Muhamed Besic

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
todd_smith

#2476 Re: Muhamed Besic

Post by todd_smith »

mozemo mi pametovati do sutra, isto se govorilo za Spahica i govorilo se da se treba paziti i drugi su govorili da nema veze, ima muda lafo

i onda se desi onaj penal u Parizu

Samo jednom je dovoljno...trebaju porazgovarati sa njim. Vrlo tanka linija u fudbalu izmedju strasti/truda/zelje i gluposti.
Dr. Kuca

#2477 Re: Muhamed Besic

Post by Dr. Kuca »

Pocinje nervirati sa ponasanjem.
alijagoro

#2478 Re: Muhamed Besic

Post by alijagoro »

todd_smith wrote:mozemo mi pametovati do sutra, isto se govorilo za Spahica i govorilo se da se treba paziti i drugi su govorili da nema veze, ima muda lafo

i onda se desi onaj penal u Parizu

Samo jednom je dovoljno...trebaju porazgovarati sa njim. Vrlo tanka linija u fudbalu izmedju strasti/truda/zelje i gluposti.
Spahicev penal je bio plod gluposti odnosno amaterske greske a ne truda i zelje.
Tito_i_Partija

#2479 Re: Muhamed Besic

Post by Tito_i_Partija »

todd_smith wrote: Samo jednom je dovoljno...trebaju porazgovarati sa njim. Vrlo tanka linija u fudbalu izmedju strasti/truda/zelje i gluposti.
Mislis da vec nisu? Ako mozda nisu u repki, onda sigurno jesu u Evertonu. Ali mali je tvrdoglav, nece on lahko tobe doc'.
OldMayor

#2480 Re: Muhamed Besic

Post by OldMayor »

Ma dobro mlad je jos Mume, i ja nisam za to da se on smiri, nego samo da pametnije malo se ponasa kod ovih stvari.

Ono, izmesari ga i produzi...jok, on stane, pa psuje, pa fata igraca davi ga... :-) Stani jebote... :lol: :-)

Meni je drago da napokon imamo igrace sa mudima, pa sjecam se prije jebote niko da pisne, sad je opet drugacije voli tu i Dzeko lanut, Spaha, Kolasinac, Mume, sve usijane glave. I to je ono ok, ali opet kazem, treba pametnije te stvari raditi, ne trebaju nam zuti...
cvrčak_na_hedonizmu

#2481 Re: Muhamed Besic

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Dosta je više igrača koji ko krave gledaju šta se dešava na terenu i koje ništa ne tangira. Igrači kao Bešić donose energiju jal na terenu, jal u svlačionici. Pozitivnu ili negativnu :D S tim da nema svađa, da se međusobno brane na terenu jasno je da u ovom slučaju imamo pozitivu ( koliko god to izgledalo ružno, kako kome, jel ) :D

Gledam na forumu grandoldteam, 550 stranica napisano o Bešiću :shock: Mašala :D
Itakoto

#2482 Re: Muhamed Besic

Post by Itakoto »

Udri ga Muhamede...udri ga! :D
noiserr

#2483 Re: Muhamed Besic

Post by noiserr »

Gledao sam danas utakmicu protiv Southamptona. Usao u 65toj minuti. Nije bas najbolje igrao. Ali dobro pobjeda.
MOSALJOZE

#2484 Re: Muhamed Besic

Post by MOSALJOZE »

Danas čitam komentare na sastav Evertona,pola komentara zašto Barry zašto ne Bešić,vjerovali ili ne par Bošnja,ostalo sve Englezi.
Za narednu tekmu šaljemo sjeckani burek,ima da proigra.
SSemir

#2485 Re: Muhamed Besic

Post by SSemir »

a vala, ako cemo realno MOSA, odavno nismo asistirali kod martineza sa burekom. ima i nase krivice, sto jest jest
It_is_a_Leclerc

#2487 Re: Muhamed Besic

Post by It_is_a_Leclerc »

Adnan Bajrić, kao i uvijek u svom navijeke uzbudljivom studentskom životu, lupa gluposti. :roll: Čuj - "u potragu za korijenima svakog prezimena". Hajde da se Muhamed preziva - Hadžikarabegosmanović, pa treba naći tog Karabega Osmana, al' čovjek se preziva Bešić kao i valjda pola TK. :D
Ridjobrki

#2488 Re: Muhamed Besic

Post by Ridjobrki »

It_is_a_Leclerc wrote:Adnan Bajrić, kao i uvijek u svom navijeke uzbudljivom studentskom životu, lupa gluposti. :roll: Čuj - "u potragu za korijenima svakog prezimena". Hajde da se Muhamed preziva - Hadžikarabegosmanović, pa treba naći tog Karabega Osmana, al' čovjek se preziva Bešić kao i valjda pola TK. :D
:lol: :lol: :lol:

Pa dok čovjek vjeruje da su mu korijeni tu ko sam ja da mu to sporim. :D
MOSALJOZE

#2489 Re: Muhamed Besic

Post by MOSALJOZE »

Narednu igra ;-)
Tito_i_Partija

#2490 Re: Muhamed Besic

Post by Tito_i_Partija »

MOSALJOZE wrote:Narednu igra ;-)
:mastakazes:
Mali_Vuk

#2491 Re: Muhamed Besic

Post by Mali_Vuk »

Bešić je čini mi se zaradio strogu klupu najviše sa onim tersanjem nakon zamjene i obadanjem kad je izlazio.

Nakon te tekme je klupiran i nije dobio ni minute, čini mi se do prije utakmicu-dvije, kad ga je nešto malo uveo.

Trener mu malo pokazuje ko je glavni. A dobit će Mume opet svoju šansu, previše je kvalitetan igrač da bi bio dugoročno van planova u klubu.
Tito_i_Partija

#2492 Re: Muhamed Besic

Post by Tito_i_Partija »

Koliko dugo vec ima da nije poceo utakmicu?
Mali_Vuk

#2493 Re: Muhamed Besic

Post by Mali_Vuk »

Ma nije boga mi odavno. Ne znam..
Tito_i_Partija

#2494 Re: Muhamed Besic

Post by Tito_i_Partija »

Malo me brine. Hem sto vise ne pocinje k'o prije, hem sto ne dobija minutazu vrijednu spomena. Nije ovo nimalo dobro...
groove

#2495 Re: Muhamed Besic

Post by groove »

Tito_i_Partija wrote:Koliko dugo vec ima da nije poceo utakmicu?
zadnji put bio u prvoj postavi 1. marta protiv arsenala.
GeneralBHF

#2496 Re: Muhamed Besic

Post by GeneralBHF »

It_is_a_Leclerc wrote:Adnan Bajrić, kao i uvijek u svom navijeke uzbudljivom studentskom životu, lupa gluposti. :roll: Čuj - "u potragu za korijenima svakog prezimena". Hajde da se Muhamed preziva - Hadžikarabegosmanović, pa treba naći tog Karabega Osmana, al' čovjek se preziva Bešić kao i valjda pola TK. :D
Ma gluposti. Porijeklo iz jednog sela u opstini Srebrenik da ne govorim koje jer nije toliko ni bitno.

Prezime u njegovom kraju se izgovara Besssssic a ne kratko i ostro Besic.
Tito_i_Partija

#2497 Re: Muhamed Besic

Post by Tito_i_Partija »

GeneralBHF wrote:
Valjda mislis Beeeesic. :D
GeneralBHF

#2498 Re: Muhamed Besic

Post by GeneralBHF »

Tito_i_Partija wrote:
GeneralBHF wrote:
Valjda mislis Beeeesic. :D
Tako nekako :-)
luckylaka

#2499 Re: Muhamed Besic

Post by luckylaka »

Sad negdje procita da je PSG zainteresovan za Besica al ne bi nasao gdje da ga handris.Koliko moze biti ista istine od ovoga.
luckylaka

#2500 Re: Muhamed Besic

Post by luckylaka »

Jah evo ga....Na pomolu spektakularan transfer Muhameda Bešića 27. 04. 2015 - 11:17151
SHARES

Ovih dana katarski šeik i vlasnik PSG-a Nasser Al Khelaifi, javno iskazuje interes za našeg reprezentativca Muhameda Bešića, igrača Evertona, prenosi novinska agencija Patria.

Iako menadžment PSG-a zna da Bešić ima višegodišnji ugovor s Evertonom, čelni ljudi su iskazali interes, te su spremni izdvojiti desetine miliona funti za Muhameda.

Trener Evertona Roberto Martinez uvijek o Bešiću govori s riječima hvale, da se na njega može osloniti i da se na njemu može graditi budućnost Evertona, iako ga u posljednje vrijeme čuva na klupi. On smatra da našem Zmaju treba malo vremena da se prilagodi Premier ligi i da se od njega u narednim godinama tek očekuje najbolje.

Ostaje da se vidi koliko će Everton tražiti, koliko je šeik spreman platiti odštete, kako bi Ibrahimović i Bešić zajedno igrali.
Post Reply