Sirija vol. 2

Locked
insomnia78

#24701 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

Fantassin wrote:
Avetinho wrote:Troll alert! Nekako sumnjam da je prica istinita. Kao on je fin pa mu treba kondom, da djevojcice od 10 godina ne zatrudne. I to jos od ISIL-a.

Lik valjda nije imao pametnija posla u Bosni, nogo u rat kao placenik. Troll ili istina, kako god okrenes, fuj!
Nazalost ljudima kao tebi je tesko objasniti.... ja sam ti opisao scenu koju sam zatekao.... Jednako tome zar nije grijeh silovati zenu ? Pociniti samoubistvo ? Jel ti stvarno mislis da daes radi sve po serijatu ? Imaju svoj bolesni pogled na zivot... dok ti tu sjedis na stolici I pametujes djevojke od 17 godina se ovdje bore protiv najgore vrste ljudi ako ih se tako moze nazvati .. jel te to cini makar malo postidjenim... sto djevojka od 16-17 godina uzme oruzije I bori se dok ti pametujes po forumu ? Mozda da mozda ne ali ja ti mogu samo odgovoriti na to "placenik" ... placen nisam, vecinu opreme osim oruzija sam sam donio, cigare I hrana je besplatna - :) Arden sipi :D
Ne znam sto se uopste raspravljas i dokazujes
Allez, bon courage
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#24702 Re: Sirija vol. 2

Post by Bobi »

Ama :D, fantassin, jel ima YPG Javelin ili ne...i jel ona autobomba od prije mjesec kod Shadadija roknuta Javelinom ili RPG-om--mene to kopka danima :D?
Evo i Milan-a :D
Image
Ironmen

#24703 Re: Sirija vol. 2

Post by Ironmen »

Fantassin wrote:
Avetinho wrote:Troll alert! Nekako sumnjam da je prica istinita. Kao on je fin pa mu treba kondom, da djevojcice od 10 godina ne zatrudne. I to jos od ISIL-a.

Lik valjda nije imao pametnija posla u Bosni, nogo u rat kao placenik. Troll ili istina, kako god okrenes, fuj!
Nazalost ljudima kao tebi je tesko objasniti.... ja sam ti opisao scenu koju sam zatekao.... Jednako tome zar nije grijeh silovati zenu ? Pociniti samoubistvo ? Jel ti stvarno mislis da daes radi sve po serijatu ? Imaju svoj bolesni pogled na zivot... dok ti tu sjedis na stolici I pametujes djevojke od 17 godina se ovdje bore protiv najgore vrste ljudi ako ih se tako moze nazvati .. jel te to cini makar malo postidjenim... sto djevojka od 16-17 godina uzme oruzije I bori se dok ti pametujes po forumu ? Mozda da mozda ne ali ja ti mogu samo odgovoriti na to "placenik" ... placen nisam, vecinu opreme osim oruzija sam sam donio, cigare I hrana je besplatna - :) Arden sipi :D

Po ko zna koji put http://zdravko-mamic.com/playermulti.php?sound=15 :lol: :lol:
Avetinho

#24704 Re: Sirija vol. 2

Post by Avetinho »

Fantassin wrote:

Posteno, ako nisi trol :thumbup:
Naravno da je grijeh sve sto gore kazes. Prica mi se ucinila sumnjivom s kondomima i haljinicama. Ako ima neko da racionalno objasni, pojescu vlastito vanago, nema problema.

Ostalo, serijat me ne zanima, niti daeshov pogled na zivot. Gdje ja u stolici sjedim, znas otprilike isto o tome kao ja gdje ti u stolici sjedis.
Last edited by Avetinho on 10/04/2016 21:13, edited 1 time in total.
Bobi
Forum administrator

#24705 Re: Sirija vol. 2

Post by Bobi »

@Avetinjo,
jel ti pomaže to što ja vidim IP :D?
Avetinho

#24706 Re: Sirija vol. 2

Post by Avetinho »

Bobi wrote:@Avetinjo,
jel ti pomaže to što ja vidim IP :D?
Opa, doveli smo izbacivace :) U cemu je problem?
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#24707 Re: Sirija vol. 2

Post by Truba »

pa zar nema onih programcica da namjestis ip koji zelis :mrgreen:
Avetinho

#24708 Re: Sirija vol. 2

Post by Avetinho »

Black swan wrote:pa zar nema onih programcica da namjestis ip koji zelis :mrgreen:
Ima ali mi mrsko. Nisam prije mislio da ce moderatori ovdje prijetiti forumasima. A za sta da mi prijete? Cudno.
insomnia78

#24709 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

Nije mislio na tvoju ip
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#24710 Re: Sirija vol. 2

Post by Truba »

mozemo biti svi odakle zelimo :mrgreen:
ja cu u gusinje :lol:
Bobi
Forum administrator

#24711 Re: Sirija vol. 2

Post by Bobi »

insomnia78 wrote:Nije mislio na tvoju ip
Ama logika mu je kineska riječ ..ne možeš ti to nekom objasniti :D
Bobi
Forum administrator

#24712 Re: Sirija vol. 2

Post by Bobi »

Black swan wrote:pa zar nema onih programcica da namjestis ip koji zelis :mrgreen:
Komi, idi bre na LJ&S, ne zamaraj se svačim :lol:
Avetinho

#24713 Re: Sirija vol. 2

Post by Avetinho »

Bobi wrote:
Bobi u cemu je problem? Imas zelen avatar, fino, drago mi je zbog tebe, bravo postao si moderator. Reci sta te muci. Ako mislis da ja imam problem s logikom, da vidimo tvoju. Nadji jedno razumo objasnjenje zasto bi masovni silovatelji koristili kondome na desetgodisnjim djevojcicama.

Ne sumnjam da idioti koriste silovanje kao oruzje u ratu, ali mi smetaju sitne lazi koje doprinose sumnji u pricu.
Ironmen

#24714 Re: Sirija vol. 2

Post by Ironmen »

Avetinho wrote:
Bobi wrote:
Bobi u cemu je problem? Imas zelen avatar, fino, drago mi je zbog tebe, bravo postao si moderator. Reci sta te muci. Ako mislis da ja imam problem s logikom, da vidimo tvoju. Nadji jedno razumo objasnjenje zasto bi masovni silovatelji koristili kondome na desetgodisnjim djevojcicama.

Ne sumnjam da idioti koriste silovanje kao oruzje u ratu, ali mi smetaju sitne lazi koje doprinose sumnji u pricu.

Jesi kad cuo za HIV ?????????

https://hr.wikipedia.org/wiki/HIV

A i od ISILA covjek moze svasta ocekivati trenutno najvece zlo na svijetu.
Krokodajl

#24715 Re: Sirija vol. 2

Post by Krokodajl »

@Bobi

Mene kopka jel na zastavi kraj IP-a prva linija zelena ili crvena ? :D :D :D :D
Avetinho

#24716 Re: Sirija vol. 2

Post by Avetinho »

Ironmen wrote:
Avetinho wrote:
Bobi wrote: Ama logika mu je kineska riječ ..ne možeš ti to nekom objasniti :D

Jesi kad cuo za HIV ?????????

https://hr.wikipedia.org/wiki/HIV

A i od ISILA covjek moze svasta ocekivati trenutno najvece zlo na svijetu.
Ironman sta bolan lupas. Kakav HIV kod djevojcica od deset godina. Majkemi moram zakljucit da mnogi na ovom forumu koji se deklarisu kao anti-daesovci imaju taman isti mentalni sklop.
insomnia78

#24717 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

Pa niko nije reko da siluju samo djevojcice jbt
Novak20

#24718 Re: Sirija vol. 2

Post by Novak20 »

Još prije par godina bilo je riječi o sex jihadu i ovde na forumu, kad su čini mi se tunižanke ili marokanke pa i druge budale dolazile na prašenja sa isisovcima. Sve u skladu sa vjerskim propisima i odobrenjima.Pošto u isisu ima dosta svakakvog svijeta ima i hepatitisa C, side i ko zna šta već nema. Iz tog razloga valjda koriste kondome a ne zbog kontracepcije.

Fantassin, :thumbup:

Teroristi naprašeni na jugu Aleppa.

https://www.almasdarnews.com/article/al ... -continue/

Image

Image

Image
Avetinho

#24719 Re: Sirija vol. 2

Post by Avetinho »

insomnia78 wrote:Pa niko nije reko da siluju samo djevojcice jbt
Dobro.
Ironmen

#24720 Re: Sirija vol. 2

Post by Ironmen »

Covjeku moras sve crtati ali bukvalno crtati majke mi tacno cu zakljuciti da su svi podrzavaoci teroristickih skupina u Siriji sa istim mentalnim sklopom.
Novak20

#24721 Re: Sirija vol. 2

Post by Novak20 »

Ironmen wrote:Covjeku moras sve crtati ali bukvalno crtati majke mi tacno cu zakljuciti da su svi podrzavaoci teroristickih skupina u Siriji sa istim mentalnim sklopom.
Ovaj barem nije hinja.
Bobi
Forum administrator

#24722 Re: Sirija vol. 2

Post by Bobi »

Krokodajl wrote:@Bobi

Lukavo pitanje :D , ama fantassin vam je tu gdje vam je i rekao :D .
Avetinho

#24723 Re: Sirija vol. 2

Post by Avetinho »

Ironmen wrote:Covjeku moras sve crtati ali bukvalno crtati majke mi tacno cu zakljuciti da su svi podrzavaoci teroristickih skupina u Siriji sa istim mentalnim sklopom.
Ironmen, dobro ti je neko maloprije rekao. Nadji jedan post gdje podrzavam teroristicke skupine ili pojedi govno koje sam maloprije servirao. Znam da ti se ne svidja poredjenje broja ubijenih pod asadom i pod najvecim zlom ISIL-om, ali brojke ne lazu. Asad je pobio mnogo mnogo mnogo vise civila, zena, djece, starace, ostalih, nego tvoj ljuti neprijatelj.

Sad, ako me ta istina u tvom mozgu kvalificira kao nekog ko podrzava daes, to vise govori o tebi nego o meni.
Ironmen

#24724 Re: Sirija vol. 2

Post by Ironmen »

Avetinho wrote:
Ironmen, dobro ti je neko maloprije rekao. Nadji jedan post gdje podrzavam teroristicke skupine ili pojedi govno koje sam maloprije servirao. Znam da ti se ne svidja poredjenje broja ubijenih pod asadom i pod najvecim zlom ISIL-om, ali brojke ne lazu. Asad je pobio mnogo mnogo mnogo vise civila, zena, djece, starace, ostalih, nego tvoj ljuti neprijatelj.

Sad, ako me ta istina u tvom mozgu kvalificira kao nekog ko podrzava daes, to vise govori o tebi nego o meni.

Ako je Turska skinula nusru sa liste teroristickih organizacija sad treba znaciti da AQ nije teroristicka organizacija ili sta ???
Avetinho

#24725 Re: Sirija vol. 2

Post by Avetinho »

Bobi wrote:
Krokodajl wrote:@Bobi

Lukavo pitanje :D , ama fantassin vam je tu gdje vam je i rekao :D .
OK. Posto si odgovorio na moj post, mislio sam da imas neeticne namjere, kao moderator foruma, s mojim IP. Iako me nije previse briga, ali :thumbup:
Locked