Safet Sušić - Pape
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
RtrnOfSalisbury
#2476 Re: Safet Sušić - Pape
jebga, sajkodin ovaj put al ne mora se svaka pobijedit. za mene je ovo cista pobjeda evijana i u nekim fazama igre su licili na barcelonu ! znaci na stvarnoj tabeli su ispred nancija
dal da napomenem da je jos dosta bodova u igri.
- DonEmir
#2477 Re: Safet Sušić - Pape
Jos dosta bodova je u igri :lol: u kakva gowna zavali strucnjak...valja se novom vaditi iz ovog jer dosta bobi je igri ima sanse da pavijon napadne iduce godinu ligu 1 ovako sa ovim telecim pogledmo do trece lige. :oops:
Last edited by DonEmir on 17/12/2015 22:32, edited 1 time in total.
- Norman
#2478 Re: Safet Sušić - Pape
Malo nam je falilo i ovaj put. Mislim da smo moralni pobjednici ovog meča.
Ništa strašno, idemo dalje. Po mojoj računici, ne možemo pasti niže od 13. mjesta. Tours teško može dobiti Metza, ali zato treba očekivati da Creteil namlati slabašnog Niorta. Inače, Creteil - stari bosanski klub, kojeg je svojevremeno trenirao naš Slaviša Vukičević.
Ništa strašno, idemo dalje. Po mojoj računici, ne možemo pasti niže od 13. mjesta. Tours teško može dobiti Metza, ali zato treba očekivati da Creteil namlati slabašnog Niorta. Inače, Creteil - stari bosanski klub, kojeg je svojevremeno trenirao naš Slaviša Vukičević.
-
Paul F.
#2479 Re: Safet Sušić - Pape
Mislim da je krajnje vrijeme da se razmisli o alternativnim rješenjima. Salijevanje strave ili nešto slično. Ovo je ko zna koja po redu nesretno izgubljena tekma.
- Idemedosumom
#2480 Re: Safet Sušić - Pape
Već se komotno može reći da je borba za jedno od prva 2 mjesta izgubljena. Štaviše, dovoljno je da se Pape još 2-3 puta oklizne i eto Eviana u relegation zoni. Nedaj se Pape
-
mfeed
#2481 Re: Safet Sušić - Pape
pozuri sa stravom jer ce uskoro uprava kluba da pocne razmisljati o alternativnim rjesenjimaPaul F. wrote:Mislim da je krajnje vrijeme da se razmisli o alternativnim rješenjima. Salijevanje strave ili nešto slično. Ovo je ko zna koja po redu nesretno izgubljena tekma.
- perfekcionista1
#2482 Re: Safet Sušić - Pape
Hajde sad kad sidjete sa aparata da mi se fino izvinete i zatraziti oprost. Rekao sam da papke nece docekati drugi dio sezone na klupi eviana i evo to je jako blizu. Hocete li priznati da je covjek neznalica, pa sta je on ocekivao, garantujem da takticki uopste ne proucava protivnika. Vise vodi racuna o taktici prosjecan igrac futbal menadzera nego on u stvarnom trenerskom poslu.
- perfekcionista1
#2483 Re: Safet Sušić - Pape
Kako ste mi smijesni i zalosni u isto vrijeme vi papkeljupci. Kakve nebuloze pisete u ocajnickim pokusajima da ga odbranite. Cak sam citao komentare, citirat cu doslovno: "Gubimo 1:0 ali posjed je na nasoj straniNorman wrote:Malo nam je falilo i ovaj put. Mislim da smo moralni pobjednici ovog meča.
Ma svi krivi samo papke nije.
Jadno!
- Norman
#2484 Re: Safet Sušić - Pape
perfekcionista1 wrote:Kako ste mi smijesni i zalosni u isto vrijeme vi papkeljupci. Kakve nebuloze pisete u ocajnickim pokusajima da ga odbranite. Cak sam citao komentare, citirat cu doslovno: "Gubimo 1:0 ali posjed je na nasoj straniNorman wrote:Malo nam je falilo i ovaj put. Mislim da smo moralni pobjednici ovog meča.
Ništa strašno, idemo dalje. Po mojoj računici, ne možemo pasti niže od 13. mjesta. Tours teško može dobiti Metza, ali zato treba očekivati da Creteil namlati slabašnog Niorta. Inače, Creteil - stari bosanski klub, kojeg je svojevremeno trenirao naš Slaviša Vukičević."- Bukvalno ovaj smajl je koristen, on sretan, hahaha. Pa onda imate vise kornera, udaraca na gol, nema srece, trava nije dovoljno pokosena, snijeg zajebo papketa, a opet i ova zima..cccc.
Jadno!
Druže, vrati se na temu Kaladont. Tamo si uspio skontati pravila igre, ovdje te ne ide. Veze ti nemaš šta si pročitao.
- DonEmir
#2485 Re: Safet Sušić - Pape
perfekcionista1 wrote:Kako ste mi smijesni i zalosni u isto vrijeme vi papkeljupci. Kakve nebuloze pisete u ocajnickim pokusajima da ga odbranite. Cak sam citao komentare, citirat cu doslovno: "Gubimo 1:0 ali posjed je na nasoj straniNorman wrote:Malo nam je falilo i ovaj put. Mislim da smo moralni pobjednici ovog meča.
Ništa strašno, idemo dalje. Po mojoj računici, ne možemo pasti niže od 13. mjesta. Tours teško može dobiti Metza, ali zato treba očekivati da Creteil namlati slabašnog Niorta. Inače, Creteil - stari bosanski klub, kojeg je svojevremeno trenirao naš Slaviša Vukičević."- Bukvalno ovaj smajl je koristen, on sretan, hahaha. Pa onda imate vise kornera, udaraca na gol, nema srece, trava nije dovoljno pokosena, snijeg zajebo papketa, a opet i ova zima..cccc.
Jadno!
Nije kisa padala
- Logovan
#2486 Re: Safet Sušić - Pape
Frajer sam sebe citira. 
-
Paul F.
#2487 Re: Safet Sušić - Pape
Ne znam treba li prijavljivati ove trolove. Ima ih nekoliko, doprinos temi bukvalno nula. Isključivo trolanje, plasiranje lažnih informacija i provociranje drugih.
Last edited by Paul F. on 18/12/2015 00:40, edited 1 time in total.
-
Paul F.
#2488 Re: Safet Sušić - Pape
Sajo je izjavio da nismo zaslužili poraz i da mu je žao igrača koji su dali sve od sebe i nisu uspjeli. Reko je i da nije došo da bi otišo poslije nekoliko mjeseci.
- perfekcionista1
#2489 Re: Safet Sušić - Pape
Dio krivice snosi i klupski kuhar, za dorucak je napravio kajganu a igraci vole jaja na oko sto je izazvalo revolt kod igracaDonEmir wrote:
Nije kisa padalaPapke od jutra molio Boga da kisa pada... jedini strucnjak koji moli za kisu
![]()
- perfekcionista1
#2490 Re: Safet Sušić - Pape
Cuj nismo? I ti dio eviana?Paul F. wrote:Sajo je izjavio da nismo zaslužili poraz i da mu je žao igrača koji su dali sve od sebe i nisu uspjeli. Reko je i da nije došo da bi otišo poslije nekoliko mjeseci.
Sajo ce da ode, uprava se vec lupa u celo kako im nije promaklo kakvu neznalicu su doveli.
-
mfeed
#2491 Re: Safet Sušić - Pape
kad mesha hoce da lulic sto vise pada po terenu onda naredi da prije utakmice dobro vodom natope teren. tako strucnjaci rade, nista se ne prepusta slucaju.DonEmir wrote:
Nije kisa padalaPapke od jutra molio Boga da kisa pada... jedini strucnjak koji moli za kisu
![]()
-
Paul F.
#2492 Re: Safet Sušić - Pape
Ja se sa trolovima ne raspravljam. Razguli.perfekcionista1 wrote:Cuj nismo? I ti dio eviana?Paul F. wrote:Sajo je izjavio da nismo zaslužili poraz i da mu je žao igrača koji su dali sve od sebe i nisu uspjeli. Reko je i da nije došo da bi otišo poslije nekoliko mjeseci.![]()
Sajo ce da ode, uprava se vec lupa u celo kako im nije promaklo kakvu neznalicu su doveli.
-
Paul F.
#2493 Re: Safet Sušić - Pape
Ja novinarčića i govana.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/papeta- ... ina/179022
Stavi naslov sa upitnikom a u tekstu ništa. Ekipa odlično igra, Nanciju uletila frljoka, nikakve naznake o tom otkazu al miš hoće klikove.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/papeta- ... ina/179022
Stavi naslov sa upitnikom a u tekstu ništa. Ekipa odlično igra, Nanciju uletila frljoka, nikakve naznake o tom otkazu al miš hoće klikove.
-
Paul F.
#2494 Re: Safet Sušić - Pape
Mislim da bi ti mogao pomoći. Forumski trener vrhunskog nivoa koji vidi na daljinu, kroz zidove i kroz vrijeme. Forumski trener koji unaprijed zna šta će neko u upravi pomisliti. Ti si spas iz ove situacije. Ne trebaš ni ići u Evijan jer tvoje sposobnosti omogućavaju da sav poso uradiš iz svoje sobe. U pidžami uz prigodne napitke i mezu. Samo šalji upute i bićemo šampioni.mfeed wrote:pozuri sa stravom jer ce uskoro uprava kluba da pocne razmisljati o alternativnim rjesenjimaPaul F. wrote:Mislim da je krajnje vrijeme da se razmisli o alternativnim rješenjima. Salijevanje strave ili nešto slično. Ovo je ko zna koja po redu nesretno izgubljena tekma.
- ultima_palabra
#2495 Re: Safet Sušić - Pape
Jos puno je apara... ovaj, bodova u igri.
Ovaj put i posjed tanak, 42%. Jel to dovoljno da se proglasimo moralnim pobjednicima?
Ovaj put i posjed tanak, 42%. Jel to dovoljno da se proglasimo moralnim pobjednicima?
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#2496 Re: Safet Sušić - Pape
PRAVDA ZA SAJA!
nesvaćenog genija koga traži Ćelzi

nesvaćenog genija koga traži Ćelzi
-
Paul F.
#2497 Re: Safet Sušić - Pape
Ako sam dobro upratio, sljedeća tekma je početkom januara. Kup Francuske u kojem učestvuju sve lige. Zanimljivo je da je Dijon, prvi na ovoj našoj tabeli, izbačen iz tog kupa a izbacio ga je klub iz pete lige.
- vicious
#2498 Re: Safet Sušić - Pape
Safet polako gubi korak na tabeli (naravno ne svojom krivicom nego zbog nesposobnosti igrača), ali zato ide na osvajanje kupa, vidio da mu je to lakši put do EvropePaul F. wrote:Ako sam dobro upratio, sljedeća tekma je početkom januara. Kup Francuske u kojem učestvuju sve lige. Zanimljivo je da je Dijon, prvi na ovoj našoj tabeli, izbačen iz tog kupa a izbacio ga je klub iz pete lige.
-
Paul F.
#2499 Re: Safet Sušić - Pape
Ne kontam šta ti pričaš. Nema šanse da osvoji kup. Tebi predlažem da se vratiš na tvoju omiljenu temu o kodiju. To je ko citroenovo auto, stalno ga moraš popravljat. Nikad mi nije na pamet palo da vam tamo solim pamet. Palo mi je jedino na pamet da vam platim kanale da gledate ko ljudi al neću. Nauči se kulturi.vicious wrote:Safet polako gubi korak na tabeli (naravno ne svojom krivicom nego zbog nesposobnosti igrača), ali zato ide na osvajanje kupa, vidio da mu je to lakši put do EvropePaul F. wrote:Ako sam dobro upratio, sljedeća tekma je početkom januara. Kup Francuske u kojem učestvuju sve lige. Zanimljivo je da je Dijon, prvi na ovoj našoj tabeli, izbačen iz tog kupa a izbacio ga je klub iz pete lige.
- vicious
#2500 Re: Safet Sušić - Pape
Hahaha šta je tebi čovječe, opusti se maloPaul F. wrote:Ne kontam šta ti pričaš. Nema šanse da osvoji kup. Tebi predlažem da se vratiš na tvoju omiljenu temu o kodiju. To je ko citroenovo auto, stalno ga moraš popravljat. Nikad mi nije na pamet palo da vam tamo solim pamet. Palo mi je jedino na pamet da vam platim kanale da gledate ko ljudi al neću. Nauči se kulturi.vicious wrote:Safet polako gubi korak na tabeli (naravno ne svojom krivicom nego zbog nesposobnosti igrača), ali zato ide na osvajanje kupa, vidio da mu je to lakši put do EvropePaul F. wrote:Ako sam dobro upratio, sljedeća tekma je početkom januara. Kup Francuske u kojem učestvuju sve lige. Zanimljivo je da je Dijon, prvi na ovoj našoj tabeli, izbačen iz tog kupa a izbacio ga je klub iz pete lige.