Novi rat

Locked
saim_adka

#2476 Re: Novi rat

Post by saim_adka »

Image

Ja sam spreman za novi rat, pa vi vidite :-)
cekek

#2477 Re: Novi rat

Post by cekek »

L u c i f e r wrote:Nego nojevi, sta rekoste?

Sta ako rs narusi dejton, a stranci se budu gladili po mudima ko sto rade od spavaca silinga?

Glavu u pijesak, a podmazanu guzu pokorno isturiti u vis pod cetnicku neosunecenu cunu?
Trebalo bi iskopati sličnu temu na nekim srpskim forumima, baš me zanima koliki je procenat voljnih u rovove u njiha.
mudrac2

#2478 Re: Novi rat

Post by mudrac2 »

cekek wrote:

Sta ako rs narusi dejton, a stranci se budu gladili po mudima ko sto rade od spavaca silinga?

Glavu u pijesak, a podmazanu guzu pokorno isturiti u vis pod cetnicku neosunecenu cunu?
Trebalo bi iskopati sličnu temu na nekim srpskim forumima, baš me zanima koliki je procenat voljnih u rovove u njiha.
oni su ovim potezom oko referenduma već u rovovima. samo je pitanje gdje su bošnjaci.
malamirha

#2479 Re: Novi rat

Post by malamirha »

Nema ti druge.Hvataj se cokula, vjedzbaj za rat. :D
L u c i f e r

#2480 Re: Novi rat

Post by L u c i f e r »

saim_adka wrote:Image

Ja sam spreman za novi rat, pa vi vidite :-)
Ne okreci se sine...
L u c i f e r

#2481 Re: Novi rat

Post by L u c i f e r »

malamirha wrote:

Trol sa 7 postova.

Add foe.
cekek

#2482 Re: Novi rat

Post by cekek »

mudrac2 wrote:
cekek wrote:

oni su ovim potezom oko referenduma već u rovovima. samo je pitanje gdje su bošnjaci.
Glavati kopa rovove, istina, ali kime će ih napuniti?
Itakoto

#2483 Re: Novi rat

Post by Itakoto »

spavajte mirno, rata nece biti. :oops:
L u c i f e r

#2484 Re: Novi rat

Post by L u c i f e r »

Odluka Narodne Skupštine RS o raspisivanju referenduma o Sudu i Tužilaštvu BiH je najopasniji čin destrukcije Dejtonskog mirovnog sporazuma od njegovog potpisivanja do danas, izjavio je na konferenciji za novinare u sjedištu SDA BiH u Sarajevu član Predsjedništva BiH i predsjednik ove stranke Bakir Izetbegović.

Prema njegovim riječima, ova odluka i njene implikacije direktna su prijetnja suverenitetu i teritorijalnom integritetu BiH što može dovesti do destabilizacije prilika u BiH, s nesagledivim posljedicama.

"Politika Milorada Dodika je prouzročila reformski zastoj u BiH, dovela do siromaštva njenih građana i sada te građane neumitno vodi u konflikt. Svojom retorikom i djelima Milorad Dodik već skoro deceniju destabilizira Bosnu i Hercegovinu i koči njen napredak ka postizanju pune stabilnosti, prosperiteta i članstva u Evropskoj uniji", dodao je Izetbegović.

Naveo je da Dodik već niz godina bezuspješno pokušava da ukine ili ograniči ovlasti Suda BiH na teritoriji RS, jer ga je strah da će jednog dana pred tim sudom morati odgovarati za kriminal i korupciju koji su počinjeni tokom njegove vladavine. Dodao je da Milorad Dodik proizvodi krize i sukobe da bi skrenuo pažnju s teške ekonomske i socijalne situacije u kojoj se nalazi RS, a koju je Dodikova vladavina proizvela i za koju očigledno nema rješenja. Činjenice govore, kazao je Izetbegović, da građani RS nikada nisu živjeli gore nego danas, a Dodikovi retrogradni potezi vode ih u još veću bijedu i beznađe.

"Zato bi pravo referendumsko pitanje građanima RS glasilo: 'Da li podržavate katastrofalne rezultate desetogodišnje vladavine Milorada Dodika, posebno visoku nezaposlenost, loš životni standard, nepotizam i neobuzdanu korupciju koji vladaju u RS-u, te da li u potpunosti amnestirate Milorada Dodika i njegove saradnike od odgovornosti za trenutnu situaciju u RS i BiH?'", istakao je Izetbegović.

(Foto: FENA)

Opasni i neodgovorni avanturizam Milorada Dodika, kako je dodao Izetbegović, imat će katastrofalne posljedice za Bosnu i Hercegovinu i cijelu regiju ako mu se odlučno ne suprotstavimo.

"On predstavlja najveću sigurnosnu prijetnju za Bosnu i Hercegovinu i region zapadnog Balkana", naveo je Izetbegović.

SDA je odlučna da poduzme sve ustavne i zakonske mjere kako bi se zaštitio suverenitet i teritorijalni integritet BiH.

"Pozivamo sve probosanske patriotske političke snage i aktere da stave u stranu međusobna rivalstva, te da se ujedine i zajednički suprotstave političkom projektu Milorada Dodika. U ovom slučaju prioritetno i bez odlaganja mora reagirati međunarodna zajednica odlučnom upotrebom dejtonskih mehanizama i ovlasti. Ova odluka mora biti stavljena van snage, a njen inicijator Milorad Dodik nakon deset godina destrukcija i šteta koje je nanio, konačno mora snositi posljedice i biti sankcioniran", kazao je Izetbegović.

:nargila:
cekek

#2485 Re: Novi rat

Post by cekek »

Haj' da vidimo i to....Bake razvija stav, samo još kičma fali

Iako, prvi dio teksta - možeš komotno zamijeniti "Dodik" sa "Izetbegović" i ne gubi smisao :evil:
malamirha

#2486 Re: Novi rat

Post by malamirha »

L u c i f e r wrote:
malamirha wrote:

Trol sa 7 postova.

Add foe.
:nevjerujem: :hihihi: Dodaj jos koju frazu. :D
mudrac2

#2487 Re: Novi rat

Post by mudrac2 »

dijete idi se igraj sa barbikom, pusti nas da diskutujemo. Al imaj na umu da četnici ni djecu ne štede.
PM72

#2488 Re: Novi rat

Post by PM72 »

Hoćel' taj rat ?Ima li kakvog datuma,kakav je raspored? :lol:

Nemojte po ovoj vrućini - života vam.A nemoj vala ni kad se okiša a da ne govorim zimus.U stvari - nećemo nikako,evo,ja se predajem! Neka me protjeraju u treću zemlju ( po mogućnosti u neku od zemalja Beneluksa) a zauzvrat prepisujem svu pokretnu i nepokretnu imovinu plus babovinu onom koji me "proćera".Bez prava na povratak niti ću tražiti nekog Karla Bilta ili OHR da mi vrati imovinu.
L u c i f e r

#2489 Re: Novi rat

Post by L u c i f e r »

PM72 wrote:Hoćel' taj rat ?Ima li kakvog datuma,kakav je raspored? :lol:

Nemojte po ovoj vrućini - života vam.A nemoj vala ni kad se okiša a da ne govorim zimus.U stvari - nećemo nikako,evo,ja se predajem! Neka me protjeraju u treću zemlju ( po mogućnosti u neku od zemalja Beneluksa) a zauzvrat prepisujem svu pokretnu i nepokretnu imovinu plus babovinu onom koji me "proćera".Bez prava na povratak niti ću tražiti nekog Karla Bilta ili OHR da mi vrati imovinu.
Wow.

Kako duhovito.

Grohotom.
mudrac2

#2490 Re: Novi rat

Post by mudrac2 »

jadan nebio idi više i povedi ove nojeve i salonce sa foruma. Sretno vam svima bilo, i vama bez bosne i bosni bez vas.
L u c i f e r

#2491 Re: Novi rat

Post by L u c i f e r »

Image
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#2492 Re: Novi rat

Post by pici »

SUMSKI REFERENDUM TOOO WAAARRR !!!

Image
pici

#2493 Re: Novi rat

Post by pici »

Image

CCEEEPAAJJ MMILLEEEEE !!! :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
155_mm

#2494 Re: Novi rat

Post by 155_mm »

a 4C 'oces na celo ili ledja? to je jedino bitno jer se koriste razliciti nozevi. :lol:
nadam se da sam uspio biti bar pola duhovit kao ti.
L u c i f e r

#2495 Re: Novi rat

Post by L u c i f e r »

pici wrote:Image

CCEEEPAAJJ MMILLEEEEE !!! :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
:D :thumbup:
Kikibombona

#2496 Re: Novi rat

Post by Kikibombona »

Kako se zove ona vukojebina kod Sarajeva koju patriJote trebaju osvojiti da bi se cetnicima zadao smrtonosni udarac i cijela prica bila zavrsena za par sedmica? Ne mogu se sjetiti da me ubijes... Onaj dijasporac je crtao mape i detaljno razradio plan napada...
Bodkin

#2497 Re: Novi rat

Post by Bodkin »

155_mm wrote:
ins wrote:
oakville wrote:Čuj novi rat :D

Kapaciteti za rat su nikakvi, sve "strane u sukobu" zajedno imaju novca za 2 i pol dana ratovanja, a treći dan navečer ni za paštete.

Spremnost naroda za bilo kakav rat je 0 s tendencijom ka minus beskonačno - ukoliko dva puta ozbiljno zapuca, cc. milion do milion i pol ljudi bježi na sve četiri strane svijeta. Preostalih pola miliona penzionera može ratovati ko Counterstrike beskonačno dugo - niko neće ni primjetiti :D

Bošnjački političari će pristati na sve kompromise da bi spriječili bilo kakav sukob - jer bi u sukobu oni prvi nastradali od ruke razočaranih bošnjaka na ulicama Sarajeva.
:lol: :lol: :lol:

I jel ti zaista vjerujes da je to tako? :run:
on ne vjeruje. ali se nada da ce neki drugi povjerovati da je stvarno tako.
Dobro vas dvojica ste diverzanti. Skupite jos 100ak i ukinete rs. Svakako kazu da ce se srbi razbjezati. Nemate razloga za brigu
kolegione

#2498 Re: Novi rat

Post by kolegione »

Kikibombona wrote:

Kako se zove ona vukojebina kod Sarajeva koju patriJote trebaju osvojiti da bi se cetnicima zadao smrtonosni udarac i cijela prica bila zavrsena za par sedmica? Ne mogu se sjetiti da me ubijes... Onaj dijasporac je crtao mape i detaljno razradio plan napada...
Ja isto želim da me "proćeraju" ja bih izabrao Švicarsku ako već to ne onda neka me "proćeraju" u Norvešku :)
cekek

#2499 Re: Novi rat

Post by cekek »

http://www.klix.ba/vijesti/bih/mogherin ... /150716113

"Inicijativa za održavanje referenduma odvlači pažnju od stvarnih socioekonomskih problema s kojima se građani ove zemlje svakodnevno suočavaju. Fokus bi sada trebao biti na finaliziranju i provedbi reformi koje imaju za cilj stabilizaciju privrede i otvaranje novih radnih mjesta, posebno za mlade ljude, unaprjeđenje vladavine prava i borbu protiv korupcije"
pici

#2500 Re: Novi rat

Post by pici »

bitno je da je dzokin toranj u nasHim rukama...mogu da se jebu :izet: :izet:
Locked