

:serbo: :bih:
Paul F.

#2497 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Paul F. »

Ako sam dobro upratio, sljedeća tekma je početkom januara. Kup Francuske u kojem učestvuju sve lige. Zanimljivo je da je Dijon, prvi na ovoj našoj tabeli, izbačen iz tog kupa a izbacio ga je klub iz pete lige.
vicious

#2498 Re: Safet Sušić - Pape

Post by vicious »

Paul F. wrote:Ako sam dobro upratio, sljedeća tekma je početkom januara. Kup Francuske u kojem učestvuju sve lige. Zanimljivo je da je Dijon, prvi na ovoj našoj tabeli, izbačen iz tog kupa a izbacio ga je klub iz pete lige.
Safet polako gubi korak na tabeli (naravno ne svojom krivicom nego zbog nesposobnosti igrača), ali zato ide na osvajanje kupa, vidio da mu je to lakši put do Evrope ;)
Paul F.

#2499 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Paul F. »

vicious wrote:
Paul F. wrote:Ako sam dobro upratio, sljedeća tekma je početkom januara. Kup Francuske u kojem učestvuju sve lige. Zanimljivo je da je Dijon, prvi na ovoj našoj tabeli, izbačen iz tog kupa a izbacio ga je klub iz pete lige.
Safet polako gubi korak na tabeli (naravno ne svojom krivicom nego zbog nesposobnosti igrača), ali zato ide na osvajanje kupa, vidio da mu je to lakši put do Evrope ;)
Ne kontam šta ti pričaš. Nema šanse da osvoji kup. Tebi predlažem da se vratiš na tvoju omiljenu temu o kodiju. To je ko citroenovo auto, stalno ga moraš popravljat. Nikad mi nije na pamet palo da vam tamo solim pamet. Palo mi je jedino na pamet da vam platim kanale da gledate ko ljudi al neću. Nauči se kulturi.
vicious

#2500 Re: Safet Sušić - Pape

Post by vicious »

Paul F. wrote:
vicious wrote:
Ne kontam šta ti pričaš. Nema šanse da osvoji kup. Tebi predlažem da se vratiš na tvoju omiljenu temu o kodiju. To je ko citroenovo auto, stalno ga moraš popravljat. Nikad mi nije na pamet palo da vam tamo solim pamet. Palo mi je jedino na pamet da vam platim kanale da gledate ko ljudi al neću. Nauči se kulturi.
Hahaha šta je tebi čovječe, opusti se malo ;)
Locked