Nije zezanje. I Khedira je na izlaznim vratima.505sCrtom wrote:pepe u city, a coentrao u spurs.skenderija04 wrote: Ode vam Ozil u United pusti Messija.
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- skenderija04
#24726 Re: FC Barcelona
-
5 0 5
#24727 Re: FC Barcelona
ostaje li iko? kad stigne bale, sve ce on to popuniti.
- skenderija04
#24728 Re: FC Barcelona
Pa oni racunaju da im Khedira ne treba dolaskom Illaramendia i da Isco i Modric mogu izvuci sredinu a Kaka je u igri dolaskom Ancelottija. Coentrao i Pepe ostaju. Pokrice im transfer Balea u dobroj mjeri. Spominje se 40 miliona funti za Ozila. Kostaso ih je 12..505sCrtom wrote:ostaje li iko? kad stigne bale, sve ce on to popuniti.
- MyTao
#24729 Re: FC Barcelona
Sto bi volio da Messi predje u Napoli
Bilo bi, Messi pravi argentinac hahah
Bilo bi, Messi pravi argentinac hahah
- dinty2
#24730 Re: FC Barcelona
sve vise mislim kako je ovo atak na messija zbog zlatne lopte koja bi mu bila peta u nizu,...pokusavaju stvoriti losu siku o njemu kako se blizii balloon d'or laznim informacijama a treba vidjeti koliko su uspjeli u tome.LSD wrote:Vito u svetoj misiji pod nazivom "demistifikacija i razokrtivanje Messija vol. 4"DonVito wrote:@suncica24 nigdje veze.
Dosta su ga mediji stitili andjeo ovo ono, mrava nebi zgazio a ono HOP a dok su o nekima drugim igracima na siroko prestavili sliku..budimo realni.
![]()
![]()
voli covjek ofirati Messija, to je cudo jedno
-
LSD
#24731 Re: FC Barcelona
petu zlatnu loptu mu mnogi nece moci oprostiti....bojim se nekih težih zdravstenih problema po naše kolege forumašedinty2 wrote:sve vise mislim kako je ovo atak na messija zbog zlatne lopte koja bi mu bila peta u nizu,...pokusavaju stvoriti losu siku o njemu kako se blizii balloon d'or laznim informacijama a treba vidjeti koliko su uspjeli u tome.LSD wrote:Vito u svetoj misiji pod nazivom "demistifikacija i razokrtivanje Messija vol. 4"DonVito wrote:@suncica24 nigdje veze.
Dosta su ga mediji stitili andjeo ovo ono, mrava nebi zgazio a ono HOP a dok su o nekima drugim igracima na siroko prestavili sliku..budimo realni.
![]()
![]()
voli covjek ofirati Messija, to je cudo jedno
bolje je dati neko drugom, obolit ce ljudi
- MOSALJOZE
#24732 Re: FC Barcelona
Vala ove godine nije zasluzio.
- ascari
#24733 Re: FC Barcelona
http://www.nooooooooooooooo.comMOSALJOZE wrote:Vala ove godine nije zasluzio.
-
fixer
#24734 Re: FC Barcelona
Uozbilji se skenderija. Ko bi normalan prodao Ozila?skenderija04 wrote:Pa oni racunaju da im Khedira ne treba dolaskom Illaramendia i da Isco i Modric mogu izvuci sredinu a Kaka je u igri dolaskom Ancelottija. Coentrao i Pepe ostaju. Pokrice im transfer Balea u dobroj mjeri. Spominje se 40 miliona funti za Ozila. Kostaso ih je 12..505sCrtom wrote:ostaje li iko? kad stigne bale, sve ce on to popuniti.
- suncica24
#24735 Re: FC Barcelona
A ko je rekao da su u Realu normalnifixer wrote:Uozbilji se skenderija. Ko bi normalan prodao Ozila?skenderija04 wrote:Pa oni racunaju da im Khedira ne treba dolaskom Illaramendia i da Isco i Modric mogu izvuci sredinu a Kaka je u igri dolaskom Ancelottija. Coentrao i Pepe ostaju. Pokrice im transfer Balea u dobroj mjeri. Spominje se 40 miliona funti za Ozila. Kostaso ih je 12..505sCrtom wrote:ostaje li iko? kad stigne bale, sve ce on to popuniti.
-
fixer
#24736 Re: FC Barcelona
Zanimljiva opaska, zanimljiva.suncica24 wrote:
A ko je rekao da su u Realu normalni
Nek su u Barceloni normalni.

- suncica24
#24737 Re: FC Barcelona
DonVito, nidje vezeDonVito wrote:@suncica24 nigdje veze.
Mediji su obozavali npr. Lady Di, a to im opet nije bila prepreka da joj prckaju po zivotu i konstruiraju price
Nego, sta da radimo kad Cristina prosto ne da biti obozavana.
Jbg, sad reci samo da je i tu do Messija.
- suncica24
#24738 Re: FC Barcelona
Evo, zaplakat cu.fixer wrote:Zanimljiva opaska, zanimljiva.suncica24 wrote:
A ko je rekao da su u Realu normalni
Nek su u Barceloni normalni.
Suze sve niz ledja
Nego, kako danas stojimo sa mrznjom: Sta mrzimo vise, Real, sto je kantirao Mohurina, ili Barcu, jer je kriva sto je Real kantirao Mohurina
Dobro dodje ova Barcina tema za ispuhivanje, je l' de?
- suncica24
#24739 Re: FC Barcelona
I btw, just to be clear, nije njega Barca prodala, vec je otisao iz Barce, svojevoljno.
I znao je i gdje ide, i kako ce otici, i na koju pricu ce igrati.
Tako da prica koja je konstruirana PRIJE odlaska je sluzila samo zato da on iz svega izadje... kao cvjetic.Ni kriv ni duzan.
Barca je tu mogla haman pa... nista. I odlicno je prosla koliko nista nije mogla.
Tako da prica koja je konstruirana PRIJE odlaska je sluzila samo zato da on iz svega izadje... kao cvjetic.Ni kriv ni duzan.
Barca je tu mogla haman pa... nista. I odlicno je prosla koliko nista nije mogla.
-
fixer
#24740 Re: FC Barcelona
Dobro dodje da se nesta i nauci. Npr. postoje navijaci koji sve ono sto je bilo prije 2006. u svom omiljenom klubu nisu znali do pojave ove teme. U nekim postovima to cak otvoreno priznaju. Zamisli koje tek edukativne funkcije obavlja ova tema.suncica24 wrote:
Evo, zaplakat cu.
Suze sve niz ledja![]()
Nego, kako danas stojimo sa mrznjom: Sta mrzimo vise, Real, sto je kantirao Mohurina, ili Barcu, jer je kriva sto je Real kantirao Mohurina![]()
BTW- zaobidji me.
-
fixer
#24741 Re: FC Barcelona
suncica24 wrote:I btw, just to be clear, nije njega Barca prodala, vec je otisao iz Barce, svojevoljno.
Nesto mi se cini da si polupala loncice.
- suncica24
#24742 Re: FC Barcelona
Sam.fixer wrote:suncica24 wrote:I btw, just to be clear, nije njega Barca prodala, vec je otisao iz Barce, svojevoljno.
Barca je tu mogla haman pa... nista. I odlicno je prosla koliko nista nije mogla.![]()
![]()
Nesto mi se cini da si polupala loncice.
U svakom slucaju... tuzna prica.
(ne kontam kako si uopste uspio njega povezati sa pricom o Ozilu... nidje veze)
Last edited by suncica24 on 14/08/2013 11:01, edited 2 times in total.
-
fixer
#24743 Re: FC Barcelona
Nemoj se petljat u nesto sto ne znas bas dobro. Ja znam da si fulila dobar dio svog zivota ne navijajuci aktivno, kako sad navijas, za tu voljenu Barcelonu, ali bez ozbiljnijeg hvatanja u kostac sa onim sto si propustila, ne mozes doprinositi onako kako zelis.
O&O
O&O
- suncica24
#24744 Re: FC Barcelona
Vidi, vidi, znaci postoji datum do kojeg je legitimno postati PRAVI navijac Barcefixer wrote:Dobro dodje da se nesta i nauci. Npr. postoje navijaci koji sve ono sto je bilo prije 2006. u svom omiljenom klubu nisu znali do pojave ove teme. U nekim postovima to cak otvoreno priznaju. Zamisli koje tek edukativne funkcije obavlja ova tema.suncica24 wrote:
Evo, zaplakat cu.
Suze sve niz ledja![]()
Nego, kako danas stojimo sa mrznjom: Sta mrzimo vise, Real, sto je kantirao Mohurina, ili Barcu, jer je kriva sto je Real kantirao Mohurina![]()
BTW- zaobidji me.
I? Sta? Da oduzmemo takvima koji prate Barcu od 2006, zbog Ronaldhina, Messija, Guardiolinih guzova, jer je Barca best club... navijacku dozvolu?
Samo, ima jedan problem: gdje se ista dijeli? I ko je djeli? Ti?
Ono, tvoja ljubav prema Realu je opravdana jer si eto kao mali zivio u Madridu? A ona nekog Hame iz Buljakova koji nije vidio Barcelone nije, jer... rekao Fixer tako
Nego, de ti zaobidji ovu temu da si ispunis zelju o zaobiljazenju
-
5 0 5
#24745 Re: FC Barcelona
nemoj nam dirati fixera. propustila si jako bitan dio mourinhovog zivota. onaj kada je trenirao ronalda (the real one).

- suncica24
#24746 Re: FC Barcelona
Fulila?fixer wrote:Nemoj se petljat u nesto sto ne znas bas dobro. Ja znam da si fulila dobar dio svog zivota ne navijajuci aktivno, kako sad navijas, za tu voljenu Barcelonu, ali bez ozbiljnijeg hvatanja u kostac sa onim sto si propustila, ne mozes doprinositi onako kako zelis.
O&O
Hvatanje u kostac?
Studij neki?
Moze li makar kurs preko poste, nabrzaka, pa da dobijem tu dozvolu
Odoh traziti clanke po netu, da se spremim za ispit, jadna, sta cu.
(Btw, nemam ja potrebu doprinositi nikako. Ja samo pratim temu. I bas mi ono ide na neku stvar kada na temi ne mogu da upratim nista sem tvojih i Vitovih hate strjelica)
- suncica24
#24747 Re: FC Barcelona
To ono iz '70 i neke, je li?505sCrtom wrote:nemoj nam dirati fixera. propustila si jako bitan dio mourinhovog zivota. onaj kada je trenirao ronalda (the real one).
-
fixer
#24748 Re: FC Barcelona
Jesam ja ovo negdje rekao? Ne bori se na frontu na kojem te nisam ni napao. Ima neko pravo da navija i od 2006. , ali ako je neko tad poceo da navija, a u tom periodu je punio kvalitetnih 20 i kusur godina, logicno je zapitati se sta je radio prije? Ako mu je u genetici "tika-taka", sta je onda radio prije nego je otkrio taj klub?suncica24 wrote:
Vidi, vidi, znaci postoji datum do kojeg je legitimno postati PRAVI navijac Barce![]()
I? Sta? Da oduzmemo takvima koji prate Barcu od 2006, zbog Ronaldhina, Messija, Guardiolinih guzova, jer je Barca best club... navijacku dozvolu?
Samo, ima jedan problem: gdje se ista dijeli? I ko je djeli? Ti?
Ono, tvoja ljubav prema Realu je opravdana jer si eto kao mali zivio u Madridu? A ona nekog Hame iz Buljakova koji nije vidio Barcelone nije, jer... rekao Fixer tako![]()
Nego, de ti zaobidji ovu temu da si ispunis zelju o zaobiljazenju
-
5 0 5
#24749 Re: FC Barcelona
mozda je prije nije zanimao fudbal.
- DonVito
#24750 Re: FC Barcelona
Ma Mourinho je prekucao Barsu sa fakticki b timom Real Madrida.