BHTelekom vs Eronet vs Mtel vs ostali mobilni operateri

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

ko nudi najbolje usluge po najnižim cijenama ?

bhtelecom
14
20%
eronet
7
10%
mtel
7
10%
haloo
4
6%
Novotel
38
54%

Total votes: 70

supercali

#2476 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by supercali »

radiša wrote:ma prednost ultre je da mozes otici vani rahat i ne strahovat kad se vratis u bosnu kolki ce ti bit racun :D
sta sam se takvih prica nasluso nebi preso na predplatu nema teorije
Ja za to imam rjesenje
Imam neki obicni mobitel
Cim predjem granicu tel na pretplati ide haman.u avio mode
Iskljucim sve moguce gprsove koji.postoje a cak nekadi u avio mode stavim
Kad stignem tamo gdje treba kupim njihovu ultru I rokaj ako mi.nije istekla prosla kartica
Tako u autu recimo imam kartice iz hr srb hu cz sv slo ita fr de nl bel spa aut sui pl I uk
radiša

#2477 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by radiša »

pametno, samo masa raje tako ne radi pa se vecini gace tresu kad odu neđe
badrudin

#2478 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by badrudin »

supercali wrote:
badrudin wrote:
supercali wrote:Nije problem kad ti istice kredit nego kad ga potrosis a nemas dopuniti
To ke najvaznije
kao sto rekoh ne dozvoli nikad da ti bude kredit ispod 20 KM i nema frke, a to mozes uvjek, jer se prenosi, dakle jednostavno sebi zacrtas da kredit ne bude nikad ispod cvaje, roknes 50 tku, neće propast :D
Pa isto mi dodje imao uvijek 20 km ili pretplatu od 15-30
pa dobro je ako je isto, napredujete
počeli ste sa ubjeđivanjem da je bolja pretplata :D
supercali

#2479 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by supercali »

Nista ja ne ubjedjujem meni jeste bolja pretplata i koristim je
Nekome odgovara ona od 100 meni ne jer mi odgovara 30

my life is based on true story
supercali

#2480 Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by supercali »

radiša wrote:pametno, samo masa raje tako ne radi pa se vecini gace tresu kad odu neđe
Jedan mi je glavni znaci telefon a taj za putovanja koristim kao drugi sa tim karticama

badrudin

#2481 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by badrudin »

čuj nosi još jedan telefon :lol:

nevjerovatno kako je raja prepadnuta da ih ne odere interet u romingu
isključit data u romingu, koji je po difoltu svakako na off
i 'data enabled' na off i nema ni teoretskih da internet radi
supercali

#2482 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by supercali »

badrudin wrote:čuj nosi još jedan telefon :lol:

nevjerovatno kako je raja prepadnuta da ih ne odere interet u romingu
isključit data u romingu, koji je po difoltu svakako na off
i 'data enabled' na off i nema ni teoretskih da internet radi
sta je smijesno taj telefon mi je ionako auto telefon
radiša

#2483 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by radiša »

nemora te internetom oderat oderat ce te romingom...
moras se javit kad te neko zove,moras nazvat nekog, da ti ne treba nebi ga nosio...
badrudin

#2484 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by badrudin »

ne znam da li si ti gledo cijene interneta, to je drama
bukvalno te može oderat za par sekundi
pepeljara

#2485 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by pepeljara »

znaci idem na more, znaci inernet no need. telefon samo ako zatreba. A internet ako bas treba imaju dole paketi za cenera 3 gige ja mislim..
tako da..
kloniran

#2486 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by kloniran »

pepeljara wrote:znaci idem na more, znaci inernet no need. telefon samo ako zatreba. A internet ako bas treba imaju dole paketi za cenera 3 gige ja mislim..
tako da..
ili odes u dubrovnik pa surfas na nekoj od nasih mreza :D
Adi-g

#2487 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Adi-g »

Eronet ima super uslugu data roaming off i kad je aktiviras...i da hoces ukljuciti na tel roaming data nece moci

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
probook

#2488 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by probook »

Za mene je pretplata bolja jer su pozivi jeftiniji... Ali dobro ja ne mogu u ovu diskusiju jer u prosjeku trosim 70+ KM telefona svaki mjesec :mrgreen:
kloniran

#2489 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by kloniran »

probook wrote:Za mene je pretplata bolja jer su pozivi jeftiniji... Ali dobro ja ne mogu u ovu diskusiju jer u prosjeku trosim 70+ KM telefona svaki mjesec :mrgreen:
ti si elita :D

ja sam toliko trosio sedmicno dok sam se sa jednom muntao i to 99% na poruke :lol:
previse bacenih para :lol:
uvijekIInikadI

#2490 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by uvijekIInikadI »

kloniran wrote:
probook wrote:Za mene je pretplata bolja jer su pozivi jeftiniji... Ali dobro ja ne mogu u ovu diskusiju jer u prosjeku trosim 70+ KM telefona svaki mjesec :mrgreen:
ti si elita :D

ja sam toliko trosio sedmicno dok sam se sa jednom muntao i to 99% na poruke :lol:
previse bacenih para :lol:
A kad si se s dvije muntao?
uvijekIInikadI

#2491 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by uvijekIInikadI »

Adi-g wrote:Eronet ima super uslugu data roaming off i kad je aktiviras...i da hoces ukljuciti na tel roaming data nece moci

Mislis da eronet ima super uslugu?
supercali

#2492 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by supercali »

Ne znam sta je cudno dilajli sa jos jednim telefonom
Inace kad odem recimo sa drustvom ili sa jaranom negdje svi kupimo brojeve I tako se cujemo izmedju sebe to valjda svako do sada zna a I sa lokalnim djevojkama
kloniran

#2493 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by kloniran »

supercali wrote:Ne znam sta je cudno dilajli sa jos jednim telefonom
Inace kad odem recimo sa drustvom ili sa jaranom negdje svi kupimo brojeve I tako se cujemo izmedju sebe to valjda svako do sada zna a I sa lokalnim djevojkama
ma sta imas kome objasnjavati, radis kako tebi pase a ne drugima :thumbup:
supercali

#2494 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by supercali »

kloniran wrote:
supercali wrote:Ne znam sta je cudno dilajli sa jos jednim telefonom
ma sta imas kome objasnjavati, radis kako tebi pase a ne drugima :thumbup:
Ne objasnjavam ja njemu sta je meni dobro nego mi nije jasno kako on nije znao da je jeftinije ako smo nas trojica na moru da je jeftinije da uzmemo njihove ultre I da tako pricamo a ne u romingu
To je valjda normalno kad odes negdje vani
badrudin

#2495 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by badrudin »

Niko nije govorio ni o kakvom odlasku dvojice, trojice, petorice… dilajli
Nosanje još jednog mobitela vani, u situaciji kada ovdje ljudi neće da nose radi druge kartice povoljnijeg operatera, ma neće da uzmu dual sim, je u najmanju ruku budalaštinja… a opet se svodi na to da je pametnije uzet pri novoj kupovini mobitela, DUAL SIM model
Adi-g

#2496 Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Adi-g »

uvijekIInikadI wrote:
Adi-g wrote:Eronet ima super uslugu data roaming off i kad je aktiviras...i da hoces ukljuciti na tel roaming data nece moci

Mislis da eronet ima super uslugu?
Da, sta sam pogresno rekao?

uvijekIInikadI

#2497 Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by uvijekIInikadI »

Adi-g wrote:
uvijekIInikadI wrote: Mislis da eronet ima super uslugu?

Pa to sto si rekao da eronet ima super uslugu. Sta mislis o IZI-ju? :D
Adi-g

#2498 Re: RE: Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Adi-g »

uvijekIInikadI wrote:
Adi-g wrote:
uvijekIInikadI wrote: Mislis da eronet ima super uslugu?

Pa to sto si rekao da eronet ima super uslugu. Sta mislis o IZI-ju? :D
Ne koristim prepaid. Sto se usluge tice prezadovoljan sam. 3g radi super gdje god mi zatreba. Presao sam s mtela i preporodio se(vise interneta i poziva za manje pare). Bhtelecom odavno ne koristim jer mi njihovi uslovi nikad nisu bili u skladu s normalnim razumom.

radiša

#2499 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by radiša »

badrudin wrote: a opet se svodi na to da je pametnije uzet pri novoj kupovini mobitela, DUAL SIM model
tacno,nikad ne znas kad ce ti zatrebat druga kartica bilo da si ovde bilo da neđe odes,da nebi staru vadio i zagubio,posto se zna i to desit najbolje uzet dual sim,jer sad vecina novih telefona pored singla imaju dual i miran si.
supercali

#2500 Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by supercali »

badrudin wrote:Niko nije govorio ni o kakvom odlasku dvojice, trojice, petorice… dilajli
Nosanje još jednog mobitela vani, u situaciji kada ovdje ljudi neće da nose radi druge kartice povoljnijeg operatera, ma neće da uzmu dual sim, je u najmanju ruku budalaštinja… a opet se svodi na to da je pametnije uzet pri novoj kupovini mobitela, DUAL SIM model
Citas li ti sta ja pisem?
Meni je tako lakse jednostavnije bolje i ja cu uvijek nositi 2 mobitela vani
Dual sim mobitel koji ja zelim ne postoji tako da ne zelim kupiti dual sim
Budalastina je za tebe za mene nije i nemoj nametati svoje misljenje i ravnati svijet prema sebi
Ja cu ti reci i da pri kupovini meni je pametnije imati 2 telefona nego jedan dual sim iz mnogo razloga

Post Reply