Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Seo je vec sad igracina i jos odlicnih utakmica ce biti pred njim (i nama naravno). Ovakve gluposti se desavaju i tu covjek ne moze nista, ali Seo je pokazao mentalnu jacinu (k'o orginal Svabo), u 30 sec je uradio format c: i vratio se na fabricke postavke i poceo da rusi.
Kao sto rekoh cekaju nas sa Seom odlicne utakmice, vec u 1/8 sa Francuskom/Svajcarskom. Licno bih volio ove druge.
madner wrote:Pa ja sam postavio gif, gdje ti vidis promjenu putanje tako ti frljavih ociju?
Ne treba meni gif jer sam gledao tekmu i iz ove situacije se ne moze najbolje vidjeti jer je skroz malo krznuo i to je bilo dovoljno da ga izbaci iz takta, ako ti mislis da je mogao bolje reagovati onda nemamo mi rodjak sta dalje pricati, ovo su sekunde u pitanju to ti je tako, sad sto si ti naporan to je druga stvar.
Zabaleta ce pamtiti Sea.
Kako su francuski komentatori odusevljeno skocili na ovaj start
Šibicar wrote:Seo jeste pomalo krkanski sirov i ne djeluje mi da je pretjerano inteligentan u igri s obzirom kako se zalijeće na protivnika(hastra me da nekom ne izvali nogu iz kuka,ili da će ga neko baciti na nos )ali sve te nedostatke nadomjesti svojom,za fudbalera,nadprosječnom snagom i muskulaturom,podsjeća me na Javu iz Marti(n) Misterije. Jebiga,Gatuzo je bio jedan od najvećih fudbalskih anititalenata ali je Milan bez njega bio druga ekipa,ne moraju svi u ekipi biti tehničari i golgeteri,u svakoj ekipi je najvažnije imati par radilica i trkača a mislim da smo sa Seom definitivno dobili jednog.A što se tiče autogola,to je nesretan slučaj i ništa više,jer niko ne može reagovati u djeliću sekunde pogotovo kad lopta u svojoj putanji malo promijeni smijer.
Da, i ja bas tako razmisljam o njemu. Doduse ima sve predispozicije rasturaca na defanzivnom veznom. (onog tipa de Jong, ne tipa Buskec ), ali eto mozda je jos bolje sto je na lijevom beku. Vidjecemo u preostalih...sest... utakmica na SP kako ce odigrati pa onda donjeti ocjenu.
Šibicar wrote:Seo jeste pomalo krkanski sirov i ne djeluje mi da je pretjerano inteligentan u igri s obzirom kako se zalijeće na protivnika(hastra me da nekom ne izvali nogu iz kuka,ili da će ga neko baciti na nos )ali sve te nedostatke nadomjesti svojom,za fudbalera,nadprosječnom snagom i muskulaturom,podsjeća me na Javu iz Marti(n) Misterije. Jebiga,Gatuzo je bio jedan od najvećih fudbalskih anititalenata ali je Milan bez njega bio druga ekipa,ne moraju svi u ekipi biti tehničari i golgeteri,u svakoj ekipi je najvažnije imati par radilica i trkača a mislim da smo sa Seom definitivno dobili jednog.A što se tiče autogola,to je nesretan slučaj i ništa više,jer niko ne može reagovati u djeliću sekunde pogotovo kad lopta u svojoj putanji malo promijeni smijer.
Da, i ja bas tako razmisljam o njemu. Doduse ima sve predispozicije rasturaca na defanzivnom veznom. (onog tipa de Jong, ne tipa Buskec ), ali eto mozda je jos bolje sto je na lijevom beku. Vidjecemo u preostalih...sest... utakmica na SP kako ce odigrati pa onda donjeti ocjenu.