Facebook za upoznavanje ...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Euphoria

#2476 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Euphoria »

To je vaš problem.... unaprijed napravite scenario u glavi i odustanete....
klixoris

#2477 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by klixoris »

strucnjakdemagog wrote:
Rootboi wrote:ima yt how to kiss tutorial :run:
:lol:
Sta će mu ?
Fildžan, kliker i udri ! :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#2478 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Tomahawk11 »

klixoris wrote:
strucnjakdemagog wrote:
Rootboi wrote:ima yt how to kiss tutorial :run:
:lol:
Sta će mu ?
Fildžan, kliker i udri ! :mrgreen:
Ode to na džepni bilijar :lol:
Edin25

#2479 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Edin25 »

strucnjakdemagog wrote:
Miss Moonlight wrote:
Ludzak wrote:Nisam nešto lijep, prosjek. Mada ima i ružnijih. Visina standardna, 182 cm.
Mašinski inžinjer, radim. 27 godina.

Za tih 27 godina... 1 dejt (neuspješan), 0 veza.
Rekla sam ti na dr temi da se prvi macici bacaju u vodu.
Fino proberi curu, javi joj se, malo tipkanja, ako ti je ok fino joj kazes Super si mi, kad bi mogli na kafu?
Zaboga obrazovan, pametan, vjerujem i zgodan, trebas biti ponosan na sebe.
Ja stvarno, stvarno ne kontam zasto vam je tako tesko pozvati curu koja vam se svidja na dejt...Vec se dopisujete danima bez neke incijative, cura pomisli ne svidja vam se dovoljno, smori se i ode dalje...

ne znam koliko je tebi godina, ali ti je prica kao da ti je 12 ili 62. cuj javis se curi, tipkas, pozoves na pice, sve gotovo.
evo eksperimentisi, napravi lazni FB profil, stavi sliku nekog momka prosjecnog izgleda, pa tipkaj, da vidimo dokleces doci. kao prvo, 75% ih nece odgovoriti na tu poruku, sem ako te ne zna iz vidjenja ili nemate one mutual frendse. dalje, moze tipkati s tobom jedno vece, ako joj je bas dosadno, dok joj se ne javi ili joj paznju ne privuce neki zgodniji ili onaj koji je upravo okacio sliku s nekim bijesnim autom, bicepsima, tricepsima, bazenima, sminkeraj... ti automatski padas u vodu. i na kraju, sta uopste imas tipkati sa djevojkom koju ne poznajes, o cemu vi imate pricati? to je bespotrebno ubleharenje.
bas imas vremena da pravis lazne profile po fb-u?
King Theoden

#2480 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by King Theoden »

strucnjakdemagog wrote:
Dino34 wrote:
Ludzak wrote:Sve je meni to jasno. Rijetki su koji nađu preko tih društvenih mreža.
Ovo je mal grad. Faktički svi se znamo između sebe. Ne lično, više iz viđenja. I opet muku mučim.
Kakav si sa prilascima uživo?

nikakav, ko i ja. :lol:
A šta je tu tako teško? Pa došao vam je pogrbljeni engleski klaun koji mlatara rukama i priča gluposti, i uzimao br tel vaših djevojaka.
Muškarci se ne boje otići u rat, pobiti s nekim ko im je u saobraćaju pokazao grimasu, svojeručno ubiti i pripremiti hranu, al kod su u pitanju žene, izgube se.
Ko da su u pitanju aždahe kojr će ih pojesti, ili vještice koje će ih pretvoriti u žabu.
U najmanju ruku, ko da će se popeti na stol, iz one male tašnice izvaditi megafon i sramotiti ga pred cijelim lokalom.
Dakel, šta se može desiti ako priđeš? U najgorem slučaju, može te odbiti.
Ako si nesiguran i znaš da je nećeš izdominirati pričom, a da bi izbjegao odbijanje u startu, odradiš uvertiru.
Da l će to biti osmjeh, nazdravljanje, slanje pića... Sve je do tebe.
moonca

#2481 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by moonca »

A šta je tu tako teško? Pa došao vam je pogrbljeni engleski klaun koji mlatara rukama i priča gluposti, i uzimao br tel vaših djevojaka.
E... nije on za poredjenje-- druge okolnosti i ciljevi........ :zoka:
todd_smith

#2482 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by todd_smith »

strucnjakdemagog wrote:
Miss Moonlight wrote:Slazem se...najbitnije je kako joj se javis...
Maniri i lijep bonton su uvijek u modi :thumbup:

evo ja recimo se uglavnom javljam (bolje reci javljao) djevojkama sa cao (njeno ime ili nick), sta ima? nekad napisem i nesto karakteristicno za neku sliku ili objavu... i sto rece xavier, od nje najcesce samo vidis seen. :lol:
dakle, prosjecnog sam fizickog izgleda, prosjecnih primanja, prosjecno auto vozim i kao takav ne ganjam sigurno neke instragram ljepotice nego se javim djevojci koja mi se ucini simpaticna na neki nacin.
ponavljam po ko zna koji put, danas je tesko upoznati nekog, i u uzivo i na netu. lako je ovde palamuditi kako je to jednostavno, ali svaki dan imam slucajeva gdje jednostavno nemas prostora za manevrisanje.
primjer, jutros ja u komercijali. sjede do mene lijepa djevojka, ne nesto posebno, ali onako simpaticna. ja bih najradije zapoceo razgovor sa njom, pa cak je rado i pozvao na pice, izlazak, kino... ali situaciju je bila takva da je bilo kakav pokusaj s moje strane vodio bespotrebnom ofiranju. sta ja nju da pitam, dokle ide, koja je sljedeca stanica? :D jutro, svi cute, tipkaju po mobitelima, a ja nju da napadam. ne ide jbg. vjerovatno je vise necu ni sresti posto se rijetko vozim autobusom, ali tako je kako je.
zato razumijem xaviera i ludzaka, odnosno probleme sa kojima se susrecu.
daj mi primjer te poruke

copy paste uradi, ime samo izbrisi i na sta si joj tu poruku poslao

a ovog drugog sto se tice, ima dosta i do konteksta i situacije, ujutro na poslu nije uopce idealno da se nekome nabacujes ili slicno
strucnjakdemagog wrote:
Miss Moonlight wrote:
Ludzak wrote:Nisam nešto lijep, prosjek. Mada ima i ružnijih. Visina standardna, 182 cm.

Fino proberi curu, javi joj se, malo tipkanja, ako ti je ok fino joj kazes Super si mi, kad bi mogli na kafu?
Ja stvarno, stvarno ne kontam zasto vam je tako tesko pozvati curu koja vam se svidja na dejt...Vec se dopisujete danima bez neke incijative, cura pomisli ne svidja vam se dovoljno, smori se i ode dalje...

ne znam koliko je tebi godina, ali ti je prica kao da ti je 12 ili 62. cuj javis se curi, tipkas, pozoves na pice, sve gotovo.
evo eksperimentisi, napravi lazni FB profil, stavi sliku nekog momka prosjecnog izgleda, pa tipkaj, da vidimo dokleces doci. kao prvo, 75% ih nece odgovoriti na tu poruku, sem ako te ne zna iz vidjenja ili nemate one mutual frendse. dalje, moze tipkati s tobom jedno vece, ako joj je bas dosadno, dok joj se ne javi ili joj paznju ne privuce neki zgodniji ili onaj koji je upravo okacio sliku s nekim bijesnim autom, bicepsima, tricepsima, bazenima, sminkeraj... ti automatski padas u vodu. i na kraju, sta uopste imas tipkati sa djevojkom koju ne poznajes, o cemu vi imate pricati? to je bespotrebno ubleharenje.
Zadnje 3 djevojke sa kojima sam izasao, upoznao preko IG, bez zajednickog prijatelja. Nemam bicepse, tricepse, ne izbacujem slike auta, klubova, flasa Moeta i slicno. Znaci niti 1 sliku nemam u tom kontekstu. I sa sve 3 sam do dan danas u super odnosima, i cesto se zajebavamo iako mi niti jedna nije "legla" za nesto ozbiljniju vezu.
pora_poras

#2483 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by pora_poras »

Evo javljam se da vam dam podrsku. Obicno ljudi ismijavaju. Sit gladnom ne vjeruje.
Imam 28 godina i u potpuno sam istoj situaciji kao Xavier u Ludzak.
Generalno je izgleda tendencija da ima sve vise samaca u svijetu.
Ako nema puno prijatelja i rodbine tesko je dobiti neku preporuku. A i nije bas da bi propitivao.
Ako imas cak i neke minimalne vjerske zahtjeve onda je jos teze. Kad mi neki kaze upoznaj je u dzamiji znam da nikad tamo nije usao.
beni-bu-man

#2484 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by beni-bu-man »

pora_poras wrote:Evo javljam se da vam dam podrsku. Obicno ljudi ismijavaju. Sit gladnom ne vjeruje.
Ako nema puno prijatelja i rodbine tesko je dobiti neku preporuku. A i nije bas da bi propitivao.
Ako imas cak i neke minimalne vjerske zahtjeve onda je jos teze. Kad mi neki kaze upoznaj je u dzamiji znam da nikad tamo nije usao.
nceu da ti ismijavam niti imam namjeru, ali boldano je zesca glupost.
klixoris

#2485 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by klixoris »

Kupite motor !
Cim sam kupio motor, nisam stigao ni da odmeracim kako treba, a vec me mlada zaskoci... i ozeni.... jadan ja :mrgreen:
todd_smith

#2486 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by todd_smith »

pora_poras wrote:Evo javljam se da vam dam podrsku. Obicno ljudi ismijavaju. Sit gladnom ne vjeruje.
Nema se sta ismijavati, mislim da dosta osoba grijesi u pristupu jer prvo na sebi trebas raditi, ostalo dodje samo od sebe.

Ako zelis vezu cisto da bi bio u vezi i tako bio sretan, to je pogresan pristup.
Edin25

#2487 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Edin25 »

pocni pit, gdje je alkohola, tu su i patokarke :D
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#2488 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by un1ted »

Hajd vi "samci" opisite kako izgleda vas dan, sedmica i mjesec pa da vidimo da li je do vas, ili "nepristupacnih" i onih koji "ismijavaju".
beni-bu-man

#2489 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by beni-bu-man »

klixoris wrote:Kupite motor !
Cim sam kupio motor, nisam stigao ni da odmeracim kako treba, a vec me mlada zaskoci... i ozeni.... jadan ja :mrgreen:
i onda motor moro prodat :lol:
klixoris

#2490 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by klixoris »

beni-bu-man wrote:
Nisam, vozam ga jos uvijek, ali mi ne da da vozam ikakvo zensko osim nje :twisted:
beni-bu-man

#2491 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by beni-bu-man »

klixoris wrote:
beni-bu-man wrote:
Nisam, vozam ga jos uvijek, ali mi ne da da vozam ikakvo zensko osim nje :twisted:
et vidis sta ti je zensko, da ovi znaju kakav belaj ih ceka nebi kukali ovdje na forumu :lol:
pustopoljina

#2492 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by pustopoljina »

strucnjakdemagog wrote:
Miss Moonlight wrote:

Ja cu je dobiti na date.
Ali nikad ne bih sa nekog profila za koji se vidi da je lazan, pa kako to bilo kome normalnom izgleda?
Sa stvarnog moze naci bar sitnicu da se na to zakaci i ako je tacka u vremenu pogodjena i izadje na kafu.
pora_poras

#2493 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by pora_poras »

Slazem se da covjek mora raditi na sebi.

@beni-bu-man Eto zaguglaj broj samaca u Japanu i onih koji nikad nisu bili u vezi do 31. godine.
pustopoljina

#2494 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by pustopoljina »

E da, ali ja i da sam musko...ne bih trazila " mace"
Ludzak

#2495 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Ludzak »

strucnjakdemagog wrote:
Miss Moonlight wrote:

Ja se s tobom u potpunosti slažem
beni-bu-man

#2496 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by beni-bu-man »

pora_poras wrote:Slazem se da covjek mora raditi na sebi.

@beni-bu-man Eto zaguglaj broj samaca u Japanu i onih koji nikad nisu bili u vezi do 31. godine.
i kakav je prosjek kod nas u evropi
Ludzak

#2497 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Ludzak »

Ne znam kakav je trend, niti me to nešto zanima.

Ko god se dopisuje prejo instagrama volio bih da mi daju primjere kako to rade. Ja nikada na prvu nisam komentarisao izgled ni ljepotu, već samo na kulturniji način sa malom dozom humora. Ali ne daje mi baš rezultate. I zato ovi koji se tipkate preko instagrama čisto da kažu načine na koji oni to rade.
Teško da će neki momak koji nema bogzna koliko lajkova na slikama zaitrigirati neku djevojku. Danas se sve preko lajkova gleda. I one slike, ne stavljamo ih da bi nas drugi vidjeli, već zbog lajkova.
beni-bu-man

#2498 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by beni-bu-man »

nesto kontam kako je danas vama sve lakse (FB, IG...)
insomnia78

#2499 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by insomnia78 »

Image
medvjed23

#2500 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by medvjed23 »

bros before hoes
Post Reply