"Prudski sporazum" ponovo aktivan

Post Reply
seln

#2476 Re: "Prudski sporazum" ponovo aktivan

Post by seln »

Alfons Kauders wrote:
energy star wrote:
Alfons Kauders wrote:
ja znam odakle se finansira

ali me zanima sta ti mislis da znas... jer si imao kvalitetnih provala kada je privreda u pitanju, pa cisto malo da se zabavim...

brdo posla jutros, trebam se malo opustiti
Financira EU i MMF(amerika).

I oni će voditi glavnu riječ u pregovorima.

Oko argumenata oko financija neće biti zanimljivo jer se ne zna da li su kantoni više u .urcu ili FBiH.

Nego ono što će biti zanimljivo: Kako će EU i USA odgovoriti na bošnjački zahtijev:Birajte ili bošnjačka država na prostoru federacije ili islamska država!
aha

ok

razumijem

:D

samo nastavi

molim te

:lol:
Alfonse, ne zafrkavaj djecu!
BHCluster

#2477 Re: "Prudski sporazum" ponovo aktivan

Post by BHCluster »

Alfons Kauders wrote:
energy star wrote:
Alfons Kauders wrote:
ja znam odakle se finansira

ali me zanima sta ti mislis da znas... jer si imao kvalitetnih provala kada je privreda u pitanju, pa cisto malo da se zabavim...

brdo posla jutros, trebam se malo opustiti

Oko argumenata oko financija neće biti zanimljivo jer se ne zna da li su kantoni više u .urcu ili FBiH.

Nego ono što će biti zanimljivo: Kako će EU i USA odgovoriti na bošnjački zahtijev:Birajte ili bošnjačka država na prostoru federacije ili islamska država!
aha

ok

razumijem

samo nastavi

molim te

Image
Alfons Kauders

#2478 Re: "Prudski sporazum" ponovo aktivan

Post by Alfons Kauders »

seln wrote:
Alfons Kauders wrote:
energy star wrote:

aha

ok

razumijem

samo nastavi

molim te

moram, slabo ga ima na ercegbosna... uzalud sam tamo pravio account i glumio domoljuba... kad nema nikog za podjebavat... :D al eto, bujrum :D
BHCluster

#2479 Re: "Prudski sporazum" ponovo aktivan

Post by BHCluster »

Alfons Kauders wrote:
seln wrote:
Alfons Kauders wrote:
aha

ok

razumijem

samo nastavi

molim te

moram, slabo ga ima na ercegbosna... uzalud sam tamo pravio account i glumio domoljuba... kad nema nikog za podjebavat... :D al eto, bujrum :D
posKOK je njegova bojna, tamo mozak iskljucis kada upises ime stranice i 'oshinesh' Enter.
sanjin_1

#2480 Re: "Prudski sporazum" ponovo aktivan

Post by sanjin_1 »

Alfons Kauders wrote:
To ti je zato što su se sva četvorica forumaša preselila na klix. .... i svi stali pod jedan forumski nalog
155_mm

#2481 Re: "Prudski sporazum" ponovo aktivan

Post by 155_mm »

Alfons Kauders wrote:
energy star wrote:1993
Image
pogresna godina, pogresna jedinica

po obicaju

isto kao ono da je niksic bio premijer 2010... jbt vama kad bi rekli da su bosnjaci zapravo crnci i da imaju dvije cune i cetiri ruke, vi bi povjerovali...

a vidi mi avdica u cetvrtom saffu, vazda se hvalio ovom slikom ... fol vjernici ovo ono... :D a jedino gdje se njega i boga pomene u istoj recenici je "popi boga oca"... :D
Alfons, ovi iz 3. ni danas skontali za sta je sluzio ovakav folklor. i kakvi su to "vjernici" bili na ovim slikama.
Alfons Kauders

#2482 Re: "Prudski sporazum" ponovo aktivan

Post by Alfons Kauders »

sanjin_1 wrote:
Alfons Kauders wrote:
To ti je zato što su se sva četvorica forumaša preselila na klix. .... i svi stali pod jedan forumski nalog
zao mi... a tamo bas glasim za istinskog domoljuba... samo vise nemam koga lozit i nafuravat...

joj a kako su slatki... isto s djecom da pricas, sta god izvalis da im se uklapa u pricu - povjeruju bez pitanja :D
Alfons Kauders

#2483 Re: "Prudski sporazum" ponovo aktivan

Post by Alfons Kauders »

155_mm wrote:
Alfons Kauders wrote:
Image

po obicaju

isto kao ono da je niksic bio premijer 2010... jbt vama kad bi rekli da su bosnjaci zapravo crnci i da imaju dvije cune i cetiri ruke, vi bi povjerovali...

a vidi mi avdica u cetvrtom saffu, vazda se hvalio ovom slikom ... fol vjernici ovo ono... :D a jedino gdje se njega i boga pomene u istoj recenici je "popi boga oca"... :D
Alfons, ovi iz 3. ni danas skontali za sta je sluzio ovakav folklor. i kakvi su to "vjernici" bili na ovim slikama.
tim bolje

kamo srece da ne skontaju jos 10-20 godina
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#2484 Re: "Prudski sporazum" ponovo aktivan

Post by Chmoljo »

je l' 'vo ISIL?
tandmand

#2485 Re: "Prudski sporazum" ponovo aktivan

Post by tandmand »

ISIL ne priznaje bilo kakve granice, pa ni avnojevske :D
Hafis

#2486 Re: "Prudski sporazum" ponovo aktivan

Post by Hafis »

155_mm wrote:
Alfons Kauders wrote:
Image

po obicaju

Kako da nismo skontali...samo se pravimo da vi ne skontate da smo mi skontali.
I najmanji maksum zna ja je ABiH bila sekularna i da u svoje redove nije dopuštala uglavljivanje islamskog faktore, pa makar i folklorno.
Ovo su sve domaća gradska multietnička raja, inače partizanska unučad, koja da bi prevarila ćetnike i ustaše izigravali dobrovoljce i džihaTlije iz arapskih zemalja, za koje hvala bogu znamo da nije bilo u redovima ABiH, ali i oko redova.

Najsmješniji mi je onaj razvikani snimak kad Alija pozdravlja onu lafo ''mudžahedinsku'' brigadu, a u stvari ono bili prerušeni glumci iz Narodnog pozorišta u Zenici :) ...a ćetnici i uje nasjeli na to i stvarno mislili da se radi o pravim pravcatim Jordancima, Alžircima, Jemencima.. :lol:
Alfons Kauders

#2487 Re: "Prudski sporazum" ponovo aktivan

Post by Alfons Kauders »

rece covjek koji tvrdi da je cilj arbih u operaciji neretva 93 bio da dodju do neuma

izvor - reko zarobljen vojnik star 19 godina
Hafis

#2488 Re: "Prudski sporazum" ponovo aktivan

Post by Hafis »

Alfons Kauders wrote:rece covjek koji tvrdi da je cilj arbih u operaciji neretva 93 bio da dodju do neuma

Odaj nam tajnu.
Jesu li ovi lažni mudžasi glumci iz zeničkog ili sarajevskog pozorišta, ili su naturiščici?
energy star

#2489 Re: "Prudski sporazum" ponovo aktivan

Post by energy star »

te 1992, brigade mudžahedina na njihovoj strani, HVO, HV.

I sve džaba.
Opet Srbi uzeli 70%.

Šta ti je kad imaš viziju da sa Srbima podijeliš BiH popola!
sanjin_1

#2490 Re: "Prudski sporazum" ponovo aktivan

Post by sanjin_1 »

Alfons Kauders wrote:
sanjin_1 wrote:
Alfons Kauders wrote:
zao mi... a tamo bas glasim za istinskog domoljuba... samo vise nemam koga lozit i nafuravat...

joj a kako su slatki... isto s djecom da pricas, sta god izvalis da im se uklapa u pricu - povjeruju bez pitanja :D
Da li Obrezanovićka još uvjek valja gluposti ili je "Ćile" popravio situaciju ? :D

Nije samo da su "k'o djeca"..to ustvari i jesu djeca...ta vidiš li ih kakve idiotarije ovdje pišu :-) ..ali neka ih valjaju za zajebancije..
sanjin_1

#2491 Re: "Prudski sporazum" ponovo aktivan

Post by sanjin_1 »

energy star wrote:te 1992, brigade mudžahedina na njihovoj strani, HVO, HV.

I sve džaba.
Opet Srbi uzeli 70%.

Šta ti je kad imaš viziju da sa Srbima podijeliš BiH popola!
Nisu se bola "muhĐedini" borili na tuDŽmanovoj strani...koliko ste panglu još ćete i od krivoustog fašiste napraviti islamskog ekstermistu :-)
Alfons Kauders

#2492 Re: "Prudski sporazum" ponovo aktivan

Post by Alfons Kauders »

Hafis wrote:
Alfons Kauders wrote:rece covjek koji tvrdi da je cilj arbih u operaciji neretva 93 bio da dodju do neuma

Odaj nam tajnu.
Jesu li ovi lažni mudžasi glumci iz zeničkog ili sarajevskog pozorišta, ili su naturiščici?
imas brate podatke u ministarstvu brate mili, samo trazi ratni sastav, imena i prezimena... uglavnom sela oko zenice i nesto malo srednje bosne
energy star

#2493 Re: "Prudski sporazum" ponovo aktivan

Post by energy star »

vidmuglave34 wrote:@EnergyStar

Nisi nam rekao kako cete zauzeti Vrde. Tu se odluciva sudbina Hrvatske Republike Herceg Bosne. :)
Nema nikakvih potreba za obranom. Najbliži neprijatelj udaljen 80 km!
Hafis

#2494 Re: "Prudski sporazum" ponovo aktivan

Post by Hafis »

Alfons Kauders wrote:
Hafis wrote:

Odaj nam tajnu.
imas brate podatke u ministarstvu brate mili, samo trazi ratni sastav, imena i prezimena... uglavnom sela oko zenice i nesto malo srednje bosne
Ma ja, raja iz okolice Zenice...i još malo išli učiti tekbirati kod lokalnog hodže, a glupi ćetnici i ustaše mislili od njihA da su pravi Arapi :D
A inače, recimo i onaj Abu Hamza je na primjer rodom iz Nemile, naš čovjek, jel tako...samo je glumio Sirijca.
A vidiš, ja bi se zakleo da je Arap..i on i ona njegova ekipa što smo viđali na TV. Ali ako kažu iz ministarstva suprotno, mora čovjek vjerovati.
Alfons Kauders

#2495 Re: "Prudski sporazum" ponovo aktivan

Post by Alfons Kauders »

Hafis wrote:
Alfons Kauders wrote:
Hafis wrote: Odaj nam tajnu.
Ma ja, raja iz okolice Zenice...i još malo išli učiti tekbirati kod lokalnog hodže, a glupi ćetnici i ustaše mislili od njihA da su pravi Arapi :D
A inače, recimo i onaj Abu Hamza je na primjer rodom iz Nemile, naš čovjek, jel tako...samo je glumio Sirijca.
A vidiš, ja bi se zakleo da je Arap..i on i ona njegova ekipa što smo viđali na TV. Ali ako kažu iz ministarstva suprotno, mora čovjek vjerovati.
ponavljam, pomijesali ste jedinicu

sve strucnjak do strucnjaka
BHCluster

#2496 Re: "Prudski sporazum" ponovo aktivan

Post by BHCluster »

Image
Ne prelazi se entitetska linija. Ipak Ustav je u pitanju.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#2497 Re: "Prudski sporazum" ponovo aktivan

Post by Chmoljo »

Hafis wrote: Ma ja, raja iz okolice Zenice...i još malo išli učiti tekbirati kod lokalnog hodže, a glupi ćetnici i ustaše mislili od njihA da su pravi Arapi :D
Hafise, ofiraš se. bez zajebancije. provjeri ti to još jednom...

kontam da su pojedincima Bošnji=Turci=Arapi, ali ti si ipak obrazovan čovjek...
energy star

#2498 Re: "Prudski sporazum" ponovo aktivan

Post by energy star »

BHCluster wrote:
posKOK je njegova bojna, tamo mozak iskljucis kada upises ime stranice i 'oshinesh' Enter.
A odem ponekad na taj portal, onako ima zanimljiv stvari tamo.

Evo baš sad čitam da je u junu Sarajevski kanton imao 348 rođenih 475 umrlih, a USK 131/166.

Izgleda da ćete morati malo požuriti sa tim arapskim naseljima!
daxon

#2499 Re: "Prudski sporazum" ponovo aktivan

Post by daxon »

Chmoljo wrote:
Hafis wrote: Ma ja, raja iz okolice Zenice...i još malo išli učiti tekbirati kod lokalnog hodže, a glupi ćetnici i ustaše mislili od njihA da su pravi Arapi :D
Hafise, ofiraš se. bez zajebancije. provjeri ti to još jednom...

kontam da su pojedincima Bošnji=Turci=Arapi, ali ti si ipak obrazovan čovjek...
Pa dobro, nisu Arapi, ali se furaju na Arape :run:
BHCluster

#2500 Re: "Prudski sporazum" ponovo aktivan

Post by BHCluster »

daxon wrote: Pa dobro, nisu Arapi, ali se furaju na Arape :run:
Svi Bosnjaci? :-)
Post Reply