Ukrajina

Post Reply
bingov buraz

#24726 Re: Ukrajina

Post by bingov buraz »

tandmand wrote:
JohnnyS wrote:Hoće li Lada serijski proizvoditi takve bolide? I inače, što Putinčad vozi? Ladu, Trabant, Moskvič, Jugo Floridu ili su pokleknuli pred mrskim kapitalističko-masonsko-cionističkim proizvodima?
Ma, vozaju n'akve GAZove Volge ... gazike

Image
Chrysler Sebring hladno :lol:
celava_dlaka

#24727 Re: Ukrajina

Post by celava_dlaka »

Koliko cetnicke ideologije na temi :-)
Martinez_

#24728 Re: Ukrajina

Post by Martinez_ »

celava_dlaka wrote:Koliko cetnicke ideologije na temi :-)

Ko su oponenti iste? Ustaše?
JohnnyS

#24729 Re: Ukrajina

Post by JohnnyS »

Nisu se ustaše borili protiv četnika, već prethodnici istih za koje se današnji četnici idu boriti. Eto definicije paradoksa.
Domaci izdajnik
Horoskop: Vodokotlić

#24730 Re: Ukrajina

Post by Domaci izdajnik »

Bodkin wrote:dzoni napisi jos koji put slobo=putin, teroristi i ostalo. valja sebe uvjeriti :D jer inace cijeli svijet se moze posmatrati iz matrice balkanskih ratova i to obavezno samo ovih iz devedesetih :lol:
Ovako nešto :mrgreen:
Image
JohnnyS

#24731 Re: Ukrajina

Post by JohnnyS »

Bodkin wrote:dzoni napisi jos koji put slobo=putin, teroristi i ostalo. valja sebe uvjeriti :D jer inace cijeli svijet se moze posmatrati iz matrice balkanskih ratova i to obavezno samo ovih iz devedesetih :lol:

Ne, nećemo biti balkanocentrični, već su balkanski ratovi dio matrice u kojem imaš teroriste koje podupire neka država (kojoj je najčešće tiranin na čelu). Takvi su bili gusari koji su pljačkali za španjolskog kralja u karipskom moru, takvi su bili ustaše u 2 svj. ratu ubijajući za Hitlera, takvi su bili srpski teroristi ratujući za Slobu u devedesetim, takvi su proruski teroristi u Ukrajini danas.
celava_dlaka

#24732 Re: Ukrajina

Post by celava_dlaka »

Nego sta mnogi orgijaju na uspjehe ruskih govana, zaboravljajuci da su ti isti rokali po nama, al neka neka da se zarati opet pa da se braca oduze cetnicima iz srbije na pomoci, da im vjerni forumasi priteknu u pomoc

svako ko podrzava novorusiju je cetnik
Martinez_

#24733 Re: Ukrajina

Post by Martinez_ »

JohnnyS wrote:

Ne, nećemo biti balkanocentrični, već su balkanski ratovi dio matrice u kojem imaš teroriste koje podupire neka država (kojoj je najčešće tiranin na čelu). Takvi su bili gusari koji su pljačkali za španjolskog kralja u karipskom moru, takvi su bili ustaše u 2 svj. ratu ubijajući za Hitlera, takvi su bili srpski teroristi ratujući za Slobu u devedesetim, takvi su proruski teroristi u Ukrajini danas.

Ustaše nisu ubijale za Hitlera već za Dom i Pavelića.

Ej a u toj jeftinoj paraleli ko su teroristi sa Majdana? Pretpostavio bih da više cenite Aliju i Franju i legitimitet koji su crpili.
JohnnyS

#24734 Re: Ukrajina

Post by JohnnyS »

Martinez_ wrote:
JohnnyS wrote:

Ustaše nisu ubijale za Hitlera već za Dom i Pavelića.

Ej a u toj jeftinoj paraleli ko su teroristi sa Majdana? Pretpostavio bih da više cenite Aliju i Franju i legitimitet koji su crpili.
Pavelić je nešto poput vođa proruskih terorista, marioneta u rukama pravog zlotvora, ovaj prvi u Hitlerovim, drugi u Putinovim. I jednu i drugu marionetu je slijedio određeni broj gorljivih zločinaca, a dobar dio njihove vojske je naprosto mobiliziran. I kao što je Hrvatska kroz NOB i antifašistički pokret predvođen Josipom Brozom Titom pobijedila marionetsku tvorevinu, za nadati se da će i Ukrajincima isto poći za rukom.
jastuk1

#24735 Re: Ukrajina

Post by jastuk1 »

Martinez_ wrote:
Haj sad i ti malo doljevaj vapidno ulje na vatru, ko ovaj Mr. Konzum maloprije sa njegovim izjednačavanjem... Šta si se sad ti našo da izjednačavaš Aliju i Franju.... :-)

Ma bježi više, ovaj forum syeban skroz KRETENIZMOM NEISKRENOSTI!!!
Domaci izdajnik

#24736 Re: Ukrajina

celava_dlaka wrote:Nego sta mnogi orgijaju na uspjehe ruskih govana, zaboravljajuci da su ti isti rokali po nama, al neka neka da se zarati opet pa da se braca oduze cetnicima iz srbije na pomoci, da im vjerni forumasi priteknu u pomoc

svako ko podrzava novorusiju je cetnik
Majdanovci su deklarisane demokrate :evil:
Image
Image
Image

A ko podržava ove majdanovce je šta? :mrgreen:
Pavelić je nešto poput vođa proruskih terorista, marioneta u rukama pravog zlotvora, ovaj prvi u Hitlerovim, drugi u Putinovim. I jednu i drugu marionetu je slijedio određeni broj gorljivih zločinaca, a dobar dio njihove vojske je naprosto mobiliziran. I kao što je Hrvatska kroz NOB i antifašistički pokret predvođen Josipom Brozom Titom pobijedila marionetsku tvorevinu, za nadati se da će i Ukrajincima isto poći za rukom.
:shock: :shock: :shock: :-) :-) :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
JohnnyS

#24737 Re: Ukrajina

Post by JohnnyS »

Nešto sam pogrešno napisao. Slobodno me demantiraj, ja se ne bojim diskusije.
sarajevoxxxx

#24738 Re: Ukrajina

Post by sarajevoxxxx »

jastuk1 wrote:
Martinez_ wrote:

Teroristi sa Majdana kusaju šta su posijali.
I kusat će još dugo i tako im i treba! A doći će dan kada će (a već je mnogima i došao) kada će se gorko kajati i proklinjati sebe zbog svog nepravednog, bezočnog bijesa i neosnovane mržnje. Ali, naravno svaki šejtnluk dođe na gorku naplatu, kadli-tadli, pa tako i ovaj.

A i neke generacije bijesnih pasa ni ne zaslužuju ništa bolje...
Kako retorika podsjeća na onu Asadovu :oops: Ono, ili kako ja želim ili ću vam razoriti Siriju/Ukrajinu :oops:
celava_dlaka

#24739 Re: Ukrajina

Post by celava_dlaka »

Image

rusi inace anti fasisti :lol: :lol: :lol: :lol:
gazi sve cetnike
Domaci izdajnik

#24740 Re: Ukrajina

JohnnyS wrote:Nešto sam pogrešno napisao. Slobodno me demantiraj, ja se ne bojim diskusije.
Prorusi tj etnički Rusi uglavnom na istoku se bore protiv legitimnih snaga Ukrajine (ovih što mjere kukuruze) koji su na vlast došli pučem i svrgavanjem legitimne i izabrane vlade, nešto slično kao NDH 1941. Manjine koja terorom i silom hoće da nametne većini svoje mišljenje, koje su su sad i ovi legitimni skontali kad je pala krv....Ovi majdanovci kače nacističke simbole na sve strane a ti ih porediš sa NOVJ i Titom, daj ouzbilji se života ti..... :-)

I samo mi nemoj davati kao argumente Juščenka i Timošenkovu, ne zna se ko je od njih dvoje veći lopov, prevarant i mafijaš....
celava_dlaka

#24741 Re: Ukrajina

Post by celava_dlaka »

https://www.youtube.com/watch?v=3410lTxhJIE

ruski anti fasisti i anti imperijalisti :lol: :lol: stariji je snimak nevezan za rat

inace osjetan je plac forumasa sto im je Kosovo "oteto" pa im je novorusija antidepresiv
Domaci izdajnik

#24742 Re: Ukrajina

celava_dlaka wrote:Image

gazi sve cetnike
celava_dlaka wrote:https://www.youtube.com/watch?v=3410lTxhJIE

ruski anti fasisti i anti imperijalisti :lol: :lol: stariji je snimak nevezan za rat

inace osjetan je plac forumasa sto im je Kosovo "oteto" pa im je novorusija antidepresiv

Oni su na vlasti u Rusiji? Slike Vlasova su na Kremlju? Svastike se vijore po Dumi? I ti se malo umij pa prošetaj....

A to što mrziš Srbe otvoreno i širiš mržnju ja razumijem:

Image
JohnnyS

#24743 Re: Ukrajina

Post by JohnnyS »

Lajavikrelac wrote:
JohnnyS wrote:Nešto sam pogrešno napisao. Slobodno me demantiraj, ja se ne bojim diskusije.
Prorusi tj etnički Rusi uglavnom na istoku se bore protiv legitimnih snaga Ukrajine (ovih što mjere kukuruze) koji su na vlast došli pučem i svrgavanjem legitimne i izabrane vlade, nešto slično kao NDH 1941. Manjine koja terorom i silom hoće da nametne većini svoje mišljenje, koje su su sad i ovi legitimni skontali kad je pala krv....Ovi majdanovci kače nacističke simbole na sve strane a ti ih porediš sa NOVJ i Titom, daj ouzbilji se života ti..... :-)

I samo mi nemoj davati kao argumente Juščenka i Timošenkovu, ne zna se ko je od njih dvoje veći lopov, prevarant i mafijaš....

To je ona legitimna i izabrana vlada koja je svojedobno trovala političke protivnike? Nego, gdje su te strane gdje se kače nacistički simboli? Nemoj mi neke klince pokazivati s kukastim križem (toga, vidjeli smo, ima i po slobodarskoj Rusiji).
celava_dlaka

#24744 Re: Ukrajina

Post by celava_dlaka »

Lajavikrelac wrote:
celava_dlaka wrote:Image

gazi sve cetnike
celava_dlaka wrote:https://www.youtube.com/watch?v=3410lTxhJIE

Oni su na vlasti u Rusiji? Slike Vlasova su na Kremlju? Svastike se vijore po Dumi? I ti se malo umij pa prošetaj....

A to što mrziš Srbe otvoreno i širiš mržnju ja razumijem:

Image

I mi smo bili i fasisti i mudzahedini i teroristi i ostala sranja u ocima drugih pa smo opet porazili govna :izet:
Jednostavno ko podrzava onog koga i cetnik podrzava je sam cetnik, protiv normalnih Srba nista nemam, a trebao bi dosta toga
Domaci izdajnik

#24745 Re: Ukrajina

JohnnyS wrote:
Lajavikrelac wrote:

To je ona legitimna i izabrana vlada koja je svojedobno trovala političke protivnike? Nego, gdje su te strane gdje se kače nacistički simboli? Nemoj mi neke klince pokazivati s kukastim križem (toga, vidjeli smo, ima i po slobodarskoj Rusiji).
Ima li koja vlada da ne pravi zijan i spletke okolo da zaštiti svoje dupe :-? A slike Svobode, banderovaca, Azova i ostale gamadi imaš koliko ti volja što po temi što po netu.... :oops: A oni su bili udarna pesnica puča.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#24746 Re: Ukrajina

Post by pici »

Image
JohnnyS

#24747 Re: Ukrajina

Post by JohnnyS »

Ti si govorio u prezentu da ovi kače nacističke simbole na sve strane, a sad šaltaš na perfekt. U predizbornoj kampanji se svašta govori pa idol svih slobodomislećih antifašista ovih prostora Stipe Mesić ima izjave da je Hrvatska dva puta pobjedila u 2. svj. ratu (tako nešto ni Frenki nije lanuo).

Pokušaj ubojstva trovanjem je "zijan da zaštiti svoje dupe". OK, vidim kakva se razina ozbiljnosti očekuje u konverzaciji.
Bodkin

#24748 Re: Ukrajina

Post by Bodkin »

JohnnyS wrote:

kao hrvatski teroristi u bosni? kao albanski teroristi na kosovu? cekaj, jesu onda hrvati i sloenci teroristi jer je i neka tu jugoslavija drzava bila? ko su teroristi u raspadu cehoslovacke? i da, jesu onda zapadne zemlje bile na strani terorista u libiji :shock: ili u iraku :shock: ili na strani kurdskih terorista u iraku ili siriji :shock: sta cemo sa arapskim proljecem? i ajde reci mi dokle u historiju smijem ici jer pretpostavljam tvoja teorije ne pije vode negdje tamo oko 1900 :D
JohnnyS

#24749 Re: Ukrajina

Post by JohnnyS »

Bodkin wrote:
JohnnyS wrote:

kao hrvatski teroristi u bosni? kao albanski teroristi na kosovu? cekaj, jesu onda hrvati i sloenci teroristi jer je i neka tu jugoslavija drzava bila? ko su teroristi u raspadu cehoslovacke? i da, jesu onda zapadne zemlje bile na strani terorista u libiji :shock: ili u iraku :shock: ili na strani kurdskih terorista u iraku ili siriji :shock: sta cemo sa arapskim proljecem? i ajde reci mi dokle u historiju smijem ici jer pretpostavljam tvoja teorije ne pije vode negdje tamo oko 1900 :D
Da. Da. Ne. Nema ih. Da. Da. Da i da. Narod ima pravo birati vlast, arapsko proljeće je pozitivno. Dokle god hoćeš.
Domaci izdajnik

#24750 Re: Ukrajina

JohnnyS wrote:Pokušaj ubojstva trovanjem je "zijan da zaštiti svoje dupe". OK, vidim kakva se razina ozbiljnosti očekuje u konverzaciji.
Pa CIA ima ilegalne zatvore u pola svijeta, namiče pučeve po cijelom svijetu u cilju zaštite svojih interesa a ti se čudiš tome??? :-)
Post Reply