travnik wrote:Koji debilizam i tupavo opravdavanje ubojstva, odnosno terorističkog akta. Doista neki nacionalizmom zadojeni umovi postaju tragikomični u svom nastojanju da nađu opravdanje za nešto za što nema opravdanja. Po toj njihovoj izvitoperenoj logici, da ostavimo za trenutak RS i uzmemo u obzir FBiH, svaki B čiji je neki član obitelji stradao u Ahmićima, Heliodromu ili Stocu bi mogao onako komotno ubiti nekog policajca H koji je bio ratu u Vitezu, Stocu ili Mostaru, ili svaki H čiji neki član obitelji stradao u Križančevom selu, Bugojnu ili Trusini, mogao bi ubiti nekog policajca B koji je bio u ratu u Vitezu, Bugojnu ili Konjicu. Po ovim likovima koji opravdavaju teorizam imali bi puno pravo. Onda, gdje bi nas ta ubojstva odvela? Šta bi se tim postiglo? To što je neko bio pripadnik VRS ili MUP RS-a ne znači da je isti po automatizmu ratni zločinac. Nitko ne spori zločine VRS i MUP RS-a, ali proglasiti ili smatrati svakog pripadnika istih ratnim zločincem je idiotizam. Uostalom, sada ispada čudno što je neki S iz Zvornika bio u VRS ili MUP RS-a. Eto kao on izuzetak. Pa gdje su mislili da je bio 90-ih, na putovanju oko svijeta ili u humanitarnim misijama u Africi!?
Tako sam i ja mislio, no čini se da nije tako.
Kako mi je par forumaša reklo, Hrvat čiju su obitelj pobili pripadnici Armije BIH u Trusini to ne bi smjeli uraditi, jer je Hrvat agresor na finu Bosnu i Bošnjake.Dok Bošnjaci imaju pravo suditi i ubijati bez ikakvih dokaza.
To ti je to u najkraćim crtama