Chmoljo wrote:Banned user for reason “spamanje i pored upozorenja”
» HM 2011
trajno
pravila su pravila.
al nije fazon...HM je institucija
Chmoljo wrote:Banned user for reason “spamanje i pored upozorenja”
» HM 2011
trajno
pravila su pravila.
Ali zasto HM?JoseMujica wrote:Chmoljo wrote:Banned user for reason “spamanje i pored upozorenja”
» HM 2011
trajno
pravila su pravila.
GeeTnT wrote:...I kroz opticki nisanio. ...ali sda je gora. ..Chmoljo wrote:kad i gdje je Ratko povukao obarač ili konop?GeeTnT wrote:
...gdje je SDA otvorila dzamiju?
...gdje je HDZ otvorio kladionicu?
...hodze, Islam, Alija....![]()
...postajes naporan Jose...
Mene zanima samo da li je to uređeno pravilima foruma jer on ne brani stavove i politiku nego vrsi marketing i pise identične komentare, što meni hipotetski dozvoljava da kažem da je neka auto kuca najbolja i pišem reklame ? ništa više i to se naravno ne odnosi samo na njega nego na sve ove koji trolaju jeftinim sintaksama bez teme i smisla hvala lijepo na odgovoru, ostale nisam upratio iskreno (nisam nikakav aktivista neke stranke samo mi smeta što nije sankcionisano ili detaljno uređeno ipak su stranke najveća "privredna" društva u našoj državi) pa red bi bio da se uredi toChmoljo wrote:a gdje ste bili kad sam ga htio banovati?
ne treba, nemoj, ionako im samo štetu pravi...
PS vidim da ste ga banovali nadam se da nece biti izutetak nego pravilo za sve političke aktiviste koji ne brane ideju ili tako nešto nego vrše jeftini marketing sretan samkolegione wrote:Mene zanima samo da li je to uređeno pravilima foruma jer on ne brani stavove i politiku nego vrsi marketing i pise identične komentare, što meni hipotetski dozvoljava da kažem da je neka auto kuca najbolja i pišem reklame ? ništa više i to se naravno ne odnosi samo na njega nego na sve ove koji trolaju jeftinim sintaksama bez teme i smisla hvala lijepo na odgovoru, ostale nisam upratio iskreno (nisam nikakav aktivista neke stranke samo mi smeta što nije sankcionisano ili detaljno uređeno ipak su stranke najveća "privredna" društva u našoj državi) pa red bi bio da se uredi toChmoljo wrote:a gdje ste bili kad sam ga htio banovati?
ne treba, nemoj, ionako im samo štetu pravi...
Ja mu ne halalimJoseMujica wrote:bračo i sestre očemo mu halalit?
HM je konj, a u pravilima foruma nema nista o mogucnosti baniranja konja na forumu.JoseMujica wrote:Chmoljo wrote:Banned user for reason “spamanje i pored upozorenja”
» HM 2011
trajno
pravila su pravila.
jefff wrote:A đe hodža? Ko će platiti?
Problem je način na koji je propagirao tu ideju (koji se kosi ili bi trebao da se kosi sa pravilima foruma u svakom slučaju) što u nepovoljan položaj stavlja sve druge koji žele da reklamiraju ili podržavaju na takav "neprimjeren" način svoje proizvode firme usluge i u konačnici partijeJoseMujica wrote:totalitarizam je još u gloovama napačenih Prošnjaka![]()
brez obzira što se ne slažem sa HM om i prezirem kriminalnu grupaciju koju zastupa, povraćam na nazadne ideje koje propagira nikada ga ne bih banovao. Sloboda, jednakost i poljitićki pluralizam unutar jednog društva podrazumjeva da imamo toleranciju i za one sa kojima se ne slažemo i damo im prostor da nam seru po gloovama.
Naravno, uvijek postoji opcija izlaska iz prostorije, promjene kanala, zaobilaženja teme ili stavljanja osobe na ignore listu no onog trenutka kada im ogranićavamo pravo da iskažu svoje usrano mišljenje ograničili smo ga i sebi. I naše mišljenje ma koliko nama pametno i slatko zvućalo nekome je obićno, dosadno sranje.
Druga strana zabrana je da je svaka zabrana slatka i zabranjenom daje platformu mućenika, pravednika mjesto da fino puštate ćoeka da prića i da vas svijet vidi kakav je kloc u pitanju.
A kad smo kod trolova...ta njiha na forumu ne nedostaje...posebno poljitićkih.....TreNerkovih, Tornjakovih, Smućkovih, dok Naša sranka ima ćak i svoju temu
nedostajače mi HM...baš mi je dirljivo održavao duh i širio poljitićku misao SDA u svoj punočidoživio sam i da žalim što nisam ćetnik bijo
GeeTnT wrote:Od danas zivot ima smisla....vec veceras je vidljivo blagostanje i napredak probosankih snaga. Pred nama su dani tolerancije, suzivota i napretka...
HM-a vise nema...yupiiii
Kosovo je Srbija!
...pa ja i potvrdjujem da je on bio samo smetnja demokratskim tekovinama...howdy wrote:GeeTnT wrote:Od danas zivot ima smisla....vec veceras je vidljivo blagostanje i napredak probosankih snaga. Pred nama su dani tolerancije, suzivota i napretka...
HM-a vise nema...yupiiii
Kosovo je Srbija!![]()
![]()
![]()
![]()
Dok kad je HM vedrio i oblacio napredak u svim vidovima zivota je bio nezaustavljiv....retrogradne forumske snage ga sasjekose...HM 2011 - milos obilic.
HM-ov alter ego...
Klaunovska klanovska SDA politika i urušavanje i provincijalizacija već kriminaliziranog UNSA.Profesionalne prečice: Ko je sve Mevludinu Mekiću pomogao da dođe do vrha Sarajevskog univerziteta
Naravno, sve u korist Čovića.Dok "bošnjačko jedinstvo" djeluje, važne državne pozicije prazne
Cmoljo narusava jedinstvo u bosnjakaJoseMujica wrote:što je Bobby Sands za Sinn Fein to je HM za SDA
ps
a Cmoljo je Čelična Lady![]()
![]()
Fudo387 wrote:Ovo je mali korak za SDP mladez, ali veliki za socijaldemokratiju u globalu. Izborili su jos jednu najvecu pobijedu od cet'restpete, sto bi Salkin mali rek'o. Umlatise SDA forumsku perjanicu HMmm-a.
Golemo u pm.
Falice snaga u jedinstvu...i ono probijanje tunela...JoseMujica wrote:bračo i sestre očemo mu halalit?