Prevaranti na PIK-u

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
goran16v

#2476 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by goran16v »

djeco rucak je gotov wrote:evo taman kontam da se heknem kroz prozor :lol:
rekli ste sto ste imali nismo se razumjeli niti cemo i nema potrebe produzavat diskusiju.
Ima jer nekog ko nije prevarant prozivas da je prevarant. To bi isto bilo kao kad bi tebe neko prozivao da si gej jer mu se ne uklapas u sliku normalog muskarca, a ti regularan 1/1 samo sto imas piskutav glas i volis malo neobicne boje za muskarca.
djeco rucak je gotov

#2477 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by djeco rucak je gotov »

goran16v wrote:
rekli ste sto ste imali nismo se razumjeli niti cemo i nema potrebe produzavat diskusiju.
Ima jer nekog ko nije prevarant prozivas da je prevarant. To bi isto bilo kao kad bi tebe neko prozivao da si gej jer mu se ne uklapas u sliku normalog muskarca, a ti regularan 1/1 samo sto imas piskutav glas i volis malo neobicne boje za muskarca.
a ti znas da nije prevarant?opet dajes poređenja niđe veze ko citavo vrijeme do sad i jos zelis neku diskusiju :lol:

pored sve dobre volje stvarno nema smisla.
svoje misljenje zadrzi za sebe ja ga nikad prihvatiti necu.jel ti sad lakse? :D
goran16v

#2478 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by goran16v »

djeco rucak je gotov wrote:]
a ti znas da nije prevarant?opet dajes poređenja niđe veze ko citavo vrijeme do sad i jos zelis neku diskusiju :lol:

Ako predpostavim da ce ti za 80 KM odstavit sat sa slike u stanju kakvo je opisao ja znam da nije prevarant.
Dao sam ti poredjenje cisto da vidis kako to izgleda kad nego ima svoje misljenje a nije upravu. Koliko je on prevarat toliko si i ti gej, svoje misljenje zadrzi za sebe ja ga nikad prihvatiti necu. Jel ti sad lakse?
djeco rucak je gotov

#2479 Re: Prevaranti na PIK-u

goran16v wrote:
djeco rucak je gotov wrote:]

Ako predpostavim da ce ti za 80 KM odstavit sat sa slike u stanju kakvo je opisao ja znam da nije prevarant.
Dao sam ti poredjenje cisto da vidis kako to izgleda kad nego ima svoje misljenje a nije upravu. Koliko je on prevarat toliko si i ti gej, svoje misljenje zadrzi za sebe ja ga nikad prihvatiti necu. Jel ti sad lakse?
ok ti misli da si u pravu ja cu misliti da sam ja i tako mozemo sto hiljada godina.ja ti fino kazem da nema smisla dalje a ti slobodno nastavi.u zivotu mi nikad niko nije uspio nametnut misljenje neces ni ti bit izuzetak. :mrgreen:
djeco rucak je gotov

#2480 Re: Prevaranti na PIK-u

uskrsno_respo wrote:
koliko kosta swatch sat u radnji kod vjecne
i to bilo koji?
nemam pojma, koliko znas li ti?
goran16v

#2481 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by goran16v »

djeco rucak je gotov wrote: ok ti misli da si u pravu ja cu misliti da sam ja i tako mozemo sto hiljada godina.ja ti fino kazem da nema smisla dalje a ti slobodno nastavi.u zivotu mi nikad niko nije uspio nametnut misljenje neces ni ti bit izuzetak. :mrgreen:
To sto ti radis nije misljenje nego etiketiranje drugih i to bez osnova.
djeco rucak je gotov

#2482 Re: Prevaranti na PIK-u

opet tvoje misljenje :D
Lopov-eliminator

#2483 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by Lopov-eliminator »

@djeco
cime sam te uvrijedio, za ono ogranicen (sto si ti shvatio kao uvredu a nije mi to bila namjera, nisi shvatio da sam ti rekao u smislu da ne zelis vidjeti neke stvari) sam ti se izvinio (jer mislis da je uvreda pa mi se u tom momentu nije dalo objasnjavat) i rekao si da je sve ok (valjda to nije bilo ironicno), i sad opet nesto pricas. Pitao sam te prosto pitanje najozbiljnije, da vidim u cemu je fazon sto mislis tako, evo sad ponavljam pitanje:

"Reci nam jesi li se ikada bavio prodajom u smislu da si radio za neku radnju i sl, i jesi li neki ekonomski fakultet zavrsio ili srednju ekonomsku ?"

Kad vec smatras da si u pravu odgovori na ovo prosto pitanje. Nisam znao da je ovo grijeh pitati, i da je grijeh na ovo odgovoriti.
djeco rucak je gotov

#2484 Re: Prevaranti na PIK-u

uskrsno_respo wrote:
djeco rucak je gotov wrote: nemam pojma, koliko znas li ti?
ne znam al siguran sam da nijedan nije ispod bar 50 maraka ako ne racunamo one djecije

jel to prevara?
nije svoč je vazda bio na cijeni i kvalitet je dobar,imao sam 2-3 ranije..
shandrprcSA

#2485 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by shandrprcSA »

Arslan_11 wrote:
shandrprcSA wrote:
Arslan_11 wrote::) a o kakvom satu razglabate svo vrijeme :) da vidim to cudo.

Tapatalk
http://www.klix.ba/forum/prevaranti-na- ... l#p9313720

8 str. rasprave :roll:
Jbg ima samo link zaslike.com

Tapatalk
http://ake25.pik.ba/artikal/9179984/ele ... muski-sat/
goran16v

#2486 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by goran16v »

djeco rucak je gotov wrote:opet tvoje misljenje :D
E to vise nije moje misljenje nego cinjenica.
goran16v

#2487 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by goran16v »

djeco rucak je gotov wrote: nije svoč je vazda bio na cijeni i kvalitet je dobar,imao sam 2-3 ranije..
Ja sam prvi Swatch dobio 86. godine i bio je na cijeni puno vise nego sad, najobicniji sa malim oklopom je bio preko 100 KM, a danas je takav 70 KM.
djeco rucak je gotov

#2488 Re: Prevaranti na PIK-u

uskrsno_respo wrote: gdje se proizvodi taj swatch?
ne vjerujem da je razlika u kvaliteti toliko izmedju ova 2 sata
made in swiss je swatch a ovaj nemam pojma nisam ga imo...
mozda ga kupim kad preselim u kinu :razz:
xamp

#2489 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by xamp »

Zar ti nisi otisao sa teme??
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#2490 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by un1ted »

xamp wrote:Zar ti nisi otisao sa teme??
ma vjerovatno mu konkurencija bolje posluje na piku pa nasao se ovde cmizdrit :)
djeco rucak je gotov

#2491 Re: Prevaranti na PIK-u

jesam sto pitas?
goran16v

#2492 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by goran16v »

djeco rucak je gotov wrote:
jesam sto pitas?
Jesi isto ko sto je ovaj sa satom prevarant! :D
djeco rucak je gotov

#2493 Re: Prevaranti na PIK-u

ma jok,ja sam malo veći :razz:
Schlauf2

#2494 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by Schlauf2 »

Evo prevare od strane ''kupca'' , klasicna izrada, dogovorio sam se da se nađem s njim, ja došao a on se nije ni pojavio niti se poslije javljao na telefon. Čekao sam ga više od pola sata, zovi na telefon - neće da se javi. Ni kasnije se nije udostojio javiti na Piku kad sam mu poruku poslao, znači svjesna izrada.

Evo link profila http://www.pik.ba/profil/Cashville/

koristi broj telefona 062436611 .

Još smo se dan prije nego što smo se, valjda, trebali naći nakratko čuli ali je on nekih problema s vezom imao pa se nismo ništa dogovorili, zatim je ostatak dogovora je bio preko Pika i na Piku smo sve izdogovarali gdje, šta i kad. Pošto sam sretao u procesu prodaje svakakve ljude, po glasu (to što sam malo čuo) sam pretpostavio da je riječ o nekom klošaru, onaj tip klošara koji priča ''jaraaane ocam moooog''. Zato na Piku namjerno između ostalog i napišem ''nemoj samo izraditi da ne bude da sam džabe dolazio''. Lik kaže ''neću, ne brini'' , i opet izradi, ja došao njega nigdje. Iako sam svašta vidio, svaki put se iznenadim kako je danas riječ postala bezvrijedna to je nevjerovatno. Pas pos*ao pas polizao.
kokuz_sa

#2495 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by kokuz_sa »

Garant te ima maashala.. cim si cekao.. meni ovaj oglas smrdi na ono ddodje lik..donese mob..a par kabadahija ga otme

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Schlauf2

#2496 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by Schlauf2 »

kokuz_sa wrote:Garant te ima maashala.. cim si cekao.. meni ovaj oglas smrdi na ono ddodje lik..donese mob..a par kabadahija ga otme

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Jes da nisam baš mali, ali nije to, nego je pas po*ro pa polizao, lik je samo jedan od onih koji krate vrijeme po Piku, ili se predomisle pa neće da jave, neki je od ova 2 slučaja, trećeg nema. Nije ni prvi ni zadnji ovakav, bavim se prodajom dugo tako da više znam namirisati te stvari. Mislio sam možda neće izraditi jer psihološka procjena ne mora uvijek biti tačna ali evo izradi. Mislim, malo je bezveze, jedini moj gubitak ovdje je gubitak vremena, samo hoću da upozorim druge da kad vide ovaj njegov nick ili broj da zaobiđu lagano.
Kofer

#2497 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by Kofer »

Schlauf2 wrote:Evo prevare od strane ''kupca'' , klasicna izrada, dogovorio sam se da se nađem s njim, ja došao a on se nije ni pojavio niti se poslije javljao na telefon. Čekao sam ga više od pola sata, zovi na telefon - neće da se javi. Ni kasnije se nije udostojio javiti na Piku kad sam mu poruku poslao, znači svjesna izrada.

Evo link profila http://www.pik.ba/profil/Cashville/

koristi broj telefona 062436611 .

Još smo se dan prije nego što smo se, valjda, trebali naći nakratko čuli ali je on nekih problema s vezom imao pa se nismo ništa dogovorili, zatim je ostatak dogovora je bio preko Pika i na Piku smo sve izdogovarali gdje, šta i kad. Pošto sam sretao u procesu prodaje svakakve ljude, po glasu (to što sam malo čuo) sam pretpostavio da je riječ o nekom klošaru, onaj tip klošara koji priča ''jaraaane ocam moooog''. Zato na Piku namjerno između ostalog i napišem ''nemoj samo izraditi da ne bude da sam džabe dolazio''. Lik kaže ''neću, ne brini'' , i opet izradi, ja došao njega nigdje. Iako sam svašta vidio, svaki put se iznenadim kako je danas riječ postala bezvrijedna to je nevjerovatno. Pas pos*ao pas polizao.
Svaki koji nema ni jednu transakciju obično prevari,neznam šta si i očekival od njega?
Mehemed
Vozim: automobil

#2498 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by Mehemed »

Malo nevezano za temu, vec za slanje posiljki.
BH Pošta se stvarno popravila, 3 posljenje pošiljke stigla za samo jedan dan, jedna otkupna, jedna preporucena i jedna obicna, sve tri stigle za manje od 24h, stvarno da se ne urekne...
Koshpa

#2499 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by Koshpa »

Ja zovem lika na telefon da mu kupim artikal tj da se nadjemo i dajem mu onokiko novca koliko trazi ( bez cjenkanja) on odbija da se nadje izvlaci se nesto.... e hajd sad ti.budi pametan :))

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Decerto
Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.

#2500 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by Decerto »

Koshpa wrote:Ja zovem lika na telefon da mu kupim artikal tj da se nadjemo i dajem mu onokiko novca koliko trazi ( bez cjenkanja) on odbija da se nadje izvlaci se nesto.... e hajd sad ti.budi pametan :))

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
mah takvih ti je na piku,evo i drugi me izradi,od prvog narucio graficku po cijeni koja je bila na piku,rekao mu odmah da cu platiti postarinu neka posalje isti dan,on rekao uredu,ja cekao 3 dana i naposljetku on prodao nekom drugom.Opet se drugom covjeku javim da hocu kupit graficku,on kaze daj adresu,ja mu sve posaljem kao i prvom,prije dva dana,danas vidim prodaja artikla zavrsena,a na poruke ne odgovara. Ovaj pik treba promijenuti ime u mostlyseljaci.ba ... :evil:
Post Reply