Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
a u 12 imam dogovorenu razmjenu u bbi, tako da vjerovatno nece sve biti dostupne poslije
Vid', meni trebaju ove od tvojih:
17, 43, 131, 154, 160, 174,176, 200, 216, 221, 254, 255, 301, 325, 365, 565.
ako nisi obecao nikome, ostavi sa strane, i ja cu tebi svoje koje si izdvojio, pa se razmjenimo danas/sutra ?
shalla wrote:Ja imam trenutno oko 200 duplih, daće mi kum i njegov brat još oko 300
To je isti ovaj prodavac koji sam i ja nasao i postavio link gore Ovo fkt vrijedi i bice jedan jako jako vrijedan album kad se popuni posebno za kolekcionare
Nabijem vas, sad sam i ja morao naručiti. Potroših bruku na ovo.
shalla wrote:Ja imam trenutno oko 200 duplih, daće mi kum i njegov brat još oko 300
To je isti ovaj prodavac koji sam i ja nasao i postavio link gore Ovo fkt vrijedi i bice jedan jako jako vrijedan album kad se popuni posebno za kolekcionare
Nabijem vas, sad sam i ja morao naručiti. Potroših bruku na ovo.
Hahaha, extra. Ma ja cu ovaj laganijim tempom aBd, ne moram ga zavrsiti ko ovaj za 12-13 dana
Fast Driver wrote:Šta je ovo Meksiko dva golmana ima?
taj drugi golman meksika je najgora sličica cijelog albuma
a u rusiji svi igrači igraju u rusiji
meni je došao minimalno 5 puta. a primjetio sam da raji rjetko fale hrvati, meksikanci, kolumbijci, njemci, talijani, a cesto fale kamerunci, holandezi, alžirci, iranci, honduras