Ja sam spreman za novi rat, pa vi vidite

Trebalo bi iskopati sličnu temu na nekim srpskim forumima, baš me zanima koliki je procenat voljnih u rovove u njiha.L u c i f e r wrote:Nego nojevi, sta rekoste?
Sta ako rs narusi dejton, a stranci se budu gladili po mudima ko sto rade od spavaca silinga?
Glavu u pijesak, a podmazanu guzu pokorno isturiti u vis pod cetnicku neosunecenu cunu?
oni su ovim potezom oko referenduma već u rovovima. samo je pitanje gdje su bošnjaci.cekek wrote:Trebalo bi iskopati sličnu temu na nekim srpskim forumima, baš me zanima koliki je procenat voljnih u rovove u njiha.L u c i f e r wrote:Nego nojevi, sta rekoste?
Sta ako rs narusi dejton, a stranci se budu gladili po mudima ko sto rade od spavaca silinga?
Glavu u pijesak, a podmazanu guzu pokorno isturiti u vis pod cetnicku neosunecenu cunu?
Nema ti druge.Hvataj se cokula, vjedzbaj za rat.L u c i f e r wrote:Nego nojevi, sta rekoste?
Ne okreci se sine...saim_adka wrote:
Ja sam spreman za novi rat, pa vi vidite
Trol sa 7 postova.malamirha wrote:Nema ti druge.Hvataj se cokula, vjedzbaj za rat.L u c i f e r wrote:Nego nojevi, sta rekoste?
Glavati kopa rovove, istina, ali kime će ih napuniti?mudrac2 wrote:oni su ovim potezom oko referenduma već u rovovima. samo je pitanje gdje su bošnjaci.cekek wrote:Trebalo bi iskopati sličnu temu na nekim srpskim forumima, baš me zanima koliki je procenat voljnih u rovove u njiha.L u c i f e r wrote:Nego nojevi, sta rekoste?
L u c i f e r wrote:Trol sa 7 postova.malamirha wrote:Nema ti druge.Hvataj se cokula, vjedzbaj za rat.L u c i f e r wrote:Nego nojevi, sta rekoste?
Add foe.
Wow.PM72 wrote:Hoćel' taj rat ?Ima li kakvog datuma,kakav je raspored?![]()
Nemojte po ovoj vrućini - života vam.A nemoj vala ni kad se okiša a da ne govorim zimus.U stvari - nećemo nikako,evo,ja se predajem! Neka me protjeraju u treću zemlju ( po mogućnosti u neku od zemalja Beneluksa) a zauzvrat prepisujem svu pokretnu i nepokretnu imovinu plus babovinu onom koji me "proćera".Bez prava na povratak niti ću tražiti nekog Karla Bilta ili OHR da mi vrati imovinu.
jadan nebio idi više i povedi ove nojeve i salonce sa foruma. Sretno vam svima bilo, i vama bez bosne i bosni bez vas.PM72 wrote:Hoćel' taj rat ?Ima li kakvog datuma,kakav je raspored?![]()
Nemojte po ovoj vrućini - života vam.A nemoj vala ni kad se okiša a da ne govorim zimus.U stvari - nećemo nikako,evo,ja se predajem! Neka me protjeraju u treću zemlju ( po mogućnosti u neku od zemalja Beneluksa) a zauzvrat prepisujem svu pokretnu i nepokretnu imovinu plus babovinu onom koji me "proćera".Bez prava na povratak niti ću tražiti nekog Karla Bilta ili OHR da mi vrati imovinu.

a 4C 'oces na celo ili ledja? to je jedino bitno jer se koriste razliciti nozevi.PM72 wrote:Hoćel' taj rat ?Ima li kakvog datuma,kakav je raspored?![]()
pici wrote:
CCEEEPAAJJ MMILLEEEEE !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Kako se zove ona vukojebina kod Sarajeva koju patriJote trebaju osvojiti da bi se cetnicima zadao smrtonosni udarac i cijela prica bila zavrsena za par sedmica? Ne mogu se sjetiti da me ubijes... Onaj dijasporac je crtao mape i detaljno razradio plan napada...PM72 wrote:Hoćel' taj rat ?Ima li kakvog datuma,kakav je raspored?![]()
Dobro vas dvojica ste diverzanti. Skupite jos 100ak i ukinete rs. Svakako kazu da ce se srbi razbjezati. Nemate razloga za brigu155_mm wrote:on ne vjeruje. ali se nada da ce neki drugi povjerovati da je stvarno tako.ins wrote:oakville wrote:Čuj novi rat![]()
Kapaciteti za rat su nikakvi, sve "strane u sukobu" zajedno imaju novca za 2 i pol dana ratovanja, a treći dan navečer ni za paštete.
Spremnost naroda za bilo kakav rat je 0 s tendencijom ka minus beskonačno - ukoliko dva puta ozbiljno zapuca, cc. milion do milion i pol ljudi bježi na sve četiri strane svijeta. Preostalih pola miliona penzionera može ratovati ko Counterstrike beskonačno dugo - niko neće ni primjetiti![]()
Bošnjački političari će pristati na sve kompromise da bi spriječili bilo kakav sukob - jer bi u sukobu oni prvi nastradali od ruke razočaranih bošnjaka na ulicama Sarajeva.
![]()
![]()
I jel ti zaista vjerujes da je to tako?
Ja isto želim da me "proćeraju" ja bih izabrao Švicarsku ako već to ne onda neka me "proćeraju" u NorveškuKikibombona wrote:Kako se zove ona vukojebina kod Sarajeva koju patriJote trebaju osvojiti da bi se cetnicima zadao smrtonosni udarac i cijela prica bila zavrsena za par sedmica? Ne mogu se sjetiti da me ubijes... Onaj dijasporac je crtao mape i detaljno razradio plan napada...PM72 wrote:Hoćel' taj rat ?Ima li kakvog datuma,kakav je raspored?![]()