Muhamed Besic
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
todd_smith
#2476 Re: Muhamed Besic
mozemo mi pametovati do sutra, isto se govorilo za Spahica i govorilo se da se treba paziti i drugi su govorili da nema veze, ima muda lafo
i onda se desi onaj penal u Parizu
Samo jednom je dovoljno...trebaju porazgovarati sa njim. Vrlo tanka linija u fudbalu izmedju strasti/truda/zelje i gluposti.
Samo jednom je dovoljno...trebaju porazgovarati sa njim. Vrlo tanka linija u fudbalu izmedju strasti/truda/zelje i gluposti.
- Dr. Kuca
#2477 Re: Muhamed Besic
Pocinje nervirati sa ponasanjem.
- alijagoro
#2478 Re: Muhamed Besic
Spahicev penal je bio plod gluposti odnosno amaterske greske a ne truda i zelje.todd_smith wrote:mozemo mi pametovati do sutra, isto se govorilo za Spahica i govorilo se da se treba paziti i drugi su govorili da nema veze, ima muda lafo
- Tito_i_Partija
#2479 Re: Muhamed Besic
Mislis da vec nisu? Ako mozda nisu u repki, onda sigurno jesu u Evertonu. Ali mali je tvrdoglav, nece on lahko tobe doc'.todd_smith wrote: Samo jednom je dovoljno...trebaju porazgovarati sa njim. Vrlo tanka linija u fudbalu izmedju strasti/truda/zelje i gluposti.
- OldMayor
#2480 Re: Muhamed Besic
Ma dobro mlad je jos Mume, i ja nisam za to da se on smiri, nego samo da pametnije malo se ponasa kod ovih stvari.
Ono, izmesari ga i produzi...jok, on stane, pa psuje, pa fata igraca davi ga...
Stani jebote...
Meni je drago da napokon imamo igrace sa mudima, pa sjecam se prije jebote niko da pisne, sad je opet drugacije voli tu i Dzeko lanut, Spaha, Kolasinac, Mume, sve usijane glave. I to je ono ok, ali opet kazem, treba pametnije te stvari raditi, ne trebaju nam zuti...
Ono, izmesari ga i produzi...jok, on stane, pa psuje, pa fata igraca davi ga...
Meni je drago da napokon imamo igrace sa mudima, pa sjecam se prije jebote niko da pisne, sad je opet drugacije voli tu i Dzeko lanut, Spaha, Kolasinac, Mume, sve usijane glave. I to je ono ok, ali opet kazem, treba pametnije te stvari raditi, ne trebaju nam zuti...
- cvrčak_na_hedonizmu
#2481 Re: Muhamed Besic
Dosta je više igrača koji ko krave gledaju šta se dešava na terenu i koje ništa ne tangira. Igrači kao Bešić donose energiju jal na terenu, jal u svlačionici. Pozitivnu ili negativnu
S tim da nema svađa, da se međusobno brane na terenu jasno je da u ovom slučaju imamo pozitivu ( koliko god to izgledalo ružno, kako kome, jel )
Gledam na forumu grandoldteam, 550 stranica napisano o Bešiću
Mašala 
Gledam na forumu grandoldteam, 550 stranica napisano o Bešiću
-
Itakoto
#2482 Re: Muhamed Besic
Udri ga Muhamede...udri ga! 
- noiserr
#2483 Re: Muhamed Besic
Gledao sam danas utakmicu protiv Southamptona. Usao u 65toj minuti. Nije bas najbolje igrao. Ali dobro pobjeda.
- MOSALJOZE
#2484 Re: Muhamed Besic
Danas čitam komentare na sastav Evertona,pola komentara zašto Barry zašto ne Bešić,vjerovali ili ne par Bošnja,ostalo sve Englezi.
Za narednu tekmu šaljemo sjeckani burek,ima da proigra.
Za narednu tekmu šaljemo sjeckani burek,ima da proigra.
-
SSemir
#2485 Re: Muhamed Besic
a vala, ako cemo realno MOSA, odavno nismo asistirali kod martineza sa burekom. ima i nase krivice, sto jest jest
- Ridjobrki
- It_is_a_Leclerc
#2487 Re: Muhamed Besic
Adnan Bajrić, kao i uvijek u svom navijeke uzbudljivom studentskom životu, lupa gluposti.
Čuj - "u potragu za korijenima svakog prezimena". Hajde da se Muhamed preziva - Hadžikarabegosmanović, pa treba naći tog Karabega Osmana, al' čovjek se preziva Bešić kao i valjda pola TK. 
- Ridjobrki
#2488 Re: Muhamed Besic
It_is_a_Leclerc wrote:Adnan Bajrić, kao i uvijek u svom navijeke uzbudljivom studentskom životu, lupa gluposti.Čuj - "u potragu za korijenima svakog prezimena". Hajde da se Muhamed preziva - Hadžikarabegosmanović, pa treba naći tog Karabega Osmana, al' čovjek se preziva Bešić kao i valjda pola TK.
Pa dok čovjek vjeruje da su mu korijeni tu ko sam ja da mu to sporim.
- MOSALJOZE
#2489 Re: Muhamed Besic
Narednu igra 
- Tito_i_Partija
#2490 Re: Muhamed Besic
MOSALJOZE wrote:Narednu igra
- Mali_Vuk
#2491 Re: Muhamed Besic
Bešić je čini mi se zaradio strogu klupu najviše sa onim tersanjem nakon zamjene i obadanjem kad je izlazio.
Nakon te tekme je klupiran i nije dobio ni minute, čini mi se do prije utakmicu-dvije, kad ga je nešto malo uveo.
Trener mu malo pokazuje ko je glavni. A dobit će Mume opet svoju šansu, previše je kvalitetan igrač da bi bio dugoročno van planova u klubu.
Nakon te tekme je klupiran i nije dobio ni minute, čini mi se do prije utakmicu-dvije, kad ga je nešto malo uveo.
Trener mu malo pokazuje ko je glavni. A dobit će Mume opet svoju šansu, previše je kvalitetan igrač da bi bio dugoročno van planova u klubu.
- Tito_i_Partija
#2492 Re: Muhamed Besic
Koliko dugo vec ima da nije poceo utakmicu?
- Mali_Vuk
#2493 Re: Muhamed Besic
Ma nije boga mi odavno. Ne znam..
- Tito_i_Partija
#2494 Re: Muhamed Besic
Malo me brine. Hem sto vise ne pocinje k'o prije, hem sto ne dobija minutazu vrijednu spomena. Nije ovo nimalo dobro...
-
groove
#2495 Re: Muhamed Besic
zadnji put bio u prvoj postavi 1. marta protiv arsenala.Tito_i_Partija wrote:Koliko dugo vec ima da nije poceo utakmicu?
- GeneralBHF
#2496 Re: Muhamed Besic
Ma gluposti. Porijeklo iz jednog sela u opstini Srebrenik da ne govorim koje jer nije toliko ni bitno.It_is_a_Leclerc wrote:Adnan Bajrić, kao i uvijek u svom navijeke uzbudljivom studentskom životu, lupa gluposti.Čuj - "u potragu za korijenima svakog prezimena". Hajde da se Muhamed preziva - Hadžikarabegosmanović, pa treba naći tog Karabega Osmana, al' čovjek se preziva Bešić kao i valjda pola TK.
Prezime u njegovom kraju se izgovara Besssssic a ne kratko i ostro Besic.
- Tito_i_Partija
#2497 Re: Muhamed Besic
Valjda mislis Beeeesic.GeneralBHF wrote:
- GeneralBHF
#2498 Re: Muhamed Besic
Tako nekakoTito_i_Partija wrote:Valjda mislis Beeeesic.GeneralBHF wrote:
- luckylaka
#2499 Re: Muhamed Besic
Sad negdje procita da je PSG zainteresovan za Besica al ne bi nasao gdje da ga handris.Koliko moze biti ista istine od ovoga.
- luckylaka
#2500 Re: Muhamed Besic
Jah evo ga....Na pomolu spektakularan transfer Muhameda Bešića 27. 04. 2015 - 11:17151
SHARES
Ovih dana katarski šeik i vlasnik PSG-a Nasser Al Khelaifi, javno iskazuje interes za našeg reprezentativca Muhameda Bešića, igrača Evertona, prenosi novinska agencija Patria.
Iako menadžment PSG-a zna da Bešić ima višegodišnji ugovor s Evertonom, čelni ljudi su iskazali interes, te su spremni izdvojiti desetine miliona funti za Muhameda.
Trener Evertona Roberto Martinez uvijek o Bešiću govori s riječima hvale, da se na njega može osloniti i da se na njemu može graditi budućnost Evertona, iako ga u posljednje vrijeme čuva na klupi. On smatra da našem Zmaju treba malo vremena da se prilagodi Premier ligi i da se od njega u narednim godinama tek očekuje najbolje.
Ostaje da se vidi koliko će Everton tražiti, koliko je šeik spreman platiti odštete, kako bi Ibrahimović i Bešić zajedno igrali.
SHARES
Ovih dana katarski šeik i vlasnik PSG-a Nasser Al Khelaifi, javno iskazuje interes za našeg reprezentativca Muhameda Bešića, igrača Evertona, prenosi novinska agencija Patria.
Iako menadžment PSG-a zna da Bešić ima višegodišnji ugovor s Evertonom, čelni ljudi su iskazali interes, te su spremni izdvojiti desetine miliona funti za Muhameda.
Trener Evertona Roberto Martinez uvijek o Bešiću govori s riječima hvale, da se na njega može osloniti i da se na njemu može graditi budućnost Evertona, iako ga u posljednje vrijeme čuva na klupi. On smatra da našem Zmaju treba malo vremena da se prilagodi Premier ligi i da se od njega u narednim godinama tek očekuje najbolje.
Ostaje da se vidi koliko će Everton tražiti, koliko je šeik spreman platiti odštete, kako bi Ibrahimović i Bešić zajedno igrali.