Ne znam sto se uopste raspravljas i dokazujesFantassin wrote:Nazalost ljudima kao tebi je tesko objasniti.... ja sam ti opisao scenu koju sam zatekao.... Jednako tome zar nije grijeh silovati zenu ? Pociniti samoubistvo ? Jel ti stvarno mislis da daes radi sve po serijatu ? Imaju svoj bolesni pogled na zivot... dok ti tu sjedis na stolici I pametujes djevojke od 17 godina se ovdje bore protiv najgore vrste ljudi ako ih se tako moze nazvati .. jel te to cini makar malo postidjenim... sto djevojka od 16-17 godina uzme oruzije I bori se dok ti pametujes po forumu ? Mozda da mozda ne ali ja ti mogu samo odgovoriti na to "placenik" ... placen nisam, vecinu opreme osim oruzija sam sam donio, cigare I hrana je besplatna -Avetinho wrote:Troll alert! Nekako sumnjam da je prica istinita. Kao on je fin pa mu treba kondom, da djevojcice od 10 godina ne zatrudne. I to jos od ISIL-a.
Lik valjda nije imao pametnija posla u Bosni, nogo u rat kao placenik. Troll ili istina, kako god okrenes, fuj!Arden sipi
Allez, bon courage